banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 19:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Maj 2008, 19:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Pozdrav svim forumasima.Zelim cuti vase misljenje o Predsjednistvu fudbalskog saveza BiH.Sta mislite o svemu sto se desava u nasem futbalu.Da li ste za pokusaj spasa fudbala koji svi volimo i zelimo da dignemo na zdrave noge kao sto je nekad bio?Nije samo smjena Kodre u pitanju ,veci i ostale namjestaljke u nasim ligama,kao i postavljanje sudija za odredzene utakmice.Licno mislim da su svi oni bez morala ,jer kad bi samo znali sta znaci ta rjec napustili bi fotelje...
Molim vas da budete konkretni jer je doslo vrijeme da se stane na kraj javasluku i lopovluku kod nas,a pocnimo od sporta....
Sta mislite o ovoj incijativi?

Svi na Koševo 1. juna

Istog dana, 1. juna, kada će Pirićeva i reprezentacija tročlanog Predsjedništva NS BiH ugostiti Azerbejdžan na Bilinom polju, na Koševu će se u istom terminu, najvjerovatnije okupiti sve što vrijedi u bh. nogometu/fudbalu. Na incijativu sportskih novinara, skoro svih medijskih kuća u BiH, pokrenuta je akcija o odigravanju humanitarne utakmice između bh. internacionalnih zvijezda te reprezentacije Premijer lige BiH.
Spontana ideja za ovu utakmicu potekla je iz sljedećih razloga:
1. Da SAPASIMO bh. fudbala od sve izvjesnije suspenzije koja mu prijati od UEFA (Izvršni odbor NS BiH je prošlog petka, po svemu sudeći svjesno donio dvije odluke, o smjeni selektora Mehe Kodre i o produženju mandata Munibu Ušanoviću, koje mogu izazvati nemire sa teškim posljedicama upravo na prijateljskoj utakmicu na Bilinom polju).
Upravo zbog odluka koje su svjesno iziritirale skoro kompletnu sportsku javnost u BiH, biće pozvani svi navijaču u BiH da umjesto u Zenicu dođu na Koševo.
2. Da POMOGNEMO nedavno nastradalom dječaku Ilji Spasovskom, koji je zadobio teške ozljede na utakmici u Vrapčićima, i Harisu Sadiću, 17-godišnjem dječaku iz Sanskog Mosta, koji je obolio od teške bolesti.
3. Istog dana, će biti organiziran okrugli stol, na kojem će se okupiti sva proslavljena imena bh. fudbala, koji će biti pozvani na utakmicu, a samo sa jednim ciljem: Kako pomoći bh. fudbalu, da se prevaziđe sadašnje katastrofalno stanje, i PROMJENE ljudi koji godinama sjede u udobnim foteljama NS BiH, i odlučuju o sudbinama brojnih igrača, trenera, navijača...
Ideja je da ulaz na pomenutu utakmicu bude slobodan, s tim da će posjetioci moći dati dobrovoljni prilog, onoliko koliko je ko u mogućnosti, ZA ILIJU i HARISA.
Pored sada već bivšeg selektora Mehe Kodre, koji je podražo ovu humanitarnu akciju, na Koševu bi se trebala pojaviti imane poput Mehmeda Baždarevića, Safeta Sušić, Faruka Hadžibegića, Duška Bajevića, Sedina Tanovića, Borčeta Sredojevića, Vlatka Glavaša, Nikole Nikića, Milomira Odovića, Amara Osima, Seje Kajtaza, Ivice Barbarića, Ratka Ninkovića, Slobodana Karalića, Sergeja Barbareza, Muhameda Konjića, Mirze Varešanovića, Samira Muratovića, Enesa Mešanovića, Nermina Šabića, Mirsada Bešlije, Nudžeina Gece, Mirsada Dedića, Edina Mujčina, Sejada Halilovića, Elvira Baljića...
Mnogo više informacija o pomenutoj ideji, za koju ne sumnjamo da će naići na odobravanje cijele sportske javnosti u BiH, biće u toku narednih dana.
******Vrijeme da krenu lesinari,horde zla,manijaci,robijasi,red army,ultrasi prema Kosevu i pokazu sta zele....
Hvala

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 09:23 
Nema dok se ne digne kuka i motika i krenu razbijati audiji i bmw-are od goozonja nista nece biti. Protesti i ostale glooposti...boli ove u foteljama za to.

