banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 07:43 Danas je 02 Jul 2026, 07:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 22 Nov 2012, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sto je najgore takvih ce biti sve vise i vise, kako kod vas tako i kod nas..

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2012, 07:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Gondra je napisao:
Митровић и Нинковић колики год да су таленти,толики и проблем имају са главом.Такво шабанисање никада није било својствено Партизановој дјеци (Лола изузетак),али изгледа да се времена мјењају.
Саша Илић погину сваку утакмицу објашњавајући кретенима како треба да се понашају.

Sindrom, rumeno seljace iz Leskovac :D A ponasaju se tako jel je ovo vrijeme i mrznja prema Zvezdi postala pomalo bolesna. Aj valjda ce Dzaja i Djuric da smanje tenzije sada jer ovo nije normalno, kao da smo neprijatelji...

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2012, 09:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Kakve veze ima zvezda sa njihovim ponasanjem,to sto je jedan rumeni idiot uspio da isprovocira drugog ciroki idiota nema veze sa zvezdom.pogledaj prijateljsku jel bi protiv moldavije,kad se svadjaju ko ce izvoditi penal ili sad protiv engleza
Fino je rekao kezman da je i on ponekad bio mlad i lud i da se kaje zbog toga ali da u partizanu trenutno to niko ne gleda vec kako ce sto vise zaraditi na njima dvojici

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2012, 09:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa da se ne radi o tom ne bi se kacili nego bi prijateljski procaskali :) ... Ma glupost... Ja bih njima psihologa doveo, i jednaima i drugima, treba im iz vise razloga, ne samo oko ponasanja :) ...

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2012, 22:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
U moru ovog taloga naseg fudbala i svih bljuvotina, smeca, kica, amaterizma, seljacenja i nesposobnosti,Sasa odigra 600. mec u dresu naseg Partizana. Gledajuci od raspada velike lige,jedan,jedini i najveci igrac Partizana! Neka se ljuti ko god oce, tu su bili Mijatovic,Mirkovic,Kezman, ali Sasa je Sasa. Kapiten, plejmejker, vodja generacija i generacija. Veci je podvig odigrati ovih 600 meceva po raznoraznim Kulama,Apatinima i ostalim livadama nego brojka legende Moce Vukotica. Nema veze sto je tu bili brdo slabih,bezveznih meceva, prijateljskih, namjestenih,ovakvih, onakvih, zelja ce nas biti za iducim covjekom ovakvog kalibra koji ce ovoliko znoja proliti u dresu bilo kojeg naseg kluba. Takodje,mislim da je on jedan od poslednjih boema naseg fudbala uopste.Ne vidim cak nijednog osim njega da i dalje gura loptu.Nit je bio savrsen,nit je bio neki mazohisticki borac,niti je bio rodjeni lider,a opet je uradio toliko puno. Miran,povucen lik,ne sjecam se da je neko ruznu rijec o njemu rekao,nenametljiv, ljubitelj kapljice,ali prije svega majstor sa loptom. Navodio ih je,dijelio,pa i dan danas njegova lopta ima oci i provuce se do napadaca.Koliko je samo golova namjestio, koliko ih je samo dao u nedostatku spiceva u ovoj supljoj ligi,koliko je bogami i kilometara pretrcao,hvala mu do neba,istinskoj legendi Partizana.

Morao sam iskucati bar ovih nekoliko recenica,da izdignem ovog covjeka,ljudinu i majstora fudbalskog iz ove splacine u koju nas kljukaju svaki dan. Da ga odvojim od ovog malog seljobera Mitrovica,koji me cera da se stidim da takav majmun igra u mom Partizanu,od pajsera Stojkovica,od ove kvadrirane seljacine Stamenkovica,od Smiljanica,Tomica i ostalih udaraca lopte kojima bi danas djeca trebala da se dive.Tuga je da se poklanja paznja takvom sundu fudbalskom,da se pateticno skandira Diari svaku ubogu utakmicu po pola sata (nista protiv ubice,samo se mora znati red) dok se na naseg JEDINOG kapitena svih ovih godina paznja obracala minimalno,tek toliko po nekoj inerciji.Ali nije Sasa bio 'zajeban',nije jebavao majke i cerke u kameru,nije bio interesantan nadrkanim tinejdzerima i nije kesirao izgleda vrhu tribine za svoju promociju.Zato je ostao do dana danasnjeg u sjecni kojekakvim lelemuda i 'zakljucacemo rupu likova'.Ujedno,ovaj,sad vec tekst,nije namijenjen samo Sasi,vec svim ovakvim igracima,kojih je na nasu jebenu zalost sve manje,namijenjen je svim istinskim virtuozima sporta,koji su stvarno IGRALI,bez foliranja i marketinga,a koje je javnost iskulirala kao i skoro sve kvalitetno sto iskulira.

