banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 16:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Sep 2009, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Nije bio pun? Ajde na zapadu je popunjenost bila 90ak% (coskovi u dnu prazni), a za istok, koliko sam ja mogao vidjeti, puno, mozda dole po coskovima?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 02:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Maj 2003, 17:03
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... 3&Itemid=1

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Tommy Vercetti je napisao:
Nije bio pun? Ajde na zapadu je popunjenost bila 90ak% (coskovi u dnu prazni), a za istok, koliko sam ja mogao vidjeti, puno, mozda dole po coskovima?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OnJYpT9ek4M[/youtube]

Nije neki video, los kvalitet. Ali vidi se atmosfera. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 12:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Stadion je bio pun, narocito u drugom poluvremenu... Atmosfera je mogla biti jos i bolja, ali je dosta ljudi prvi put doslo da gleda Borac, pa ne znaju pjesme, zato je doslo do malog gubljenja 8) na istoku , ali sve u svemu, ja prezadovoljan!!! Ej, 10 000 ljudi na utakmici Premijer lige, ma extra!!!!

Borac je sampion!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 12:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ево и мој скромни допринос синоћњег спектакла:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 13:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Jode je napisao:
Atmosfera je mogla biti jos i bolja, ali je dosta ljudi prvi put doslo da gleda Borac

Borac je sampion!!!

:thumbright:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 16:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Maj 2003, 17:03
http://www.lesinari1987.net/galerija/th ... p?album=65

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

http://www.lesinari1987.net/galerija/th ... p?album=65

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 07:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ja pokusao gledati na tv malo, ali ne ide da ga *ebes.
Kazu ljudi da je na stadionu dosta bolje, ne zbog fudbala naravno, vec zbog zajebancije i provala :lol:

Ja ne mogu shvatiti premijer ligu i ove klubove kao ozbiljno takmicenje, bilo bi dobro kad bi se za koju godinu to malo popravilo kvalitetom, infrastrukturom i reglarnoscu, ali tesko...
.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 09:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2009, 18:18
Macr0 je napisao:
Kazu ljudi da je na stadionu dosta bolje, ne zbog fudbala naravno, vec zbog zajebancije i provala :lol:

Ja ne mogu shvatiti premijer ligu i ove klubove kao ozbiljno takmicenje, bilo bi dobro kad bi se za koju godinu to malo popravilo kvalitetom, infrastrukturom i reglarnoscu, ali tesko...
.

aj ne jedi govna,bolje i ne izlazi iz kuce nikad,uzivaj u carima TV-a i kompa

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
ultravb je napisao:
Macr0 je napisao:

.

aj ne jedi govna,bolje i ne izlazi iz kuce nikad,uzivaj u carima TV-a i kompa

Sta se i ti pravis pametan, kao da je covek nesto pogresno rekao

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 15:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2009, 18:18
sta ima tu da prica o ne regularnosti,da je covjek dosao bi da podrzi svoj klub na tribinu a ne da tu prica o ne regularnosti i losem fudbalu,ko da mi to ne znamo bez njega...a kad mu je vec toliko do fudbala ovo je najbolja Borceva sezona u kojoj stvarno igraju dosta dobar fudbal za razliku od proslih sezona...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Otkud zas da covek navija za Borac i da li ima para da da za kartu... Osudio si coveka na osnovu cega?!?
Lepo covek kaze, gledao na TV ali bezveze jer je smor fudbal a nemas osecaj o atmosferi sa stadiona

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 17:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Stace ovi klinci (bez vrijedanja ali vecina ih je izbjeglica, 30% ako su rodeni Banjalucani ja ih ljubim u golo dupe odma) misle da si navijac Borca ako dodes na stadion i gledas utakmicu da si profuknjaca i izdajica ako istu utakmicu gledas na TV a niko ne pita za sta ja dobijam za velikih u ovim uslovima 4KM kojima uredno platim kartu ne samo na jednoj utakmici vec na vecini utakmica u sezoni, nemam na sta ko covijek sijesti nemam se ko covijek gdje skloniti kad pada kisa ili snijeg neki dan mi guzica utrnula na onom betonu. Ja shvatam da se treba praviti novi stadion i da je uvala sredivati ovaj ali za ???? godina niko nije ulozio marku na tribine (nemogu govoriti za svacionice) a najskuplju kartu placamo i onda ocekuju da se narod vrati na stadion malo sutra. Mogu samo misliti koliko ce biti karta na novom stadionu kad je na onoj ledini 4KM istok (stalno idem na istok).

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 17:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Kako to mislis da placamo najskuplju kartu? To je apsolutno netacno! Cijene karata na velikoj vecini stadiona u BiH su vece nego kod nas.

A ovo o procentima izbjeglica ti je malo blesavo! Kakve to veze ima? Evo i ja poznajem neke izbjeglice i to su teske seljacine koje se uopste nisu prilagodili zivotu u ovom gradu. Iste te seljacine "navijaju" za beogradske "velikane".

