banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 27 Jun 2026, 13:48 Danas je 27 Jun 2026, 13:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Sep 2009, 11:38 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Avg 2009, 22:24
Никада неће разумјети нас зашто за Борац ми дајемо све,
Ја вољећу Тебе и овај град играј побиједи оствари нам сне.

Већина вас што пишете на овој теми никада нисте осјетили чари трибине(било које).Јесте отишли једно до два пута на неку велику утакмицу у БГ,није то то.Ту завршава свакак расправа.Ви сте обични ЉУБИТЕЉИ фудбала тако да не можете ништа паметно написати за навијаче и њихову љубав према клубу...Вама је сведно дали гледате Манчестер,Борац,Реал или Зведзду ви сте ту због фудбалал а не због свог вољеног клуба...И немој те писати никакве глупости у БЛ има правих истинских навијача Борца пар стотина мозда до хиљаду значи кад га ти упиташ за кога навија он каже за Борац а не оно за кога навијаш па за Звезду,а Борац, а па навијам и ја за Борац али Звезда је звезда...Истински значи пратити свој клуб и у петој лиги не мораш ти стајати са навијачима и навијати али буди ту на трибини сједни буди уз клуб кад је најпотребније а не окренути леђа кад не иде.Ова тема је предпостављам за навијаче Борца а не Цзв и Пфц имате тамо ваше теме па тамо пишите глупости овде немојте.Поздрав

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 11:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
lepeza je napisao:

po tvome delije iz beograda bi trebale navijati i za zvezdu,partizan,ofk-u,rad,zemun...za 100 klubova.Kvalitet je tu negdje,jos jednom te jebem u licemjerstvo tvoje, Borac i ovi gore navedeni klubovi su nebo i zemlja po kvalitetu,a o tradiciji i ko je pronio slavu grada da ne govorim.

To sam rekao samo zato sto po komentarima ispada da SAMO Borac simbolizuje BL i koga ne zanima Borac a voli fudbal automatski ne voli BL. A dalje ne bih ni komentarisao, jer sam sve vec rekao...
Samo izvolite, najvijate, uzivajte. Ja niti mogu, niti hocu. Kao da gledam karting pored formule 1i lozim sa da je to nesto bitno. Moja percepcija fudbala je daleko iznad ovog ovdje. Bolje nikakav, nego takav. Ako se jednog dana kod nas bude igrao fudbal, mozda promijenim misljenje. Do tada, zao mi je, ne slazemo se...

A sto se tice Stojkovica, on ne brani nigdje osim u reprezentaciji. A u ovoj ligi ionako niko ne sutira izvan 16 ili se lopta jedva dokotrlja do gola kad frajko kramponima zaore teren zeleci da sutne ko Ronaldo na televizoru.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 11:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Macr0 je napisao:
Htjedoh se ukljuciti, ali onda kontam cemu rasprava sa likovima koji se loze na ligu Bosne i Hercegovine i Borac.
Ima Banjaluka jos klubova (BSK, Naprijed, Zeljeznicar, Omladinac itd.) pa mi nemojte baljezgat samo o Borcu i kako smo mi sto se ne lozimo na Borac i ovu ligu kreteni, izdajice i sl. Ako volite Banjaluku i povlacite znak jednakosti sa podrskom Banjaluckom klubu, sto ne pratite ove klube? Kvalitet je tu negdje. Ili zasto ne idete na rukomet tako masovno i organizovano? *ebem vas u licemjerstvo.
Nego poenta je da se lozite na pripadnost grupi, psihologija mase. Lijepo vam je paliti baklje, putovati otadzbinom jer vecina nema nikakve druge obaveze u zivotu, a sto se ispred vas gomila retadra (uz pokojeg izuzetka) dobacuje loptom, to nije toliko vazno, jer ionako nemate pametnija posla u zivotu.
Pa gledam samo one golove, pa kome bi onaj mali Bilbija (iako ne sporim da je talenat, bar za nase uslove) dao pola onih golova u bilo kojoj boljoj ligi? Dva od tri gola koje je Borac dao Zrinjskom bi golmani iz evropskih liga odbarnili jednom rukom, a u drugoj drzali sendvic. Da ne spominjem regularnost, pogledajte samo rezultate u zadnja 2-3 kola. Ponovo domacinski, iako mi se na pocetku ucinilo da se mozda nesto promijenilo, jer je bilo nekih bodova na strani. Ali to je bilo kratkog daha.
Ja mogu samo reci da mi je drago da je "Borac prvi u selu" i to je to. S vremena na vrijeme bacim pogled u novinama, i nista vise. I kao sto rekose neki prije, Borac je klub koji je vjecito kuburio u drugoj ligi, sa nekoliko bljeskova i to je to.
Vi se dernjajte po Travniku, Laktasima, Gradaccu, Modrici... a ja cu za to vrijeme iz fotelje da gledam Mancester, Bajern, Barselonu i ostale i uzivam u FUDBALU. Svako ima svoj izbor, i ne treba ga zbog toga osudjivati.

