Veljko Milanković je napisao:
250 марака за одлазак на утакмицу у Београд??? О чему ви причате? Види се да ни у Београд нисте ишли на утакмицу 100 година.
Odlazak na utakmicu nije samo sjedi u autobus izadi ispred stadiona pogledaj utakmicu sjedi u autobus vrati se kuci. Ima ljudi koji vole posteno pojesti i popiti prije i poslije utakmice koji idu svojim autom pa im nije sve mehanicki kao kod organizovanog prevoza za 45KM
То су они силни навијачи Звезде у Бања Луци а правих Делија у БЛ има 10, 15.
Ovde se slazem mozda ni toliko Banjalucana ne ide konstantno na Zvezdine utakmice
Исто тако сада су се сви наложили када Борац игра добро. Гдје сте били када је играо другу лигу, када је на истоку било 200 људи?
I u ovom se slazem sad su svi veliki navijaci Borca a prije 2-3 godine nikog taj isti Borac nije ni zanimao i cisto sumnjam da ih je tad dolazilo i 200 na stadion
Све је ствар опредељења: неко воли грицкати чипс уз Кристијана Роналда неко воли отићи на стадион и дисати дим и осјећати фудбал.
Ja sam i za jednu i za drugu opciju ali ne zelim da me neko proziva zato sto nisam dosao na utakmicu(a nema pojma zasto nisam bio na istoj) ili da me proziva sto gledam Ronalda, Vidica, Krasica... veceras na TV.
Ja sebe ne smatram navijacem ni Zvezde ni Borca Ni Borusije Dortmund ni Parme ni Liverpula Ni Atletiko Madrida... vec simpatizerom tih klubova. Borac sam vise puta gledao na stadionu nego mozda vecina danasnjih Vulturesa ali obaveze i prece stvari u zivotu su mi to sprijecile Zvezdu sam gledao desetinu puta na Marakani ostale klubove mogu samo da sanjam ili gledam ruku na srce u Beogradu.