Simonovic je jedno vrijeme bio drugi suter lige po procentu za 3 poena. Sve dok nije ostao sam da igra i sta moze i sta ne moze. Simon je klasicni bekap igrac, igrac trenutka, jeftin a koristan. Slicni su on i Kalinic u svemu osim sto jedan ima bolji sut a drugi ulaz, ostale stvari ne bi dobili ovom rikadom. Ako vec zelite mijenjati Simonovica nek ga mijenja Guduric, pa nek od njega prave reprezentativnog igraca. Ovako, ne znam, mislim da nije dobra ideja.
Simonovic je dio jedne homogene ekipe, starosjedioc, kapiten, zasto bi kvarili hemiju i iskusavali srecu kad sa Kalinicem necemo dobiti Bog zna kakav kvalitet. Ja sam za to da izmjene u igrackom kadru moraju donositi ekstra kvalitet, ako ogranicene igrace budemo mijenjali ogranicenim igracima upascemo u prosjek.
Rivaldinjo, nije tacno, Lazic pogadja otvorene trojke, ima muda za ulaz, e sad, sto ne forsira to je zasluga trenera jer trener smatra da neki drugi igraci to mogu odraditi bolje. Sto se odbrane tice Lazic je nas daleko, ali daleko najbolji igrac. Nisi ni svjestan koliko je on puta prelomio neku utakmicu strasnom odbranom nad najboljim igracima protivnika. Nije sve u pucanju trojki preko ruke.
Eno, svi hvale Bertansa zbog suta, ali ko iole zeli da pogleda vidjece da Bertans ima brutalnu stranu pomoci, sto Partizanu zatvara vecinu rupa u odbrani kad je on na terenu, ali eto, samo se vidi kad on Sibne preko ruke, ali dobro.
Guduric... Ne nisi ga dovoljno gledao, Guduric je za 5 klasa ispod Lazica i 3 klase ispod Simonovica trenutno.

Ali on je mlad, za koju godinu bice on sasvim dobar igrac za Zvezdu.