banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 23:50 Danas je 01 Jul 2026, 23:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 27 Avg 2012, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ma znam ali je smiješno da drugi klub po veličini u Srbiji i klub sa tolko navijača ne može napuniti pola stadiona u domaćoj ligi ili njihovi navijači ne mogu napuniti pola tribine a tu se nešto priča o klubovima svjetskih renomea,moj Borac je daleko od toga a i vi zajedno sa Zvezdom.

I nisam baš zelen u tim stvarima,dugo sam i na istočnoj tribini a i dugo pratim dešavanja u majci nam Srbiji i samo govorim realne stvari.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 15:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Cosa Nostra je napisao:
Ma znam ali je smiješno da drugi klub po veličini u Srbiji i klub sa tolko navijača ne može napuniti pola stadiona u domaćoj ligi ili njihovi navijači ne mogu napuniti pola tribine a tu se nešto priča o klubovima svjetskih renomea,moj Borac je daleko od toga a i vi ste zajedno sa Zvezdom.

I nisam baš zelen u tim stvarima,dugo sam i na istočnoj tribini a i dugo pratim dešavanja u majci nam Srbiji i samo govorim realne stvari.

Ок,али треба да знаш да постоји огромна маса Гробара која тренутно неће да иду на утакмице,ни на једну трибину док се ово срање унутар групе не ријеши. Цимају их са обе стране,покушавају да врбују али ти људи хоће да остану неутрални јер не осјећају да је ово њихов сукоб.
То је један од разлога пада бројности међу Гробарима. Други је огромна репресија полиције,пуно људи има забране уласка на стадионе,затим чињеница да је добар дио прве екипе на робији или у бјекству због случаја "Татон" и "бранкица"...
Сам раскол је настао због због тога што су се неки људи ставили под контролу полицијских служби и управе,и због тога сам ја лично уз причу "забрањених гробара" јер је права навијачка...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Babun srećno u Španiji. :)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sve što si ti napisao sad ja znam ali ne mogu opet shvatiti toliki grad,klub, država a prazne tribine.
Znam da će se neko javiti tipa ovoh Hercoga i reći i Borac ima slabu posjetu što i jeste trenutno tako ali Partizan ima više prednosti da puni stadion(veći grad,veći klub,veća država,kvalitetnija liga).
Za Borac navija Banja Luka i okolina tipa Čelinca,Gradiške,Laktaša,Dubice a za Partizan cijela Srbija i dosta RS.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A jbg, ali opet kad pogledas za Borac navija velika vecina BL sto je znaci sigurno 200k ljudi, a na stadionu bude par hiljada max.. Nema tu nikakvih pravila. :)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 16:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Od kojih je 100k do juce navijalo za Zvezdu ili Partizan... Tako da to menjanje klupskih boja u navijackom smislu ne mogu razumeti... Postujem sve prave navijace i simpatizere Zvezde, Partizana, Borca... ali te sto su promenili boje nikako, sto je najcrnje vecina njih je najostrija po pitanju kritika na racun "BGD blizanaca"

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Hertzog je napisao:
Od kojih je 100k do juce navijalo za Zvezdu ili Partizan... Tako da to menjanje klupskih boja u navijackom smislu ne mogu razumeti... Postujem sve prave navijace i simpatizere Zvezde, Partizana, Borca... ali te sto su promenili boje nikako, sto je najcrnje vecina njih je najostrija po pitanju kritika na racun "BGD blizanaca"

Konvertitski kompleks.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U 5-6 godini kada već počinješ da razumiješ nešto dato ti je uvijek bilo u ovoj našoj primitivnoj sredini da navijaš ili za Zvezdu ili Partizana a poslije 10 godina kad počinješ shvatati neke stvari došlo je do promjene u glavi i navijačkoj orijentaciji i to se nikome ne može zamjeriti jer šta neko znati može u 7-8 godini života,vidi da starci navijaju za te klubove pa ajd i ja ću da nebudem izuzetak.

Evo priznajem da sam i ja do te neke 11 godine bio Cigan najviše zahvaljujuči ili nezahvaljujući Erazmu :D

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 16:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
Sve što si ti napisao sad ja znam ali ne mogu opet shvatiti toliki grad,klub, država a prazne tribine.
Znam da će se neko javiti tipa ovoh Hercoga i reći i Borac ima slabu posjetu što i jeste trenutno tako ali Partizan ima više prednosti da puni stadion(veći grad,veći klub,veća država,kvalitetnija liga).
Za Borac navija Banja Luka i okolina tipa Čelinca,Gradiške,Laktaša,Dubice a za Partizan cijela Srbija i dosta RS.

