banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 23:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2008, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
enc0re je napisao:
Čitao sam tu Murinjovu izjavu jutros i slažem se 100%, mada Grant je trebao ostati...jednostavno nije imao sreće.

Citiraj:
ronald kuman izmedju ostalih

to je onaj isti koji je uspio spasiti Valensiju od ispadanja????? Da........siguran sam da je on pravo rješenje...omfg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mislio sam na onog holandjanina sto vodi ruse, uvijek mijenjam tu dvojicu.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Aha, ti si mislio na Hiddinka :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

na hidinka,on je vec u semi sa rusom.

a sta mislite o ovome

Citiraj:
Jučer i danas u australskom Sydneyu je održana sjednica Izvršnog komiteta FIFA-e, a jedna od tema je i moguće uvođenje tzv. pravila "6+5", po kojem bi u svakoj momčadi moralo igrati najmanje šest domaćih nogometaša. To će biti i jedna od glavnih tema predstojećeg kongresa svjetske nogometne organizacije, a Izvršni odbor je dao svoju jednoglasnu potporu ovakvom prijedlogu.
Nakon sjednice je održana i konferencija za tisak, na kojoj se novinarima obratio predsjednik FIFA-e Sepp Blatter, koji je o temi "6+5" rekao: "To je tema koja me izuzetno zanima. Želim zaštititi reprezentacije i spriječiti da lige imaju jako mali broj klubova koji se mogu boriti za naslov prvaka. Sve kontinentalne federacije se slažu sa ciljevima koji se žele ostvariti uvođenjem ovog pravila, ali do njegove realizacije treba doći razgovorima, a ne sukobima. Sada je na Kongresu da odluči hoće li dati svoju potporu ovom prijedlogu ili ne. Mogli bismo ga uvoditi u fazama, krenuvši najprije od 4+7, zatim 5+6, prije konačnog prelaska na 6+5."

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 17:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Arsenal bi se oporavljao duže, nego Manchester nakon avionske nesreće!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Možda ću ispasti glup ali jel u prvih 11 mora igrati 6 domaćih ili u cijeloj ekipi ih mora biti 6? :confused1:

Citiraj:
Arsenal bi se oporavljao duže, nego Manchester nakon avionske nesreće!

:lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja mislim da je potrebno u prvih 11, u tekstu pise 6+5, tako da mi je to logicno. samo me zanima kad se ovo moze ocekivati? dobro jeste za male, nikako za ove bogate.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2008, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Roberto Mancini dobio nogu iz Intera.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2008, 10:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Grant uzvraća Mourinhu: Da sam vodio Chelsea od početka sezone, bili bismo prvaci
IZRAELAC Avram Grant izjavio je da bi Chelsea bio sigurno engleski prvak da je on od početka sezone vodio momčad.
Mourinho je nakon neuspjeha Chelseaja i neosvajanja nijednog trofeja u sezoni Granta nazvao gubitnikom, na što ovaj nije ostao hladan, te mu je uzvratio.
"Da je momčad od početka sezone igrala kao na kraju, Chelsea bi sigurno bio prvak. Dok sam ja bio menadžer nitko igru Chelseaja nije nazivao dosadnom. Kad sam ja preuzeo momčad, Chelsea je bio peti u prvenstvu, a u Ligi prvaka remizirao je s Rosenborgom. Nitko tada nije vjerovao da ćemo završiti drugi i da ćemo igrati u finalu Lige prvaka", izjavio je Grant.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2008, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
celzi sam bas zavolio ove sezone, i iskreno se nadam da se ono portugalsko govnarsko smece nece vratiti tamo, inace cu opet morati da ih mrzim.
covjece, inter nije nikad bio njegova prva opcija???? inter je previse mali klub da bi ga vodio murinjo??? pa tip je potpuno lud. ni neuporedivo veca trenerska imena nisu bila tako arogantna i umisljena, pa da hoce samo u real ili barselonu. ma, najbolje je da prestane da se bavi menadzerskim poslom, jer ne postoji ni jedan klub na svijetu koji je dovoljno velik da bi on bio njegov trener. on je veci i od same igre...boze sacuvaj. tri godine je vodio klub gdje je mogao da dovodi igrace koje je htio, i opet nije uspio da osvoji ligu sampiona. i poslije nesto tripuje kako je najbolji menadzer na svijetu. i kad je bio trener porta, njegov tim je igrao ubjedljivo najruzniji fudbal na svijetu, i na putu do titule nije izbacio ni jedan veliki klub, osim mancestera, golom iz odbijanja, poslije greske golmana u zadnjem minutu, sto se desi jednom u 100 godina...
nazalost, grant je previse kulturan i preveliki gospodin za to portugalsku seljacinu, pa mu nije odgovorio kako je trebao.
inace, sto se tice trenera celzija, navijam za hidinka ili advokejta...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2008, 14:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Apr 2008, 19:29
Kako B92 nezvanično saznaje, portugalski stručnjak Žoze Murinjo od utorka je postao trener italijanskog šampiona Intera. Ovim podatkom okončane su spekulacije da bi Murinjo mogao da se vrati u londonski Čelsi, koji je trenirao do septembra 2007. Detalji ugovora još nisu objavljeni, dok se sâm klub nije izjasnio o sudbini trenutnog trenera Roberta Manćinija. Inter je ove sezone osvojio treći skudeto zaredom, završivši sezonu sa 85 bodova, tri više od drugoplasirane Rome.

