banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 25 Jun 2026, 03:16 Danas je 25 Jun 2026, 03:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 09:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
I na samom kraju ono kad je Pantelic dao Zigicu petom loptu mogli smo iskoristiti da dobijemo 1:2 al jbga!

Ja sam zadovoljan!

Imamo lagan raspored do kraja!

P.S SVI U BG NA POLJAKE!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Imamo takav raspored da ćemo jednu izgubiti, jednu remizirati i dve pobediti ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 09:26 
Veteran
Veteran

Pa valjda su nam ostale jos 3 utakmice..

Kazahstan, Jermenija i Poljska..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 09:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
nema nista od EP.
svoje smo sanse vec prokockali.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 09:47 
Veteran
Veteran

acrobatico je napisao:
nema nista od EP.
svoje smo sanse vec prokockali.

:drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ostale su am 4 utakmice i ako sve pobedimo prolazimo 100% postoje sanse i sa jednim neresenim rezultatom da prodjemo, al to su stvarno samo sanse, zato moramo se da pobedimo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 10:07 
Al necemo pobjediti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 10:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
E baš hoćemo!!! Nema više taktiziranja i zajebancije, sve u napad do kraja!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Dobra utakmica sinoć u Portugalu.

Moglo bi se još šta promjeniti al dobro.

Nadam se da će nastaviti ovaku igru i u buduće. Samo treba nam jak, al baš jak strijelac.

Mali Lazetić nema pojma, Nadam se da će biti na klupi ubuduće. Mislim da su Žigić i mali Pantelić koliko toliko dobitna kombinacija.

I na kraju svaka čast za Duljaja.

Ubaci lika i odbrana se popravi za 50%.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 10:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Eh da i Skolari je trenerčina za 5+
Kao i Portugalci. Fairplay igrači, nema šta.

Citiraj:
"Potez Skolarija je, blago rečeno, nedopustiv. Sramota je da se tako ponaša selektor koji je osvojio prvenstvo sveta. Mislim da bi UEFA morala hitno da se pozabavi ovim slučajem. Ne mogu da shvatim da takav trener ne može sportski da podnese neuspeh. Portugalci su pokazali da ne znaju šta je fer-plej, jer nam nisu vratili loptu kad smo je izbacili da bi se Vidiću ukazala pomoć", rekao je ljutiti Havijer Klemente.

Citiraj:
Dragutinović takodje kaže da je postupak Skolarija "skandalozan". "Naš pvi nesporazum je nastao je nakon što Kvarežma nije hteo da nam vrati loptu iz auta kada smo je izbacili zbog Vidića. Portugalski selektor je još tada hteo da me isprovocira, ali nisam naseo. Sudija Merk je posle svega meni pokazao crveni katon, a svi su videli da je Skolari mene udario. Očekujem da UEFA promeni tu odluku i kazni Skolarija".

Skolari ima svoje vidjenje dogadjaja, ali srećom televizija je davno izmišljena, pa su se tako svi mogli uveriti da ono što on tvrdi nije tačno. A on kaže: "Branio sam Kvarežmu. Dragutinović se pojavio ispred mene, ali ga nisam ni pipnuo. Samo sam ga dotakao po kosi".

Selektor Brazila smatra da je za sve kriv sudija Markus Merk, jer nije reagovao kada je, kako kaže, "Dragutinović napao Kvarežmu".

Posle svih odluka UEFA na štetu srpskih klubova u poslednje vreme, teško je, medjutim,da će se sad nešto promeniti.

http://mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=70347

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 10:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Jermenija, Azerbejdžan, Kazahstan i Poljska. Poljake moramo dobiti bez obzira na sve, a možda bi nam i jedan X protiv ovih što nas gotive bio dovoljan, ali Poljake moramo dobiti u zadnjem meču bez obzira na sve. Kakav će to pakao biti na Marakani!!! Mada sumnjam da možemo skupiti 7 ili 9 bodovoa protiv ovih "autsajdera"!!!

