banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Maj 2008, 08:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Velika greška.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Ako Murinjo stvarno uzme Inter, onda bi Mancini i Mihajlovic mogli ladno u Chelsea. Jedva cekam, Arsenal je propao, Chelsea ce ako dodju njih dvoica, jos se samo Liverpoolk koprca, al kako Benitez kupuje i igra nece ga izvuci ni citav vezni red Gerrarda i napad Torresa.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 09:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ne vjerujem da će oni otići iz Intera uopšte. Drogba je odbio Real juče da bi vjerovatno potpisao za Milan...to znači da će Mourinho izgleda tamo. Moj favorit je Frank Rajkard. Pored njega tu su Laudrup, Eriksson i Guus Hiddink koji je takođe jedan od favorita jer je dobar prijatelj Romana Abramovića :P

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 10:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Grant: Abramovič me izdao
SADA već bivši trener Chelseaja Avram Grant osjeća se izdanim od strane vlasnika kluba Romana Abramoviča, prenosi tabloid News of the World.
U nedjelju se Grant sastao s Abramovičem u njegovoj vili u Londonu, a nakon nešto manje od tri sata razgovora dogovor nije postignut i došlo je do prekida suradnje.
"Preuzeo sam Chelsea u vrlo teškom trenutku, ali oni su me izdali. Uzrujan sam, povrijeđen i ljut", povjerio se Grant jednom prijatelju u Izraelu.
"Nije to bio prijateljski sastanak s Abramovičem. Avram više ne želi imati nikakve veze s klubom. Nije čak želio razgovarati ni o odšteti, nego je poručio Abramoviču da se obrati njegovom odvjetniku".
Ruski tajkun ponudio je Grantu poziciju sportskog direktora kluba uz godišnju plaću od 2 milijuna funti, što je bijesni Izraelac glatko odbio.

Nije li on sam izjavljivao da će da ode sa trenerske pozicije nevezano za rezultat u Moskvi? A sad je ljut i odbija 2 miliona funti godišnje.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jos jedan od razloga zasto mrzim Chelsea je ta bahatos Rusa, znaci covek se ne zna u miru rastati od nekog clana kluba vec sve otera. Kao istrosen kondom. Dok valja izrabljujes ga, a onda mrsh. Klub nema nikakvu politiku, gledaju za koga se interesuju drugi klubovi i onda uz duplo vecu cenu kupe te igrace, pa makar oni morali da sede na klupi. Chelsea je postao vestacki klub upravo zbog lose uredjivacke politike

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Nije li on sam izjavljivao da će da ode sa trenerske pozicije nevezano za rezultat u Moskvi? A sad je ljut i odbija 2 miliona funti godišnje.

A gdje si to pročitao, baš me zanima? :-?

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Negdje po medijima, neki od sajtova sa vijestima.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Terry u pismu navijačima: Žao mi je, izdao sam vas!
KAPETAN nogometaša Chelseaja John Terry istaknuo se još jednim patetičnim nastupom pred navijačima nakon promašenog 11-erca u moskovskom finalu Lige prvaka.
"Svim navijačima, suigračima, treneru i klupskom osoblju", stoji na početku pisma objavljenog na službenim internetskim stranicama londonskog kluba:
"Ispričavam se što sam promašivši penal izdao sve vas, moje drage navijače, suigrače, obitelj i prijatelje. Uništio sam vam priliku da budete prvaci Europe.
Mnogi su mi govorili da ne moram okajavati svoj promašaj. Međutim, osjećam potrebu za tim. Jednostavno, takav sam. Proživljavam taj trenutak od vremena kada se dogodio. Prospavao sam samo nekoliko sati od te nesreće. Stalno se budim nadajući se da nije istina, da je sve samo ružan san.

