banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 08 Jan 2010, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
FireKeyboard je napisao:
Nema ljepšeg poklona za Božić od ovog :D

Shvatam te,ali meni je ovo recimo bio poklon za Badnju vece da bolji nisam mogao ni pozelit a kakav sam uranak imao e to je posebna prica i nije za ove teme a moglo bi pod sport komotno :lol:
No vratimo se temi,jel.Eto,Maric se povrijedi i 2 do 3 sedmice ga nece biti,sto je naravno nepovoljno za klub.Dobro je to sto povreda nije ozbiljna kako se cinilo.Medjutim i bez njega se uspjela napraviti ne samo razlika koja je odvela Partizan opet u top 16,nego i razlika koja bi(barem sam tako povrsno sagledao stvari)donijela more bit bidne i drugu poziciju.Ukratko....Lietuvos u zadnjem kolu pobijedi Unikahu a igra kuci,Partizan napravi iznenadjenje u Atini i pobijedi Olimpijakos,onda Partizan i Unikaha dolaze na 6:4 omjer pobjeda i poraza.U medjusobnim duelima je situacija rijetko identicna jer su se oba meca zvrsila 72:64.Dakle sve isto.E onda se gleda kos-kolicnik gdje Partizan ima vec prednost od 2 kosa,dakle vaspostavlja se voistinu da se moze cak i do drugog mjesta.Ako grijesim a moze biti neka me neko ispravi.Do prije neki dan je bilo pitanje prolaska u top 16 uopste,da li se moze na 4 mjesto,a sad ni druga pozicija nije nedostizna sto nebi bilo lose,jel.Vrijedi probati,pogotovo zato sto Olimpijakos ostaje na prvom mjestu ha izgubio ha dobio.
Ali iako sam veliki navijac,moja ocekivanja su da Partizan dozivi dva poraza sada,na sta se treba psihicki pripremiti :lol: al ozbiljno....glavni cilj(top 16)je ostvaren,Maric se povrijedio a ide se u Zagreb na megdan Ciboni koja je prva u NLB ligi, a zatim u Atinu,gdje je favorit Olimpijakos,realno.Naravno da bi volio da se moja ocekivanja ne obistine i da sve bude kontra,ali to su samo moja neka predvidjanja sagledavsi situaciju.Mnogo je bitnije da se Maric oporavi do nastavka Eurolige,sto je pod znakom pitanja, a to je cini mi se oko 27 januara,na dan Sv.Save,slava mu i milost.

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2010, 23:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Do zadnje cetvrtine izjednaceno.Sa kolikom razlikom su izgubili 4 cetvrtinu sa toliko razlike su izgubili mec,rekoh li ja,jbg...

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/3 ... D1%83.html

Interesantno je koliko igrac tipa Rasic,moze da pruzi dobru partiju ali i da podbaci...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2010, 23:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Koliko ja nemam srece sa tim paraplegicarima iz Partizana..Jel ja njih stavim na tiket, oni podbace..Jel ih izostavim, oni dobiju Lejkerse :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2010, 23:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

De ih izostavljaj skroz do kraja Eurolige,ziv bio :lol: :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2010, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Osigurali smo trece mesto u grupi a mozemo biti i drugi ukoliko veceras pobedimo cigane a Unikaha izgubi od Lijetuvosa.Dovoljno je reci "DULE VUJOSEVIC"

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2010, 17:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Nadam se večerašnjoj pobjedi. Iako ih je poraz od Cibone u NLB ligi malo "spustio" ja vjerujem da talenat i želja za pobjedom nikada neće biti u drugom planu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2010, 17:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Тешко до поведе јер фали Марић.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2010, 22:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Malo je jos ostalo do kraja,ali razlika od 20 poena za Olympiakos je prevelika tako da...
Partizan kao Partizan...do polovine 3 cetvrtine se drzao,imao prednost 44:47 i napad,loptu gube,na suprotnoj strani trojka,zatim Roberts gubi jedno 3-4 lopte zaredom,Olympiakos koristi sve to i tako brod tone.Sa trecim mjestom vise sam nego zadovoljan,jer se u ovaj tim sumnjalo da li moze ista napraviti.Eto,nesto se napravilo.No interesantna je ekipa Lietuvosa,kakvi baksuzi :lol: ljudi su izgubili od Unikahe sa 73:71 i tako su kod svoje kuce ispustili plasman u top 16 jer je Efes rutinski dobio Orleans u Francuskoj sa 75:60.Efes je koliko znam bolji od Lietuvosa u medjusobnim duelima,ako se ne varam.Eto ti sudbine!

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2010, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Са 23 изгубљене лопте више се није ни могло. Изостанак Марића ненадоместив. Славкан је играо скоро читаву текму и то се осетило на крају.
Похвално је да је Дуле од почетка убацивао и млађе играче попут Бешовића, Ђекића, итд.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2010, 23:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:
Са 23 изгубљене лопте више се није ни могло. Изостанак Марића ненадоместив.

