banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 04:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 17 Feb 2011, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Naravno da ce to reci, rekao bih i ja da je najbolji igrac ikad onaj kojeg ja pobjedjujem, tako i ja ispadam bolji, zar ne? :lol: A dovedi ga na forum pa cu se raspravljati i sa njim! :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ne znam koliko se prate drugi teniseri osim Novaka ali onaj Milos Raonic stvarno obecava. sad ga gledam protiv Roddicka i momak ima odlican servis i jako cudno drzi reket prilikom servisa nekako savije ruku u zglobu ruke i onda fljas!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Odlican je! Bubnuo je Verdaska dva puta :)
Uzeo je neki ATP turnir, prije 2 sedmice, cini mi se negdje u USA. Bas je Verdaska pobjedio u finalu.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kad je uzeo Verdaska mislio sam da je slucajnost jer je Verdasko sklon tome da izgubi od nekog levata (zato se na njega nikad ne kladim :D). ali sad ga gledam i tacno ne vjerujem kako igra! izgubio je prvi set u tie braku ali neiskustvom, bio je na mrezi i imao loptu ali mislio da ce u aut i pusti je i ona padne na liniju uzme prvi set Roddick. inace momak ima i jak forhend salje paralele i diagonale kao lud tacno ga je uzivanje gledati. evo sredinom drugog seta ima 21 as a Roddick svega 8. mislim da to dosta govori. ipak koliko ja pratim tenis ne vjerujem da ce uzeti Roddicka ali samo zbog ne iskustva.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pratim ja ali ne da mi se pisati posto ovde skoro niko ne komentarise pa necu sam :D A dobar je Raonic, prvi put sam ga vidio prosle godine kad je u dublovima sa nekim Kanadjaninom uzeo Djokovica/Nadala.. Na pocetku godine je bio oko 150-og mjesta a sa ovim finalom je 37, ako pobjedi Roddicka bice u top30 a rodjen je u decembru 1990, bice ubjedljivo najmladji igrac u top50.. Verdasco se opasno isfurao kad je izgubio prvi put, pricao kako Milos ima samo servis bla bla bla.. A to je bilo prosle sedmice u San Joseu, uzeo ga u finalu i prvi mec ovde u Memphisu opet igrao protiv Verdasca i opet ga uzme :lol: i opet je Verdasco srao kako nema pojma i da samo ima prejak servis i da ne moze docekati kad ce igrati protiv njega na sljaci da mu pokaze sta je pravi tenis, idiot.. Ima prebrutalno dobar servis, odlican forehand isto, dobre voleje i zna kad treba izaci na mrezu, jos malo da popravi backhand i kretanje i eto tenisera koji ce moci puno toga u buducnosti.. Inace rodjen je u Podgorici i otisao u Kanadu kada je imao 3 godine :)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

za servis je strasan! u prvom setu po 3 asa u gemu! u drugom amlo lose evo uzeo je drugi set sad ako samo bude imao koncentracije za treci set uzece Roddicka, ali ipak sad je veliku ulogi ima iskustvo a tu je Roddick u prednosti...pa videcemo...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A poena sunce ti ebem!!! Znaci svaka cast Roddicku za ovo.. Stvarno sam mislio da je onaj volej odradio posao ali Andy nije tako mislio, zlo!!! Veoma dobar mec, steta za Raonica sto je izgubio ali nema veze, samo neka nastavi ovako i ako jos malo popravi neke dijelove igre sabijace u buducnosti..

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

realno u tenisu najvecu ulogu igra koncentracija, a ona se stice iskustvom. medjutim, Raonic je relativno dobar i u tom dijelu. eto u zadnjem setu je gubio 4:1 pa je stigao na 4:4, ali jbga jos je mlad...

sad bas pratim nesto Soderlinga lik je bas u formi bar po ovim malo manjim turnirima ali zato mislim da ce se sad zajebati u Dubaiu. istrosi se na ovim svakojakim turnirima i kad dodje nesto ovako onda ispadne u 2-3 krugu (naravno to sad zavisi i od rasporeda s kim bude igrao).

