banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 06:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jul 2012, 10:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Meni crveno-bijeli dres nikako ne može biti loš. :) Jedva čekam da vidim kakav je ovaj novi.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 16:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Micko napokon produzio...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Maksimovic se oporavio i igracemo u istom sastavu kao u prvoj utakmici... Nego, kada oni misle uplatiti novac za Babalja, a vidim da je i crnogorski Kaka opet daleko od nas, a nesto i sumnjam u njegov kvalitet cim vidim da ga predstavlja onaj sipak Ramadani...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ko не иде сутра, има пренос на Првој ТВ.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 12:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Opet isti sastav.Nikad od prosineckog nece biti trenera.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Stvarno, zar neko moze toliko biti tvrdoglav? Igras kod kuce protiv tima kojem bi i Metalac mogao uvaliti tri komada, a trener opet po starom. Zasto ne napravi neke promjene, zasto ne isproba neke zamisli (izgleda da ih nema), zar Asamoa sutra ne bi mogao poceti od prvog minuta? Zar Dimitrijevic zasluzuje mjesto u prvom timu ispred Kadua? Jbt. nama drugi najbolji igrac pocinje sa klupe.
Nadam se da ce Dzaja dovesti trenera kada se vrati u Zvezdu, posto Prosinecki to uopste nije.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma da

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Isti takvi kao ti (Herzog) ste pljuvali Pizona kada je gurao Gumu. Pljuvali ste ga zasto nije ubacivao Obrica i Kadua. Vjecito ste govorili o njegovoj tvrdoglavosti i da zbog toga mora otici. Gle cuda, sada je ista situacija, Prosinecki je mozda i vise tvrdoglav u odnosu na Pizona. I on gura svoje ljubimce, Cave, Vesovice, prije je gurao i Relju frajera, ali sad niko ne smije pljunuti po Prosineckom i njegovom vodjenju tima. Bitno je to da je Robi frajer, da je bio veliki igrac, da voli Zvezdu, a to sto kao trener nema pojma - nije bitno, kao da je to najvaznije.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Kadu ima sjajan šut i to je to, on previše griješi u igri, loše se kreće (smeta saigračima često) i usporava igru. Precijenjen igrač, da vrijedi na golove bismo ga lako prodali, kao i Mikića na par asistencija. Ali neće ih niko, nisu ljudi slijepi. Za mene Dimitrijević uvijek bio bolji igrač, mada realno prespor za Evropu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kadua nikada nisam pljuvao i jedan sam od retkih koji je od pocetka branio tog igraca. Nisam pljuvao ni po Pizonu, bar ne u Zvezdi ( reprezentacija je nesto drugo). Za gumu se slazem, ali ja ne vidim sta to treba menjati u odnosu na prvu utakmicu osim odbrane, a tu nemamo kvalitetnih igraca. Sredina i napad su dobro odigrali i dali 4 gola, odbrana je kriva za sve golove, a bukvalno je izigrana i golovi su posledica glupih gresaka igraca, a ne sjajnih akcija.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 15:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Raskoljnikov je napisao:
Isti takvi kao ti (Herzog) ste pljuvali Pizona kada je gurao Gumu. Pljuvali ste ga zasto nije ubacivao Obrica i Kadua. Vjecito ste govorili o njegovoj tvrdoglavosti i da zbog toga mora otici. Gle cuda, sada je ista situacija, Prosinecki je mozda i vise tvrdoglav u odnosu na Pizona. I on gura svoje ljubimce, Cave, Vesovice, prije je gurao i Relju frajera, ali sad niko ne smije pljunuti po Prosineckom i njegovom vodjenju tima. Bitno je to da je Robi frajer, da je bio veliki igrac, da voli Zvezdu, a to sto kao trener nema pojma - nije bitno, kao da je to najvaznije.

Ti prijatelju opasno brkaš lončiće. Pižon je kritikovan jer je forsirao bunker igru, koje se ne bi postidio ni Javor, jer su mu kreatori igre bili Blažić i Guma, a glavni napadački oslonac Pavle Ninkov i jer je x puta izvodio formacije koje ne postoje ni u jednom fudbalskom udžbeniku. Dok mu je pajdašev sin (Savić), bio oslonac u odbrani, Vranješ nije mogao ni da prismrdi timu, a sadašnji najbolji igrač ekipe, umalo je prodat za 500.000 Grashopersu, jer Pižon u njemu nije vidio potencijal... O Rajinom pulenu Saviu, odličnom golmanu Pavloviću i ostalim osloncima njegove ekipe, da ne pričamo...
Kadu je prošle sezone, igrao najbolji fudbal u karijeri, gle čuda pod trenerskom neznalicom Robijem, a čak i nakon najbolje sezone, za nejga nije stigla nikakva ponuda. Možeš misliti o kakvom se kvalitetu radi. Svaka njemu čast, ali on solidan fudbal može igrati samo u top formi, psihički i fizički maksimalno spreman, što sada vjerovatno nije, jer očekuje ponudu za odlazak u inostranstvo.
Za Obrića se apsolutno ne sjećam da je iko prizivao njegov ulazak u tim, jer je bilo prilično jasno da je u pitanju igrač koji nije za ozbiljan fudbal, bez obzira na to kakav je talenat bio.

Zamisli da u fudbalu postoji nešto što se zove trening, koji se u ozbiljnim klubovima primjenjuje svaki dan, nerijetko i po dva puta dnevno. Zamisli da je trener taj koji vodi treninge, što će reći da on sa igračima i ekipom provodi po 30-ak sati sedmično i na osnovu zalaganja igrača i pokazanog na treninzima, daje sud o tome, ko će na teren...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 19:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Da ne grijesimo dusu Zvezda je u prvom mandatu igrala bas lijepo pod PIzonom...
Gurao je klince i sve ali je kao i vecina istinskih legendi potpuno tvrdoglav (to je i Robijeva glavna mana). Razlog sto je otisao je sto se ekipa u potpunosti raspala i bilo je samo puitanje kad ce da pukne .. Njegova smjena i nije bila problem da nije doveden Dostanic(isto odlican covjek ali los trener)-
Ipak Pizonu kapa dole sta je prezivio a nikad nije pljunuo na klub, sa pravom nosi epitet zvezdine zvezde ...

Nadam se samo da cu se sutra radovati i da cemo ipak u boljem raspolozenju docekati mec sa Omonijom.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 19:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Jul 2012, 07:38
Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 19:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Lijep,zanimljivo skroz.Mada crveno beli dres za mene uopste ne moze biti ruzan,ma kakve sare i natpisi bili na njemu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 20:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odlican je dres, takvog sam ga i zamisljao nakon... Super su mi ova bela ledja... Usminkali ga zabari :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2012, 00:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Dobar je dres. Sutra očekujem dobru atmosferu na tribinama i naravno prolaz. Kontam da bismo mogli dati jedno tri komada.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2012, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Јавни сервис, РТС је од почетка евро такмичења од могућих 8 преноса, преносио ни мање ни више него 3! И то два пута Партизан и једном Звезду. Јагодина и Воша као да су из Палестине.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2012, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Tako je moj ti već 20 godina i u medijima,dnevnoj štampi a i internet portalima.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2012, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ima prenos na rtv cg1 i na Prvoj

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2012, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nema prenos na rtv cg1, vec na Prva tv iz Crne gore, kao i na Prvoj tv iz Srbije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]