banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 25 Jun 2026, 08:49 Danas je 25 Jun 2026, 08:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
fantomacan je napisao:
kiksaće protiv Kazahstana ili Azerbejdžana.

Jezik pregrizo :wink:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
to je cini mi se bio milan jovanovic.

samo mi nije jasno sto se skolari iznervirao. trebo bi da bude presretan sto su osvojili bod.

sto se utakmice tice, potvrdilo se ono sto sam i ocekivao. ova ekipa portugala je jako daleko od neke od koje je trebalo strahovati. sveukupno, osim gola, stvorili su jos jednu priliku. i to zato sto je vidic lose reagovo i pustio gomesa da dodje u sansu. osim toga, velika nula. a komentator na rts-u je svrsavao u nekakvim fantasticnim potezima carobnjaka iz portugala. no, mozda nismo gledali istu utakmicu.

mi smo, sveukupno gledajuci, odigrali dobro. preciznije, onoliko dobro koliko je taktika dozvoljavala. nije mi jasno zasto je bilo potrebno da prodje 65 minuta, pa da pocnemo da igramo sa 2 napadaca, kad smo vec u 11 poceli da gubimo. i prije 65 minuta nasi su igrali onoliko dobro koliko je taktika sa jednim napadacem, koji se vraca nazad, dozvoljavala. jednostavno, precesto smo dolazili u situaciju da nasi igraci budu usamljeni na 30 metara od gola. i jedna od boljih partija krasica je ostala neiskoristena, jer jednostavno nije imao kome da uputi zadnji pas.

ulazak zigica je sve promijenio nabolje, vidi se da je to igrac koji je kljucan za igru nase reprezentacije. njegovo spustanje lopte igracima koji dolaze iz pozadine je neprocjenjivo. na tome se bazirala nasa igra pod petkovicem. mislim da ce, kada zigic bude potpuno spreman, i sa dobrim krasicem i dekijem, cija uloga u reprezentaciji konacno pocinje da se nazire, nasa igra da bude jako dobra. i jovanovic je bio mnogo korisniji kada se malo povukao nazad.
sto se ostalih tice, rukavina je bio sjajan, sto je veliko osvjezenje. takodje, ivanovic je citavu utakmicu bio sjajan u odbrani, vidic se preporodio u drugom poluvremenu, kada se vidjelo da portugal uopste nije toliko opasan kao sto su se neki pribojavali. nenad kovacevic, mada se mnogi nece sloziti sa mnom, je odigrao veoma dobro ulogu koja mu je namijenjena. on i nije zamisljen kao neko ko ce da dijeli pasove, nego kao neko ko ce da razgradjuje igru protivnika.
sve u svemu, posljednjih 20 minuta dobro i u smislu taktike i u smislu igre. posto ce, do poljske, zigic da bude potpuno spreman, nadamo se da ce dotada krasic jos vise da proigra, poljaci nece imati ni promil sanse.
IDEMO NA EP!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
on i nije zamisljen kao neko ko ce da dijeli pasove, nego kao neko ko ce da razgradjuje igru protivnika.

Sta da im pomaze :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 23:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Portugal se upleo u vlastitu mrežu. Da su igrali čitavu utakmicu a ne taktizirali glatko bi pobijedili. Svima je jasno da ona ekipa može mnogo više, samo oni su mislili da je utakmica gotova u šezdesetom minutu.

Milanko Djeric je napisao:
takodje, ivanovic je citavu utakmicu bio sjajan u odbrani, vidic se preporodio u drugom poluvremenu, kada se vidjelo da portugal uopste nije toliko opasan kao sto su se neki pribojavali.

Sjajno se izmakeo kod slobodnog udarca što jest jest.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nek i Klemente jednom pogodi prave izmene u pravo vreme

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 23:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
a sto niko ne spomene cist ofsajd kod gola naseg? :) katastrofalna igra i sretan go je standardna nasa igra otkako je klemente preuzeo reprezentaciju. Dodje mi da ne gledam uopste vise ni jednu utakmicu jer smao gubim zivce i nikad necu shvatiti kako niko u repki ne zna primiti loptu fino a ne da se od njega odbija ko od klade. ne znam, vidjecemo sta ce biti u nastavku ali sam pesimista :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 23:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2006, 18:39
I skolarija treb po p****.
Nazalost vjerovatno ce dobiti samo novcanu kaznu i nikom nista, a i dragutinovica ce po dzepu lupiti. Mada za onaj potez skolari bi trebao na sud ici.

