banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 19:32 Danas je 30 Jun 2026, 19:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 31 Mar 2014, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ok mi je ovo ako se rastajemo sa kapitenom.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 16:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Mislim da je kapiten pokazao da je ovo dosad njegov maksimum, a ambicije ekipe su iz godine u godinu veće, tako da...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ja mislim da nema od tog nista nego da cemo vecinu para uloziti na jednu silnu peticu posto ce jedan iz tandema Rasko-Bobi vjerovatno ici na ljeto. Nesto se mora zrtvovati. Moje misljenje je da ce to sledece godione izgledati ovako

1. pojacanje
1-2 Nelson, Djenka
2. Blazic, Lazic
3. Simonovic, Kalinic
4. Mitrovic, Radenovic
4-5 pojacanje (crna zvijer tipa Dorsi, Samers ili neka slicna zivotinja, ne oni, nego slabije verzije :) )
5. Bobi(Rasko) i pojacanje (neka petica tipa Aleksa Marica)

Pojacanje na kecu bi moglo biti diskutabilno, u zavisnosti hoce li povuci Cveleta sa pozajmice, mada ne vjerujem, mislim da ce ga pustiti jos jednu sezonu da igra za MZT. Rebic jos nije konkurentan

Dodati ovom Tejica, Gudurica, Kaplanovica i Stojanovica i to je to za sledecu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 18:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Evo iz Radničkog demantuju vijest... Tadiju si zaboravio... a možda i Miličić bude fit :)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije Tadija po Radonjicevom ukusu. Milicica ne bih uzeo kad bi molio, nek peca ribe :D .

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 18:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A po čijem ukusu je Radonjić? :) Možda se tu traži najbitnije pojačanje...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Po mom ukusu, nikad nismo bolju odbranu igrali nego u poslednje vrijeme :) . Koliko god lose odigramo u napadu pobijedimo zahvaljujuci odbrani 8) .

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
skeva je napisao:
Ja mislim da nema od tog nista nego da cemo vecinu para uloziti na jednu silnu peticu posto ce jedan iz tandema Rasko-Bobi vjerovatno ici na ljeto. Nesto se mora zrtvovati. Moje misljenje je da ce to sledece godione izgledati ovako

1. pojacanje
1-2 Nelson, Djenka
2. Blazic, Lazic
3. Simonovic, Kalinic
4. Mitrovic, Radenovic
4-5 pojacanje (crna zvijer tipa Dorsi, Samers ili neka slicna zivotinja, ne oni, nego slabije verzije :) )
5. Bobi(Rasko) i pojacanje (neka petica tipa Aleksa Marica)

Pojacanje na kecu bi moglo biti diskutabilno, u zavisnosti hoce li povuci Cveleta sa pozajmice, mada ne vjerujem, mislim da ce ga pustiti jos jednu sezonu da igra za MZT. Rebic jos nije konkurentan

Dodati ovom Tejica, Gudurica, Kaplanovica i Stojanovica i to je to za sledecu sezonu.

Nema šanse da budu ova dvojica zajedno, ne trebaju nam dva izrazito odbrambena igrača odjednom. Inače, odavno priželjkujem rokadu Kalinić - Simonović, ako je tačno onda :D :D :D :D :D Sledeće sezone Kalinić i pravi Amer, i Evroliga da nas vidi. Ako Nelson ode, kako znamo i umijemo smuvati Miška za Vasu. Zanima me šta će napraviti Gudurić sada u prvenstvu, volio bih da zamijeni Lazića sledeće godine. Biće tu i direktan duel ove dvojice, već u drugom kolu :)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 19:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lazica??? Pa Lazic igra kao zmaj, gledas li ti Zvezdu u poslednje vrijeme? Lazic je pored Djenke i Nelsona nas najbolji igrac u poslednjih mjesec-dva

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Jest se popravio nema šta, čak i ja koji njega i Simona ne mogu gledati moram priznati :)
Al zato Simon.....brate rođeni pa šta je ono, kakav je ono kapiten i qrac i palac. Njegovu ulogu bi bolje odradio N.Ilić, tapšanje i ostalo, a kontam da bi i pogodio nekad.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Lazica??? Pa Lazic igra kao zmaj, gledas li ti Zvezdu u poslednje vrijeme? Lazic je pored Djenke i Nelsona nas najbolji igrac u poslednjih mjesec-dva

