banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 18:41 Danas je 01 Jul 2026, 18:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 648  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Sep 2014, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ajde dosta vise. Ima tema i o Zvezdi i o Partizanu, a bogami i za navijacka prepucavanja. Od sad samo Srbija na ovoj temi.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 10:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nemam pojma brate. Jest Bogdan imao taj kiks kada je rekao da neće da igra i da igraju Simonović i Lazić, ali ako mu je Simon "oprostio" šta ima ja onda nešto trzati se. Vidiš da su sad ok, zajebavaju se i sve.
http://www.telegraf.rs/sport/1222335-te ... arku-video Nego, moćni Teo. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Snimak na RTS 1 u 13:29.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 11:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jan 2007, 00:30
papučar je napisao:
Snimak na RTS 1 u 13:29.

To care hvala, tražim već par sati po netu i nigdje nema...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mZUT0tqNw7w[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ko je ovaj kralj?! :D

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nemam pojma, valjda komentariše mečeve za zvanični FIBA kanal.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 12:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Čuj čisto kao suza. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne znadoh da su spanci provocirali pred mec sa Brazilom i pustali muziku iz otpisanih nasim igracima

Karma je kucka :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Napisao sam prije početka kupa da vjerovatno neću ništa gledati, jer mi trenerske paralele između Mihajlovića i Đorđevića nisu izgledale samo kao jeftin trik vječnih opadača. Popustio sam samome sebi i pogledao sam jednu, pa drugi, treću... Poslije onoga sinoć trebala mi je noć da prespavam od histerije radosti. Hvala, momci, do neba hvala. Sve ostalo što bi se moglo reći ide u rubriku naknadne pameti, pa za tim ni nema potrebe. Hvala, momci, još jednom.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4NY_PKidakI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
papučar je napisao:
Pa pazi. Glupo mi je da me proziva neko kome je ovo govno u spojleru i urlikanje pičko ciganska normalan način provociranja protivnika. A Teov jedini "grijeh" je što se javno deklarisao kao navijač CZ, dok je Bogdan igrao za KKP, prijetio da će napustiti reprezentaciju zato što nije zadovoljan suđenjem, prozvao Simonovića sa kojim sad igra u reprezentaciji. I sve to ostaviš na stranu, navijaš da oplodi na SP, i onda ti dođe neko tako napaćen i zadojen Duletovom ideologijom i naziva te napaćenim mozgom. I ti ga onda ne bi odjebao.

Spoiler:
Slika

Nemas potrebe da se cimas oko toga, kad neko spomene "predgradje" na temi o reprezentaciji sam je sebe ukopao, samo preskocis :D

Ташко je napisao:
skeva je napisao:
Dozvolite
Spoiler:
Slika

Skeva se vratio na pravu stranu napokon :D

Nisam nikad ni mijenjao strane :D

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 12:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Shadow je napisao:
Slika

totototo :lol: :lol: :lol:

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
skeva je napisao:

Nisam nikad ni mijenjao strane :D

Os da t nadjem sta s kazivao kad sam ja rekao da imamo pet zlata i bar zbog toga ne trebamo zvati crnce? :D

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Trealo je zvati juče crnca da nam pokaže kako da izgubimo

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 17:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
U polufinalu nam sude Grk i Brazilac :lol:
http://mondo.rs/a726717/Sport/Kosarka/Pogodite-ko-nam-sudi-protiv-Francuza.html

