banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 21:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Sep 2009, 19:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
Vuk_samotnjak je napisao:
Stace ovi klinci (bez vrijedanja ali vecina ih je izbjeglica, 30% ako su rodeni Banjalucani ja ih ljubim u golo dupe odma) misle da si navijac Borca ako dodes na stadion i gledas utakmicu da si profuknjaca i izdajica ako istu utakmicu gledas na TV a niko ne pita za sta ja dobijam za velikih u ovim uslovima 4KM kojima uredno platim kartu ne samo na jednoj utakmici vec na vecini utakmica u sezoni, nemam na sta ko covijek sijesti nemam se ko covijek gdje skloniti kad pada kisa ili snijeg neki dan mi guzica utrnula na onom betonu. Ja shvatam da se treba praviti novi stadion i da je uvala sredivati ovaj ali za ???? godina niko nije ulozio marku na tribine (nemogu govoriti za svacionice) a najskuplju kartu placamo i onda ocekuju da se narod vrati na stadion malo sutra. Mogu samo misliti koliko ce biti karta na novom stadionu kad je na onoj ledini 4KM istok (stalno idem na istok).

pusti vrijedjanje, od kud tebi to da su izbjeglice vecina navijaci Borca
jes ti isao po tribini gledao licne karte i pitao gdje je ko rodjen?

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 19:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Hertzog je napisao:
Jel imas uvid u zdravstveni karton i licne podatke forumasa pa znas ko je odakle, suti ne huskaj na sirotinju :lol: :lol: :lol:

Nemoj me tjerati da imenom i prezimenom nabrajam ljude sa kojima sam i poslovno povezan a koji su medu "vodama" navijaca koji mi nikad nisu solili pamet a imali su prilike dok smo sjedili zajedno u kafani naglabati za koga i kako ja treba da navijam njima nebih ni zamjerio ali ovim koji se registruju na forumu da bi nekog iskritikovali zato sto je sjedio kuci i gledao utakmicu mi je pun qurac

Izbjeglico :D oces voditi na pivo.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 19:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne mogu, moram u Glamoc kupiti sljive :lol: :lol: :lol:
Aj nekako dodji po mene pa cemo ici

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 19:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Hertzog je napisao:
Ne mogu, moram u Glamoc kupiti sljive :lol: :lol: :lol:
Aj nekako dodji po mene pa cemo ici

jbg ja sam sirotinja nemam cim doci po tebe

Ali evo budite realni pa pogledajte jel iko zadnjih par strana dosao na ovu temu i provocirao svi su hvalili igru Borca nadamo se svi tituli i fer prvenstvu i onda dode neko i pocne nabijati nanos nekome sto je utakmicu gledao kuci ne razmisljajuci zasto je neko istu gledao kuci. I naravno da te to povuce da kazes nesto sto nisi mislio al jbg.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 20:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
lepeza je napisao:
contador je napisao:
stvarno ne kontam ove tzv ''vjerne'' navijače Borca. prozivaju ljude bez ikakve potrebe i još pljuju po onim što gledaju utakmice preko tv ekrana. prvo, pogledajte jednu jako bitnu stvar: u Banja Luci najmanje ljudi navija za Borac. 99% ljudi navija ili za Zvezdu ili za Partizan... budite, Borac je uvijek bio mali klub koji je uglavnom igrao drugu ligu SFRJ a boga mi i većinu sezona drugu ligu BiH-a ili ti ga prvu ligu rs-a. ne postaje se veliki klub nakon 5 pobijeda za redom i raste broj navijaca nakon samo 5-6 dobrih utakmica ;)

jebem ti sunce 99% Banjaluke 300 000 navijaca
a na marakani u subotu navece 7 000

ne navijaju svi za zvezdu

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
contador je napisao:
prvo, pogledajte jednu jako bitnu stvar: u Banja Luci najmanje ljudi navija za Borac. 99% ljudi navija ili za Zvezdu ili za Partizan... budite, Borac je uvijek bio mali klub koji je uglavnom igrao drugu ligu SFRJ a boga mi i većinu sezona drugu ligu BiH-a ili ti ga prvu ligu rs-a.