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 13:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa i Dubai je manji turnir :) A nece Soderling ni igrati na njemu.. u zadnje 2 sedmice je odigrao dva turnira i oba osvojio, Rotterdam (koji je isto iz kategorije 500 kao i Dubai) i Marsej iz kategorije 250.. Sad odmara do Davis kupa i Indian Wellsa :)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 13:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wLFUFfxlvMQ[/youtube]

INCREDIBLE!!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja sam vise mislio na novce :D Dubai je vrijedi 2 233 000 dolara, a ovi drugi su nesto cini mi se jeftiniji oko milion mozda i manje (ispravi me ako grijesim, nisam bas siguran ali cinimi se) pa sam zato ove druge oslovio sa mali. ali bez obzira vjerovatno si u pravu da nece nastupiti jer bi se samo izlevatio, a i ovo mu je sigurno taktika da zaobilazi ove skluplje turnire...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
TaškoBL je napisao:
Odlican je! Bubnuo je Verdaska dva puta :)
Uzeo je neki ATP turnir, prije 2 sedmice, cini mi se negdje u USA. Bas je Verdaska pobjedio u finalu.
Servis i par udaraca u razmjeni su mu odlični ali čim poen malkice "odulji" katastrofa.Malo bolji ritern igrač će ga oduvati .Čekaj da vidiš kao to Nole rješava :D

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

batica je napisao:
ja sam vise mislio na novce :D Dubai je vrijedi 2 233 000 dolara, a ovi drugi su nesto cini mi se jeftiniji oko milion mozda i manje (ispravi me ako grijesim, nisam bas siguran ali cinimi se) pa sam zato ove druge oslovio sa mali. ali bez obzira vjerovatno si u pravu da nece nastupiti jer bi se samo izlevatio, a i ovo mu je sigurno taktika da zaobilazi ove skluplje turnire...

Pa dobro, to seici daju masne pare :D U Dubaiu pobjednik dobija oko pola miliona sto je blizu kao i za osvojen masters.. Samo zato i cesto bude dosta jakih igraca posto je turnir u nezgodno vrijeme, a uzeo je Soderling dosta kesha za ova dva osvojena, moze malo odmoriti sada :D I onako to Djokovic osvaja opet, treci put u 3 godine :D

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
zerocool je napisao:
batica je napisao:

Pa dobro, to seici daju masne pare :D U Dubaiu pobjednik dobija oko pola miliona sto je blizu kao i za osvojen masters.. Samo zato i cesto bude dosta jakih igraca posto je turnir u nezgodno vrijeme, a uzeo je Soderling dosta kesha za ova dva osvojena, moze malo odmoriti sada :D I onako to Djokovic osvaja opet, treci put u 3 godine :D

Dubaji je jedini turnir gdje nema poreza,koliko dobiješ na onom čeku poslije finala toliko i nosiš

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 17:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A inace se malo dobija tamo :D

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 01:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
In an article published this week by SwissInfo delves into Roger Federer’s finances and his growing corporate appeal. Some facts and figures from the piece:

* He’s earned $61,657,232 in prize money alone since 1998.
* Swiss business magazine Bilan estimates Roger’s fortune to be worth a staggering $200-300 million Swiss Francs nest egg. That’s like $210 – $315 million USD. That’s a lot of Nike sweatbands.
* Sports Illustrated estimates that Federer earned $62 million in 2010 alone, two-thirds of which came from sponsorship deals. Only Tiger Woods did better, with $90 million.
* In comparison, Rafael Nadal made $27 million in 2010. Poor guy.

http://gototennis.com/2011/02/18/tony-g ... z1Edzb9yuW

Malo li je :D

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 03:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Mario Ančić okončao karijeru... Šteta, imao je šta pokazati da ga povrede nisu spriječile u tome...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 11:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Dobro Djokovic izgleda i na ovom turniru mislim da Llodra nema sanse

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
zerocool je napisao:
batica je napisao:

Winner $386,000..................500
Finalist $181,500..................300
Semi-Finalist $85,000........180
Quarter-Finalist $40,525..90
2nd Round $20,670.............45
1st Round $11,370..............0

$1,619,500

Da nije i njih kriza zahvatila :)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste izgleda, sjecam se da je prosle ili to bi predprosle godine Djokovic dobio onaj veliki cek na kojem je bila cifra veca od pola miliona.. Vjerovatno je zato ove godine Dubai i najslabiji do sad sto se tice imena, prije je tu skoro uvjek bio manje vise citav top10 sad samo 3 igraca..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]