Osjetan je izostanak Marica,to je ocigledno ali ne i jedino opravdanje.Da Partizan moze igrati i bez njega pokazalo se i protiv Lietuvosa i to u skoro citavoj utakmici.Da moze bez njega dokazao je i veceras i to za 25.min igre.23 izgubljene lopte je malo i sramota.Ali Partizan je recimo u Bg tek u zadnjoj cetvrtini napravio protiv litvanaca veliku prednost,a veceras u zadnjoj cetvtini dozivio krah.To je ta oscilacija kod partizana koja traje ma kakva ekipa bila,a ja to nikako shvatit ne mogu.Oscilacije su normalne ali toliko bas,ne znam....Odes na odmor kod prvog poluvremena sa -3,pocnes drugo poluvrijeme,predjes u vodjstvo,odrzavas to nekoliko minuta i onda ko da je neko sihire bacio na njih jbg...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2010, 01:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evidentan je bio nedostatak Marića. Pod košem (u napadu) smo trebali imati prije svega dominantnog centra, a to u ovoj utakmici nikako nismo mogli imati iako smo u par navrata imali dosta ofanzivnih skokova.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 16:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Marić MVP prvog dela EL!

Slika

Košarkaš Partizana Aleksandar Marić proglašen je za najkorisnijeg igrača prvog dela Evrolige. Australijanac srpskog porekla sakupio je 221 indeksni poen, 24 više od Litvanca Linasa Kleize iz grčkog Olimpijakosa. Marić je u prvih devet utakmica Evrolige, koliko je odigrao, prosečeno beležio 16,78 poena i 9,11 skokova. Centar Partizana, kome je ovo debitantska sezona u Evroligi, u šutu za dva poena imao je 72,37 procenata uspešnosti.

Marić se trenutno oporavlja od povrede dobijene na utakmici sa Lijetuvos Ritasom i za dve nedelje trebalo bi da se vrati na teren. Partizan se, četvrtu sezonu zaredom, plasirao u Top 16 fazu Evrolige, a žreb za taj deo takmičenja održaće se u ponedeljak.

Заслужио је, браво мајсторе!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 16:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zaista svaka mu čast.. perfektna igra..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GaqQMKUj2ns[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
EL: Partizan sa Realom ili Barsom?
Žreb za Top 16 fazu Evrolige za košarkaše na programu je u ponedeljak 18. januara, ali je već sada pozato da će se Partizan naći u jednoj od dve najteže grupe.

Žrebanje će se obaviti po šeširima, a 16 kvalifikovanih ekipa biće podeljeno u četiri šešira, na osnovu plasmana u prvoj fazi Evrolige. Zahvaljujući pravilu da, kada je god to moguće, u drugoj fazi ne igraju klubovi koji su bili u istoj grupi u prvoj fazi, kao i klubovi iz iste države, žreb će praktično biti dirigovan.

Zbog toga su već sada poznati sasavi dve grupe. U jednoj će biti Olimpijakos, Kaha Laboral, Himki i Cibona, a u drugoj CSKA, Unikaha, Žalgiris i Prokom. Što se Partizana tiče, on će morati ili u grupu sa Barselonom i Panatinaikosom, ili sa Realom i Sijenom. U obe varijante četvrti tim bi bio Efes ili Marusi.

Takvim ishodom žreba u Partizanu sasvim sigurno neće moći da budu zadovoljni, jer bi se "crno-beli" u grupi sa CSKA i Unikahom ravnopravno borili za jedno od prva dva mesta.

Žreb za Top 16 fazu će biti ovakav:

Grupa 1: Barselona. Panatinaikos, Makabi ili Partizan, Efes ili Marusi
Grupa 2: Olimpijakos, Kaha Laboral, Himki, Cibona
Grupa 3: CSKA, Unikaha, Žalgiris, Prokom
Grupa 4: Real Madrid, Sijena, Makabi ili Partizan, Efes ili Marusi

Direktan prenos žreba biće na sajtu Evrolige www.euroleague.net.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 19:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
kako sad to kad je partizan u sezoni 2007/08 igrao sa panatenaikosom i u prvoj grupnoj fazi i u top 16...mislim bezveze je i nelogično. imam osjećaj da su se i ove godine usrali da partizan ne izbaci ponovo neku ''skupu i renomiranu'' ekipu pa su sve učinili da nas smjeste u neku od grupa smrti. ali nema veze, u pioniru pada ko god dođe...KAD JE PIONIR U TRANSU NIKO NEMA ŠANSU!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Зар нисмо ми били 3. у групи на крају?
То значи да смо у трећем шеширу а не у четвртом.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

prema sadašnjim pravilima, koje je odredila sama euroliga, partizan bi trebao u grupu sa barselonom, sijenom i marusijem...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2010, 13:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Fašisti iz ULEB opet kroje sastav F4 dirigovanim žrebom.

Moje je pitanje, ako mogu dva kluba iz iste zemlje (PAO i Marusi), zašto nisu mogli, npr. Olimpijakos i PAO, ili Barsa i Unikaha?

Ili to pravilo vrijedi samo za bogate klubove

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2010, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ужас група. Ако неко убије ову Евролигу онда ће то бити УЛЕБ.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2010, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a lijepo piše da ne mogu 2 kluba iz iste države. da su se toga pridržavali Partizan bi bio u grupi sa realom, sijenom i marusijem.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]