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 13 Sep 2007, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ako ne možemo da pobijedimo Poljake, onda ne treba ni da idemo na EP. Ja sam optimista. Samo da ne padne kiša :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 13:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2005, 09:32
Vidim da ima svakakvih komentara, a najvise onih " Dobro je bod, dobro smo igrali" i slicno.

Mene samo zanima, ko je sinoc vidio nesto dobro u nasoj igri, jel bila neka dobra akcija, kao da je svako za sebe igrao. Jedini iznad prosjeka je bio Rukavina, a sve ostalo, smece zivo. Ajde odbrana i nije losa bila, samo se vidi da fali komunikacija, ne igraju timski, a to se vidjelo najbolje kod stative Gomesa i zutog kartona za Vidica, kad je namjerno oborio igraca.

Vezni red!? Sta je to? jel mi to imamo? Neki Kuzmanovic, dao 2 gola odbijanca i sad ga nemozes istjerati, Kovacevicu treba objasniti da se treba zalagati i prije se rijesavati lopte, mulja je brate previse, Krasic skoro kao Kovacevic, mulja previse, ne igra za tim, previse dribla i gusi igru, Stankovica pitati kako se zove i gdje je Dejan Stanovic?

Napad: Jovanovic je trula jabuka, neznam ko je vidio u ovom igracu nesto dobro, eksplozivnost mu je cista nula, krece se kao da ima 30 kila viska, i previse pogresnih pasova i napamet upucenih lopti.

Za izmjene cu samo reci da su nam popravile igru, Pantelic dobar sa zalaganjem, vise se nije moglo ni vidjeti. Duljaj standardno dobar, Srpski Gattuzo, Zigic previse trom i nema ono zalaganje koje je imao prije, prije je puno vise ginuo za loptu, kako ga moze jedan igrac 20 cm manji od njega nadvisiti u skoku, ali ajde to cu mu sve opravdati sa tim da je bio povredjen.

To je moje gledanje meca i situacije uopste, ako se ovako nastavi ne gine nam jos jedna Argentina!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 13:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Jul 2007, 15:32
Rjesenje je u ovom slucaju jednostavnije nego sto se cini:
Srbija je u zadnjih 15ak minuta pokazala da moze igrati kvalitetno u sredini/odbrani, napasti i ne previse respektovati protivnika.
Najveci problem je u stvari kako stalno imati ovakvu motivaciju, kako usaditi u glavu igracima da su Portugalci pick* i da pored sto igraju papacki i nefer da su izvikana reprezentacija. Da je od pocetka timski moral i motivacija Srbije bila takva drukcije bi se utakmica zavrsila. Ovo inace nije nista novo, treba samo pogledati kako je to Srbija/SCG igrala u zadnjih 10 godina. Imamo 2 savrsena primjera:
1. protiv njemacke na svjetskom 1998
2. protiv spanije 2000-e na evropskom prvenstvu
Iako smo protiv spanaca izgubili na kraju 4-3 te dvije utakmice pokazuju kako nasi igraci mogu igrati kad su optimalno motivisani za utakmicu (ako se iko sjeca, novinari su 2000e proglasili tu utakmicu za utakmicu prvenstva).

Ima tu jos primjera poput onog povratka protiv Slovenije, ali bitno je to da kad se igraci pravilno motivisu i psihicki pripreme reprezentacija onda moze igrati sa bilo kim. Nije problem ni kvalitet igraca, a nije ni toliki problem uigranost koliko taj mentalni dio. Cak se ne mora ni traziti od igraca 100%, nego radije da odigra 120% u momentima kad se nalazi u aktivnoj ulozi... Ove prve 3 utakmice su pravi test za tako nesto i ako to prodjemo sa 9 bodova onda mozemo govoriti o zasluzivanju ili nezasluzivanju da se ode na prvenstvo poslije utakmice sa poljskom, koja bi bila i finalni test i pokazatelj.