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 19:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kakav divan jucerasnji dan.Ipak su Brazilci juce bili primaci ali bas veliki.Gledam i neveruem sta se desava,neverue niko.Pun je lokal,gledamo,navijamo,galamimo ko i svi ko i svuda gdje se gleda mec.
Prvo je blazi oblik ludnice nastao kad smo se preko tehnickih koje su njima bile dosudjene odlijepili uz 5 iskoristenih bacanja na +14 ili +15 ne znam tacno.Euforija se nastavlja sa nasim dobrim sutevima kada npr. Markovic i Kalinic lupaju trojke a vrhunac belaja je trojka Bogdana...´naci iskacemo iz separea,popada ono skoro sve po podu,ode u p.m. case,flase se razbijaju za ovim pa za onim stolom...definitvno kraj.
Mislim,koju posluku porati i kome?Momci su odusevili ono je za nevjericu al´ ozbiljno.Pa dobijamo tezu utakmicu sa vise razlike nego onu protiv Grcke, dje tu logika :lol:
Svi su opet bili na visini zadatka ali Teodosic najbolji a bio je i red.Pravi vodja ekipe sa velikim iskustvom i u velikom mecu najbolji strijelac.Tako i treba da bude.Krstic pogadja lijepo,svi pogadjaju,meni je malo u nekim trenutcima bilo pomalo i smijesno sta se radi.Stimac se na kraju prikljucuje sa poenima ali sam mu se ismijo kade je letio trojku da pogodi...da je bar jedna usla bio bi totalni cirkus.Bjelica odlican,ma svi da ne nabrajam.
O onoj Bogdanovoj trojki koja je izazvala najvecu euforiju i veselje nema se sta komentarisati.kakav je ono izbacaj bio malo je kome jasno.Lopta je u jednom momentu izasla iz kadra,nema je nidje i cekas da se opet pojavi na ekranu i gledas kako sa nebesa pada u onaj obruc.
Opet se covjek sere po protivnicima.Cinjenica je da njegovi potezi dosta puta izludjuju suparnicke ekipe ali i one koji ga ne vole,do kraja da nema dalje.Nama koji ga mnogo gotivimo je srce ko Rusija :D
Garcia koji ga je cuvao,vidno je popizdio posle te trojke a reakcija nase klupe nasih komentatora(ali i stranih)objasnjava sve.Sarenac standardno ali po reakciji Loncara pomislio sam u momentu da se nije dohvatio nekog kabla i da nije nastao tamo kakav kratki spoj u onoj euforiji ili pak da mu je mozda Sarenac od uzbudjenja zabio olovku u koljeno.
Potez njegov je privukao veliku medijsku paznju.Strani komentatori su presmijesni :lol: uce se pomalo.
Momcima kapa do poda kao i Aleksandru Djordjevicu zbog koga mi je takodje mnogo drago sto se desilo sve ovo.Malo je ko vjerovao u ovakvu partiju protiv Grcke ali desilo se najbolje da bolje ne moze a mozda i moze.Licno sam se pribojavao Brazila jer su jaci i brzi od Grka,pogotovo poslije meca sa Argentinom ali nasi momci su odradili posao svemirski.
Malo se ko nadao ovome.Medju 4 najbolje ekipe svijeta se nalazimo sto je vrhunski uspjeh a medalja bi bila nesto velicanstveno.
O mecu sa Francuzima ne bih pisao,svaka njima cast zaista.
Mogli bi u finale ako Bog da.Neka je srecno reprezentaciji u borbi za finale.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 20:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ima nekih interesantnih podataka kada je statistika u pitanju.Npr. zanimljivo je da to da je Bjelica bio najbolji sto se skokova tice(8) a iza njega Bogdan sa 6.Vise su skokova napravili njih dvojica nego npr. Krstic i Raduljica.Bogdan isti procenat u sutu iz igre kao Teo ali je Milos rutinski iskoristio svih deset slobodnih bacanja.Iza Teodosica,Bogdan drugi strijelac ekipe sa reklo bi se skromnih 12 poena u odnosu na prosli mec ali je bio odlican i u drugim segmentima igre.Protiv Grcke je odigrao odlicno u odbrani a protiv Brazila fenomenalno.
Ima jedna lijepa slika u vezi toga :D

Slika

Uz 2 asistencije samo da dodam i to da je jedini u ekipi imao 2 blokade,tako statistika kaze.Ma perfektan je bio u odbrani sto je malo cudno za njega jer je tipican napad-igrac.Takvih je mnogo,neko je bolji u napadu nego u odbrani i obrnuto.
Njegove trojke jesu bitne,blesave,izbezumljuju protivnika ali trojke su mu slabija karika pogotovo juce.
On je npr. i protiv Grcke a i sinoc imao 3/4 u sutu za 2 poena sto je odlicno.Mislim,ne treba gledati povrsno neke stvari.´Naci ako se prati neciji ucinak teba upratiti mnogo vise od toga da li ce se pogoditi trojka ili ne a ima se sta upratiti :D u nekim segmentima igre je sam sebe prekucao i iznenadio cini mi se.Nisam vjerovao da moze pruziti opet dobru partiju ali je dokazao suprotno.Najmladji u ekipi a tako se dobro snalazi.Svaka mu cast.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 20:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ima li gdje snimak Srbija - Grcka ili Srbija - Brazil sa RTS-a?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Bice protiv Brazila.

Momak sa rsb foruma ce postaviti...

Vrh

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 648  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]