banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 09:07 Danas je 02 Jul 2026, 09:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 648  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Okt 2014, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Schlager je napisao:
a mw?

taško i ja smo najtvrđi u toj antiameričkoj struji...ali ako nastavi igrati ovako...možda i razmotrimo onaj skevin stav :lol: :lol:

Ne treba MW, imas Teodosica kao trenutno boljeg igraca od Markusa. Nama ce skripati opet pozicija krila jer je Micov idiot, Lucic rasturen povredama a Simon ce ostariti :lol: . Realno je da pored Kalinica tu bude Dangubic ako napreduje, ali mislim da ce jos biti zelen za udarnu igru na krilu. Kalinic je ok da bude prva opcija u Zvezdi na krilu ali u reprezentaciji nam treba ubica na toj poziciji. Sto se tice cetvorke Bjelica-Mitrovic sigurni, Jokic 4-5 a Krle i Raduljica na 5. To je to, i vodice se bitka izmedju Miljena i Vase za treceg pleja (ne smunjam da ce Micic eksplodirati kod Pesica).
Jos nesto, jedva cekam da Marelja sazrije kao igrac, to je atleta koga dugo cekamo u srpskoj kosarci na visokim pozicijama :) . Nadam se da ce on ili Jokic sledece sezone doci u Zvezdu. Ako Jokic bude preskup onda Marelja :)

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 18:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Нова Варош je napisao:
Ma ono sve i Teo radi, kao da si ne znam šta vidio, nama treba pod košem onih skakača skakavaca

Ako hocemo skakavce treba poceti sa drugacijim treninzima, jos od prvih koraka.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 18:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Slaže se šako sa drugačijim treninzima, ali za sve igrače od malih nogu. Za to naravno trebaju treneri koji znaju raditi s djecom, a sve ih je manje u Srbiji, u RS ih nikad nije ni bilo.
Što se tiče "skakavaca" ne možemo mi nikakvim trenzima stvoriti Farida, ali možemo četvorke dovesti na solidan nivo atleticizma. SA dobitkkom atleticizma, prosto se gubi tehnika igrača, a sve naše četvorke, ili bar većina njih (Bjelica, Mitrović, Jelovac, Jokić...)su tehnički dosta jaki, dok atletski već kaskaju.
Ako se Tejić dobro razvije, on bi mogao biti jak atletski, a ima i solidnu tehniku. Samo mislim da se sa njim ne radi dobro ili bar ne mnogo.
Na petici Radule, Bobi i Kuzmić, kao i Jokić na poziciji 4, ali može krpiti 5. Krle je najavio kraj reprezentativne karijere.
U suštini dogodine, ako Bog da, bićemo treći favoriti, iza Francuza i španske pogani.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 18:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sjecam se Slagerove price kako se cudio da oni crnci sutaju i vec cekaju loptu kod obruca ako se odbije. Nije se mali crnjo Farid ili neko treci rodio sa tim koliko mu je treninzima usadjen taj nacin igre. Ovi nasi sutaju i onda dignu pogled pa cekaju kud ce ona, to se jednostavno uci od malena.

Naravno da ima i toga da su nigeri fizicki spremniji al' nije to toliko faktor koji nosi prevagu.

Moram sad prestati pisati ovako pametno, pozvace me Tegi u emisiju

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nije malo sutra mnogo do prirode. Nek rade isti trening FArid i Mitrović, opet će ga ovaj u skoku nositi u zubima. To se može dobrim građenjem, zatvaranjem skoka kompenzovati, ali licem u lice skoku naši nemaju šta tražiti s njima.
Opet, ponavaljam, tim načinom trenga može se dosta nadograditi skok "bjelih" ekipa, ali nikad dostići nivo amera, pa i francuza.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Meni se čini Jokić i pokretljiviji i potencijalno snažniji od Tejića, samo zelen još. On ako ode u NBA, uz neki njihov program može se baš doraditi. Ima i atipično dobar šut i osjećaj za igru, za svoju poziciju praktično centra, tako da očekujem od njega da bude jedna od perjanica reprezentacije, čim ojača, jer je i u licu još zelen.
Moguće da će Dangubić vremenom preuzeti startnu trojku, jer je ofanzivno sigurno veći potencijal od Kalinića, dok je Kalina baš mrcina specijalac, krupnija verzija Lazića :D
Umjesto Jovića, Miljenović, mislim da je Stefan dosta što se tiče odbrambenih. Treba pratiti obavezno Dušana Ristića na poziciji centra http://espn.go.com/mens-college-basketb ... a-wildcats

Citiraj:
Sjecam se Slagerove price kako se cudio da oni crnci sutaju i vec cekaju loptu kod obruca ako se odbije. Nije se mali crnjo Farid ili neko treci rodio sa tim koliko mu je treninzima usadjen taj nacin igre. Ovi nasi sutaju i onda dignu pogled pa cekaju kud ce ona, to se jednostavno uci od malena.