То је све до организације трибине и анимирања људи...Када имаш квалитетне људе који воде причу трибина доживљава експанзију,плус још ако се надогради резултат клуба,онда је лудило.
На примјер,када су Југ 2005. године преузели на шипци К... и К...,када се тадашњи Јф вратио са сјевера,трибина је почела да иде узлазном путањом иако је Зечевић још увјек био у клубу ,иако је ФК био у сјенци комшија који су имали бољи тим-квалитетни људи су се окупили и дигли против управе. Бојкот је трајао 2 године али је Зека отјеран из клуба.
Управо тада су Гробари доживјели врхунац (пун југ и на малим текмама,организација на нивоу,одлична гостовања,кореографије,итд...).
Затим лудило Пионира,онда и Арена неколико пута-све до кобне текме против Тулуза и туче на Врачару након које умире навијач француза Брис Татон.Онда се држава попела на главу Гробарима и све је почело да се руши.
Квалитетни људи су се смакли са трибине-дошли су неки недостојни шипке на југу и десио се нови раскол,расуло...

ВАЉДА ЋЕ НАКОН ОВОГА ПРАВДА КОНАЧНО ДА ИЗАЂЕ НА ВИДЈЕЛО И ПОБЈЕДИ И У ОВОЈ ТРУЛОЈ СРЕДИНИ КАКВА ЈЕ НАША-
http://www.telegraf.rs/vesti/315436-sve ... o-svedocim

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 17:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jul 2012, 03:10
pauljevic se oporavio pa odmah prodali aksentijevica

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 17:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Gondra je napisao:
Други је огромна репресија полиције,пуно људи има забране уласка на стадионе,затим чињеница да је добар дио прве екипе на робији или у бјекству због случаја "Татон" и "бранкица"...

U ovo sto si ti napisao mozes staviti 50-100 ljudi tako da ti ova druga konstatacija nikako nepije vode.
Il ti imas podatak da 1500 ljudi ima zabranu ulaska na stadion a protiv 2300 ljudi se vodi neki postupak "Taton/Brankica" :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 17:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
VUk ima tu jos nekih stvari tako da je njegova konstatacija ok...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 17:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Kojih stvari, zabranu ulaska na stadion cisto sumnjam da ima preko 100 ljudi u komplet Srbiji krivicni postupak se vodi protiv maximalno 200 ljudi opet dolazimo do cifre od u vr glave 500 ljudi a to je jedan do dva reda ljudi na jugu

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 21:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Covjece , jednostavno ima stvari.... stanje u klubu , podjele , zabrane , pojedinci ...kada se sve skupi dobije se nezanemariva brojka....

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 21:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Negdje sam čitao da postoji mogućnost dolaska Božinova... hoće li biti išta od toga? Valjda se ne mogu dogovoriti koliko će % plaćati Sporting a koliko Partizan...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 21:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
a sta bi sa onim krstanovicem iz dinama,ti novinari samo lupaju.znaju koliko i ja

najjaca vijest je bila da scepovic ide za 9 miliona u anzi :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta ce budale, moraju nesto pisati, pola tih portala veze nema, nego od kuce sklapaju pricu neki likovi koji nemaju veze sa novinarstvom i onda ostali objave istu ves, samo da ne moraju okrenuti dva broja zbog informacija ili ne dao Bog da odu do stadiona i pitaju...

Sve vesti iste, od internet do pisanih medija, a da ne pricamo o tekstovima koje objavljuju sa njuza i slicnih sajtova, toliko o novinarskoj profesiji kod nas

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 21:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
i to sto kazes,kako uvijek svi imaju istu pricu,kao da imaju nekakvu centralu gdje kupe te nebulozne vijesti

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jedan lik radi za 4-5 portala pa samo promeni par reci i eto :D

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Gondra je napisao:
Други је огромна репресија полиције,пуно људи има забране уласка на стадионе,затим чињеница да је добар дио прве екипе на робији или у бјекству због случаја "Татон" и "бранкица"...

U ovo sto si ti napisao mozes staviti 50-100 ljudi tako da ti ova druga konstatacija nikako nepije vode.
Il ti imas podatak da 1500 ljudi ima zabranu ulaska na stadion a protiv 2300 ljudi se vodi neki postupak "Taton/Brankica" :wink:

Нека је и 50 људи,али људи који воде причу,цимају се око свега и то ти је то...Један од разлога који сам заборавио да наведем је и долазак Александра Вавића на Јужну трибину,човјека који је већ имао "каријеру" на сјеверу,који је чак избо пар гробара неколико година раније у навијачким сукобима.
Лик се одједном појавио на оној скели у мајици "алкатраз" што је међу нормалним,правим навијачима изазвало огорчење. Ћутало се неко вријеме због "интереса трибине" али касније се испоставило да човјек ради за Биу,да је убачен елемент...
Једноставно, Гробари нису успјели да одрже неке ствари под контролом (као на примјер Делије) и поново је дошло до раскола.

Vrh

[ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]