banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 27 Jun 2026, 13:48 Danas je 27 Jun 2026, 13:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Sep 2009, 16:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
hmmm, vidim da i ti spadaš u tu dječicu koja će doći....svakako ćete imati 'topao' doček. Samo nemojte ići vozom jer ima 20 stanica do Prijedora :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 16:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
enc0re je napisao:
hmmm, vidim da i ti spadaš u tu dječicu koja će doći....svakako ćete imati 'topao' doček. Samo nemojte ići vozom jer ima 20 stanica do Prijedora :wink:

Evo sve trcim jos cu i karte u vozu da naplacujem, lud sam bez Borca, tako da i na gostovanja idem :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 17:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
enc0re je napisao:

Al zato u vozu das 1km kondukteru i mozes da se vozis dokle hoces :)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 18:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
enc0re je napisao:
da...baš čujem i neke prijetnje pred utakmicu sa Rudarom u PD da će ih doći oko hiljadu i da će 'demolirati' grad....ajd i do da dočekam :-?

Ja sam prije xxxx godina (kad je Borc Rudar bio derbi u ligi RS) u Prijedoru fine batine dobio al tad me to nije puno pogadalo (tukao sam i ja po BL :D ) ustanes obrises krv streses prasinu popijes malo brlje i ajmo dalje, sad bi vec bila sramota doci na posao sa sljivom ispod oka :lol:
U neku ruku ja i razumijem ovu dijecu sad sto navijaju za Borac ali mislim i da malo vise pretjeruju.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 18:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
...

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Poslednji put menjao vb87 dana 17 Jun 2010, 22:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vuk_samotnjak je napisao:
enc0re je napisao:
da...baš čujem i neke prijetnje pred utakmicu sa Rudarom u PD da će ih doći oko hiljadu i da će 'demolirati' grad....ajd i do da dočekam :-?

Ja sam prije xxxx godina (kad je Borc Rudar bio derbi u ligi RS) u Prijedoru fine batine dobio al tad me to nije puno pogadalo (tukao sam i ja po BL :D ) ustanes obrises krv streses prasinu popijes malo brlje i ajmo dalje, sad bi vec bila sramota doci na posao sa sljivom ispod oka :lol:
U neku ruku ja i razumijem ovu dijecu sad sto navijaju za Borac ali mislim i da malo vise pretjeruju.

Imas i ti godina, cca 46, samo se ovde lazno predstavljas :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 18:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Inace, najnovija informacija je da sutra nema utakmice jer je Posusje odustalo od kupa.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 18:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Ajde ne lupetaj! Cinjenica je da cemo vam "okupirati" stadion ali ovo o demoliranju grada je idiotarija. Nadam se da dizes tenzije samo na ovom forumu a ne u stvarnom svijetu.

Ma ja ti samo kažem šta sam čuo...priče kruže gradom...

Ne dižem ja nikakve tenzije, daleko od toga... iskreno, živo me zaboli za tu utakmicu, ionako ću za to vrijeme vjerovatno gledati Premiership na tv-u....... samo pričam šta se priča ovdje...a ne vidim ni čemu toliki rivalitet između BL i PD....i nadam se da će policija da polomi noge svakome ko bude pravio sranja bilo iz PD ili BL...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 18:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
a ne vidim ni čemu toliki rivalitet između BL i PD....

Gore sam ti naveo 90tih je Borac-Rudar bio derbi RS lige tako da se od tad vuku neke stvari

Hertzog je napisao:
Imas i ti godina, cca 46, samo se ovde lazno predstavljas :lol: :lol: :lol:

nemam bas toliko, jebiga odrastao sam 500M od stadiona nisam ja bas toliko zelen sto se tice Borca kao sto neki misle :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Secam se kad smo pre ovima iz Prijedora pevali "mi imamo glavni grad,glavni grad,mi imamo glavni grad a gde je vama :lol: ludnica brale :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Eh, i ja sam tad bio stalno na utakmicama, sa svojih tlinest godina :D Sjecate se kad je Sloga iz Trna ebala sve zivo jednu godinu ? :D