Nisam ni ja navijach, ali kazem svoje skromno mishljenje.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ovo brisanje postova mozete smatrati upozorenjem.....stvarno ne vidim poentu u ismijavanju tudjih postova bez ijednog jedinog argumenta....

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 10:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Feb 2008, 23:30
Cristian Zaccardo igrac US Palermo i italijanske reprezentacije potpisao za VFL Wolsburg!
Tomas Ujfalusi igrac AC Fiorentina potpisao na tri godine za Atletiko iz Madrida!

najveci olos vremna svih
navijaci Zvezdini.
Dos'o je i taj dan,umro je partizan
umro je umro,umro jr on
Zvezda ce biti sampion.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 14:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
PREMA pisanju španjolske Marce menadžer portugalske zvijezde Jorge Mendes i sportski direktor Reala Predrag Mijatović dogovorili su uoči finalne utakmice Lige prvaka u Moskvi transfer Ronalda na Santiago Bernabeu.

Iako, Ferguson za sada ne odobrava transfer, čini se da će čelnici kluba sa Old Trafforda prihvatiti rekordnih 125 milijuna eura.

Navodno je inicijativa da potekla od samog igrača, koji je tako poručio Unitedu da se više nema što čekati, iako je podsjetimo, Ronaldo ugovorom vezan do 2012. godine.

Dodajmo kako je Ronaldova majka Dolores Aveiro nedavno izjavila: "Moja je posljednja želja prije no što umrem da moj sin zaigra u Realu".

Index

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Nimalo gospodski, jos manje posteno i sportski forsirati ovako velik transfer uoci finala Lige Sampiona. Ali stavimo to na stranu, jer su spanci poznati kao cigani i papci, ako dodje do tog transfera potencijalno zanimljiv transfer rok ce postati 10 puta zanimljiviji jer ce Manchester pun para krenuti u lov. Ko zna sta ce se desiti, ja jedva cekam da vidim kako ce mnoge ekipe izgledati za 3 mjeseca.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Po Hrvatima, sve je vec rijeseno...... :lol:

http://www.football365.com/story/0,17033,8652_3591947,00.html

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.football365.com/story/0,17033,8652_3592807,00.html

:wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 20:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Volio bi da ode za tolike pare! Za te pare se može uzeti Bentley iz Blackburna, Downing iz Middlsbrougha, Dani Alves, Huntelaar i da im još ostane keša. Pored toga ide u drugu ligu pa im problem može praviti eventualno u Ligi šampiona, a i forma mu je u znatnom padu poslednja dva mjeseca. Možda je to samo trenutno, a možda je trenutno i bljesnuo početkom prošle i trajalo je do pred kraj ove sezone. Jednostavno niko, ali niko ne vrijedi toliko para i morali bi ga prodati za taj novac!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 20:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sinoć poslije utakmice je izjavio da 100% ostaje u Mančesteru da bi ujutro sve demantovao izjavivši da će se u narednih par sedmica znati da li će ostati i da ne želi ništa obećati....njemu bi stvarno dobro došao savjetnik za odnose s javnošću. :lol:

