marcelo lipi bi bio extra rjesenje, samo se nadam da rus nije toliko pametan, inace bi bili prejaki.
ronald kuman izmedju ostalih.
OVAJ COVJEK JE NEUMORAN KAD SU GLUPOSTI U PITANJU!
Citiraj:
Jose Mourinho je dugo šutio, nakon što je Avram Grant podignuo iz depresije momčad koju je on ostavio u rujnu, napravio ono što on u svom mandatu nije uspio - uveo Chelsea u finale Lige prvaka, ali nakon što mu nije uspjelo i osvojiti to natjecanje i nakon što je londonski klub odlučio napraviti novu smjenu na klupi, Portugalac je ponovno izašao iz sjene, likujući nad Grantovim neuspjehom.
U razgovoru za britanski Observer, na novinarsko pitanje da li se slaže s Grantovom tvrdnjom kako je ova sezona bila uspješna, rekao je: "To ovisi o filozofiji vođe. Prema mojoj filozofiji, sezona je bila jako loša, jer u nogometu 'zamalo' znači poraz, a Chelsea je zamalo osvojio Carling kup, zamalo je osvojio Ligu prvaka i zamalo je osvojio Premier ligu. Zamalo je ništa. Nakon dva trofeja po sezoni u prethodne tri godine, ove sezone nema nijednog trofeja, što prema mojoj filozofiji znači doista lošu sezonu. Možda je prema filozofiji gubitnika to bila odlična sezona, što poštujem." rekao je Mourinho.
Mourinho je priznao kako je bio jako tužan nakon poraza Chelsea u Moskvi, kazavši kako su klub, navijači i igrači zaslužili više. "Izuzetno sam tužan zbog onoga što se dogodilo. U posljednje dvije godine ova je momčad izgubila u polufinalu i u finalu Lige prvaka na penale. Navijači zaslužuju više, igrači zaslužuju sreću. Ja još na njih gledam kao na svoju momčad." dodao je Portugalac.
Nakon otkaza Grantu, spominje se mogućnost čak i Mourinhovog povratka na Stamford Bridge, a on kaže: "Vjerujem da će nakon sezone bez trofeja Chelsea dočekati nove uspjehe. A ja ću uvijek biti navijač Chelsea."