banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 18:09 Danas je 30 Jun 2026, 18:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 31 Mar 2014, 08:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Realno, ovećemo pregaziti u polufinalu. Divlja ekipa.
Protiv Uniksa odigrati najbolje što se može. Da budemo tu negdje, poen-dva plus minus i zadovoljan sam. Naravno, nadam se pobjedi plus 10. 8)
Hitno moramo bacanja popraviti. Juče promašenih oko 10.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Zvezda može dobiti bilo koga i bilo gdje ako Jaka ponovi neku od svojih utakmica. Jer ako on pogađa šuteve s distance i poludistance, ostali će se sigurno priključiti. A tad bi mogao i Real u Madirdu pasti, doslovno. Jaka vuče i ima energiju i sve oko sebe povuče. Dobro to radi i Dženkins al ne ko ovaj.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 11:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sa dva raspolozena sutera i normalnim Raskom i Bobijem mozemo mi ovo dobiti (raste optimizam :lol: ). Naravno nista bez jake odbrane.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 11:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Samo da Rasko opet ne ponovi 1/16 i sve je moguce. :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bolje je reci samo da mu Radonjic ne dozvoli da ponovi takvu partiju :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 11:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Auuuu hoće Nelson imati posla sa Andrewom Goudelockom :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 11:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Moze i tako. :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Caca, njega ce Lazic da batina, Jaka da ganja a Nelson da dokrajci 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 11:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nece ga on cuvati...
smjenjivace se svi na njemu ali dzaba ako ga napadne najebali smo :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Harvester mode on

Jebaćemo ih ružno, Valensija nek se sprema polako.

Harvester mode off

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Valja prebiti i Zizisa i Eidsona

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 11:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ovog crnca ako napadnu floateri, biće nezgodno... Slično kao Navarro, samo što je kod ovog luk metar i po iznad koša i upadaju bez koske... Čudan igrač...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 11:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ima li neko čovićev mail?

da vidim kakve su mi šanse da prilikom sledećeg dovođenja pojačanja,umjesto lipovija dovede mene?

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

nek mi neko obrazloži šta se očekivalo od Lipovija ?

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 11:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
možda ulaganje u budućnost,pošto su potpisali na punih 6 mjeseci sa njim :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako se pokaze potpisace ga. A mozda ce se pokazati tek u Srpskoj ligi nekad. Za sada ne treba nista ocekivati od njega.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zanimljiv opis, ima smisla

Citiraj:
MESTO ANALIZE MEČA,POBEDE NAD CIBONOM://POKUSAJ OPSERVACIJE NASE IGRE, PREVASHODNO U NAPADU PROTIV CIBONE I U PROTEKLIH MESEC DANA!!!

By Ivan Vukoje,KK Crvena Zvezda Beograd Team

By KK Crvena Zvezda Beograd,Mart 2014.

Neke, za mene, cudne stvari su pocele da se desavaju sa nasom igrom u napadu u poslednjih mesec dana! Da se razumemo, od pocetka sezone smo prevashodno fokusirani na odbranu iz koje volimo da igramo tranziciju, manje pozicioni napad, ali i do njega dodje, a kad dodje do njega i tu smo.imali svojih +/- faza! Sve vreme nas pozicioni napad izgleda krajnje RUZNJIKAVO, da tako kazem, osim u jednom vrlo kratkom periodu Shilbovog bitisanja, ali ni to nije dugo trajalo!

Elem pocetkom sezone, smo se pronalazili, sto je razumljivo, nakon toga smo pohvatali sve set up-ove akcija, koje su u 99% slucajeva isle preko sekundarnog PG-a Shilba i taman kada je pocelo.da funkcionise mi se razidjoamo sa "prvom" violinom! Onda je usledio period, ne tako bolne tranzicije, u prepravljanju play book-a, gde su Blakove kretnje glumili Jaka i Simon! Neprimetno su te akcije nestale, pojavile su se nove, koje su zbog nedostatka kreativnosti u nasa dva preostala plejmejkera izgledale pomalo tvrdo, ali su bile izuzetno efikasne! (npr. Ceoni PnR Raska sa Djenkom, posle niza blokova na suprotnoj strani za Dzenkinsa iz kog ima niz izlaza, ali je svakako.bio najlepsi kad iz prodora Rasko odmotavanjem iz Pika dobije loptu na zicer, pa nesto slicno sa Jakom i Bobijem, high/low igra Radenovica sa Bobijem/Raskom! Tadijina akcija za spustanje lopte njemu na niski post, na kome se jako.dobro snalazi, kao.npr protiv Bilbaa u gostima! Itd. Itd.)