Žoze Murinjo je u karijeri bio trener Porta, sa kojim je osvojio Kup UEFA 2003. godine, kao i Ligu šampiona 2004. Potom je prešao u Čelsi, sa kojim je u tri sezone osvojio dve titule Premijer lige. Septembra 2007. klub je napustio nakon remija sa Rozenborgom 1:1 u Ligi šampiona.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2008, 14:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Apr 2008, 19:29
Evropska unija saopštila je da je predlog FIFA da se u fudbalskim klubovima ograniči broj stranih igrača nezakonit i da će sve svoje članice koje ga eventualno usvoje izvesti pred sud. "Formula 6+5 predstavljala bi direktnu diskriminaciju na osnovu nacionalnosti, što je potpuno neprihvatljivo. Zbog toga je Evropska komisija spremna da joj dodeli crveni karton i sve članice EU koje bi je eventualno usvojile bile bi izvedene pred sud", izavio je šef resora za socijalne politike Vladimir Spidla.

Prema formuli 6+5, za koju se zalaže predsednik FIFA Sep Blater, klubovi bi od 2012. godine na terenu mogli da imaju najviše petoricu stranaca, odnosno najmanje šestoricu domaćih igrača.

Izvršni komitet FIFA u utorak je jednoglasno podržao ideju Blatera i on će je staviti na glasanja na kongresu FIFA koji se ovog vikenda održava u Sidneju.

Na konferenicji za novinare Spidla je rekao da bi EU mogla da podrži ideju koju je dala UEFA da umesto formule 6+5 predloži takozvani princip "angažovaja klupskh igrača".

U predlogu UEFA, pod pojmom "klupski igači" podrazumevaju se fudbaleri koji su, bez obzira na njihovu nacionalnost ili starost, trenirali u klubu u kome se nalaze, ili u nekom drugom klubu iz iste države, najmanje tri godine izmedju svoje 15. i 21. godine.

Prema predlogu UEFA, svi klubovi koji igraju u Ligi šampiona i Kupu UEFA morali bi u startnim postavama da imaju odredjeni broj tih igrača, a koliko bi to bilo, odredilo bi se ako ta inicijativa dobije podršku

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2008, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kako B92 nezvanično saznaje

Dalje ne treba ni čitati :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Kako B92 nezvanično saznaje, portugalski stručnjak Žoze Murinjo od utorka je postao trener italijanskog šampiona Intera. Ovim podatkom okončane su spekulacije da bi Murinjo mogao da se vrati u londonski Čelsi, koji je trenirao do septembra 2007. Detalji ugovora još nisu objavljeni, dok se sâm klub nije izjasnio o sudbini trenutnog trenera Roberta Manćinija. Inter je ove sezone osvojio treći skudeto zaredom, završivši sezonu sa 85 bodova, tri više od drugoplasirane Rome.

