bob_rock je napisao:
А то је, протекција и те ствари, а ја се распричао о фудбалу, Вермезовој тактици и припреми утакмице, извини
Ево пошто, како кажеш, више нема протекције, надам се да ће онај коме се додјели титула, боље да нас представља у Европи.

A gdje ja kažem da nema protekcije? Pogledaj moje komentare sa današnje utakmice CZ
Evo ti jedan primjer. Danas je realno Partizan držao konce utakmice u rukama, ali Vojvodina je dobila sa dva vrhunska poteza, drugi gol nevjerovatan. S druge strane Zvezda lako mogla izgubiti bodove, ali nije suđen očigledan penal, kod postignutog gola možda sumnjiva situacija, sviran nepostojeći ofsajd u jedinom izglednom napadu Smedereva. Bilo je skoro nemoguće izgubiti bodove.
Tako one polusezone kad ste ispali od Šamroka, u Subotici golovi Partizana iz niđe veze penala i slobodnjaka, koji je sviran onoliko puta dok Tomić konačno nije dao, a Zvezda u 90+ prima na Marakani od Radničkog za 1-1. Lazar Marković daje OFK Beogradu iz 2 metra ofsajda, a Zvezda promaši šanse u Užicu i na kraju jedva izvuče remi. Onda imaš -4, mi nervozni, promašimo penal i prazan gol, uhvati nervoza i stari lisac Vukić nas ubije u 70. minutu, -7. Onda potpuni raspad sistema i Vojvodina za -10. I ajd ti imaj šansu da se boriš za titulu. Tako će i vama vrlo vjerovatno biti sada, kriza i rapsad sistema, dok mi vjerovatno nećemo imati ozbiljne šanse da izgubimo bodove. I onda ćemo uzeti titulu, dobiti Dinamo Zagreb u Evropi i obrukati se itd...