banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 13:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Avg 2011, 15:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
I meni je drago što se poklapa za Birom :D
Fino je jednom rekao Murinjo kad je kod kuće pobijedio 2:1, mi idemo na revanš sa prednošću, oni moraju ganjati, utakmica sad ne ide od 0:0, već od 2:1. Tako kontam da i mi uradimo, pobijedio bilo kako, pa nek oni gledaju kako će u revanšu.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 16:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ovo go crnac i to najgori, francuski. Njih ako prođemo idemo u četvrtfinale minimum.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ren... jak protivnik. Imaju nekoliko igraca koji zajedno vrijede kao nas cijeli tim. Plus hrpa crnaca, kao i u vecini francuskih timova, po pravilu africkih reprezentativaca. Igraju snazno, cvrsto, skoro pa gladijatorski. Bice tesko sa njima.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Brigate BL je napisao:
Ja bih prije Bragu nego Ren. Ekipa koja nam nikako ne odgovara igraju visok presing, fiziciki su prespremni i najjace oruzje im je prekid. Sve sto nama ne odgovara ...

Napisao si ranije da bi mogao i Ren :evil3:
Brigate BL je napisao:
Braga (Portugalija),
Šalke (Nemačka),

AEK Atina (Grčka),
Ren (Francuska),
Standard Lijež (Belgija)
Austrija Beč.

Ova cetiri donja mogu :)

I pogodio :D

skeva je napisao:
Ja birmingem ne bih volio nikako... protiv nasih ne bas tako stamenih igraca nadavali bi se golova iz prekida lagano.... Ako kojim cudom izbjegnemo ekipe kao sto su Sevilja, Roma, Totenhem, Atletiko Madrid, Sporting, Braga, Šalke, Dinamo Kijev, Panatinaikos, Spartak Moskva, PSŽ, Anderleht, Fulam, Bešiktaš, Lacio, Lokomotiva Moskva, PAOK i Stouk sanse da prodjemo u grupnu fazu su dosta dobre... Sa ovim ekipama mozemo traziti iznenadjenje a sa Totenhemom nam nista ne moze pomoci....

he he, izbjegli sve koje si naveo.
Dobro smo prošli :D

Mislim da Zvezda može proći Ren.

PS Na jednom francuskom sajtu piše da bi M'Villa mogao preći u Inter.
Nadam se prije utakmice sa Zvezdom :D

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 03:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Svi se nadamo :D .... Ako je toliko dobar otice sigurno, a ako ne ode, uvjek ima nade da ce ga cava i evandro prevesti zednog preko vode :D

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Cak se i Park Chu Young povezuje sa Renom. Jest da ce on vjerovatno odbiti Ren. Nisu oni ni malo naivna ekipa. Fizicki su (pre)spremni.

Moglo je gore, ali moglo je i bolje sigurno.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Gdje će biti naivni, neki 5-6. u Francuskoj. Eno već hoće da osvoje Ligu Evrope :lol:
Imamo ipak i mi crnaca za trku, Borha i Mezenga su životinje, a i Adi je sila, da nije ispod 1.80 igrao bi u Engleskoj, ne u Zvezdi.
Od domaćih naj je jači Duško.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 13:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Jesam napisao dok nisam bolje pogledao sastav.. Francusku ligu ne pratim eventualno sam pogledao mec PSZ - Olimpik i to je to ...Medjutim kad sam vidio sastav i kako igraju ladno bih zamjenio njih i Bragu, ali sta ces sad sta je tu je...
A zamjena domacinstva me ubija jer radim i tesko cu se moci izvuci :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 17:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
JK ponosna na muža, a "Delije" na nju

Pevačica Jelena Karleuša je svog supruga, Duška Tošića, fudbalera Zvezde bodrila iz VIP lože na stadionu "Marakana" gde su u četvrtak crveno-beli savladali klub Venstpils u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa 7:0 (4:0).

Elegantno obučena ipak nije propustila da se ogrne navijačkim rekvizitom crveno-belim šalom sa amblemom Zvezde, a društvo joj je pravio njen menadžer Zoran Birtašević.

Jeleni je šal ogrnuo načelnik Uprave saobraćajne policije Dragiša Simić, koji je sa njom bio i u loži

Iako Duško nije bio na listi strelaca golova, Jelena je presrećna zbog toga što se njegov klub plasirao u plej-of ovog evropskog takmičenja. Naravno, svoje zadovoljstvo podelila je sa FB fanovima tako što je postavila nekoliko fotografija sa utakmice.