I sada u poslednjih mesec dana ulazimo u cudnu fazu igre u napadu, gde ne vidim da nemamo snage, igraci izgledaju nikad bolje, verovatno im je sada u zavrsnici sezone opao tempo na treninzima! (faza premora je bila i zavrsila se posle meca sa cdvitom u ZG, od tara nam ekipa izgleda sve svezije i svezije, sto je dokaz dobrog tempiranja forme i doziranja treninga), dokaz za to je i vraski dobra odbrana koju igramo u poslednje vreme, najbolja od pocetka sezone! Ali me jedna stvar muci, pozicioni napad je skroz stao, poceli smo sa usiljenim resenjima spustanja lopte na Raska I Bobija (retko kada se odigra, a znalo se ranije na Radena i Tadiju, po meni bolja resenja za spustanje pod kos protiv Budjavih upravo jer je Summers pokazao da lose brani niski post kada ga igrac napada ledjima) ili da ako to ne prodje igramo izolacije za 1 na 1 Djenke, Nelsona ili Blazica! Da se razumemo odmah, nemam nista ni protiv jedne od varijanti, ali nekako vidim da ne postoji plan B! U smislu, spustili smo loptu 5 ci na niski post, onda da kretnjom vezemo u cvor liniju pomoci da nema udvajanja, a onda ipak ako do njega dodje da vratimo TACAN povratni pas ili da protrcavanjem kroz reket omogucimo asistenciju za lake poene i treca varijanta prebacivanje lopte u suprotni korner pasom preko glave za sut za 3p! Sve ovo smo radili do pre mesec dana, a sada vise ne! (zivi dokaz za to je opet.mec sa Bilbaom na.kojem smo to najvise koristili i epilog je poznat +20 za nas na kraju), opet i te izolacije po meni dolaze prerano, na 14 ili 10 sekundi do isteka napada mi predamo jednom igracu loptu da on resava! ZASTO JE TO TAKO!?!?

Ja se pitam zasto i dosao sam do nekoliko odgovora, pa da pocnem! Nasa glavna osovina napada su Rasko i Bobi unutra i Nelson, Dzenkins, Jaka spolja! Zasto se siljenje njih petorice u napadu forsira, bez sugerisanja da odigraju timski po svaku cenu!? Jedini zakljucak mi je taj da mi nikada u novijoj istoriji nismo imali INDIVIDUALNO ovako mocan tim i da se sada namerno forsiraju u ovom delu sezone, pred kljucne utakmice u da bi stekli neophodno samopouzdanje i da kad dodju mecevi za titule i opet zaigramo timski oni bez ikakvog pritiska resavaju svoje aituacije! A sve te greske se iapravljaju nikad mocnijom odbranom, jer se vidi da pucamo od snage, kao da je DR otpustio rucnu kocnicu!

Tako je bilo i veceras protiv Cibone, nismo odstupali od svoje u poslednje vreme usiljene igre u napadu, gde smo opet individualnim resenjina za 2,5 minuta napravili seriju 20-0!!!!! Na sve ovo me je posebno navela situacija, kada je Cibona stala u jednu vrstu kombinovane odbrane 4 zona 1 covek, koju smo takodje formacijski napadali, tako se inace zona jedino i napada, tacno projektovanim kretnjama, sa sto manie inprovizacije! I kada smo trebali da je napadnemo, Radenovic instiktivno krece na kapicu, gde mi uvek kada smo napadali zonsku odbranu stajemo u formaciju 2-1-2, gde je Radenovic taj kreator, koji ili izbacuje loptu u korner ili igra high/low sa centrom! Nakon njegovog pozicioniranja, Radonjic odmahuje rukom i insistira da se odustane od formacije i da se trazi opet improvizano resenje! Tada sam dosao do zakljucka da ih 100% trenira za ono sto tek dolazi, jer lako je igrati sa semama, i akcijama kretnjama, samo treba izabrati jednu od stotinu mogucnosti da se ista i zavrsi sutem ka kosu! A tesko je realizovati napad kada si prepusten sam sebi i kada moras da improvizujes! Izgleda da ih tera da sto vise igraju tako, kako bi navikli na takve situacije, a takvih perioda je bilo, to su oni ako se secate sa pocetka sezone, prazni hodovi, kad ne ide, kad se ne moze, pa po 5-6 minuta ne damo kos, jer se ne snalazimo u improvizacijama, a sada u poslednjih mesec dana improvizacijama pobedjujemo utakmice!

To je moje licno misljenje i zapazanje, jer sam ove i prosle sezone odgledao bukvalno sve nase utakmice, neke i po vise puta! I nadam se da ce ona nasa timska igra da se vrati vec protiv Unicsa u Beogradu i da cemo im biti pravo iznenadjenje, jer ako su nas skautovali u poslednjih mesec dana, što se tice napada i nisu imali bog zna sta da vide!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Stiglo nam pojačanje.

http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kos ... esao-u-FMP

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 16:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Njega i Micića treba uhvatiti...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hm, zanimljivo. Znaci Lipovij ide, nisu zadovoljni. Koristan igrac

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]