FireKeyboard je napisao:
Nema ljepšeg poklona za Božić od ovog

Shvatam te,ali meni je ovo recimo bio poklon za Badnju vece da bolji nisam mogao ni pozelit a kakav sam uranak imao e to je posebna prica i nije za ove teme a moglo bi pod sport komotno
No vratimo se temi,jel.Eto,Maric se povrijedi i 2 do 3 sedmice ga nece biti,sto je naravno nepovoljno za klub.Dobro je to sto povreda nije ozbiljna kako se cinilo.Medjutim i bez njega se uspjela napraviti ne samo razlika koja je odvela Partizan opet u top 16,nego i razlika koja bi(barem sam tako povrsno sagledao stvari)donijela more bit bidne i drugu poziciju.Ukratko....Lietuvos u zadnjem kolu pobijedi Unikahu a igra kuci,Partizan napravi iznenadjenje u Atini i pobijedi Olimpijakos,onda Partizan i Unikaha dolaze na 6:4 omjer pobjeda i poraza.U medjusobnim duelima je situacija rijetko identicna jer su se oba meca zvrsila 72:64.Dakle sve isto.E onda se gleda kos-kolicnik gdje Partizan ima vec prednost od 2 kosa,dakle vaspostavlja se voistinu da se moze cak i do drugog mjesta.Ako grijesim a moze biti neka me neko ispravi.Do prije neki dan je bilo pitanje prolaska u top 16 uopste,da li se moze na 4 mjesto,a sad ni druga pozicija nije nedostizna sto nebi bilo lose,jel.Vrijedi probati,pogotovo zato sto Olimpijakos ostaje na prvom mjestu ha izgubio ha dobio.
Ali iako sam veliki navijac,moja ocekivanja su da Partizan dozivi dva poraza sada,na sta se treba psihicki pripremiti

al ozbiljno....glavni cilj(top 16)je ostvaren,Maric se povrijedio a ide se u Zagreb na megdan Ciboni koja je prva u NLB ligi, a zatim u Atinu,gdje je favorit Olimpijakos,realno.Naravno da bi volio da se moja ocekivanja ne obistine i da sve bude kontra,ali to su samo moja neka predvidjanja sagledavsi situaciju.Mnogo je bitnije da se Maric oporavi do nastavka Eurolige,sto je pod znakom pitanja, a to je cini mi se oko 27 januara,na dan Sv.Save,slava mu i milost.