banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 16:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Avg 2008, 23:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
ma ovaj poraz je bolji nego prve 2 pobjede,treba da se spuste na zemlju malo

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Košarka je užasno nazadovala u odnosu na npr. devedeset petu. Finalisti tadašnjeg EP-a, Jugoslavija i Litvanija, samljeli bi sve ekipe sa sadašnje Olimpijade po 20-30 razlike bez po muke, uključujući i Amerikance. Naš plan za dolazak u sam vrh je jasan - formiramo solidan mlad tim i kad ovih nekoliko igrača koji znaju da igraju (Gasol, Navaro, Jasikevičijus, Papalukas) ode iz reprezentacije, mi dođemo sa svojim solidnim timom i naderemo ih jer će svi ostali da budu totalne trube. Što neko reče, u kraljevstvu ćoravih jednooki vladaju. To ima donekle veze sa nekakvim sinusoidama i sl., ali mrzi me sad da objašnjavam pošto još nisam razradio teoriju do kraja.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 11:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Srbiji je problem što više nema igrača koji su dobri na oba kraja!

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ma dobro, plan je odlican, al ja bi ipak i stojakovica u reprezentaciji :)

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Milanko Djeric je napisao:

Стојаковић је и рекао да ће се придружити екипи на европском првенству, такав је договор постигао са Ивковићем.

Морам признати да сам више него разочаран поразом од Финске, поготово што смо поене примали са 8 и више метара, што говори о ноншалантности, односно јавља нам се стари проблем о лежерности и не заинтересованости, идемо са причом ми смо Србија чим чују наше име они су поражени.

Ееее нема бато више, сада сви играју баскет...

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa to se podrazumijeva. Ovaj plan se odnosi na četvorogodišnji ciklus do sljedeće Olimpijade, a Stojaković će da uđe ubrzo u tim da bi se uzelo zlato na sljedećem EP.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Ја се надам да неће да зове Стојаковића, кад није хтео да игра кад је требало не треба нам ни сада! Добро је дошао овај пораз да се мало спусте на земљу.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2008, 19:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Citam kako je u ponedeljak na blagajni ,,Arene,, za 120 minuta planulo svih 17.383. i to besplatnih ulaznica ....svaka cast... :thumbleft: Dakle,odlicna uvertira za vecerasnji spektakl,a jeste ,jer je Bugarska ,bogami nisam znao,neporazena i jako kvalitetna ekipa a Srbija opet nema nema pravo na novu gresku kao protiv Finske.Dakle,ajmo momciiiii...... :hello1:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2008, 19:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Moraju planuti karte kad se dodjeljuju tri Citroena C1 :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2008, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dobro, zadovoljan sam prvim poluvremenom...jest da tricu ne mozemo pogodit ni uz pomoc hudinijevskih trikova, al bar su nam centri solidni...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2008, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
moglo je i bolje ali sam u sustini totalno zadovoljan nasom mladalachkom ekipom :cat: jedino onaj maneken teodosic mora malo vjezbati sl. bacanja.ostalo je manje-vishe ok

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2008, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma, teodosic bi trebao nauciti sve, a ponajvise jednu veoma bitnu stavku u kosarci, a to je "kako pogoditi kos". podsjeca me na losu kopiju rakocevica iz najgorih dana,
no, sve skupa, pobjeda ni u jednoj sekundi nije dosla u pitanje, novica odlican, za krstica se vidi da je nas najpismeniji igrac. ma koliko da sam prije bio siguran da od onog topuza perovica nikad nece postati igrac, moram da povucem rijec. cak nije ni los :)

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2008, 08:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
. ma koliko da sam prije bio siguran da od onog topuza perovica nikad nece postati igrac, moram da povucem rijec. cak nije ni los :)

Jel ti to mislis da ce nekad postati dobar igrac.
Ekipa je ok samo me nervira Teodosic kako vec ono neko iskomentarisa -Rakocevic iz najgorih dana,mislim da imamo daleko boljih igraca od njega,a tu prije svega mislim na Marinovica i Popovica koji nisu pozvani.
Ali sam ubijedjen da ova ekipa ako nastavi da igra zajedno neko odredjeno vrijeme moze nas vratiti na stare staze.

