dr. Jovo Ubiparip je napisao:
vec vidim kako neki padaju u trans ako izgubimo sa manje od 22 razlike. djeco , gdje vi zivite ? ako se u slijedecih par godina bude dogadjalo da neki igraci ne zele nastupati za reprezentaciju jer su 'umorni' plus poneki povrijedjen , ovaj ce rezultat biti obezvrijedjen, zapamtite , mi na tri zadnje olimpijade nismo napravili nista. ne bih volio da bude slicna pizdarija kao sa rukometom 2012.
Krstan ce da odmori za naredno EP, Kuzmic ce da uskoci umjesto njega i ne znam da li ce voditi 3. centra. Stimac i Rasko vjerujem da otpadaju definitivno. Zauzvrat bih rekao da ce povede 3. cetvorke. Pored Bjelice, tu su Mitrovic i Jokic, eventualno jos Erceg, ako nas nije defin. otpisao.. Dobili smo sad Kalinu na trojci, i nadam se uspjesnom povratku Lucica. Na dvojci naravno Bogdan i Nedo (eventualno jos Danguba). I Kec: Teo i Markovic/Jovic (da je po mome vodio bih prije Jovica). Micic mi nikako ne ulazi u kombinaciju.. Decko mi uopste ne djeluje da ima tolike kvalitete, koliko su ga ishajpovali.
Ne vjerujem da ce biti kljucnih otkaza, sad kada je prevalio ogromno breme i osigurao si mjesto na klupi selekcije, Djordjevic ce pokazati malo vise takta, tako da bi recimo Bjelica i Teo za naredno ljeto mogli da dobiju produzeni odmor poput Krleta ovo ljeto, i eventualno opet jos Erceg da odustane od ponovnog poziva. Ostali sprijeceni povredama, koji nisu imali cast da ucestvuju na ovom SP-u, sad gore od zelje da daju doprinos na narednom takmicenju i obezbjede ucesce na OI.