"Večeras ću supruga bodriti iz lože. I to po prvi put od kad je u dresu Crvene Zvezde! Do pobede!", glasio je status uoči meča, a onda i posle: "Pobeda! Duuuuleeee Tooošiiiiić!!!!!!! Auuuu kako mi je muž igrao... Ponosna, ponosna ponosnaaaaa!!!!!"

Posle utakmice Jelena je rekla i da joj je srce bilo puno kada je čula 40.000 navijača kako skandira Duškovo ime.

"Ponosna sam na muža i na njegove saigrače! Sve je bilo fascinantno, od igre na terenu do 40.000 navijača koji su me ostavili bez daha! 'Delije' su čudo! Srce mi je bilo puno kada su skandirali Duškovo ime. Igrao je stvarno fantastično", hvalila je muža Karleuša.

Međutim, ni na utakmici Jelena nije bila u muževljevoj senci, pa kada je primećeno da je u loži i ona je dočekana uz ovacije.

"Malo sam se zbunila zbog burne reakcije navijača, pa sam sela, ali mi je neko iz uprave rekao da ustanem i otpozdravim. Nisam imala nameru da privlačim pažnju i došla sam isključivo da bih podržala supruga, ali reakcija 'delija' je bila stvarno divna", kaže pevačica.

Iako je oduševljena mužem, navijačima, atmosferom, Jelena ne planira na nastavi da dolazi redovno na utakmice jer, kako kaže, ne želi da dekoncentriše suprga, a fudbal je za nju i dalje "muški sport".

Ивор: http://www.vesti-online.com/

Јел се ово неко зајебава? А таман нам је све фино кренуло ...

Делије су феноменалне, оне исте Делије које редовно поздравзају "Геј заједницу" чији је ЈК представник у друштвеном животу!

Што ме највише боли, да ли је публика стварно поздравила ово спадало? Такође, нисам ни чуо сканидрање Тошићу. Ко је био на стадиону нека пише ...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 01:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ako je bilo onda delete...

http://www.vesti-online.com/Sport/Fudbal/155840/Navijaci-Ventspilsa-poslali-pomoc-za-Kosovo-i-Metohiju

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 09:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Odgledao Ren i nakon sto su pobjedili 5-1 ja sam malo veci optimista nego sto sam bio...
Rezultat protiv Dizona malo zavarava a ono sto moramo paziti su kontre. Iako su svi napominjali kako je odbrana najbolji dio tima to sinoc nije bilo tako. Previse su ispadali i imali losa preuzimanja.
Plusevi su im ono sto smo vec znali fizicka pripremljenost i pakleni Kolumbijac u napadi. Ako im budemo parirali u trcanjuimamo cemu da se nadamo jer se Dizon bukvalno raspao u drugom dijelu

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
"Delije mogu da progutaju Ren. I to nije fraza. Ren važi za tim koji slabije igra na vrućim terenima, i pun stadion, odnosno pedeset hiljada navijača mogu da obore Francuze na pleća. Odlika im je da u toku devedeset minuta, dvadeset igraju slabije, dekoncentrisano, i ako ih tada mladi igrači trenera Prosinečkog hrabro pritisnu, nošeni hukom sa Severa, siguran sam da mogu da pobede", zaključio je Biševac. (Blic sport)

:thumbright:

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ren je nezgodan, ali ne i nepobjediv. Ne pratim više francusku ligu, kao prije, ali znam da je ta ekipa, oduvijek bila negdje na sredini tabele ili u rangu borbe za Evropu. Onako na prvi pogled, djeluje da bi ekipa koja je šesta u Francuskoj, drugoplasirani tim iz JSL, trebala da pojede za doručak. No...

Ako je vjerovati onom što govore poznavaoci prilika u francuskom fudbalu, Ren nije bauk. Oslanja se na kontranapade, presingom tjera protivnika na grešku i potom osvaja prostor, brzom transformacijom u fazu napada. Dakle ključna stvar, biće odbrana od kontri, gdje se vjerovatno najviše oslanjaju na brze napadače i bekove... Zvezdina prednost, po meni, mogao bi da bude Nenad Kovačević. Zna da spriječi kontru, dobar je u kvarenju igre protivnika, a oznaje francuske ekipe. Ključn a stavka ipak, biće posjed lopte i svođenje grešaka u dodavanju na minimum minimuma. Vjerujem da bi svako pogrešno dodavanje na sredini ili u fazi napada, bila potencijalna opasnost po gol, pogtovo što štoperi Zvezde, svojem brzinom, ne mogu da pariraju ni prosječno brzim igračima. Dakle, na sredini će morati a zaigraju Evandro i Dimitrijević, dok Kadu, po meni, nema šta da traži u ovom dvomeču. Jednostavno, za borbu safizički daleko jačim igračima, kakvi sigurno igraju u Renu, on jednostavno nije...