Boze me sacuvaj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zna li neko sta se desava sa Stankovicem?Kad igra za Inter cova ubija a za reprezentaciju 0,bar da se trudi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 23:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
SIJUKS je napisao:
Sondri je napisao:
s Portugalom ćemo nekako izvući X,

Bog te cuo

Zar si sumnjao???

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 12 Sep 2007, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ja sam generalno zadovoljan našom igrom, ali tek od trenutka kad su ušli Žigić i Pantelić. Tad smo počeli da ličimo na nešto i objektivno smo zaslužili najmanje bod. Nadobudni Portugalci su mislili da je dovoljno da se glupim Srbina da jedan go i da je stvar gotova, a na kraju su doživjeli da se oni grčevito bore za taj bod. Samo se nadam da će od sada Klemente i ranije započinjati sa igrom sa dva napadača, jer sa jednim jako slabo funkcionišemo. Inače, pohvalio bih (pored strijelca Ivanovića i Pantelića koji mu je "dodao" loptu) i odličan odbrambeni učinak Igora Duljaja. Mislim da je to čovjek koji zaslužuje mjesto u prvom timu.

Što se tiče negativnih strana, Stojković se ponašao prilično kretenski i svaki put mu je trebalo po 15 minuta da izvede loptu. Gubimo 1:0, a on dobija žuti karton zbog otezanja, pa to samo kod nas ima. Za gol mislim da nije kriv, šut je bio odličan, a i neki klinac se desio u živom zidu. On je malo i zakačio loptu, ali ono se teško moglo braniti. Odbrana je povremeno pokazivala nesigurnost (npr. u situaciji kad je Vidić dobio žuti karton, tu je valjda bio nekakav nesporazum sa Dragutinovićem, šta li), dok je Milan Jovanović u napadu bio prava katastrofa i mislim da bi mu trebalo odsjeći noge ili bar doživotno zabraniti bavljenje fudbalom. I prije one stopostotne prilike koju je zapucao nebu pod oblake imao je odličnu priliku za volej sa ivice šesnaesterca i naravno počeo je da davi loptu i na kraju je izgubio. A o njegovim nebuloznim dodavanjima da i ne govorim. Slično je odigrao i Zoran Tošić i prosto me je milina preplavila kad je izašao iz igre. (A kad smo već kod toga, stalno se pitam šta li je sa onim nesretnim Bojanom Nezirijem, taj bi nam na lijevoj strani došao kao hladan oblog na ranu.)

Inače, mi ipak konačno ličimo na tim i srednji red ima neku ulogu. Još kad bismo prevazišli taj problem u glavi da počinjemo da igramo tek kad nam protivnik zabije go, gdje bi nam bio kraj. Objektivno ovaj Portugal nije ništa bolji od nas i mi zaslužujemo plasman na EP, što ćemo nadam se da potvrdimo i u odlučujućem meču protiv Poljske. Valjda do tada neće biti kikseva (neminovan poraz Poljske od Belgije ne računam pod kikseve), a onda moramo da pazimo da nam se ne ponovi Slovenija.

OSTANI, KLEMENTE!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
SIJUKS je napisao:
Sondri je napisao:
s Portugalom ćemo nekako izvući X,

Bog te cuo

Zar si sumnjao???

Imas pivu :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2007, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
a sto niko ne spomene cist ofsajd kod gola naseg?

Kakav crni ofsajd? Ivanoviću je loptu dodao portugalski igrač, jasno se vidjelo na usporenom snimku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mnogo nam fali Sasa Ilic,ali bas mnogo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 23:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Samo nam još on fali!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 23:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Joj ljudi pa vi meni recite da ste vidjeli od Srbije nešto dobro na terenu...

Jedini razlog što nismo izgubili je što su nas Portugalci podcjenili i prepotentno ušli u finiš utakmice.
Naši su na mahove odigrali ponešto, ali je to premalo za neke ozbiljne domete.

Rekoh li ja da su naši igrači svi neki poluproizvodi. Svakome ponešto fali... Ako ima brzinu i prodor, ne zna da centrira (Rukavina), ako je dobar u ofanzivi, u defanzivi ne postoji (Tošić), ako ima sve, ne igra na poziciji na kojoj bi trebao i ima potez viška (Krasić), ako zna da kvari igru protivnika, beskoristan je u napadačkom dijelu (Kovačević), pa tako redom... Rukavina u jedinoj izglednoj poziciji za centaršut, kad je ostao sam, posla loptu u pi..u materinu, a Žigić još iz maltene mrtvog ugla, loptu uputi na gol, umjesto da je glavom vrati u sredinu. Sve u svemu, imali su sreće koliko su teški, jer ona Gomešova prilika, ne promašuje se svaki dan.