Castim te majicom sa ovim natpisom i kartom za sljedecu utakmicu. Poslije cu i lijepu suzu da ti kupim.
Ne mozes biti ovako glup i ogranicen. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 21:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

contador je napisao:
lepeza je napisao:
contador je napisao:
stvarno ne kontam ove tzv ''vjerne'' navijače Borca. prozivaju ljude bez ikakve potrebe i još pljuju po onim što gledaju utakmice preko tv ekrana. prvo, pogledajte jednu jako bitnu stvar: u Banja Luci najmanje ljudi navija za Borac. 99% ljudi navija ili za Zvezdu ili za Partizan... budite, Borac je uvijek bio mali klub koji je uglavnom igrao drugu ligu SFRJ a boga mi i većinu sezona drugu ligu BiH-a ili ti ga prvu ligu rs-a. ne postaje se veliki klub nakon 5 pobijeda za redom i raste broj navijaca nakon samo 5-6 dobrih utakmica ;)

jebem ti sunce 99% Banjaluke 300 000 navijaca
a na marakani u subotu navece 7 000

ne navijaju svi za zvezdu

ti si strucnjak koliko onda navija 50%=150 000? a vamo opet 7 000?
evo za vikend na zvezdi i partizanu zajedno nije bilo 10 000
a na Borcu 11 000

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
lepeza je napisao:
a na Borcu 11 000

Jel to znaci da za Borac navija samo 11000 ljudi u Banjaluci ? ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

lepeza je napisao:
a na Borcu 11 000

Ovo je jos gluplji komentar... Koliko se puta desi da je toliko ljudi na stadionu kada igra Borac i uopste uporedjivati navijace Borca i Zvezde je smesno (da ne kazem glupo)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

govorim da je glupo govoriti generalno cijela Banjaluka navija za zvezdu i partizan... jebote ovo je bezveze primjer cisto zbog njega jer generalno hoce da govori
navijati znaci biti svaku utakmicu uz svoj klub i ako ima vise ljudi iz Banjaluke koji svaku utakmicu idu na zvezdu i partizan nego onih na Borac ja sebi kitu sjecem

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa decko dragi da odes u BGD i vratis se nazad sa sve najosnovnijim potrebama, treba ti 150-200KM, tako da to ne mozes porediti, kao da ljudi ne bi cesce isli na Zvezdine/Partizanove utakmice da je to blize i dostupnije. Druga stvar Zvezdu gleda 7000 ljudi na utakmici protiv tima sa dna tabele, a borac 11.000 na utakmici protiv trenutnog sampiona. Koliko dodje ljudi na neku bezveze utakmicu borca 500-600... Neka i 100% banjalucana navja za borac to je 300.000, neka 10% beogradjana navija za Zvezdu/Partizan to je 300.000, tako da te smesne statisticke podatke nema potrebe izbacivati.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

contador je poceo sa statistikama ne ja

p.s. molim moderatore da obrisu sve ove nepotrebne postove
od onog kad je pocela ova glupa rasprava znaci od onog sto je sjedio za Tv-om :D sve do ovdje

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 07:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Moderator ovo nece zakljucavati jer se tice "borca danas"....da zakljucavam temu samo zato sto je neko napisao da je gledao utakmicu kuci pa su onda nadobudni navijaci krenuli napadat lika....ne pada mi na pamet....i ne kontam sta je on pogresno napisao...da je BiH liga kanta...pa jest kanta.....ja kad gledam utakmicu engleske lige poslije toga ne mogu gledat ni talijane a kamoli ove nase livadare....oces sad i mene napadat....meni je licno jako drago sto je borac poceo pobjedjivati jer iako mozda nije igrao neku ulogu u SFRJ daleko je zvucnije ime od ostatka BiH lige, pa samim tim bi i trebalo da bude najbolji....al da zbog toga ne mozemo napisat nikakvu kritiku koja u ovom slucaju nije ni upucena direktno na adresu borca.....mislim....ajmo se malo spustit na zemlju....

