banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 10:54 Danas je 30 Jun 2026, 10:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 24 Feb 2014, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nelson u reprezentaciji, nedljo sveta

burek kolkos dobijo pita iz Djurica da ovo lupis?

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
mandrak je napisao:
Haha aj oprosteno vam je.ustvari volio bi da uzmete obe titule iz razloga kojeg sam napisao na temi partizana a opet zdrav razum mi kaze kako je sramota izgubiti od ekipe u kojoj igra simonovic,lazic...

Mandrak, "konsultuj" snimak utakmice, kad izađe na YT ili Areni :wink:
Lazić je jedan od meč vinera za Zvezdu sinoć, izludio je odbranom Bogdanovića, koji je jedan od najboljih bekova Evrope realno. Nije mu izlazio "iz krila", Bogdan šut 4/19, što je očaj za njegove standarde. Morao se izmaći na 8 metara da pogodi trojku. Ima tu i do njegovog umora, ali Lazić mu stvarno nije dao da diše sinoć.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja licno sumnjam da se Bogdanovicu moze ponovoti ovako losa utakmica, jesmo mi odlicno odigrali odbranu, ali njega jednostavno nije islo, decko je i neke ciste suteve promasio, lopta se bukvalno odbijala od obruc... Isto tako i Pavlovic, mada on nije uigran, ali ja nesto nisam bio odusevljen sa njim, sve je pokusavao neke NBA solo prodore i onda ga pod kosem doceka Bobi ili neko drugi i on nema gde...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Jest, ali i mi smo bili bez učinka Radenovića, Dženkins je proradio tek u zadnjoj, Nelson je dao 7 poena i sve u prvoj četvrtini, Bobi neiskorišten, pa smo opet kontrolisali utakmicu cijelo vrijeme. Ima i kod nas dosta rezerve, a što je najbitnije imamo puno veću dubinu ekipe i dužinu klupe. Godinama je Partizan bio taj koji je imao sistem gdje je svaki igrač imao svoju ulogu, nije bitno iz petorke ili klupe, a ove godine mi se čini da je na našoj strani.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja se, iskreno, pribojavam Pavlovića jer se vidi da znanjem odskače od svakoga, ali svakoga na terenu. Kako je jednom majstorski ušao pravo u Bobija, nije džin znao šta ga je snašlo. Ipak je on 10 godina potrajao u najkvalitetnijoj konkurenciji na svijetu, nije to bez razloga. Biće on pravi tamo za finale srpske lige, valjda ćemo se i mi pojačati, jer ako se ne pojačamo oni su favoriti, ovaj meč možemo mačku o rep. Bogdan jeste u padu forme i promašio je nešto što inače ne promašuje, ali ima to veze sa tim što mu Lazić nije dao da uhvati ikakav ritam. Zeznuo se i Vujošević što mu je Bogdanović u EL odigrao 40 minuta, a grobari tamo šanse nemaju.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma Pavlovic ce satrati sve samo dok ga DV ubaci u pravi ritam... A to za pojacanje stoji, ako ne dovedemo kvalitetnog igraca nema nas nigde...

Od svega sto nam sledi najvise me zanima Srpska liga i finale ABA lige, sve ostalo neka osvaja ko hoce

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sve ostalo, tj Evrokup :D
Prodajem tri mačeta, dva različita, jedno isto :D

Ja hoću da se u EL plasiramo, što se mene tiče tu je podvlačenje crte, jer garantuje mnogo više stabilnosti klubu. Ako još uzmemo koju titulu -fenomenalno!
Bilo bi dobro i odmaći što dalje u Evrokupu, jer kako sam negdje pročitao, ako dođemo do polufinala, idemo u 4. šešir za EL što nas šalje u košarkašku orbitu :)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Skromni ste :) Košarka i profi sport se igra za trofeje, a ne za plasman u neko takmičenje, to je valjda samo nagrada. Tako da je titula u ABA prioritet, a ni domaćica ne bi škodila, ali ABA je pod mus, na jednu utakmicu možemo bilo koga dobiti, pa nek se isprse.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 14:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pod sve ostalo sam mislio ABA ligu i evro kup :)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Plasman u EL i titula u Srbiji meni dosta. ABA mi i ne znaci nesto posebno, mislim moze trofej i tamo, necu se buniti. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Skromni ste :) Košarka i profi sport se igra za trofeje, a ne za plasman u neko takmičenje, to je valjda samo nagrada. Tako da je titula u ABA prioritet, a ni domaćica ne bi škodila, ali ABA je pod mus, na jednu utakmicu možemo bilo koga dobiti, pa nek se isprse.