Stanković? Jel' taj igrao ili je sjedio na klupi i ulazio kad su prekidi. Sve vrijedno pomena u ofanzivnom dijelu igre, dešavalo se na lijevoj strani. Tranzicija igre, kriminalna. Odbrana, 'ajde još i nekako. U napadu ne možemo sa jednim igračem, a ako nema 5 igrača u veznom redu, igra koja ionako ne liči ni na šta, potpuno se gubi. Dakle ima tu ideje, ima nekih smislenih poteza, ali jednostavno nema dovoljno znanja da se to ispoštuje. Duljaj je stvarno dobar lik. Ne izvodi vratolomije sa loptom poput Kovačevića, jer zna koliko može. Doda prvom do sebe i riješi problem, što se za ovog ne može reći. Jedino objašnjenje, zašto igra Kovačević, a ne Duljaj, treba potražiti u činjenici da je Kovačević agresivniji, ali i nešto tehnički bolji, što bi ga u normalnim okolnostima trebalo činiti upotrebljvijim. Večeras je djelovao kao tele, koje trči za loptom..

E sad... Gol? Ivanović je bio u pasivnom ofsajdu, pa se iz te pozicije aktivirao i postigao gol. Loptu mu je dodao portugalski igrač, ali je u trenutku kad je Pantelić uputio loptu, Ivanović bio u debelom ofsajdu, pa sad ne znam kako idu ta pravila... Da je tu Goran Marić ili Beusan, ne bi bilo problema da se to rastumači.

Sve u svemu, iz ničega smo stigli do boda, a ako sam dobro izračunao, sve 4 pobjede do kraja, vode nas na EP.

Eh, da... Portugalci su mi cementriali mjesto na listi najomraženijih likova u fudbalu. Takve folirante svijet nije vidio, a konkurencija u vidu žabara i Španaca je baš žestoka. Valjaju se po travi, a sami prave prljave faulove. Kristijano Ronaldo ima enorman kredit kod evropskih sudija i dobija faul čim igrač dune u njega. Ako mu u Engleskoj sviraju pola od onih faulova, jedem tastaturu sa sve kablom...
Skolari i Dragutinović? Drago mi je da su spriječili Dragutinovića da dođe do njega, jer bi ga vjerovatno sravnio sa zemljom i dobio doživotnu suspenziju, a Srbija opet pala u očima svijeta. Ovako je prljavi Brazilac (jesam li spomenuo da i njih mrzim) učtivo zabilježen na snimku, pa ćemo vidjeti šta će biti dalje. Skolari bar ne može da se izvadi na uvredu na rasnoj osnovi...

btw. Da ne ispadne da samo serem, stvarno su Rukavina i Ivanović, bili dobri na terenu. Ostali me stvarno nisu ničim impresionirali.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 00:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Kad sam krenuo čitati ovaj pasus od "Rekoh li ja.." pa nadalje..već sam zapeo da otkucam, "Jesi li video Ivanovića?" (novo pojačanje Juventusa :), ali dobro je, ispravio si se. Sve u svemu.. ne bi n iloše..

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2007, 00:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Eh, da... Portugalci su mi cementriali mjesto na listi najomraženijih likova u fudbalu. Takve folirante svijet nije vidio, a konkurencija u vidu žabara i Španaca je baš žestoka. Valjaju se po travi, a sami prave prljave faulove. Kristijano Ronaldo ima enorman kredit kod evropskih sudija i dobija faul čim igrač dune u njega. Ako mu u Engleskoj sviraju pola od onih faulova, jedem tastaturu sa sve kablom...
Skolari i Dragutinović? Drago mi je da su spriječili Dragutinovića da dođe do njega, jer bi ga vjerovatno sravnio sa zemljom i dobio doživotnu suspenziju, a Srbija opet pala u očima svijeta. Ovako je prljavi Brazilac (jesam li spomenuo da i njih mrzim) učtivo zabilježen na snimku, pa ćemo vidjeti šta će biti dalje. Skolari bar ne može da se izvadi na uvredu na rasnoj osnovi...

