Cosa Nostra je napisao:
Sve što si ti napisao sad ja znam ali ne mogu opet shvatiti toliki grad,klub, država a prazne tribine.
Znam da će se neko javiti tipa ovoh Hercoga i reći i Borac ima slabu posjetu što i jeste trenutno tako ali Partizan ima više prednosti da puni stadion(veći grad,veći klub,veća država,kvalitetnija liga).
Za Borac navija Banja Luka i okolina tipa Čelinca,Gradiške,Laktaša,Dubice a za Partizan cijela Srbija i dosta RS.
То је све до организације трибине и анимирања људи...Када имаш квалитетне људе који воде причу трибина доживљава експанзију,плус још ако се надогради резултат клуба,онда је лудило.
На примјер,када су Југ 2005. године преузели на шипци К... и К...,када се тадашњи Јф вратио са сјевера,трибина је почела да иде узлазном путањом иако је Зечевић још увјек био у клубу ,иако је ФК био у сјенци комшија који су имали бољи тим-квалитетни људи су се окупили и дигли против управе. Бојкот је трајао 2 године али је Зека отјеран из клуба.
Управо тада су Гробари доживјели врхунац (пун југ и на малим текмама,организација на нивоу,одлична гостовања,кореографије,итд...).
Затим лудило Пионира,онда и Арена неколико пута-све до кобне текме против Тулуза и туче на Врачару након које умире навијач француза Брис Татон.Онда се држава попела на главу Гробарима и све је почело да се руши.
Квалитетни људи су се смакли са трибине-дошли су неки недостојни шипке на југу и десио се нови раскол,расуло...
ВАЉДА ЋЕ НАКОН ОВОГА ПРАВДА КОНАЧНО ДА ИЗАЂЕ НА ВИДЈЕЛО И ПОБЈЕДИ И У ОВОЈ ТРУЛОЈ СРЕДИНИ КАКВА ЈЕ НАША-
http://www.telegraf.rs/vesti/315436-sve ... o-svedocim