Meni se čini Jokić i pokretljiviji i potencijalno snažniji od Tejića, samo zelen još. On ako ode u NBA, uz neki njihov program može se baš doraditi. Ima i atipično dobar šut i osjećaj za igru, za svoju poziciju praktično centra, tako da očekujem od njega da bude jedna od perjanica reprezentacije, čim ojača, jer je i u licu još zelen.
Moguće da će Dangubić vremenom preuzeti startnu trojku, jer je ofanzivno sigurno veći potencijal od Kalinića, dok je Kalina baš mrcina specijalac, krupnija verzija Lazića

Umjesto Jovića, Miljenović, mislim da je Stefan dosta što se tiče odbrambenih. Treba pratiti obavezno Dušana Ristića na poziciji centra
http://espn.go.com/mens-college-basketb ... a-wildcatsCitiraj:
Sjecam se Slagerove price kako se cudio da oni crnci sutaju i vec cekaju loptu kod obruca ako se odbije. Nije se mali crnjo Farid ili neko treci rodio sa tim koliko mu je treninzima usadjen taj nacin igre. Ovi nasi sutaju i onda dignu pogled pa cekaju kud ce ona, to se jednostavno uci od malena.
Naravno da ima i toga da su nigeri fizicki spremniji al' nije to toliko faktor koji nosi prevagu.
Ima situacija kada Kazins šuta sa 5 metara, i prikucava svoj promašaj, a Raduljica blene cijelo vrijeme i nije zatvorio ništa. Barkli je sa 1.95 jedan od najboljih skakača ikad, Rodman sa 2.01... Mora biti želja da se stigne prvi i da se postavi u povoljnu poziciju, onda naravno i fizička snaga da se ta pozicija zadrži (Barklijeva guzica

) . Čitao sam jedan intervju sa mentolom Bilom Lambijerom, koji je u svoje vrijeme bio među najboljim skakačima iako je bio okružen crnim atletama i to u eri centara, on je baš rekao da je prva stvar želja...