Žoze Murinjo je u karijeri bio trener Porta, sa kojim je osvojio Kup UEFA 2003. godine, kao i Ligu šampiona 2004. Potom je prešao u Čelsi, sa kojim je u tri sezone osvojio dve titule Premijer lige. Septembra 2007. klub je napustio nakon remija sa Rozenborgom 1:1 u Ligi šampiona.

fantasticno! to bi bila odlicna vijest! inter je svakako jedan od najantipaticnijih timova na svijetu, jos kad bi im taj govnar dosao za trenera, bar bi imao razloga da veoma srcano navijam protiv njih. jos samo kad bi iz njega otisli ibrahimovic i stankovic, u kojem slucaju tu ne bi ostao ni jedan simpatican igrac, bilo bi savrseno

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 03:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ima par zanimljivih igrača i u tom Interu, prije svih javier Zanneti! Kakav je to kralj, a ni Cordoba nije za bacit :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 15:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mihajlović pred vratima Galate

U danu kad se predsednik Intera Masimo Morati "zahvalio" na saradnji treneru Ronbertu Manćiniju, njegovom prvom pomoćniku stigla je ponuda.
Galatasaraj hoće Sinišu Mihajlovića za šefa stručnog štaba.
"Predsednik Galatasaraja je doputovao u Milano i predočio mi da želi da ekipu vodim kroz Ligu šampiona i da prođemo kroz takmičenje po grupama. Zamolio sam ga da mi da vremena da razmislim do narednog četvrtka", izjavio je Mihajlović za "Sportski žurnal".
Svestan je mladi stručnjak da je mesto prvog trenera u takvom klubu veliki izazov, zato i ima dilemu.
"Razmišljam o mogućnosti da samostalan rad počnem na tako visokom nivou. S druge strane, Manćini se pominje kao mogući trener Čelsija, što još nije sigurna opcija. On smatra da ne smem da se oslanjam na nesigurne varijante i da treba da nastavim priču sa Galatasarajem", podvukao je Siniša Mihajlović.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Neeeeeeee, Mancini i Mihajlovic moraju zajedno preuzeti Chelsea! To je kljucno da se stvore uslovi za legendarnu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 16:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Miha i Mancini i njihovo dijete Stankovic !

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 17:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I mlađi sin Zlatan :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2008, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Mourinho will be appointed as Roberto Mancini’s successor at San Siro over the coming week or so, and he has already begun preparing for the summer transfer market.

There has been much speculation in the Italian press over the past few days that Zlatan Ibrahimovic may move to Barcelona, and indeed quotes attributed to the Swede’s agent Mino Raiola revealed that a swap deal including Samuel Eto’o was on the cards.

Tuttosport today claims that Mourinho has told Inter President Massimo Moratti that Ibrahimovic is not part of his plans for the club, and he wants him sold immediately.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2008, 20:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ibrahimović novim ugovorom s Interom postao drugi najbolje plaćeni nogometaš svijeta
Samo David Beckham u LA Galaxyju zarađuje više od Interova švedskog napadača, objavili su Talijani u vijesti da je Ibrahimoviću značajno poboljšan ugovor.
Unatoč glasinama da bi vjerojatni novi trener Mourinho najradije prodao Zlatana Ibrahimovića, Moratti je s najboljim Interovim igračem dogovorio produžetak ugovora do 2013. godine, za što će ovaj po godini primati 12 milijuna eura plaće netto.

Time je Ibrahimović, pišu Talijani, postao najplaćeniji nogometaš u Europi ispred Kake (9 milijuna), Ronaldinha (8) i Cristiana Ronalda (7,5). Jedino David Beckham s 50 milijuna dolara godišnjih primanja u LA Galaxyju zarađuje više.

Službeno će produžetak ugovora, tvrdi Gazzetta, biti objavljen u rujnu. Aktualni mu je istjecao 2010. godine.
Prošle sezone sa 17 golova, među kojiima su bila i dva ključna Parmi u posljednjem kolu, bio je najbolji strijelac milanske momčadi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]