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
zerocool je napisao:
Eh, i ja sam tad bio stalno na utakmicama, sa svojih tlinest godina :D Sjecate se kad je Sloga iz Trna ebala sve zivo jednu godinu ? :D

ajoj...ako se ne varam to je bilo negdje 2000 - 2001. čak mislim da je ušla u prvu zajedničku ligu BiH kao prvak RS-a. Sloga Trn, Rudar Ugljevik, Leotar i još dva naša kluba...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
zerocool je napisao:
Sjecate se kad je Sloga iz Trna ebala sve zivo jednu godinu ? :D

Da,da bili su jaki ko zemlja.Jos kad Laus uze kup grada na gradskom stadionu Marko Pajic odma zakla tri vola,al se tad zivelo :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 19:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
zerocool je napisao:
Sjecate se kad je Sloga iz Trna ebala sve zivo jednu godinu ? :D

Da,da bili su jaki ko zemlja.Jos kad Laus uze kup grada na gradskom stadionu Marko Pajic odma zakla tri vola,al se tad zivelo :lol:

E tad se igrao fudbal :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 02:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sa ce doci neki stari forumas sa 4 posta i napisati kakva Sloga Trn kakav Glasinac ovo sad je fudbal :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 07:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sjeca li se neko Zgonjanina? Kakav je to velemajstor bio! :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 14:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Maj 2003, 17:03
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZdKTc7BQ8DA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 15:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
Sjeca li se neko Zgonjanina? Kakav je to velemajstor bio! :lol:

Naravno, kakva je to igracina bila :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 17:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2009, 18:18
Vuk_samotnjak je napisao:
Stace ovi klinci (bez vrijedanja ali vecina ih je izbjeglica, 30% ako su rodeni Banjalucani ja ih ljubim u golo dupe odma) misle da si navijac Borca ako dodes na stadion i gledas utakmicu da si profuknjaca i izdajica ako istu utakmicu gledas na TV a niko ne pita za sta ja dobijam za velikih u ovim uslovima 4KM kojima uredno platim kartu ne samo na jednoj utakmici vec na vecini utakmica u sezoni, nemam na sta ko covijek sijesti nemam se ko covijek gdje skloniti kad pada kisa ili snijeg neki dan mi guzica utrnula na onom betonu. Ja shvatam da se treba praviti novi stadion i da je uvala sredivati ovaj ali za ???? godina niko nije ulozio marku na tribine (nemogu govoriti za svacionice) a najskuplju kartu placamo i onda ocekuju da se narod vrati na stadion malo sutra. Mogu samo misliti koliko ce biti karta na novom stadionu kad je na onoj ledini 4KM istok (stalno idem na istok).

ti imas avatar zvezdine i olympiakosove grbove,svaka je rasparava zavrsena,mars u Beograd

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Dođavola ljudi, vratili ste me u dječačke godine... 1995. godina, finale Kupa, Borac - Rudar Prijedor. Stadion pun kao nekad, pobjeda Borca 3:2 i to Bilbija senior, dade pobjednički gol. Tad sam i prvi put popio pendrekom od policajca i to ni kriv ni dužan. Hiljade ljudi preskače ogradu i uskače na teren, a on samo mene dohvati...

Citiraj:
Sjeca li se neko Zgonjanina? Kakav je to velemajstor bio!

Ja se još sjećam klana Zdjelar iz Novgo Grada. Pola Slobodinog tima prezivalo se Zdjelar, a predvodnik bio Nedo Zdjelar, uvijek jedan od najboljih strijelaca lige.
Uz to, sjećam se da se pola prnjavorskog Ljubića se prezivalo Deket, pa se raziđoše po ostalim klubovima i onda svaki treći klub ima jednog Deketa u ekipi. Dođavola...

Citiraj:
ti imas avatar zvezdine i olympiakosove grbove,svaka je rasparava zavrsena,mars u Beograd

Mislim, šta čovjek da kaže...

Vrh

[ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]