Primio sam mnogo čudesnih poruka potpore i svima se na tome želim zahvaliti. No, ja sam veliki momak i dužan sam preuzeti odgovornost za neuspjehe i poraze.
Uvijek sam bio i uvijek ću biti Chelseajevac, od glave do pete. Ostavit ću srce na terenu da jednom osvojimo taj trofej. I kao igrač i jednog dana, nadam se, kao menadžer. Siguran sam da ćemo uspjeti.
Moskovska će me noć progoniti čitavog života. Osjećam da sam sve iznevjerio i to me boli više od ičega. Ne sramim se plakati. To je trofej koji se trudim osvojiti iz godine u godinu, i onda uprskam stvar jednom nekontroliranom reakcijom.
Neka naš put ka pobjedi sljedeće godine u Rimu (finale Lige prvaka 2009. godine igra se na Olimpicu, op. a.) počne od moskovskog poraza. Moramo pokušati preokrenuti nesretni poraz u iskustvo više, u našu prednost. Vrlo sam ponosan na naše predstave iz prošle sezone.
Hvala vam svima za vašu podršku tijekom sezone!" - završio je poruku navijačima Terry.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
enc0re je napisao:
Ma ne vjerujem da će oni otići iz Intera uopšte. Drogba je odbio Real juče da bi vjerovatno potpisao za Milan...to znači da će Mourinho izgleda tamo. Moj favorit je Frank Rajkard. Pored njega tu su Laudrup, Eriksson i Guus Hiddink koji je takođe jedan od favorita jer je dobar prijatelj Romana Abramovića :P

Rajkard bi bio promašaj nad promašajima, dok je najbolja mougća opcija na svijetu Guus Hiddink, čovjek stručan i kompetentan da od bilo kakvog tima napravi šampione.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 14:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
marcelo lipi bi bio extra rjesenje, samo se nadam da rus nije toliko pametan, inace bi bili prejaki.
ronald kuman izmedju ostalih.

OVAJ COVJEK JE NEUMORAN KAD SU GLUPOSTI U PITANJU!
Citiraj:
Jose Mourinho je dugo šutio, nakon što je Avram Grant podignuo iz depresije momčad koju je on ostavio u rujnu, napravio ono što on u svom mandatu nije uspio - uveo Chelsea u finale Lige prvaka, ali nakon što mu nije uspjelo i osvojiti to natjecanje i nakon što je londonski klub odlučio napraviti novu smjenu na klupi, Portugalac je ponovno izašao iz sjene, likujući nad Grantovim neuspjehom.

U razgovoru za britanski Observer, na novinarsko pitanje da li se slaže s Grantovom tvrdnjom kako je ova sezona bila uspješna, rekao je: "To ovisi o filozofiji vođe. Prema mojoj filozofiji, sezona je bila jako loša, jer u nogometu 'zamalo' znači poraz, a Chelsea je zamalo osvojio Carling kup, zamalo je osvojio Ligu prvaka i zamalo je osvojio Premier ligu. Zamalo je ništa. Nakon dva trofeja po sezoni u prethodne tri godine, ove sezone nema nijednog trofeja, što prema mojoj filozofiji znači doista lošu sezonu. Možda je prema filozofiji gubitnika to bila odlična sezona, što poštujem." rekao je Mourinho.

Mourinho je priznao kako je bio jako tužan nakon poraza Chelsea u Moskvi, kazavši kako su klub, navijači i igrači zaslužili više. "Izuzetno sam tužan zbog onoga što se dogodilo. U posljednje dvije godine ova je momčad izgubila u polufinalu i u finalu Lige prvaka na penale. Navijači zaslužuju više, igrači zaslužuju sreću. Ja još na njih gledam kao na svoju momčad." dodao je Portugalac.

Nakon otkaza Grantu, spominje se mogućnost čak i Mourinhovog povratka na Stamford Bridge, a on kaže: "Vjerujem da će nakon sezone bez trofeja Chelsea dočekati nove uspjehe. A ja ću uvijek biti navijač Chelsea."

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 14:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Čovjek je u pravu, samo gubitnik ovo može smatrati dobrom sezonom!!! Ekipa sa takvim igračima je ostala bez ikakvog trofeja iako je igrala u 4 takmičenja, od toga dva finala u kup sistemu. Toliko novca uložiti, a ne osvojiti ništa...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Sondri je napisao:
Čovjek je u pravu, samo gubitnik ovo može smatrati dobrom sezonom!!! Ekipa sa takvim igračima je ostala bez ikakvog trofeja iako je igrala u 4 takmičenja, od toga dva finala u kup sistemu. Toliko novca uložiti, a ne osvojiti ništa...

Tačno tako..

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čitao sam tu Murinjovu izjavu jutros i slažem se 100%, mada Grant je trebao ostati...jednostavno nije imao sreće.

Citiraj:
ronald kuman izmedju ostalih

to je onaj isti koji je uspio spasiti Valensiju od ispadanja????? Da........siguran sam da je on pravo rješenje...omfg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2008, 09:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.football365.com/story/0,17033,8652_3611930,00.html

Guus Hiddink je najveći favorit da preuzme Chelsea nakon otkaza Avrama Granta. Pored njega su Blackburnov Mark Hughes i vjerovali ili ne Jose Mourinho koji je izjavio da je spreman da se vrati ali samo pod njegovim uslovima.