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 08:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Pa decko dragi da odes u BGD i vratis se nazad sa sve najosnovnijim potrebama, treba ti 150-200KM, tako da to ne mozes porediti, kao da ljudi ne bi cesce isli na Zvezdine/Partizanove utakmice da je to blize i dostupnije. Druga stvar Zvezdu gleda 7000 ljudi na utakmici protiv tima sa dna tabele, a borac 11.000 na utakmici protiv trenutnog sampiona. Koliko dodje ljudi na neku bezveze utakmicu borca 500-600... Neka i 100% banjalucana navja za borac to je 300.000, neka 10% beogradjana navija za Zvezdu/Partizan to je 300.000, tako da te smesne statisticke podatke nema potrebe izbacivati.

bravo majstore, nek' si im objasnio neke stvari. i kao što kažeš: zvezdu gleda 7000 ljudi kad igra sa metalcem, a borac kad igra sa nekim iz donjeg dijela tabele dođe 500-600 ljudi (prije bih rekao djece). kazete, nisam u pravu u vezi broja navijaca borca u bana luci. pošto banja luka ima oko 250 000 stanovnika, neka 5% navija za borac to je 12 500 ljudi na utakmici. kad ih je bilo toliko? nikad !

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 08:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Htjedoh se ukljuciti, ali onda kontam cemu rasprava sa likovima koji se loze na ligu Bosne i Hercegovine i Borac.
Ima Banjaluka jos klubova (BSK, Naprijed, Zeljeznicar, Omladinac itd.) pa mi nemojte baljezgat samo o Borcu i kako smo mi sto se ne lozimo na Borac i ovu ligu kreteni, izdajice i sl. Ako volite Banjaluku i povlacite znak jednakosti sa podrskom Banjaluckom klubu, sto ne pratite ove klube? Kvalitet je tu negdje. Ili zasto ne idete na rukomet tako masovno i organizovano? *ebem vas u licemjerstvo.
Nego poenta je da se lozite na pripadnost grupi, psihologija mase. Lijepo vam je paliti baklje, putovati otadzbinom jer vecina nema nikakve druge obaveze u zivotu, a sto se ispred vas gomila retadra (uz pokojeg izuzetka) dobacuje loptom, to nije toliko vazno, jer ionako nemate pametnija posla u zivotu.
Pa gledam samo one golove, pa kome bi onaj mali Bilbija (iako ne sporim da je talenat, bar za nase uslove) dao pola onih golova u bilo kojoj boljoj ligi? Dva od tri gola koje je Borac dao Zrinjskom bi golmani iz evropskih liga odbarnili jednom rukom, a u drugoj drzali sendvic. Da ne spominjem regularnost, pogledajte samo rezultate u zadnja 2-3 kola. Ponovo domacinski, iako mi se na pocetku ucinilo da se mozda nesto promijenilo, jer je bilo nekih bodova na strani. Ali to je bilo kratkog daha.
Ja mogu samo reci da mi je drago da je "Borac prvi u selu" i to je to. S vremena na vrijeme bacim pogled u novinama, i nista vise. I kao sto rekose neki prije, Borac je klub koji je vjecito kuburio u drugoj ligi, sa nekoliko bljeskova i to je to.
Vi se dernjajte po Travniku, Laktasima, Gradaccu, Modrici... a ja cu za to vrijeme iz fotelje da gledam Mancester, Bajern, Barselonu i ostale i uzivam u FUDBALU. Svako ima svoj izbor, i ne treba ga zbog toga osudjivati.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ало!
Хисете живе за БСК, Мејдан за Напријед! 8)

Дајте, сјашите више са овим демографско-културолошко-фудбалским анализама. Борац поново личи на нормалан клуб, има у управи људе који изгледа знају ђе гоне,има тим који има игру, имају најбоље навијаче у БиХ... треба то подржати и похвалити!
А изборе људи за кога кога ће навијати (за клуб из БГ или БЛ), хоће ли гледати утакмице из фотеље или на стадиону... то је више тема за пдф Човјек и друштво, а не за тему о ФК Борац!

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 09:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
shoole je napisao:
Ало!
Хисете живе за БСК, Мејдан за Напријед! 8)

Мрквићи уз БСК! 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 11:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

contador je napisao:
Hertzog je napisao:

bravo majstore, nek' si im objasnio neke stvari. i kao što kažeš: zvezdu gleda 7000 ljudi kad igra sa metalcem, a borac kad igra sa nekim iz donjeg dijela tabele dođe 500-600 ljudi (prije bih rekao djece). kazete, nisam u pravu u vezi broja navijaca borca u bana luci. pošto banja luka ima oko 250 000 stanovnika, neka 5% navija za borac to je 12 500 ljudi na utakmici. kad ih je bilo toliko? nikad !

sa tobom ne vrijedi,jes ti glup toliko
isto da te ja pitam sad kad je ostalih 95% otislo na zvezdu i partizan(235 000??)
nije do mene al sta cu kad contadora hoce ta statistika

Macr0 je napisao:
Htjedoh se ukljuciti, ali onda kontam cemu rasprava sa likovima koji se loze na ligu Bosne i Hercegovine i Borac.

sta hoces reci sa ovim ko voli Borac on je malouman,neobrazovan???