Sve je to tako u principu, ali ti ako se ne plasiraš u Evroligu to znači da si mnogo manje privlačan u odnosu na konkurenciju za dovođenje kvalitetnih igrača, manje privlačan sponzorima i mnogo manje zarađuješ od ulaznica, a onda zbog svega toga imaš manje garancije za trofeje u budućnosti, u tome je keč :wink:
Ne znam ni što uopšte diskutujemo, jer OSVAJAMO SVE! :usa2:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma znam sve, ali ciljati plasman u finale i da ti to bude ok mi je bezze.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja radim za Ćokija, mora se masa pripremiti za sve... ovu poruku ću obrisati nakon 30 sekundi

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebes ABA ligu, nije to nase takmicenje, ali eto zbog evrolige smo primorani da igramo taj turnir :)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 15:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ćaći,skevi i ostalim zaštitnicima lika i djela radenovića,lazića i simonovića,samo ću kratko napisat da na tim pozicijama igraju bogdan bogdanović,saša pavlović i kinsey,da bi zvezda bila jedan od jačih timova u evropi! 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 15:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Caca
platio mi Nelson slikanje sa srpskom zastavom i dve pljehe na Slaviji ...

Sta ja znam , njega hoce samo Oly i Real nije to nivo za reprezentaciju :)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 15:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nemoj strance molim te. Bar da ne upadnemo u ta sranja ko i svi. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 15:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
napisao sam ranije da to ne volim nikako, ali me covjek svaki put kupi svojim zalaganjem i igrom. Nevjerovatno je koliko on znaci timu..
Inace ga kolega pitao da li bi igrao, njegov odgovor je bio DA, ali i sam je svjestan da od toga nema nista...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Schlager je napisao:
ćaći,skevi i ostalim zaštitnicima lika i djela radenovića,lazića i simonovića,samo ću kratko napisat da na tim pozicijama igraju bogdan bogdanović,saša pavlović i kinsey,da bi zvezda bila jedan od jačih timova u evropi! 8)

I imali bi budzet od 20 miliona 8)

Erazmo Roterdamski je napisao:
Sad si gotoov od Skeve. :D

I sam mandrak ce ti potvrditi da nije neki kosarkaski znalac, skroman je momak, to postujem kod njega :P

Nema nista od Nelsona u reprezentaciji, imamo mi Markovica u sustini, slican profil. Ja bih prije Kinsija uzeo jel nam fali krila :)

Sto se tice Lazica, on je 12. igrac, igrac zadatka, minutaza mu zavisi od protivnika, udje da sasjece najboljeg igraca protivnika i najtezeg za cuvanje. Cuvao je vrlo uspjesno sve najbolje igrace protivnika osim mozda Markusa Vilijamsa, ovaj je pogadjao sve preko ruke. Pravi brzo faule jer cuva najbolje igrace, a oni se nerijetko ne mogu bas tako lako sacuvati. Sinoc je maestralno zaustavio Bogdana, istukao ga na pocetku, nije mu dao da se okrene licem prema kosu, zbog toga je Bogdan ispao iz ritma i kasnije ga niko i nije morao cuvati.
Mozete se smijati, ali Lazic da ima malo bolji ulaz i sut (ne puno bolji, nego malo bolji) bi mogao da igra u bilo kojoj ekipi u evropi. Ne kao nosioc ali kao igrac zadatka i te kako.

Simonovic ce opet biti pravi kad dodje prva trica, iscrpljen je ocigledno, ne moze zavrsiti oko obruca jer nema snage da to iznese, on ako se ne povrijedi uskoro dobro smo prosli.

Ali Slager mi je najjaci, pa drugar, ova trojica imaju platu zajedno kao pola Kinsijeve, necemo se zanositi :D

Poslednji put menjao skeva dana 24 Feb 2014, 15:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 15:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
više volim biti trinaesti sa srbima u timu,nego prvak svijeta sa amerikancem.
Citiraj:
A mi bi imali budzet od 20 miliona 8)

moj post je samo bio figura,kojom želim da dočaram da vjerovatno i ta tri momka imaju neke važne timske uloge,i da pustim forumaškoj mašti na volju kako bi izgledalo da su na njihovim mjestima igrači. :D

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]