papučar je napisao:
Pa evo ovo od Lazovića danas ne igra se fudbal zbog jednog čovjeka. Nikolić nije prošlo kolo da nešto ne spomene Zvezdu i slične nebuloze, ljudi se postavili kao da je u pitanju rat, svaku utakmicu crveni karton neko dobije. Ajd da je sa druge strane Lukić pa i da razumijem, ali da niko iz Zvezde ništa ne progovori što bi ubolo Partizan a ljudi non stop pucaju iz svih oružja kao da smo mi nekom nešto oteli baš ne kontam.
sta je to lazovic ovde izjavio da bi ti bio toliko povrijedjen:
Fudbaleri Partizana pobedili su na gostovanju Radu, a osim šest golova, meč odigran na Vračaru obeležilo je i koškanje Danka Lazovića i Srđe Kneževića. Zbog toga su obojica isključeni. Lazović je na kraju i priznao da je napravio veliku glupost. - Važno je da smo pobedili, iako je bilo dosta emocija i pritiska. I onda se desi to što se desilo... Fudbal je pun emocija, ali ovakve stvari ne smeju da se dešavaju. Čestitao bih igračima Rada na dobroj utakmici. Najvažnije je da smo pobedili - konstatovao je napadač crno-belih uz objašnjenje sukoba sa Kneževićem. - Čini mi se da je bio Knežević, a onda sam ja napravio to što sam napravio. I to je fudbal, ne bi smelo da se dešava tako nešto, ali se ipak desi. Sve su to dobri momci i za dešavanja na terenu, nikome ne uzimam za zlo. Mi se borimo za titulu, a Rad za opstanak. Zbog toga je i mnogo emocija, bilo je 2:0, pa onda 2:2. Ne opravdavam svoj postupak, velika je glupost, ali je bitna pobeda - podvukao je Lazović. (Foto: MN Press)
Pročitajte više:
http://www.sportal.rs/news.php?news=121501