PS
Ne treba optuzivati pojedince za neuspjehe, jer do sad ni jedan igrac nije odigrao tako katastrofalno lose ili napravio neoprostivu gresku. Vidic npr. u nekim momentima igra prehladno jer je ocigledno stekao neku (neosnovanu) prepotentnost otkad je u mancesteru, pokazuje da nema nikakvog respekta prema protivniku sto je osnovi lose jer se onda postavlja potcjenjivacki, moglo nas je kostati jednog gola, ali vjerujem da se to lako moze rijesiti.
Ne treba ni stankovica optuzivati da se krije po terenu, jer covjek je kapiten i trenutno najpoznatiji nas igrac - jasno je da se ocekuje da bilo koja ekipa prvo zatvara i odsjeca njega od igre. Mozda on izgleda da briljira u Interu, ali to je zato sto Interovi protivnici imaju i drugih zadataka pored toga da paze na stankovica. Nesto slicno se desilo npr. sa Ronaldom u BG-u (a i u lisabonu) pa ga nije niko optuzivao da se krije, jednostavno smo znali odakle prijeti najveca opasnost i to se prioritetno rjesavalo.

Ukratko: Klementeov glavni zadatak je uvesti motivisane igrace u utakmicu.

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 13 Sep 2007, 13:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Jul 2007, 15:32
Harvester je napisao:
Ako ne možemo da pobijedimo Poljake, onda ne treba ni da idemo na EP. Ja sam optimista. Samo da ne padne kiša :D

nema tu izgovora kisa snijeg i sl. Kad se propisno protivnik satjera uz zid nema sanse da bar jedna-dve lopte ne prodju u mrezu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 13:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Nije u redu poređenje Ronalda i Stankovića. Ronaldo je tražio loptu i sve vrijeme se trudio, a Dejan Stanković nije primio loptu deset puta u cijeloj utakmici. Nisam rekao da je on sam krivac, ali onakva igra kapitena je nedopustiva. Nije to samo ova utakmica, on tako stalno igra za reprezentaciju. Tačno se vidjelo da mlađi igrači "grizu" i traže loptu a kapitena nigdje.
Mentalna čvrstina je najveći problem te reprezentacije i igrača, to se dobro vidjelo u utakmicama sa Belgijom i Finskom. Samo sumnjam da neko može efikasno riješiti taj problem.

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 13 Sep 2007, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
spotting scope je napisao:
Harvester je napisao:

nema tu izgovora kisa snijeg i sl. Kad se propisno protivnik satjera uz zid nema sanse da bar jedna-dve lopte ne prodju u mrezu...

Znam, to je bila šala - aludirao sam na onaj naš odlučujući meč sa Slovenijom, kad nam je vajni selektor rekao kako je kriv mokar teren.

Inače, potpisujem sve što si gore rekao. A slično smo vidjeli i maloprije na odbojci protiv Španaca - užasna igra, gubimo 2:0 i tek onda se sjetimo da počnemo da igramo i osvojimo ta dva seta što nam trebaju.

(Eh, da - ono protiv Španije je bila sudijska pljačka. Svirali su penal nad Abelardom koji ni njegova majka ne bi svirala, a onda su još produžili utakmicu koliko je trebalo Špancima da daju i četvrti gol. Mislim da nije čudo što tu reprezentaciju ne mogu da smislim ni u jednom sportu.)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 18:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Prosto ne mogu da vjerujem kolika kolicina besmislica kola ovom temom.

Ovi sto pljuju po nasoj reprezentaciji mi stvarno nisu jasni. Kad ne pobijedimo Finsku, kazu "Finska je znala sta hoce, rutinski odigrali, osvojili bod" itd. Prije utakmice sa Portugalom pricaju "Portugal je bolji, nemamo sta da trazimo". Mi budemo ravnopravni i bolji od Portugala, onda opet ne valja "imali smo srece, Portugal nas potcijenio itd."