Njega, njega :)
Gledam i svaka mu čast za par odličnih odbrambenih rola, ali pokazao je koliko je limitiran u napadu, ono je neki nivo KLS u najboljem slučaju i jednostavno nikad neće moći dalje od onoga što radi sad. Nakon one partije od 22 poena u par utakmica je pokušao forsirati u napadu i to je jako loše izgledalo. Da je bar pouzdan da pogodi otvorenu trojku, ali i to je problematično jer nije značajnije popravio šut.
S druge strane, Gudurić je kompletan igrač, nisam ga puno gledao ali vrlo sam zadovoljan onim što jesam vidio. Moramo gurati te potencijale, umjesto nekog moraju uskočiti. Ne može umjesto Jake ili Đenke.
Ubr hvala Tadiji, spasio nas je u par utakmica i ja ga gotivim i njegov stil igre, ali zna se ko je prva četvorka sledeće godine - Mitrović, i tu za igrača Tadijinog kalibra neće biti prostora.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Simonovic je jedno vrijeme bio drugi suter lige po procentu za 3 poena. Sve dok nije ostao sam da igra i sta moze i sta ne moze. Simon je klasicni bekap igrac, igrac trenutka, jeftin a koristan. Slicni su on i Kalinic u svemu osim sto jedan ima bolji sut a drugi ulaz, ostale stvari ne bi dobili ovom rikadom. Ako vec zelite mijenjati Simonovica nek ga mijenja Guduric, pa nek od njega prave reprezentativnog igraca. Ovako, ne znam, mislim da nije dobra ideja.
Simonovic je dio jedne homogene ekipe, starosjedioc, kapiten, zasto bi kvarili hemiju i iskusavali srecu kad sa Kalinicem necemo dobiti Bog zna kakav kvalitet. Ja sam za to da izmjene u igrackom kadru moraju donositi ekstra kvalitet, ako ogranicene igrace budemo mijenjali ogranicenim igracima upascemo u prosjek.

Rivaldinjo, nije tacno, Lazic pogadja otvorene trojke, ima muda za ulaz, e sad, sto ne forsira to je zasluga trenera jer trener smatra da neki drugi igraci to mogu odraditi bolje. Sto se odbrane tice Lazic je nas daleko, ali daleko najbolji igrac. Nisi ni svjestan koliko je on puta prelomio neku utakmicu strasnom odbranom nad najboljim igracima protivnika. Nije sve u pucanju trojki preko ruke.
Eno, svi hvale Bertansa zbog suta, ali ko iole zeli da pogleda vidjece da Bertans ima brutalnu stranu pomoci, sto Partizanu zatvara vecinu rupa u odbrani kad je on na terenu, ali eto, samo se vidi kad on Sibne preko ruke, ali dobro.

Guduric... Ne nisi ga dovoljno gledao, Guduric je za 5 klasa ispod Lazica i 3 klase ispod Simonovica trenutno. :wink: Ali on je mlad, za koju godinu bice on sasvim dobar igrac za Zvezdu.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jedno vrijeme, sad ne bi dao trice ni da je kos 3 puta veci. :D A Kalinic je i dosta bolji u skoku, a i mladji je, znaci ima puno vise prostora za napredak.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Rivaldinjo, nije tacno, Lazic pogadja otvorene trojke, ima muda za ulaz, e sad, sto ne forsira to je zasluga trenera jer trener smatra da neki drugi igraci to mogu odraditi bolje. Sto se odbrane tice Lazic je nas daleko, ali daleko najbolji igrac.

