banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 18:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 539 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Feb 2009, 20:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
majlili je napisao:
koliko su isfrustrirani kreteni, vori htio gadjati sudiju loptom a ivano nije htio primiti medalju, dok je metlicic svoju odmah skinuo.. :roll:

Ma Hrvati su čudo od nacije :lol: :lol: :lol: :lol: Zbog ponašanja tokom meča nisu zaslužili ni to drugo mesto...

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 20:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Joj a mi bi je sve ljubili da smo bili na njihovom mestu. Ne volim ih, ali realno bili su favoriti i to ogromni, izgubiti onakvu utakmicu, pa normalno je da ti nece biti ni do cega.

Ne dragi, nisu bili favoriti, ali su njihovi mediji odigrali ogromnu ulogu u tome da pomisliš da su favoriti :wink:

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Hm, ne sviđaju mi se svi ovi postovi ovih silnih "neutralnih" moralista. Pa ja Hrvatsku više volim od sopstvene države! :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 20:39 
slayerized je napisao:
Hertzog je napisao:
Joj a mi bi je sve ljubili da smo bili na njihovom mestu. Ne volim ih, ali realno bili su favoriti i to ogromni, izgubiti onakvu utakmicu, pa normalno je da ti nece biti ni do cega.

Ne dragi, nisu bili favoriti, ali su njihovi mediji odigrali ogromnu ulogu u tome da pomisliš da su favoriti :wink:

favoriti u ovoj utakmici svakako nisu bili, omjer malo veci na strani francuza...
favoriti su bili samo za osvajanje jedne od medalja po meni mozda... izvikani su previse

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nije u pitanju neutralni moral, nego ljudska slabost, da kad on ne uspe pljuje po uspehu/neuspehu drugih. Ja ih, kao sto rekoh, ne volim, ali se ne bacam u nesvest kao neki ovde zbog njihovog poraza.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 20:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Prvenstvo zavrseno
tema pod
Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hahahahah ja ne vidim ovde nikog ko se baca u nesvest. ja se samo radujem sto su moji favoriti u ovom meču pobedili :P

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 20:46 
kao sto rekoh ima nas kojima je francuska pored srbije, omiljena reprezentacija. pa kad srbija ispadne, a francuska u finalu pobijedi nafurane hrvate pred 16000 ljudi u dvorani... eeeeeeeeeeeee to je bas dobar osjecaj

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vratite se par strana ranije pa procitajte svoje postove pa mi recite da se niste bacali u nesvest... I ja sam navija za Francusku u ovom mecu, i bilo mi je drago sto su nabili komsije, ali mi nisu jasne ovakve decije reakcije.

Toliko od mene, sto Vuk rece moze pod kljuc, samo sam vas posmatrao sta sve pisete, svetski strucnjaci i patriote :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

OK OK tražim repliku dok se ne zatvori tema :lol:

Ja sam samo bila revoltirana komentatorima na RTLu, i to VEOMA REVOLTIRANA!!! Zbog toga mi je PRIDE drago da su izgubili + ono ponašanje na terenu. Iskreno, da su se NAŠI tako ponašali, isto bih reagovala, BILIV MI!

Odjavljujem.

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ljudi pazite da se ne upiškite od sreće. Ne vidim uopšte razloga za toliku radost zbog pobjede Francuza. Meni jeste drago što su pobijedili, ali ne zato što su u finalu pobijedili Hrvate, već jednostavno što su mi simpatični kao ekipa i to je to. Dakle oprostite meni moralisti, što je kod mene izostala ta erupcija oduševljenja, što smo eto iskompleksiranim Hrvatima začepili usta. "Mi" smo na osmom mjestu, što je šest mjesta slabije od Hrvatske, te stoga "mi", kao simpatizeri i navijači reprezentacije Srbije, na veliku žalost, nismo u poziciji da Hrvatima držimo lekcije iz bilo čega što se tiče rukometa. Da li se Balić ponio kretenski odbivši da primi medalju, kao i Vori svojim ekscesom? Jesu, naravno. A da li se Bojinović ponio seljački najavljivajući da će usred Zadra dizati tri prsta? Da li je Dragićević mamlaz, što je u sred prvenstva napustio reprezentaciju? Gluposti su to. Duvaju li Hrvati svoje uspjehe preko svake granice ukusa? Naravno, ali za to imaju puno pravo, isto kao što imaju pravo da veličaju sve što je njihovo. Ukratko, njihova stvar i ne vidim kakve veze to ima sa "nama"...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 20:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Sacekajte,sacekajte :D zasto pod kljuc,zelim i ja da cestitam francuzima za koje sam naravno veceras navijao :D kome to smeta neka seta :D

Dakle srdacne cestitke Francuskoj na osvojenom SP.Dokazali su da su najbolji.Vise nego lako su priveli ovo finale kraju.Igra Francuske je bila pravi uzitak za sve rukometne ,,sladokusce,, :lol:

Slika
Slika 8) :lol:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 21:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Opet bomba...