Ovo potpisujem od prvog do posljednjeg slova. Što se tiče analize utakmice, tu već imam malo drugačije mišljenje :D
Inače, na listi najomraženijih timova uz one koje si naveo meni je tu i Ukrajina, od Svjetskog prvenstva i meča s Tunisom kad je Ševčenko iz čista mira odlučio da poleti u protivničkom šesnaestercu i nije čestito ni pao na zemlju a već je počeo da se dernja na sudiju. Ovaj im je naravno svirao penal (iako se i na usporenom snimku jasno vidjelo da ovog klipana niko nije ni pipnuo), isti je izveo upravo Ševčenko, dao gol i onda se radovao kao da je upravo riješio finale. Kakva smradina od čovjeka. A inače ta reprezentacija igra tako užasan fudbal da sam čak i za Italiju navijao protiv njih.

Izvinjavam se na digresiji, momentalno prestajem :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2007, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
E sad... Gol? Ivanović je bio u pasivnom ofsajdu, pa se iz te pozicije aktivirao i postigao gol. Loptu mu je dodao portugalski igrač, ali je u trenutku kad je Pantelić uputio loptu, Ivanović bio u debelom ofsajdu, pa sad ne znam kako idu ta pravila... Da je tu Goran Marić ili Beusan, ne bi bilo problema da se to rastumači.

Ja mislim da igrač koji je u pasivnom ofsajdu ima pravo da se uključi u igru. Nisam vidio da li je Ivanović bio u ofsajdu kad je Pantelić uputio loptu, ali ta lopta u svakom slučaju definitivno nije išla prema Ivanoviću nego na sasvim drugu stranu, negdje prema golu (gdje nije bilo apsolutno nikog od naših, tako da smo imali sreće što je Portugalac odbio). Poslije je loptu dohvatio Portugalac i skrenuo je prema Ivanoviću koji je (i dalje?) iza leđa odbrane, ali to se sad ne računa. Tako da mislim da je gol regularan, ali ne mogu da kažem da sam sto posto siguran. Ima li ovde neki Goran Marić da nam razjasni?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 07:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Kad sam krenuo da citam komentare na utakmicu pomislio sam da sam ja gledao nesto drugo....medjutim izgleda da je i Nitro gledao istu utakmicu ko i ja.....

Bas smo imali vise srece nego pameti, a po mom misljenju krivac za sve (cijele kvalifikacije) je Klemente i savez koji ga je tu postavio.....pa taj covjek nema veze sa mozgom....
Ako smo vec igrali sa 5 igraca u sredini (na momente i 6, jer u prekidima je tu bio i Stankovic) zar nije fino mogao da ubaci Duljaja umjesto Kovacevica i rijesi se sve kad je u pitanju defanziva, jer sa ovakvim Kovacevicem smo ostali zakinuti i tamo i vamo....u napadu nije odigrao nista a u odbrani je bio dobar al to Duljaj rijesava puno bolje i brze....
Kuzmanovic se stvarno trudio, ima covjeka po cijelom terenu al u napadu nije imao kome dodat loptu (isto kao i Krasic) i onda je sve moralo ic na krila pa onda dalje nesto majmunisat.....
Stankovic koliko sam ja skontao je igrao na mjestu poluspica, pridodavao se Jovanovicu u napadu i puno vremena provodio u sesnaestercu ili u zadnjoj liniji odbrane portugala....a to je upravo i najveci razlog zbog kojeg ga nismo vidjeli cijelu utakmicu posto je Stankovic igrac koji igra malo povucenije i ide na odbijene lopte ili prodore po strani i stvarno ne kontam zasto onda njega stavit na mjesto poluspica kad je tamo beskoristan....da smo zamjenili njega i Kuzmanovica vjerovatno bi to izgledalo puno bolje....on u Interu i igra dobro zato sto ga Mancini koristi na mjestima gdje ovaj moze dat svoj maksimum....

A sto se tice izmjena to je tek bilo extra.....udju jos dva napadaca i mi nasrnemo ko konji (u redu, gubi se utakmica i to se i treba radit) al nakon sto izgubimo loptu iza napada ostaje praznog prostora 60-70m.....sreca nasa pa su ovi bili smotani da dadnu jos 2-3 gola....kad je usao Duljaj stvari su se promjenile na bolje al opet....

Za sve ovo treba kriviti iskljucivo Klementea....taj covjek pojma nema...dosao da uzme pare i to je to.....boli njega ocemo li se mi plasirat negdje ili ne....a ovaj tim bi mogao da igra puno bolje kad bi se to malo poslozilo....

Jedina bas prava pohvala ide za odbranu....stvarno su uradili odlican posao (osim one stative Gomesa).... onaj Ivanovic ce vrlo brzo bit jedan od najboljih stopera evrope....ko da gledam Nestu iz najboljih dana.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 08:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
Mnogo nam fali Sasa Ilic,ali bas mnogo

A Kezman :roll:

Vrh

[ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]