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2008, 08:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Teodosić je odličan igrač, samo mu nedostaje disciplina u igri i malo pravog usmjerenja. Treba imati na umu da je repreentacije mlada i da nema šanse da može da ima konstantnostu igri, već oscilacije moraju da postoje. Ono što treba da raduje, jesu pobjede u ovakvim mečevima, kad se ne igra najbolje. To je naznaka stvaranja pobjedničkog mentaliteta i nagovještaj da se Srbija, može vratiti na nivo stare reprezentacije Jugoslavije, koja je, upravo zbog tog pobjedničkog mentaliteta, protivnike mlatene pobjeđivala i prije izlaska na parket.
Ja sam uglavnom zadovoljan... Nakon gomile poraza i blamaža, napravljena je solidna selekcija, a ovi mečevi, mogu da posluže i kao uvid u nedostatke tima, koji bi se mogli pokriti pozivanjem nekog od starijih igrača, iz NBA recimo.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2008, 10:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gdje će ovo biti dobro?! Desetak razlike protiv nekakvih Bugara, a najbolji šuter ekipe Novica Veličković :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2008, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

teodosic ce tek mozda nekad postati odlican igrac, zasad je samo talenat, koji mora mnooogo toga da nauci. no, dobro, mozda nekad i nauci...kao sto rekoh, i rakocevic je na pocetku karijere, kad je vazio za ogromnog talenta, bio najobicniji drski glupak (koji je, doduse, ipak tad bio mnogo bolji nego sto je teodosic sad), pa je u nekom trenutku stasao u dobrog igraca, mada se sa svojom pretjeranom drcnoscu nikad nije uspio skroz izboriti...
a sto se tice koste perovica, kosta sad i onaj kosta koji prije tri-cetiri godine u partizanu nije mogao loptu da primi a da mu ne ispadne, kojem je skok bio mislena imenica su dva potpuno razlicita igraca. sad je to jedan dobar centar.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2008, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Sondri je napisao:
Gdje će ovo biti dobro?! Desetak razlike protiv nekakvih Bugara, a najbolji šuter ekipe Novica Veličković :-?

nemoj tako, dobro je ovo. a velickovicu nista ne fali :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2008, 11:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne fali njemu ništa, naprotiv, ali fali bekovima!!! Nije mi jasno da niko od bekova nema neki izrađen šut za tri poena???

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2008, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tačno je ovo što Nitro kaže o pobjedničkom mentalitetu koji se stvara, ali treba imati u vidu da smo još daleko od toga - jedinu utakmicu u kojoj se igrala neizvjesna završnica smo izgubili.
Inače, iz ove utakmice se vidi da je posljednji dio slagalice koji nam treba - Peđa Stojaković. Odbrana nam je odlična, centri takođe (čak i Kosta Perović počinje da liči na košarkaša). Vujanić je odličan plej, ali Teodosić znatno zaostaje za njim. Previše je neozbiljan, loše šutira, gubi lopte (mada je dobar u odbrani) i mislim da mu treba jedno godina-dvije pod nekim vrhunskim trenerom da bi počeo dobro da igra. Od igrača koji su spomenuti na mjestu pleja prije sam za Marinovića nego za Bojana Popovića koji me nikad nije pretjerano impresionirao.
A šlag na tortu - bekovi KATASTROFALNO šutiraju. Ne mogu ni da izbrojim koliko otvorenih šuteva smo promašili, a Novica pogađa pet trica iz teških pozicija, preko ruke. Dok ne stasa neki novi šuter meke ruke, Peđa Stojaković nam je neophodan da bi se gomila otvorenih šuteva koje obezbijedimo kvalitetnim napadom (a bogme i dobrom odbranom) sprovela u protivnički koš. Sa njim u timu sinoć bilo bi bar 30 razlike za nas. Za promašene zicere se ne brinem, to će vremenom da nestane kad se tim još uigra.
Dakle, još Darko Miličić i Peđa (plus eventualno Marinović na mjestu rezervnog pleja) i postajemo opušteno prvaci Evrope :D

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2008, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eh, da - Finci očigledno nisu nimalo naivni jer su mlatnuli Mađare u gostima. Nažalost, jer sam se kladio na Mađare, jadi ih smeli.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]