banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 15:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jul 2012, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Frisky_Dingo je napisao:
svesti na četiri je jednako zabrani. pogledaj rumunsku i kiparsku ligu koje su desetak puta jače od srpske. one su počele da se razvijaju kad su potpuno otvorene granice. ili bugarsku. tamo je šampion nešto na L. u rumuniji svake godine izlaze nekakvi cluj-evi, kluž-evi, imaju ozbiljnu konkurenciju, stvaraju nove sredine. a ozbiljne konkurencije nema bez kvantiteta, znači dovesti petnaestak jeftinih stranaca i kroz konkurenciju svesti na pristojnu brojku. tako se radi u rumuniji i kipru, pa čak i ako igraju sve sami stranci, to je dobro za srpski fudbal jer će konkurencija u drugoj ligi biti jača. samim tim i zvezda i partizan se pojačavaju i to im je vjetar u leđa za evropu. priča da je dovoljno četiri dobra stranca je prevara, jer je nemoguće procijeniti "dobrog igrača" na tako malim budžetima. kao, evropljani su glupi a mi smo pametni. pa gdje su nam onda silni mladi igrači ako forsiramo naše. zvezda kupila sve najbolje što imamo u januaru a ispostavilo se da se radi o vrlo prosječnim igračima u odnosu na koje je lazović bar dvije klase ispred. oni mogu igrati protiv amatera u srbiji, ali u evropi nema šanse.

Сад ће ти заговорници идеје о максимално 4 странца рећи: а погледај резултате румунске, бугарске и кипарске репрезентације!

Од два задња европска и два задња свјетска првенства, Кипар и Бугарска нису учествовали ни на једном, Румуни само на ЕП у Аустрији и Швајцарској 2008. године. Ми смо учествовали на два СП у Ј. Африци 2010 и у Њемачкој 2006. године, па смо као успјешнији. :D

То је тај баланс између клупског фудбала и репрезентативног. Ти лимити постоје свуда, знаш да је у Енглеској проблем за странца да добије радну дозволу ако нема довољан број наступа за своју репрезентацију. Јер која је сврха постојања омладинских погона при великим клубовима, ако за мање пара можеш довести готовог играча из Африке и Ј. Америке?

Не знам, мени је то на самом дну листе проблема. Поготово што данас играч који вриједи може добити двојно држављанство.

Али небитно, одосмо у офтопик, ово је тема о ФКЦЗ.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2012, 07:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Jul 2012, 07:38
26.07.2012 - Организујемо превоз за све Звездаше из Бања Луке и околине на реванш утакмице 2 преткола Лиге Европе коју играмо против Нафтана из Бјелорусије!

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2012, 10:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Napokon se pokrenuo klub navijaca. Svaka cast!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2012, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
cini mi se da je dres skrot ok, ali nista od price da ce biti uske pruge. moram priznati da sam malo to prizeljkivao.

dalje, para nema! trenutno nemamo ni za kupiti mikicu traku oko glave, a kamoli za nesto drugo

i na kraju, idemo zgaziti omoniju. rutinski ćemo ih proci !! ;)

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2012, 12:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Super za klub navijaca.Samo da ne bude kratkog daha.Valja omasoviti pokret ovdje.Ima nas dosta al mali broj ljudi ide na tekme.Valja to podici na visi nivo.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2012, 13:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2010, 13:34
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2012, 14:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Jul 2012, 07:38
Klipovi i slike iz Bjelorusije

Nova pjesma - http://www.youtube.com/watch?v=FrU2B8-A ... r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=AxWh-Jgz ... r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=Jt98pepaEHc&feature=plcp

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2012, 16:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
PObrisao sam neke postove...
Drzite se teme !!!

Klub je otvoren za sve ljubitelje Crvene zvezde i mozete dobiti dosta informacija, uskoro nadam se i nekih drugih stvari

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2012, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://www.sportal.rs/news.php?news=78991

Extra. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2012, 19:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
U odbrani škripi neviđeno. Valjda će ovaj Jovanović malo to dovesti u red. Mi kad pripimo jedan gol ko da dobijemo maljem u čelo, ne znamo kud gonimo. Ajmo lagano rješiti ovaj revanš pa ćemo onda vidjeti šta ćemo za Kiprane.
Iako nije svijetla situacija, ja vjerujem da možemo proći.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2012, 21:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Spoiler:
Slika

Nece ovo na dobro izaci :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2012, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ne znam jel ovo sala ili prijetnja.....mani se corava posla