E na ovo sam mislio kada sam spomenuo kenjanje po Borcu.

Mene boli k.rac sto ces ti zavaliti svoju guzicu u fotelju! Sto si se "natakario" na ovu temu ako te ne zanima? Borac i ova liga te ne zanimaju ali si odlucio da opljunes po njoj, ne zanima te ali si veoma dobro upoznat sa stanjem u istoj. Kakva je to "psihologija"?

Sad bih jos svasta napisao ali necu posto bih vjerovatno zaradio bananu. Zamolio bih te da zaobidjes ovu temu ako mislis i dalje da seruckas!

Imate teme o svojim "velikanima" pa se tamo izivljavajte!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Poslednji put menjao vb87 dana 15 Sep 2009, 11:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 11:54 
Veteran
Veteran

Montana je napisao:

Већина вас што пишете на овој теми никада нисте осјетили чари трибине(било које).Јесте отишли једно до два пута на неку велику утакмицу у БГ,није то то.Ту завршава свакак расправа.Ви сте обични ЉУБИТЕЉИ фудбала тако да не можете ништа паметно написати за навијаче и њихову љубав према клубу...Вама је сведно дали гледате Манчестер,Борац,Реал или Зведзду ви сте ту због фудбалал а не због свог вољеног клуба...И немој те писати никакве глупости у БЛ има правих истинских навијача Борца пар стотина мозда до хиљаду значи кад га ти упиташ за кога навија он каже за Борац а не оно за кога навијаш па за Звезду,а Борац, а па навијам и ја за Борац али Звезда је звезда...Истински значи пратити свој клуб и у петој лиги не мораш ти стајати са навијачима и навијати али буди ту на трибини сједни буди уз клуб кад је најпотребније а не окренути леђа кад не иде.Ова тема је предпостављам за навијаче Борца а не Цзв и Пфц имате тамо ваше теме па тамо пишите глупости овде немојте.Поздрав

Niko to ne osudjuje, slobodno volite i navijajte. Navijaju ljudi i za Crvenu zemlju i Lamince itd. Stvar izbora i opredjeljenja. Prepirka je krenula kad su pocela prozivanja s 'vase' strane kako ispada da mi nismo pravi Banjalucani ako nemmamo vremena i zivaca za takav fudbal, trenutno stanje kluba, lige itd.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 12:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

contador je napisao:
Hertzog je napisao:
Pa decko dragi da odes u BGD i vratis se nazad sa sve najosnovnijim potrebama, treba ti 150-200KM, tako da to ne mozes porediti, kao da ljudi ne bi cesce isli na Zvezdine/Partizanove utakmice da je to blize i dostupnije. Druga stvar Zvezdu gleda 7000 ljudi na utakmici protiv tima sa dna tabele, a borac 11.000 na utakmici protiv trenutnog sampiona. Koliko dodje ljudi na neku bezveze utakmicu borca 500-600... Neka i 100% banjalucana navja za borac to je 300.000, neka 10% beogradjana navija za Zvezdu/Partizan to je 300.000, tako da te smesne statisticke podatke nema potrebe izbacivati.

bravo majstore, nek' si im objasnio neke stvari. i kao što kažeš: zvezdu gleda 7000 ljudi kad igra sa metalcem, a borac kad igra sa nekim iz donjeg dijela tabele dođe 500-600 ljudi (prije bih rekao djece). kazete, nisam u pravu u vezi broja navijaca borca u bana luci. pošto banja luka ima oko 250 000 stanovnika, neka 5% navija za borac to je 12 500 ljudi na utakmici. kad ih je bilo toliko? nikad !