Portugal je mnogo puta u ovom ciklusu pokazao da ne moze i ne zna bolje. Prema tome, to sto smo sinoc bili sveukupno bolji me uopste ne cudi.
Dali smo gol na srecu? Pa sta je onda Portugalski go? Imali su faul u neizglednoj situaciji, dali go iz slobodnog udarca, poslije toga napravili jos jednu sansu poslije grube greske nase odbrane i to je sve od njih. Kofol, oni mogu sto puta bolje, potcijenili nas. Smijesno. Da mogu bolje, odigrali bi.
Da nije mozda precijenjena primadona Ronaldo mogo da da 7 golova, samo da je htio...

A pljuje se po nasoj igri. Svi ko papagaji ponavljaju "Nasi se ne bore,nema tu srca" i slicne gluposti. Prvo, sto to uopste nije tacno, a drugo sto to uopste nije najbitnija stvar u fudbalu.
Ne znam sta neki ocekuju, da nasi igraju leprsavo, da prave po 10 prilika po utakmici, da daju po 4 gola. To je moglo tako prije 40 godina, koja to reprezentacija danas igra leprsavo, atraktivno, daje gomilu golova? Mozda svjetski prvak Italija?
Ja sam vidio mnogo dobrih stvari u igri nase reprezentacije, a Nitrove analize mi stvarno nisu jasne.
Krasic ima potez vise? Mozda kada se igra taktika sa jednim napadacem, pa se i on povuce. Kada dodje sam ispred trojice igraca Portugala, i kad nema kome da doda, jer je najistureniji, naravno da ce pokusati da prodje.
Stankovic? Pa on ni u jednom timu u kojem je igrao nije bio glavni kreativac i neko ko diktira igru svog tima. Svoj posao je uradio time sto je nabacio za nas gol, i to je sasvim dovoljno od njega.
Rukavina? Imao je nekoliko dobrih centarsuteva i prodora. Nekompletan igrac? Pa pobogu, ima 19 ili 20 godina, nije Pele pa da bude vec kompletan,
Nenad Kovacevic? Covjek je odigrao ono sto je i trebao. Nije Ronaldinjo, pa da dijeli lopte kao rukom. Nekompletan je isto koliko Gatuzo, pa se na Gatuza niko ne zali.
Ne treba nam 11 kompletnih igraca, treba nam 11 igraca koji imaju ono sto se trazi za njihovu poziciju. A mi smo na dobrom putu da sastavimo takav tim.

A vi samo baljezgajte i dalje, mozete pocet i da navijate protiv nasih. Cinjenica je da drzimo situaciju u svojim rukama, da igramo sve bolje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Milanko,majka mu stara budi malo realan :wink:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Srle ne vidim zasto kazes da je Zigic trom i los igrac, ako nista uneo je pometnju u portugalske redove svojom visinom, cuvalo ga je vise igraca i tako je i stvorena sans da se postigne ``spasonosni`` pogodak, za mene je onaj Rukavina taraba, mozda momak i trci, ali od njega nema upotrebljivih lopti, svaki ubacaj mu je neprecizan (ako se ne varam jedna od akcija mi je ostala u secanju kad je Rukavina sam stajao na ivici sesnesterca i namestao se pola minute i na kraju prebaci Zigica na drugoj stativi, jeli to odlika igraca na njegovoj poziciji??? Mislim da nije), Pantelic, hm... za njega nemam reci, vise mi je los nego dobar ali kakav nam je izbor napadaca on i moze proci, Lazetic mi je dobar kao ``dzoker`` sa klupe, za Duljaja svi kazu da je dobro odigrao, ali ja i nisam video da je nesto specijalno pokazao, realno i nije imao puno prilika jer smo mi u tim trenucima igrali sa 3 napadaca tako da i nije bilo puno prilika za njega. Tako da bi i njemu da o prolaznu ocenu neka bude 4 da nisam bas strog kriticar :)

Vrh

[ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]