Druga bitna stavka biće sam vrh napada. Kaluđerović i na početku ove sezone, daje golove, ali opet na vidjelo izbijaju sve njeove manjkavosti, za ovaj sistem igre. Kada lopta ide od noge, gdje je najbitniji protok i osvajanje prostora kroz brža dodavanja, on nema ni snage ni tehnike da loptu zadrži i proslijedi, a ni dovoljno fudbalske intuicije, da odigra iz prve. Sve što vezni red uradi, dobro on uglavnom uprska, gubljenjem lopte, što protiv ekipe koja igra na kontre, može da bude pogubno. Jednostavno, ako nije mogao da u par navrata zadrži loptu protiv anonimusa iz Ventspilsa, teško da će moći išta da uradi, protiv daleko ozbiljnijih odbrambenih igrača...
Tošić i Mikić bi morali da opterete njihove bokove, stalnim napadima, ali se bojim da će jedan od njih dvojice, gotovo sigurno riijeđe ići naprijed, jer dva spora štopera, neće biti dovoljna za igru protiv kontranapada. Pretpostavljam da će taj više odbrambeno orijentisan, biti Tošić, jer je bolji u defanzivi, a Mikić je po igračkom rejtingu ispod nejga, pa je veća vjerovatnoća da će protivnik da potcijeni, njegove napadaćke mogućnosti...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 16:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nitro sve potpisujem :)
ali se plasim Kovacevica na ovim utakmicama je imao dvije tri jeftino prodane lopte...
Protiv Ventspilsa je jednu dao rivalu u noge a drugi put je preskocio zelio da propusti a Letonci nam kontru. Moramo bas bas paziti na takve greske jer ih Evropa ne prasta

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 16:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
isao je Robi na skener, postavice on to da štima, ja nesto ne brinem

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
ali se plasim Kovacevica na ovim utakmicama je imao dvije tri jeftino prodane lopte...
Protiv Ventspilsa je jednu dao rivalu u noge a drugi put je preskocio zelio da propusti a Letonci nam kontru.

Ja se nadam da je to posljedica početka sezone i tek okončanih priprema. Mada Kovačević zna da kiksne, a to je vjerovatno jedan od glavnih razloga zbog kojih nije bio Robijeva prva opcija, kad se tražio igrač na poziciji zadnjeg veznog. Tačan i pravovremen pas je apsolutno najbitniji u ovom sistemu... Mijailović ima i to, ali je izgleda potrebniji na štoperu...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 18:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nitro je napisao:
Citiraj:
Protiv Ventspilsa je jednu dao rivalu u noge a drugi put je preskocio zelio da propusti a Letonci nam kontru.

Ja se nadam da je to posljedica početka sezone i tek okončanih priprema. Mada Kovačević zna da kiksne, a to je vjerovatno jedan od glavnih razloga zbog kojih nije bio Robijeva prva opcija, kad se tražio igrač na poziciji zadnjeg veznog. Tačan i pravovremen pas je apsolutno najbitniji u ovom sistemu... Mijailović ima i to, ali je izgleda potrebniji na štoperu...

I ja mislim da je mijailovic bolja opcija na zadnjem veznom... Isto je borben i besprekorno odradjuje defanzivne zadatke a pri tome ima bolji pas i brze se oslobadja lopte....

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 19:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
skeva je napisao:
Nitro je napisao:
Citiraj:

I ja mislim da je mijailovic bolja opcija na zadnjem veznom... Isto je borben i besprekorno odradjuje defanzivne zadatke a pri tome ima bolji pas i brze se oslobadja lopte....

kovacevic ima francusko iskustvo i relativno bolje poznaje protivnika

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=25276 :D

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 11:34 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Danas igramo prvu utakmicu u prvenstvu. Evandro je povrijedjen, a Kadu ima kartone, tako da će se morati krpiti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]