Beograd ima 2 miliona pa na utakmice "velikana" dolazi po nekoliko hiljada. Od tog broja dobar dio dolazi iz raznoraznih selendri tako da tvoja "logika" ne pije vodu.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 12:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
Macr0 je napisao:
Niko to ne osudjuje, slobodno volite i navijajte. Navijaju ljudi i za Crvenu zemlju i Lamince itd. Stvar izbora i opredjeljenja. Prepirka je krenula kad su pocela prozivanja s 'vase' strane kako ispada da mi nismo pravi Banjalucani ako nemmamo vremena i zivaca za takav fudbal, trenutno stanje kluba, lige itd.

zasto generalizujes
ako to napise jedan lik=onda tako misle svi navijaci Borca i daj da opljunem odma i po Borcu i po njima svima, tako je ispalo sa tvoje strane i ostalih

jos jednom da ti kazem zaboli nas dupe sto ne volis Borac

a ja kad moderatoru napisem da obrise taj post on nista

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 12:07 
Veteran
Veteran

vb87 je napisao:
Beograd ima 2 miliona pa na utakmice "velikana" dolazi po nekoliko hiljada. Od tog broja dobar dio dolazi iz raznoraznih selendri tako da tvoja "logika" ne pije vodu.

Pa pametni ljudi. Znaju da je liga losa. A gdje je onda BH liga, gdje je onda Borac, a gdje ste onda vi?

P.S. Jos malo bockanja (samo uzvracam) :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 12:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Macr0 je napisao:
vb87 je napisao:

Pa pametni ljudi. Znaju da je liga losa. A gdje je onda BH liga, gdje je onda Borac, a gdje ste onda vi?

P.S. Jos malo bockanja (samo uzvracam) :wink:

Ajde da zavrsimo. Mi koji volimo i pratimo Borac smo glupi a vi koji gledate fudbal na tv-u ste pametni. :D

Nadam se da vam je sad lakse posto je to i empirijski potvrdjeno. :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
A joj o čemu vi šupljite....

Ko je veći navijač Borca, Zvezde, Partizana...

Ama djeco odrastite.

Stavljate sve u negativan konetkst.

Zar je bitno gdje je ko gledao utakmicu???
Moj brat je bio u Moskvi i nje mogao da dođe na utakmicu ( a to mu je stvarno bila jaka želja)
Al šta ćeš. Ima prečih stvari u životu od gledanja utakmice na stadionu.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 12:17 
Veteran
Veteran

Ma cuj, nema ovdje niko nista protiv Borca, naprotiv. Mozda je nesto izreceno preostro u svoj ovoj raspravi, ali jednostavno stanje je previse nekvalitetno da bi zainteresivalo vecinu. Ali imamo pravo to reci. Pa ko voli nek' izvoili i to je sva filozofija.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Montana je napisao:

A gde si ti bio do sada da nam objasnis kako stvari stoje... Hvala ti veliki strumfe, sad su nam neke stvari jasne i shvatamo da smo sve vreme u zabludi i da se raspravljamo bez razloga :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Montana je napisao:
Ова тема је предпостављам за навијаче Борца а не Цзв и Пфц имате тамо ваше теме па тамо пишите глупости овде немојте.Поздрав

Ovo je tema o Fudbalskom Klubu Borac- Banja Luka ne o Lešinarima :D :D :D :D

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 15:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Apr 2009, 14:42
250 марака за одлазак на утакмицу у Београд??? О чему ви причате? Види се да ни у Београд нисте ишли на утакмицу 100 година.
То су они силни навијачи Звезде у Бања Луци а правих Делија у БЛ има 10, 15.
Најлакше је сјести у бус и отићи гледати Милана или Бајерна. Исто тако сада су се сви наложили када Борац игра добро. Гдје сте били када је играо другу лигу, када је на истоку било 200 људи?
Не видим нешто да ни на Наприједу (нажалост) има људи...
Све је ствар опредељења: неко воли грицкати чипс уз Кристијана Роналда неко воли отићи на стадион и дисати дим и осјећати фудбал.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Veljko Milanković je napisao:
250 марака за одлазак на утакмицу у Београд??? О чему ви причате? Види се да ни у Београд нисте ишли на утакмицу 100 година.
Најлакше је сјести у бус и отићи гледати Милана или Бајерна. Исто тако сада су се сви наложили када Борац игра добро. Гдје сте били када је играо другу лигу, када је на истоку било 200 људи?
Не видим нешто да ни на Наприједу (нажалост) има људи...
Све је ствар опредељења: неко воли грицкати чипс уз Кристијана Роналда неко воли отићи на стадион и дисати дим и осјећати фудбал.

