Kakav divan jucerasnji dan.Ipak su Brazilci juce bili primaci ali bas veliki.Gledam i neveruem sta se desava,neverue niko.Pun je lokal,gledamo,navijamo,galamimo ko i svi ko i svuda gdje se gleda mec.
Prvo je blazi oblik ludnice nastao kad smo se preko tehnickih koje su njima bile dosudjene odlijepili uz 5 iskoristenih bacanja na +14 ili +15 ne znam tacno.Euforija se nastavlja sa nasim dobrim sutevima kada npr. Markovic i Kalinic lupaju trojke a vrhunac belaja je trojka Bogdana...´naci iskacemo iz separea,popada ono skoro sve po podu,ode u p.m. case,flase se razbijaju za ovim pa za onim stolom...definitvno kraj.
Mislim,koju posluku porati i kome?Momci su odusevili ono je za nevjericu al´ ozbiljno.Pa dobijamo tezu utakmicu sa vise razlike nego onu protiv Grcke, dje tu logika
Svi su opet bili na visini zadatka ali Teodosic najbolji a bio je i red.Pravi vodja ekipe sa velikim iskustvom i u velikom mecu najbolji strijelac.Tako i treba da bude.Krstic pogadja lijepo,svi pogadjaju,meni je malo u nekim trenutcima bilo pomalo i smijesno sta se radi.Stimac se na kraju prikljucuje sa poenima ali sam mu se ismijo kade je letio trojku da pogodi...da je bar jedna usla bio bi totalni cirkus.Bjelica odlican,ma svi da ne nabrajam.
O onoj Bogdanovoj trojki koja je izazvala najvecu euforiju i veselje nema se sta komentarisati.kakav je ono izbacaj bio malo je kome jasno.Lopta je u jednom momentu izasla iz kadra,nema je nidje i cekas da se opet pojavi na ekranu i gledas kako sa nebesa pada u onaj obruc.
Opet se covjek sere po protivnicima.Cinjenica je da njegovi potezi dosta puta izludjuju suparnicke ekipe ali i one koji ga ne vole,do kraja da nema dalje.Nama koji ga mnogo gotivimo je srce ko Rusija
Garcia koji ga je cuvao,vidno je popizdio posle te trojke a reakcija nase klupe nasih komentatora(ali i stranih)objasnjava sve.Sarenac standardno ali po reakciji Loncara pomislio sam u momentu da se nije dohvatio nekog kabla i da nije nastao tamo kakav kratki spoj u onoj euforiji ili pak da mu je mozda Sarenac od uzbudjenja zabio olovku u koljeno.
Potez njegov je privukao veliku medijsku paznju.Strani komentatori su presmijesni

uce se pomalo.
Momcima kapa do poda kao i Aleksandru Djordjevicu zbog koga mi je takodje mnogo drago sto se desilo sve ovo.Malo je ko vjerovao u ovakvu partiju protiv Grcke ali desilo se najbolje da bolje ne moze a mozda i moze.Licno sam se pribojavao Brazila jer su jaci i brzi od Grka,pogotovo poslije meca sa Argentinom ali nasi momci su odradili posao svemirski.
Malo se ko nadao ovome.Medju 4 najbolje ekipe svijeta se nalazimo sto je vrhunski uspjeh a medalja bi bila nesto velicanstveno.
O mecu sa Francuzima ne bih pisao,svaka njima cast zaista.
Mogli bi u finale ako Bog da.Neka je srecno reprezentaciji u borbi za finale.