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2012, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
shoole je napisao:
Frisky_Dingo je napisao:
svesti na četiri je jednako zabrani. pogledaj rumunsku i kiparsku ligu koje su desetak puta jače od srpske. one su počele da se razvijaju kad su potpuno otvorene granice. ili bugarsku. tamo je šampion nešto na L. u rumuniji svake godine izlaze nekakvi cluj-evi, kluž-evi, imaju ozbiljnu konkurenciju, stvaraju nove sredine. a ozbiljne konkurencije nema bez kvantiteta, znači dovesti petnaestak jeftinih stranaca i kroz konkurenciju svesti na pristojnu brojku. tako se radi u rumuniji i kipru, pa čak i ako igraju sve sami stranci, to je dobro za srpski fudbal jer će konkurencija u drugoj ligi biti jača. samim tim i zvezda i partizan se pojačavaju i to im je vjetar u leđa za evropu. priča da je dovoljno četiri dobra stranca je prevara, jer je nemoguće procijeniti "dobrog igrača" na tako malim budžetima. kao, evropljani su glupi a mi smo pametni. pa gdje su nam onda silni mladi igrači ako forsiramo naše. zvezda kupila sve najbolje što imamo u januaru a ispostavilo se da se radi o vrlo prosječnim igračima u odnosu na koje je lazović bar dvije klase ispred. oni mogu igrati protiv amatera u srbiji, ali u evropi nema šanse.

Сад ће ти заговорници идеје о максимално 4 странца рећи: а погледај резултате румунске, бугарске и кипарске репрезентације!

Од два задња европска и два задња свјетска првенства, Кипар и Бугарска нису учествовали ни на једном, Румуни само на ЕП у Аустрији и Швајцарској 2008. године. Ми смо учествовали на два СП у Ј. Африци 2010 и у Њемачкој 2006. године, па смо као успјешнији. :D

То је тај баланс између клупског фудбала и репрезентативног. Ти лимити постоје свуда, знаш да је у Енглеској проблем за странца да добије радну дозволу ако нема довољан број наступа за своју репрезентацију. Јер која је сврха постојања омладинских погона при великим клубовима, ако за мање пара можеш довести готовог играча из Африке и Ј. Америке?

Не знам, мени је то на самом дну листе проблема. Поготово што данас играч који вриједи може добити двојно држављанство.

Али небитно, одосмо у офтопик, ово је тема о ФКЦЗ.

možemo mi o ovome i na drugoj temi, ali samo par kratkih misli :)

da, igrali su i znamo kako su prošli. kvalitet fudbala jedne zemlje je kombinacije klupskog i reprezentativnog, a mi se sa njima ne možemo porediti. ta toletova logika je vrlo problematična "zatvorimo granice, forsirajmo mlade po cijenu da ispadamo u prvim kolima u evropi i imaćemo reprezentaciju" vidimo da tako ne ide. to je pokojni miljanić forsiro i sad samo preuzima tole, koncept koji bi možda ima smisla u istočnoj njemačkoj šezdesetih, ali mi živimo potpuno drugo vrijeme. jedina šansa je promovisati male sredine, ali oni nemaju dovoljnu bazu da bi bili konkurentni u odnosu na zvezdu ili partizan. to je suština.
u engleskoj radnu dozvolu moraju da imaju samo izvan granica eu, ali to je engleski zakon i za šlosere i nije vezan samo za fudbal.
ključni problem je što su mimo evrope i što su postali crna fudbalska rupa u svakom pogledu.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2012, 23:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
vidim da se pise svakako o ovom klubu navijača, i to uglavnom ljudi koji nemaju pojma šta je to, ko stoji iza toga, ko je vodio rs šop, zašto je to propalo... upoređuju nešto neuporedivo.

sve u svemu puna podrška "klubu navijaca banja luka"... trajaće to, moraće.... cigana itekako ima u banjoj luci... i onih koji idu stalno, povremeno, koji ne idu, i koji ce ici na utkamice

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
baki je napisao:
Spoiler:
Slika

Nece ovo na dobro izaci :lol:

Slika
:D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Ima li slika novog dresa?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka

sutra navece promocija
ledja su bijela,crveni broj i ime,na kragni pise igraj i bori se
kazu da je ovo najblize tom dresu
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 23:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije ni lose, cini mi se da ce dres biti dobar, samo da ova legea ima neki logo, glupo mi ovo sto pise

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka

ima logo....bice na ramenu....crveno bijeli fudbaler sutira makazice...ustvari stilizovano slovo L
prema klipu i malo vidjenom dres je fantastican....vidjecemo sutra

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 00:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To ono kao na ovim rezervnim dresovima sto ima? Mene "nervira" ovo napred. Ma dobar je dres :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]