Slažem se da bi ga apsolutno trebali pustiti za te pare ali se ne slažem da su Bentley i Downing pravi ljudi (klasa) za jedan ManUtd.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Mislim da se tim plasiranim pričama "možda ipak odem u drugi klub" žica bolji ugovor i veća plata u trenutnom klubu ukoliko klub želi da zadrži tog igrača pa mu iz straha poveća ugovor.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sta god bilo s njim, treba kupiti desnog beka (dani alves, richards,...), napadaca (fabiano, huntelaar, berbatov,...), a uskoro ce poceti i problemi sa golmanom. Van der Saar od sljedece sezone, barem su tako rekli na pocetku ove, postaje trener/igrac tako da nece biti prvi golman. Pitanje je da li Foster i Kusczak (ili kako se vec pise) mogu braniti na njegovom nivou. Ipak je Van der Saar poseban, nema mnogo golmana na svijetu koji uspjesno brane pokusaje kako protivnickih napadaca tako i svojih odbrambenih igraca.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 10:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Ma Alveša i Berbatova 8) A golman, zna se, Stojković :D Čak su se i interesovali za njega, pa se o'ladili.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 14:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Hrvati pričaju da je Pletikosa jednom nogom u Manchesteru!

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 15:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nabijem ih na qrac. Taj levat ima srece sto ga pustaju da igra i u (valjda) Spartaku. Oni se ubise od price o svakom igracu, makar im izvor bila neka pjandura na nekoj kafanskoj pijanci, koja je cula od nekoga nesto o nekom igracu koji je navodno iz hrvatske, a spominje se u kontekstu nekog evropskog kluba. I Modric je prlazio godinu dana u Barcelonu i Chelsea, pa eto sta se desi.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 15:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da i ja sam citao, cak su valjda i Rusi potvrdili da su bili ljudi iz Uniteda na razgovoru :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 15:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
ŠPANJOLSKI Sport.es piše da je novi stručni stožer Barcelone sastavio popis od deset igrača koje bi sljedeće sezone želio vidjeti u svojim redovima.

Dolazak trojice igrača praktički je već gotova stvar. Gerard Piquet iz Manchester Uniteda, te Daniel Alves i Seydou Keita na samom su pragu potpisivanja ugovora.

Ostali igrači na Barcinom popisu su Fabricio Coloccini (Deportivo), Alexander Hleb (Arsenal), David Silva (Valencia), Florent Malouda (Chelsea), Karim Benzema (Lyon), Emmanuel Adebayor (Arsenal) i Dimitar Berbatov (Tottenham).

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 15:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ma svi Hrvati će u Englesku :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Menadžer Čelsija Avram Grant otpušten je u subotu. U klupskom saopštenju navodi se da je odluka doneta nakon dva dana intenzivnih razgovora Izraelca sa izvršnim direktorom kluba Piterom Kenjonom. Procenjuje se da je vlasnik Roman Abramovič izgubio strpljenje jer izraelski stručnjak nije uspeo da osvoji nijedan trofej sa ekipom ove sezone. Čelsi je u Premijer ligi osvojio drugo mesto, a u Ligi šampiona poražen je u finalu od Mančester Junajteda. Kao mogući naslednici pominju se Gus Hidink i Frank Rajkard.

Pedesettrogodišnji Grant je prošlog septembra sa funkcije sportskog direktora prešao na mesto menadžera Čelsija, pošto je klub otpustio Žozea Murinja nakon remija sa Rozenborgom (1:1) u Ligi šampiona. Zanimljivo je da je u kratkoj karijeri Grant pvu i poslednju utakmicu odigrao sa Mančester Junajtedom i oba puta izgubio - u Premijer ligi na Old Trafordu 2:0, a u finalu Lige šampiona na penale 7:6.

U tri sezone sa Murinjom na klupi Čelsi je uvek osvajao trofeje, a poslednji put je bez ijednog pehara ostao u sezoni 2003/2004, kada je ekipu vodio Klaudio Ranijeri.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
steta za granta, napravio je dobar rezultat. sve u svemu,treba celziju i neko jace ime na klupi. btw, onaj pomocnik sto je dos'o iz ajaxa isti Chavez.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]