Mene zaboli pisa sto neki koji su rodjeni u BL vole druge klubove a ne onaj iz svog grada. To je njihov/vas izbor i nemam problema sa tim sve dok se ne kenja po Borcu.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Mislim da nije bitno ko je gdje rodjen, nego ko istinski voli Boraci Banjaluku.... Kada bi igrali Borac i Zvezda/Partizan, naravno da bih navijao za Borac svim srcem, ali mislim da vecina likova (rodjenih Banjalucana ili onih koji su dosli sa strane, svejedno) bi navijali za BGD klubove, sto je po meni strasno!!! Nismo mi neka selendra, i nije Borac seljacki klub... Pljujete po Premier ligi (i ja se slazem da je trula, ali polako napreduje, jer sada ima i pobjeda gostiju i remija, sto prije par sezona nije bio slucaj)...

i da, hrvatska i srbijanska liga su poprilicno trule, narocito hrvatska koja ima jedan dobar klub i ostalo smece ...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
Mene zaboli pisa sto neki koji su rodjeni u BL vole druge klubove a ne onaj iz svog grada. To je njihov/vas izbor i nemam problema sa tim sve dok se ne kenja po Borcu.

Upravo tako, sloboda izbora i gotova stvar i ova prica se uz Borac provlaci svako malo, eto i prosle sezone kada borac nije bio ovako uspesan u PL, ja sam isao na utakmice pa se opet ovde javljali pametni navijaci Borca i pricali u fazonu, sta ces na Istoku ako ne navijas, sta ces na istoku ako ne navijas za Borac, sta ces ovo ili ono... Dodje neko pametan i "veliki" navijac Borca pa prosipa pravila zivota i ponasanja na stadionu, odredjuje ko sme a ko ne ici na stadion. Ako je klinac to i mogu da razumem ovako razmisljanje ali silno molim Boga da nije neko preko 18 godina, jer to ponasanje ni te godine ne zasluzuje...

p.s. A sto se tice tih izbeglica, ne dao vam Bog da ste vi morali da napustite svoje kuce, da vam je sve spaljeno, poruseno i da ste morali sa dve krpe da bezite da bi spasili glavu... Niko od tih "seljacina" nije sam svojom voljom dosao da zivi u vas grad. Ja sam imao srecu da odselim pre rata iz grada koji sa da pripada federaciji, a da nisam ista bi me sudbina snasla. Veci ste vi seljaci sto pljujete po tudjoj nesreci, jer ponavljam, niko od njih nije svojom voljom dosao u BL i druge gradove... Dokle vise te malogradjanstine, za sve vam krive izbeglice :roll: :roll: :roll:

Fudbal je u pitanju, zar su oni i za to "krivi" 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
stvarno ne kontam ove tzv ''vjerne'' navijače Borca. prozivaju ljude bez ikakve potrebe i još pljuju po onim što gledaju utakmice preko tv ekrana. prvo, pogledajte jednu jako bitnu stvar: u Banja Luci najmanje ljudi navija za Borac. 99% ljudi navija ili za Zvezdu ili za Partizan... budite, Borac je uvijek bio mali klub koji je uglavnom igrao drugu ligu SFRJ a boga mi i većinu sezona drugu ligu BiH-a ili ti ga prvu ligu rs-a. ne postaje se veliki klub nakon 5 pobijeda za redom i raste broj navijaca nakon samo 5-6 dobrih utakmica ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
contador je napisao:
stvarno ne kontam ove tzv ''vjerne'' navijače Borca. prozivaju ljude bez ikakve potrebe i još pljuju po onim što gledaju utakmice preko tv ekrana. prvo, pogledajte jednu jako bitnu stvar: u Banja Luci najmanje ljudi navija za Borac. 99% ljudi navija ili za Zvezdu ili za Partizan... budite, Borac je uvijek bio mali klub koji je uglavnom igrao drugu ligu SFRJ a boga mi i većinu sezona drugu ligu BiH-a ili ti ga prvu ligu rs-a. ne postaje se veliki klub nakon 5 pobijeda za redom i raste broj navijaca nakon samo 5-6 dobrih utakmica ;)

jebem ti sunce 99% Banjaluke 300 000 navijaca
a na marakani u subotu navece 7 000

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 19:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
[i](bez vrijedanja ali vecina ih je izbjeglica,

"Napisao sam bez uvrede" ali mene vreda kao rodenog Banjalucanina da mi neko soli pamet gdje kad i kako treba da gledam Borca, ja kad sam isao na Borceve utakmice mnogi od ovih danasnjih Vulturesa "cast izuzetcima" je bilo ili u planu ili u pelenama.
Druze "vb87" za mene je 4KM puno placati da idem na onakvo ruglo od tribine za nekog je to sitnica za vecinu puno, da se vidi neki pomak iz kola u kola pa i da im progledamo kroz prste ali na istoku nije marka ulozena zadnjih 20g osim ograde koja je izasla brat btaru 5.000KM.

Opet ponavljam nisam napao izbjeglice vec sam komentarisao pametovanje istih.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 19:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel imas uvid u zdravstveni karton i licne podatke forumasa pa znas ko je odakle, suti ne huskaj na sirotinju :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]