Hvala ti Sasa,do neba!

ps. I jos jedna stvar...kad legenda jedne strane dobije ovakav komentar i ovoliko preporuka od neprijateljske strane na jebenom internetu,dje svako svakog pljuje,mrzi i svako ima neko posrano misljenje,onda zasluzuje kapu dolje,cim god da se bavio,jer ga je radio dobro.

Quote:
Najcenjeniji igrac Partizana medju delijama. Zasluzio je to kroz svoja dela,ponasanje i izjave.
(realno, 22. novembar 2012 21:35)

# Link komentara
Preporučujem (+167)
Ne preporučujem (-1)
Коментар са једног другог форума о Капитену.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2012, 23:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svaka mu je na mjestu, dobar je Sale covjek, nema sta...

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2012, 02:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Dobar je nema sta, jos da je vise trenirao nego sto je pio bio bi jos bolji igrac ali jbg, nije jedini slucaj. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2012, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Svaka čast Iliću na broju utakmica, ali nikad ga se nisam bojao, za razliku od Vukića, koji je tata. Razlika između njih možda nije toliko u znanju fudbala, ali Vukić je jednostavno veći igrač. Ilić na derbiju sam ko duh pred golom i gađa korner zastavu, dok Vukić uzme loptu, prođe kraj trojice kao da ih nema i riješi derbi.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2012, 11:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nadji mitrovica:

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2012, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Eto ga dole levo

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 13:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma ko gura ovog idiota miljkovica,jebo me svako ako nema boljih igraca u prvoj ligi rs-a

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 14:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Seljacina idiotska,jebo te ko te doveo u partizan

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 14:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Овај Миљковић је невјероватан.
Два Шћеповића, два јаблана.
Плус прекаљени стручњак исколачених очију, "ти тренер", вади Митровића, јединог способног да сачува лопту дуже од 3 секунде.
Штоперски тандем такође данас на нивоу.
Спартак је добра екипа, имали су доста шанси и у првом полувремену, заслужили су неријешено.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 15:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Онај Адамовић је играчина из Спаратака, ајд додуше данас га није ишло, али ејднсотавно се види по покретима, штопању лопте да зна. Носковић показао како се гол, даје нарочито Абубакару.
Лола показао да је прави сеоски лола, додуше и онај Торбица може у кош са њим.
Миљковић измашио све и свашта, зна да ће на њега сви крвити па на крају и живце изгуби. Јојић мали ће бити добар за двије сезоне, а можда чак и следећу.
Волков тено скроз, не знам шта му је, изгледа почео до зоре на сплавоима и карати без кондома.
Курчубић никако нисам волио, али ево човјек бод извуче.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 16:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Знате да не коментаришем суђење али ово данас морам! Овај судија као да се боји Партизанових играча! Као прво, свирао је више фаулова који се не свирају у дјечијој лиги. Мислио сам да се стабилизовао када је неколико пута искусно пустио контру, али... Посљедњих 20 минута - КАТАСТРОФА! Ако онај старт Остојића на средини терена у јеку контре није за жути картон, онда судија на терену није ни потребан. У посљедњим секундама, свира непостојећи фаул Миљковића а овај реагује тако што 3 (ТРИ) пута хвата играча Спартака за врат. Да трагедија буде већа, све се то одиграва пред његовим очима. Миљковић је добио само жути... На крају општа лакрдија! Редовни дирјеци, Смиљанић и Шћеповић отворено пријете судијама и играчима Спартака а ови само нијемо гледају. Јел могуће да неко толико јак стоји иза њих? Јел могуће да судија не смије показати црвени картон играчу само зато што је из Партизана?

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 16:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gocias treba provjeriti zvanicnu statistiku da li je ostojic dobio zuti,jer je komentator zakomplikovao i rekao da nije vidio da li mu je dao zuti.trebao je i onaj torbica dobiti 4 zuta pa nista.sudija je bio pogubljen

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 16:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Фаул Миљковића је постојао, ухватио га је два пута за врат, мада је и једном било довољно за црвени, али судије тешко дају картоне како Партизану, тако и Звезди, тако да не знам чему оволико чуђење.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 16:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma sudije favorizuju Zvezdu i Partizan, nista novo....

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Do sad više Partizan, ali od proljeća Zvezda preuzima tu ulogu. Neće Vučić ispustiti titulu i priliku da se prikaže kao veliki spasilac Zvezde, budite sigurni.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 17:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ma sudije favorizuju Zvezdu i Partizan, nista novo....

ne kontam zasto je to nekom cudno,pa ovo je mala maca kako favorizuju real protiv osasune ili tako nekog malog kluba,ili najbolji primjer u italiji kad igra juventus ili milan sa nekim malim klubom

isto se favorizuje i kad je liga sampiona,isto se favorizuje i kad igraju velike reprezentacije protiv malih....

Vrh

[ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]