Citiraj:
Zbog dojave organizatorima o postavljenoj bombi u zagrebačkoj Areni, nakon utakmice Hrvatske i Francuske bila je potrebna intervencija policije.
Kontrola je pooštrena, pročešljan je novinarski odjeljak, a policija je s dresiranim psima pretraživala torbe.
Iz policije za sada nema informacija o ovom događaju, međutim neslužbeno se doznaje kako traje intenziva potraga za osobom koja je dojavila o bombi i time, pretpostavlja se, pokušala zasjeniti ovo veliko natjecanje...

opsirnije
http://www.javno.com/hr/sport/clanak.php?id=230039

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 22:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 00:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Realno, ne zanima me sport ni te nacionalne podjele (iskreno, presmijesno mi je kada neko kaze "nasi" a igra Srbija, Bosna je ovo bato vidi na mapi ako ti nije jasno, igra SRBIJANSKA reprezentacija, dakle, te DRZAVE, kada u istoj budu igrali Srbi koji su drzavljani Bosne, ili dijaspore, onda neka je svojataju, do tada je to reprezentacija drzave SRBIJE a ne srpskog naroda...), ali ovaj put sam samo zelio da izgube Hrvati jer su ispali pravi fasisti, dojave o bombi, premlacivanje makedonca jer je govorio ekavski, skidanje zastave sa trga, razbijanje Srbijanskog automobila, spaljivanje srbijanske zastave, te nekaznjavanje organizatora od strane medjunarodnih organa zbog incidenata koji se ticu vlasti (gradonacelnik Zadra). Kada nasuprot drzavi koja je prije pola vijeka bila fasisticka, a u kojoj i danas ima mnogo sjemena fasizma stane jedna slobodarska Francuska, logicno je za koga cu navijati. Drago mi je samo sto ih je ovo kaznilo za njihovo papansko ponasanje, ako vec drugacije nisu platili.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Rakun_Slavko je napisao:
Realno, ne zanima me sport ni te nacionalne podjele (iskreno, presmijesno mi je kada neko kaze "nasi" a igra Srbija, Bosna je ovo bato vidi na mapi ako ti nije jasno, igra SRBIJANSKA reprezentacija, dakle, te DRZAVE, kada u istoj budu igrali Srbi koji su drzavljani Bosne, ili dijaspore, onda neka je svojataju, do tada je to reprezentacija drzave SRBIJE a ne srpskog naroda...), ali ovaj put sam samo zelio da izgube Hrvati jer su ispali pravi fasisti, dojave o bombi, premlacivanje makedonca jer je govorio ekavski, skidanje zastave sa trga, razbijanje Srbijanskog automobila, spaljivanje srbijanske zastave, te nekaznjavanje organizatora od strane medjunarodnih organa zbog incidenata koji se ticu vlasti (gradonacelnik Zadra). Kada nasuprot drzavi koja je prije pola vijeka bila fasisticka, a u kojoj i danas ima mnogo sjemena fasizma stane jedna slobodarska Francuska, logicno je za koga cu navijati. Drago mi je samo sto ih je ovo kaznilo za njihovo papansko ponasanje, ako vec drugacije nisu platili.

Ракуне, гдје ти живиш???? Остатак поста могу да потпишем јер се потпуно слажем, али ово...
СРБИ=СРБИЈА и шта је ту нејасно?
АЛИ ако хоћеш већ да цјепидлачиш, у свим репрезентацијама СРБИЈЕ увијек је било и биће Срба из Босне. Кад год пожелиш, могу ти набројати...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 00:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ok, reci mi ko je igrao u ovoj reprezentaciji a da je iz BiH, ili iz USA/Australije/Njemacke kao zemalja sa najvecom dijasporom? Naravno, da ta osoba koju navedes ima drzavljanstvo Srbije (jer drugacije ne moze igrati za reprez), a ako ga ima, to ga cini Srbijancem, a ne Bosancem, sto ce reci, opet navijas za lika koji je iz druge drzave, bez obzira kom narodu pripada :D Jednostavno, to je SRBIJANSKA reprezentacija a ne nase drzave, pa taman za nju igrali sve sami srbi iz Bosne ili crnci iz Kenije sa Srbijanskim drzavljanstvom, da li ces opet navijati za Srbiju? Problem je sto ce sutra ljudi u mecu BiH vs Srbija navijati za Srbiju, sto stvarno ne vodi nikakvoj buducnosti ovde...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 00:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Нпр. - Бојиновић је одавде. Огњен Корман је са Пала, Саво Милошевић је из Бијељине. Сви они имају двојна држављанства...
Овај дио везан за "овде" је прича за себе. То што је вјештачка творевина - држава, је питање за политику и политичаре. Јер да се народ пита, Срби би са Србијом, Хрвати са Хрватском, под једну заставу-грб-химну...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Дакле, да појасним свој став...
Док не буде репрезентације Републике Српске (са ким год играла), моја репрезентација је репрезентација Србије! Па макар за њу играли људи само из шире околине Крагујевца...

Зашто?

Зато!

Јер је моја!

И друге немам!

И другу не доживљавам као своју!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 00:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
i'll just leave this here...
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 539 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]