E, jebiga sad, jesi čuo za Nelsona :D I Simonović igra odličnu odbranu.
Ja ti kažem da je Lazić u par utakmica nakon one sa 22 poena dobio krila i počeo forsirati, ali tada se tek vidjelo koliko ne zna u napadu.
Što se Simonovića tiče njegova uloga u napadu se svodi na kampovanje na liniji za 3 i to nas ograničava. Kalinić je daleko aktivniji i osim što može riješiti ulazom, zna i da baci pas. Šut za tri mu je slab, ali tu ionako treba da se dovede starter koji sipa. Mi smo i sa Šilbom bili "ratnička" ekipa, a njegovim odlaskom tu je jednostavno premalo kreativnih igrača i taj odnos će se sledeće sezone morati promijeniti, ako ne želimo da nam napadi izgledaju prilično mrtvo kao što je sada slučaj.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 21:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cuo sam za Nelsona :D , Lazic je bolji. Nelson kasni u blokovima, igra previse cistu odbranu i ima sporije lateralne kretnje. Simonovic je posle Lazica i Nelsona nas treci najbolji odbrambeni igrac.
Simonovic coskari jer mu je tako receno, opasni je iz suta u mjestu nego iz kretnje zato i kampuje. Da mu je receno da se krece kretao bi se. Nije valjda da mislite da Radonjic ne vidi sta mu igraci rade :) . Sa Kalinicem necemo dobiti na kreativnosti, i on je radnik, veoma slican Simonovicu, samo sto bi sa njim dobili je da bi se ekipe na njemu dodatno skupljale i od njega bi skupljali stranu pomoci sto sa Simonovica ne smiju. Mnogo je tu caka, plus-minus fora, zato je i kosarka fin sport :)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Cuo sam za Nelsona :D , Lazic je bolji. Nelson kasni u blokovima, igra previse cistu odbranu i ima sporije lateralne kretnje. Simonovic je posle Lazica i Nelsona nas treci najbolji odbrambeni igrac.
Simonovic coskari jer mu je tako receno, opasni je iz suta u mjestu nego iz kretnje zato i kampuje. Da mu je receno da se krece kretao bi se. Nije valjda da mislite da Radonjic ne vidi sta mu igraci rade :) . Sa Kalinicem necemo dobiti na kreativnosti, i on je radnik, veoma slican Simonovicu, samo sto bi sa njim dobili je da bi se ekipe na njemu dodatno skupljale i od njega bi skupljali stranu pomoci sto sa Simonovica ne smiju. Mnogo je tu caka, plus-minus fora, zato je i kosarka fin sport :)

Kako nećemo, pa on čim povuče na ulaz izaziva tumbanje u odbrani protivnika i otvara opciju saigračima. Zato i ima više asistencija nego Simonović.
Nelson mora igrati čistiju odbranu jer provodi na terenu mnogo više minuta nego Lazić i ne smije rizikovati toliko sa faulovima, osim toga on ne smije da se do kraja iskida u odbrani jer mu je neophodna snaga i za napad, dok je Brankelja blagosloven limitiranošću pa može da stisne gas do daske dok čuva igrače :D

Citiraj:
Mnogo je tu caka, plus-minus fora, zato je i kosarka fin sport :)

:P

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 21:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne valja ti kont :P :lol:

Nelson i Djenka su priuceni plejevi, nemaju u sebi taj smek za asistenciju, kretanje im vise steti nego koristi jer im puni reket a nemaju tajming asistencije. Vec sam rekao, zna i Simonovic odraditi bekdor utrcavanje ali je to prestao raditi zbog nasih plejeva, znaci, kretnje nam vise stete nego koriste u ovom sastavu. :)

Kazes da Nelson igra cistiju odbranu jer se cuva. Pa teze je igrati cistiju nego jacu odbranu, trosi se vise energije :) . Nikako se nas dvojica sloziti, ali dobro :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Glavna razlika je što je Lazić igrač zadatka, stoper, a Nelson je jedan od najaktivnijih igrača u našim napadima i on ne bi trebalo da rasipa energiju na jaku odbranu, osim u pojedinim trenucima kad to prilike zahtijevaju. Lazić pritišće više u odbrani od Nelsona, prati igrača kao pitbul.

Kretanje je pod moranje, naročito u modernoj košarci i odsustvo istog stvara probleme. Mi kad imamo Lazića i Simonovića zajedno, to je jedna "glupa" postava na terenu gdje se čeka da neko od onih kvalitetnijih nešto isforsira, a ako mislimo napredovati u EL, od forsiranja nema ništa, jer tamo većina može da forsira bolje od nas. Ovaj tim je osakaćen odsustvom Šilba, jer je i prije sezone projektovan sa njim, i suvi kvalitet kao i odbrana koja je bez Šilba i jača :D su to donekle sakrili, ali sledeće sezone će se itekako morati vući potezi u rekonstrukciji i ja nemam ništa protiv da se neko od ovih igrača zadatka zamijeni talentovanijim igračem.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 21:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odustajem :lol:

Samo cu konstatovati da ako npr Djenka nadriblava iz pikana kapici, utrcavanje krila bi dovuklo jos jednog protivnickog igraca u reket i to je 90% izgubljena lopta, ali dobro :) . Trenutno nam je igra tako konstruisana da nam utrcavanje u pozicionom napadu vise steti nego koristi.

Da se ne lazemo, ako ce Simonovica zamijeniti neko korisniji, nije problem, ali taj treba da bude bas dosta korisniji jer mi je bitnija hemija od dva utrcavanja po utakmici.
Vidjecemo sta ce biti na kraju, rano je pricati o promjenama :)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 22:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ko dirne Lazića i Simona umrijeće u najstrašnijim mukama. :D
Kalinić je fin igrač. Mogao bi naći mjesta kod nas.

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]