Macr0 je napisao:
Ima Banjaluka jos klubova (BSK, Naprijed, Zeljeznicar, Omladinac itd.) pa mi nemojte baljezgat samo o Borcu i kako smo mi sto se ne lozimo na Borac i ovu ligu kreteni, izdajice i sl.

ko baljazga,ako jedan covjek to napise svi navijaci Borca misle tako???
mene prvog zaboli cuna za koga ces ti navijati dal za mancester,zvezdu,partizan,inter tvoja stvar.

Macr0 je napisao:
Ako volite Banjaluku i povlacite znak jednakosti sa podrskom Banjaluckom klubu, sto ne pratite ove klube? Kvalitet je tu negdje. Ili zasto ne idete na rukomet tako masovno i organizovano? *ebem vas u licemjerstvo.

jebem ja tebe u licemjerstvo kakve gluposti izjavljujes
po tvome delije iz beograda bi trebale navijati i za zvezdu,partizan,ofk-u,rad,zemun...za 100 klubova.Kvalitet je tu negdje,jos jednom te jebem u licemjerstvo tvoje, Borac i ovi gore navedeni klubovi su nebo i zemlja po kvalitetu,a o tradiciji i ko je pronio slavu grada da ne govorim.

Macr0 je napisao:
Nego poenta je da se lozite na pripadnost grupi, psihologija mase. Lijepo vam je paliti baklje, putovati otadzbinom jer vecina nema nikakve druge obaveze u zivotu, a sto se ispred vas gomila retadra (uz pokojeg izuzetka) dobacuje loptom, to nije toliko vazno, jer ionako nemate pametnija posla u zivotu.

ti navijace Borca jebes u licemjerstvo
daj mi jedan valjan argument za ovo ,ako ljudi idu subotom na Borac oni nemaju nikakve obaveze u zivotu ni pametnijeg posla aaaaaaaaaaa
da nisi i ti isao po tribini ispitivao ko se skoluje i da li je neko zaposlen negdje,da li ima djevojku, zenu i djecu???

Macr0 je napisao:
Pa gledam samo one golove, pa kome bi onaj mali Bilbija (iako ne sporim da je talenat, bar za nase uslove) dao pola onih golova u bilo kojoj boljoj ligi? Dva od tri gola koje je Borac dao Zrinjskom bi golmani iz evropskih liga odbarnili jednom rukom, a u drugoj drzali sendvic.

vidim,stojkovic me 3 dana prije toga bas uvjerio

Macr0 je napisao:
Ja mogu samo reci da mi je drago da je "Borac prvi u selu" i to je to. S vremena na vrijeme bacim pogled u novinama, i nista vise. I kao sto rekose neki prije, Borac je klub koji je vjecito kuburio u drugoj ligi, sa nekoliko bljeskova i to je to.

na tu tvoju dragost poserem jedno 10-15 deka govana

Macr0 je napisao:
Vi se dernjajte po Travniku, Laktasima, Gradaccu, Modrici... a ja cu za to vrijeme iz fotelje da gledam Mancester, Bajern, Barselonu i ostale i uzivam u [b]FUDBALU. Svako ima svoj izbor, i ne treba ga zbog toga osudjivati.[/b]

super,mi cemo tugovati i radovati se sa svojim igracima,a ti televizoru govori bravo runi bravo mesi

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 11:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@lepeza: ne serendaj i ne vrijeđaj druge. na utkamicu zvezda - partizan dođe više gledalaca nego na sve borčeve utakmice zajedno tokom čitave sezone. ako ti opet nije jasno a ti lijepo idi na stadion svaku utakmicu pa lijepo sabiraj ;)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 11:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

contador je napisao:
@lepeza: ne serendaj i ne vrijeđaj druge. na utkamicu zvezda - partizan dođe više gledalaca nego na sve borčeve utakmice zajedno tokom čitave sezone. ako ti opet nije jasno a ti lijepo idi na stadion svaku utakmicu pa lijepo sabiraj ;)

iz Banjaluke dodje na zvezda-partizan vise nego na Borac citave sezone?
alal vera svaka ti cast

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]