Daj Bože da se vrati Mourinho.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2008, 10:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Ako je vjerovati Glasu Srpskom, Rajkard je vec trener Chelsea, a Ronaldo je vec od prije tri dana clan Reala ... Znaci nista od toga :)

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2008, 14:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ne vjerujem da ce Rajkard doci u London...i ja sam mislio da je favorit ali sada ne vjerujem. Cak sam siguran da bi Mark Hughes bio mnogo bolje rjesenje.

Opet kazem daj Boze da se Mourinho vrati. Postavio je 3 uslova pod kojima bi se vratio a to su da Frank Arnesen dobije otkaz, da on vrati svoje pomocnike i da u njegovoj nadleznosti budu transferi, prvi tim i akademija. Fer ponuda! :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2008, 16:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Mislim da ce se Mourinho tesko vratiti u Chelsea ... Neko njegovog temperamenta nikako.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2008, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Abramovič Mourinhu poklonio 2 milijuna funti vrijedan Ferrari
Iako su talijanski mediji Mourinhov dolazak u Inter proglasili gotovom stvari, britanski su pak otkrili kako je vlasnik Chelsea Roman Abramovič svom bivšem treneru nedavno poklonio vrlo rijedak Ferrari vrijedan 2 milijuna funti s posebnom pločicom na kojoj je ugravirano "The Special One".
Iako je Mourinho u intervjuima izjavljivao kako će se jednog dana vratiti u Chesea, nakon svađe s Romanom Abramovičem sve je izgledalo kao da za povratak na Stamford Bridge nema nikakve šanse. No, nogomet je katkad čudniji i i od života.

Tjedan dana prije nego je otpušten, Mourinho je od Abramoviča zatražio da mu pomogne oko pronalaska rijetkog Ferrarija. Radi se o modelu 612 Scaglietti koji je jedini Ferrari sa 4 sjedala - Mourinho je naime, želio sportski automobil u kojem bi mogao voziti i svoju djecu. Inače, taj je model prvi put napravljen za 60. rođendan Ferrarija u samo 60 primjeraka.

Nekoliko dana nakon što je dobio otkaz, Portugalac je kontaktirao direktora Chelsea Eugenea Tenenbauma i rekao mu da je i dalje zainteresiran za kupnju tog automobila i da mu jave ako ga uspiju pronaći. Više od 5 mjeseci nakon tog dana, Mourinha je nazvao Tenenbaum i rekao mu da će mu biti dostavljen poklon od Romana.

Tri dana nakon što je Avram Grant u veljači izgubio u finalu Carling Kupa, Mourinhu je dostavljen željeni Ferrari vrijedan 2 milijuna funti, i to s posebnom pločicom na kojoj je ugravirano "The Special One".

Portugalac je nazvao Abramoviča kako bi mu se zahvalio. Razgovor je navodno bio i više nego srdačan i prepun smijeha, a a Abramovič je čak u šali Mourinha pita kada se vraća. Njih su dvojica navodno od tada u stalnom kontaktu i šanse za ponovno 'ujedinjenje' rastu iz dana u dan. Abramovič je navodno shvatio da je imenovanje 'klimača glavom' na mjesto trenera bila potpuna katastrofa i da je odlučio kako će idući menadžer imati 'slobodnije ruke'.

S druge strane, iako su talijanski mediji Mourinhov dolazak u Inter proglasili gotovom stvari, taj talijanski klub nikada nije bio Portugalčev prvi izbor. On je radije želio u Real ili Barcelonu, a pregovori s Interom su postali ozbiljniji tek kad je Španjolska otpala.
Ipak, u Chelsea bi se vratio samo pod svojim uvjetima što podrazimijeva i pismenu garanciju da će njegova biti zadnja u svim odlukama vezanim za nogomet, uključujući i akademiju iz koje bi odmah trebao 'izletiti' direktor Frank Arnesen kojeg Mourinho smatra neprijateljem. Iako je malo vjerojatno da bi Abramovič pristao na te uvjete, tko je mogao i pomisliti da će 5 mjeseci nakon svađe Portugalcu pokloniti skupi Ferrari.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2008, 23:12 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/

eto vam malo pa se zabavljajte, cisto da prestanete citati glas srpski. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.football365.com

Ovdje su sažeti svi poznatiji sportski pisani mediji u Evropi uključujući i The Sun. Odavde svi naši mediji i prepisuju, samo što kasne dan-dva :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]