Naravno da ima i toga da su nigeri fizicki spremniji al' nije to toliko faktor koji nosi prevagu.

Ima situacija kada Kazins šuta sa 5 metara, i prikucava svoj promašaj, a Raduljica blene cijelo vrijeme i nije zatvorio ništa. Barkli je sa 1.95 jedan od najboljih skakača ikad, Rodman sa 2.01... Mora biti želja da se stigne prvi i da se postavi u povoljnu poziciju, onda naravno i fizička snaga da se ta pozicija zadrži (Barklijeva guzica :D ) . Čitao sam jedan intervju sa mentolom Bilom Lambijerom, koji je u svoje vrijeme bio među najboljim skakačima iako je bio okružen crnim atletama i to u eri centara, on je baš rekao da je prva stvar želja...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Нова Варош je napisao:
Okej manje više, samo umjesto Miljena iće Jović, i Dangubić neće sigurno. Lučić ili Micov ako izgladi odnose sa njima.

Бојим се да нема ништа од Мицова док је Ђорђевић селектор. Можда Лучић или евентуално Кешељ ако експлодира у Меги и почне да проживљава другу младост. Ово сам ставио зато што имам неки осјећај да ће Дангубић страховито да напредује ове сезоне, на крају крајева, није мала ствар бити члан финалисте Евролиге 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

А какав је тај Кузмић?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 19:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Atletska petica, kasno poceo treirati, tek ce se vidjeti hoce li sta biti od njega.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 21:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kuzma nije znao hodati kad je došao u Borac :) Sad je sasvim pristojan evroligaški centar...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 15:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raduljica je krajnje neobican lik :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Taj fazon sa gradjenjem skoka se uci....nakon pravilno zagradjenog obruca u odbrani lopta pri normalnom odbijanju mora da padne na pod pred odbrambene igrace bez da je iko takne (naravno to je neko savrsenstvo kojem se tezi ali na osnovu ovog pravila Milojevic je dosao do toga da bude jedan od najboljih skakaca evrope a da se pri tom jedva odlijepi od zemlje)....to je neko pravilo koje ce bilo koji ozbiljniji trener da pokusa da usadi igracima....pricu o fizikalijama ne bi opet pocinjao....ni jedan nas centar koji je otisao u NBA nije dobio na atleticizmu nego samo nagomilao kile i smanjio pokretljivost....nisu amerikanci glupi....njima evropljani trebaju da budu golo meso....imaju oni svojih zvijezda da na njima grade timove i fransize (Novicki je izuzetak koji potvrdjuje pravilo)....

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 16:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mark Gasol, Pol Gasol, Galinari, Kirilenko, Raduljica, Pekovic.... Niko nije izgubio na brzini odlaskom u NBA.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
I Mark Gasol i Kirilenko i Raduljica i Pekovic....i Rebraca i Radja i Krstic (doduse on je zbog povrede promjenio nacin igre)....svi koji su otisli....eto nije stariji Gasol i nije Divac al mislim da je to zbog specificnog nacina igre....svi ovi ostali su se otromboljili i nisu ni blizu onih raznovrsnih centara koji su bili prije odlaska u NBA....

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije tacno. Svi su fizicki ojacali i unaprijedili svoju igru. Druga je stvar ako ti volis tipove igraca poput Mirze ili Kicanovica, ali takvi ne igraju vec 20 godina.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2014, 00:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Micic polako uzima svoju ulogu u Bajernu

http://www.mvp.rs/vesti/evropska-kosarka/item/10063-micic-obelezio-kolo

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2014, 01:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Хот дем, АЛЕКСАНДАР НАЂФЕЈИ!!!! Какав бласт фром тхе паст!! :-)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2014, 17:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Danguba vs. Dejo - ko ce prije do dresa A-tima?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BKpZSl8abN8[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s_AWH0ILOsY[/youtube]

mrtva trka za istu poziciju..

Spoiler:
..naravno, ipak Miskov mali ima vec 3 kruga fore ispred 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 13:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
gledao sinoc fenerbahce-galatasaraj

nasi odlicni,erceg bas dobro igra,bjelica fantastican,bogdan prelomio utakmicu sa dvije trojke

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2014, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ко је то преносио?

Vrh

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 648  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]