Schlager je napisao:
ćaći,skevi i ostalim zaštitnicima lika i djela radenovića,lazića i simonovića,samo ću kratko napisat da na tim pozicijama igraju bogdan bogdanović,saša pavlović i kinsey,da bi zvezda bila jedan od jačih timova u evropi!

I imali bi budzet od 20 miliona

Erazmo Roterdamski je napisao:
Sad si gotoov od Skeve.

I sam mandrak ce ti potvrditi da nije neki kosarkaski znalac, skroman je momak, to postujem kod njega
Nema nista od Nelsona u reprezentaciji, imamo mi Markovica u sustini, slican profil. Ja bih prije Kinsija uzeo jel nam fali krila

Sto se tice Lazica, on je 12. igrac, igrac zadatka, minutaza mu zavisi od protivnika, udje da sasjece najboljeg igraca protivnika i najtezeg za cuvanje. Cuvao je vrlo uspjesno sve najbolje igrace protivnika osim mozda Markusa Vilijamsa, ovaj je pogadjao sve preko ruke. Pravi brzo faule jer cuva najbolje igrace, a oni se nerijetko ne mogu bas tako lako sacuvati. Sinoc je maestralno zaustavio Bogdana, istukao ga na pocetku, nije mu dao da se okrene licem prema kosu, zbog toga je Bogdan ispao iz ritma i kasnije ga niko i nije morao cuvati.
Mozete se smijati, ali Lazic da ima malo bolji ulaz i sut (ne puno bolji, nego malo bolji) bi mogao da igra u bilo kojoj ekipi u evropi. Ne kao nosioc ali kao igrac zadatka i te kako.
Simonovic ce opet biti pravi kad dodje prva trica, iscrpljen je ocigledno, ne moze zavrsiti oko obruca jer nema snage da to iznese, on ako se ne povrijedi uskoro dobro smo prosli.
Ali Slager mi je najjaci, pa drugar, ova trojica imaju platu zajedno kao pola Kinsijeve, necemo se zanositi