500KM sam napisao, nemoj da mi polovis cifru :roll: :roll: :roll:

Edit: Osecati fudbal :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobra je ova :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
vb87 je napisao:
contador je napisao:
Hertzog je napisao:
Pa decko dragi da odes u BGD i vratis se nazad sa sve najosnovnijim potrebama, treba ti 150-200KM, tako da to ne mozes porediti, kao da ljudi ne bi cesce isli na Zvezdine/Partizanove utakmice da je to blize i dostupnije. Druga stvar Zvezdu gleda 7000 ljudi na utakmici protiv tima sa dna tabele, a borac 11.000 na utakmici protiv trenutnog sampiona. Koliko dodje ljudi na neku bezveze utakmicu borca 500-600... Neka i 100% banjalucana navja za borac to je 300.000, neka 10% beogradjana navija za Zvezdu/Partizan to je 300.000, tako da te smesne statisticke podatke nema potrebe izbacivati.

bravo majstore, nek' si im objasnio neke stvari. i kao što kažeš: zvezdu gleda 7000 ljudi kad igra sa metalcem, a borac kad igra sa nekim iz donjeg dijela tabele dođe 500-600 ljudi (prije bih rekao djece). kazete, nisam u pravu u vezi broja navijaca borca u bana luci. pošto banja luka ima oko 250 000 stanovnika, neka 5% navija za borac to je 12 500 ljudi na utakmici. kad ih je bilo toliko? nikad !

Ја бих пре рекао да долазе из других градова а не селендри.
Иначе не видим чему дискусија. БЛ треба јак клуб и јака навијачка група. Значи све на месту. Међутим прибацивати некоме како није Баеалучанин јер ето не навија за Борац је глупост. Ко воли доће, ко не воли неће. Крај дискусије.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:

Ја бих пре рекао да долазе из других градова а не селендри.
Иначе не видим чему дискусија. БЛ треба јак клуб и јака навијачка група. Значи све на месту. Међутим прибацивати некоме како није Баеалучанин јер ето не навија за Борац је глупост. Ко воли доће, ко не воли неће. Крај дискусије.

Eh da je to tako lako... :evil3: :evil3: :evil3: 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 15:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58

Odlazak na utakmicu nije samo sjedi u autobus izadi ispred stadiona pogledaj utakmicu sjedi u autobus vrati se kuci. Ima ljudi koji vole posteno pojesti i popiti prije i poslije utakmice koji idu svojim autom pa im nije sve mehanicki kao kod organizovanog prevoza za 45KM

Ovde se slazem mozda ni toliko Banjalucana ne ide konstantno na Zvezdine utakmice

Исто тако сада су се сви наложили када Борац игра добро. Гдје сте били када је играо другу лигу, када је на истоку било 200 људи?

I u ovom se slazem sad su svi veliki navijaci Borca a prije 2-3 godine nikog taj isti Borac nije ni zanimao i cisto sumnjam da ih je tad dolazilo i 200 na stadion

Ja sam i za jednu i za drugu opciju ali ne zelim da me neko proziva zato sto nisam dosao na utakmicu(a nema pojma zasto nisam bio na istoj) ili da me proziva sto gledam Ronalda, Vidica, Krasica... veceras na TV.

Ja sebe ne smatram navijacem ni Zvezde ni Borca Ni Borusije Dortmund ni Parme ni Liverpula Ni Atletiko Madrida... vec simpatizerom tih klubova. Borac sam vise puta gledao na stadionu nego mozda vecina danasnjih Vulturesa ali obaveze i prece stvari u zivotu su mi to sprijecile Zvezdu sam gledao desetinu puta na Marakani ostale klubove mogu samo da sanjam ili gledam ruku na srce u Beogradu.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 16:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
Vuk_samotnjak je napisao:

Ja sam i za jednu i za drugu opciju ali ne zelim da me neko proziva zato sto nisam dosao na utakmicu(a nema pojma zasto nisam bio na istoj) ili da me proziva sto gledam Ronalda, Vidica, Krasica... veceras na TV.

zato prijavis moderatorima post da obrise to i gotova prica,a ne da krene pljuvanje po Borcu i Lesinarima zbog jednog lika sto je to napisao, pa onda ulazimo svi u nepotrebnu (glupu) raspravu.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 16:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
I u ovom se slazem sad su svi veliki navijaci Borca a prije 2-3 godine nikog taj isti Borac nije ni zanimao i cisto sumnjam da ih je tad dolazilo i 200 na stadion

da...baš čujem i neke prijetnje pred utakmicu sa Rudarom u PD da će ih doći oko hiljadu i da će 'demolirati' grad....ajd i do da dočekam :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
Citiraj:

da...baš čujem i neke prijetnje pred utakmicu sa Rudarom u PD da će ih doći oko hiljadu i da će 'demolirati' grad....ajd i do da dočekam :-?

To vam je pola populacije grada :lol: :lol: :lol:

Vrh

[ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]