Nego, da dam i ja zvanicno saopstenje.

Pogledao sam sinoc neku skracenu verziju Catania-Juve. Ocito je, samo budala moze tvrditi da sudija nije napravio dvije kardinalne greske - priznao gol Juventusa i ponistio cist gol Catanie. Jedino mi je zao sto su ih dobili na taj nacin jer se opet dize neka hajka tako da ispada da je skoro ilegalno biti navijac Juventusa. Cinjenica je da bi svejedno preorali Cataniu, pogotovo nakon primljenog gola, jer su dominirali cijelu utakmicu. Navijaci Juventusa vjerovatno nisu slijepi pa da se ponose time, al' niko normalan nece se zaliti ako sudija neku odluku donese u njegovu korist.
Nemojte ovo shvatiti kao neko pravdanje, al' juce je gol Milana za pobjedu postignut tako sto je Abate asistirao iz ofsajda, al' o tom se uopste ne prica jer jebiga "Milan ne pobjedjuje", imaju "tezak period" pa onda izgleda kao ok ako se njima (ili bilo kome u takvoj situaciji) malo progleda kroz prste.
Nije u redu, ni jedno ni drugo. Al' svi ovi kukaci kukaju na pogresnu adresu. Uzalud je pljuvati Contea, Agnellia i igrace Juventusa kao sto su sinoc navijaci Rome okrivili Juventus za penal Udinesea... Sudije grijese, to je cinjenica, pa se tako desi da nekad sude za a nekad protiv ekipe za koju navijas. Za takve stvari treba kriviti sudije i FIGC koji ih je postavio.
Glupo je kriviti Juventus samo zato sto pobjedjuje, to izgleda jadno i najvise govori o drugoj strani.
P.S. Ako ekipa ima posjed lopte 65-70% na utakmici, logicno je da ce biti vise povika na tu ekipu jer oni kontrolisu igru. A htjeli to priznati ili ne, velikim klubovima ce se uvijek nesto progledati kroz prste, bio ti Juventus, Bayern, Real, Barselona ili neko treci.
Jebiga rodjaci, na vrhu ima mjesta samo za jednog.