banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 02:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Sep 2009, 17:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
A onog Mrdje sta je cova promasivao :lol: ,nikad od njega velikog igraca

Zato je i zavrsio u Vojvodini :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 19:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Lekic nam mnogo znaci...mnogo....
Dobro je, samo da se pobjedjuje...
Da nije bilo onog usranog evrogola iz slobodnjaka, Zvezda bi bila prva sa maksimalnim ucinkom od 18 bodova i gol razlikom 12:0...al ne zalim se ni sada :D :D :D :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 19:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Go razlika samo pokazuje koliko je liga trula,kao najbolja odbrana lige, cak i izgledaju dobro na terenu a,kad se samo sjetim evrope i golova sto smo primili, zlo i naopako.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 19:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Komentator je najjači, kao da je Zvezda igrala protiv Manchestera... priča o Vojvodini kao o nekom čudu fudbala...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 19:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Rikas je napisao:
Go razlika samo pokazuje koliko je liga trula,kao najbolja odbrana lige, cak i izgledaju dobro na terenu a,kad se samo sjetim evrope i golova sto smo primili, zlo i naopako.

I prosle godine je liga bila trula pa smo opet primili 100 golova....

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Бодови се пишу, играли смо без капитена и најбољег стријелца лиге, али...

Пижон је, у складу са својим, сада слободно могу рећи, зихерашким имиџом, почео и ову утакмицу. Поново три задња везна, од којих два уопште не би требала да се баве фудбалом, већ, рецимо, карлингом или сједећом одбојком... Исах и Паја нису били на нивоу на какав су нас навикли на почетку, али су и такви опет међу бољима. Паја је имао један кикс и ону ситуацију над Мрђом, остало добро. Бригел је одиграо лоше, опростиће му се, овај пут, због здравствених проблема. Одбрана је дјеловала солидно, уз пар грешака. Види се да Вилотић "зна лопте", али ме мало брину ти његови киксеви, бојим се синдрома "Бишевац". Стамени би лако могао да понесе епитет играча утакмице, уз одличног Јефтића. Јефтић, по мени, наш најбољи нападач. Његов уговор се мора откпити. Није он Нистелрој или Руни, али дјелује као прави, што се каже, школовани фудбалер. Правилно се креће, поставља, а сигуран је у реализацији, ово све, понављам, у ЈСЛ оквирима. Стамени има велику сигурност код излазака на лопту, у скоку, а добар је на линији, скинуо је 2 одличне шансе Војводине. Самим држањем овог момка на клупи, на почетку сезоне, Пижон се обрукао. Ту је такође, његово бесумучно држање младих играча на клупи. Тек сад даје шансу Лазовићу, Обрићу само у купу, Врањеша нема ни у причи... Оно што се нашем стручњаку не може замјерити је мотивисање појединих фудбалских медиокритета који носе овај, за мене, свети дрес. Већину свог незнања надокнађују изгарањем на терену. Можда то и буде довољно за титулу у оваквој лиги, али без озбиљног појачавања, не гине нам брука у европи. Зато нисам ни изблиза "наложен" на праћење ЈСЛ-а у овој сезони, јер се, благо речено и немам чему надати. У овој екипи, ко је шта знао, већ је показао, пуно боље од овога, не може. Евентуално мали Лазовић да бљесне. Пуне се новински ступци причама о младој екипи, а нама стартних 11 има просјек 24,4 године.
Комплетна атмосфера око клуба је добра, навијачи су уз клуб нон стоп, гдје год да гостујемо, као да смо домаћини. О Маракани да не причам. Новинари мирују, нико не нуди бурек за пљувачину по Звезди. Иду чак у другу крајност, измишљају приче о Фејноридима, вилама, кулама... То је оно што је недостајало прошле сезоне.

Што се тиче Главоњине прћије, или ти ФСС-а, брукање се наставља. Јуче се на стадион Војводине, на вријеме, могло ући само ако ти је поменути, брат рођени. И једни и други навијачи се жале да су морали да улазе на један улаз, гдје је проток био, буквално, 10 људи у минути, о извању патика и детаљној контроли, да не говорим. (ово све ми је причао брат из НС који је био на утакмици). Већина их није видјела прво полувријеме. Тв пренос, криминалан. Она два водитеља су толико глупости изваљивала, да то није нормално. Суђење, такорећи очајно. Онолико контрафауолова Звезди, пресмјешно. Чист пенал над Јефтићем није суђен, па је касније обављена, увијек популарна, компензација (ситуација Паја - Мрђа).
А ти, ГЛАВОЊО, освијетли стадионе, поправи суђење, смири мајмуне у РТВ сервису, не фаворизуј никога, не поткупљуј новине, па се онда држи европских стандарда, стоко сељачка!
Тол`ко о томе. :wink:

Poslednji put menjao bigman dana 28 Sep 2009, 19:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 12:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
bigman je napisao:
Што се тиче Главоњине прћије, или ти ФСС-а, брукање се наставља. Јуче се на стадион Војводине, на вријеме, могло ући само ако ти је поменути, брат рођени. И једни и други навијачи се жале да су морали да улазе на један улаз, гдје је проток био, буквално, 10 људи у минути, о извању патика и детаљној контроли, да не говорим. (ово све ми је причао брат из НС који је био на утакмици). Већина их није видјела прво полувријеме. Тв пренос, криминалан. Она два водитеља су толико глупости изваљивала, да то није нормално. Суђење, такорећи очајно. Онолико контрафауолова Звезди, пресмјешно. Чист пенал над Јефтићем није суђен, па је касније обављена, увијек популарна, компензација (ситуација Паја - Мрђа).
А ти, ГЛАВОЉО, освијетли стадионе, поправи суђење, смири мајмуне у РТВ сервису, не фаворизуј никога, не поткупљуј новине, па се онда држи европских стандарда, стоко сељачка!

bigman je napisao:
Ko o чему, курва о поштењу... :roll:

:lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
skypostman je napisao:
bigman je napisao:
А ти, ГЛАВОЉО, освијетли стадионе, поправи суђење, смири мајмуне у РТВ сервису, не фаворизуј никога, не поткупљуј новине, па се онда држи европских стандарда, стоко сељачка!

bigman je napisao:
Ko o чему, курва о поштењу... :roll:

:lol:

:lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Два гробара се такмиче који ће више спамовати тему о Звезди. Умјесто да кажу неки аргумент, бесумучно кликћу по смајлијима... Да буде жалосније, један је модератор. :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 20:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
bigman je napisao:
Два гробара се такмиче који ће више спамовати тему о Звезди. Умјесто да кажу неки аргумент, бесумучно кликћу по смајлијима... Да буде жалосније, један је модератор. :roll:

Ти баш не знаш за шалу? :D

Иначе, слажем се са твојим постом у вези главоње у потпуности.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja se uopste ne slazem,kao sto sam i ranije rekao sudije navlace i Partizanu i Zvezdi.Sta ti mislis,ako sam ja moderator da se trebam klimati glavom i slagati sa svim sto neko napise,valjda imam pravo na svoje misljenje :roll:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Ja se uopste ne slazem,kao sto sam i ranije rekao sudije navlace i Partizanu i Zvezdi.Sta ti mislis,ako sam ja moderator da se trebam klimati glavom i slagati sa svim sto neko napise,valjda imam pravo na svoje misljenje :roll:

А које је твоје мишљење? Ово: :lol: ??? Или ово: :roll: ???
И ја нисам првенствено причао о суђењу. (то је одавно тако, и ја сам на то навикао) сад сам акценат дао на неке друге ствари.
Ако већ немаш неки аргумент којим би ми доказао да је Главоња поправио нешто по овим питањима, или бар ради на томе, чему цитирање читавог поста и додавање смајлија на то? Класичан спам. Нити се из тога може добити здрава дискусија, нити било каква размјена мишљења. Није довољно што контадор и слични на свакој страници оставе по једну реченицу и један смајли, па мораш и ти то радити? Ово личи на циркус, најобичнији. Прије неки дан сам листао неку тему, не сјећам се коју, баш сам бројао, на свакој страни има један оригиналан и озбиљан пост, остало су цитати истог или плејада смајлија. Да се разумијемо, не мора се писати километарски пост да би нечему вриједио, нека буде једна реченица, али да она говори нешто, а да није нека спрдачина. Људи ово је форум, а не јебени фејсбук! Коме је до дружења, нека испија кафе или шта већ. Неко ко дође на форум са стране, кад види ово, може само да лупи по иксићу у горњем десном углу...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
На овај задњи пост "великог човјека" све што могу да кажем је: Ваистину!

П.С.
bigman je napisao:
А које је твоје мишљење? Ово: :lol: ??? Или ово: :roll: ???

"И какав старт Хаџиалагића!" 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
А ти, ГЛАВОЊО, освијетли стадионе, поправи суђење, смири мајмуне у РТВ сервису, не фаворизуј никога, не поткупљуј новине, па се онда држи европских стандарда, стоко сељачка!

:lol: :lol: :lol:
Sta Glavonja ima sa RTV servisom?Daj mi jedan dokaz da je Glavonja potkupio novinare kad je javna tajna da u vodecim dnevnim listovima uglavnom preovladjuju obe struje tj Partizanova i Zvezdina.Kako nisi sponjinjao sudjenje kad su dosasasnjem toku sampionata vama sudjenji sumnjivi penali?I daj molim te mani se vise ti supljih prica o teorijama zavere jer cu te u protivnom smatrati za neozbiljnog diskutanata sto se tice tema o Zvezdi i Partizanu. :roll: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Наравно да има везе. Послије онако смијешног вођења утакмице, ТВ Војводина би требала бити кажњена забраном преноса утакмица бар 2-3 мјесеца! Није битно што је Звезда играла, могао је бити и Партизан, али онолико лупати у једној емисији... Замисли да на на некој шпанској телевизији одвали лик, типа: "Анри је дошао у Барселону ове године..." Знаш кад би поново тај водио неку утакмицу? И каква би казна била? То је један баналан примјер. Ко је гледао утакмицу, зна на шта мислим. Ја не пратим утакмице Партизана, а исто бих то рекао, да неко лупета!

Друго, ево ти још један примјер. Кажњавају се Звезда и Смедерево, ок, заслужено. Шта је са бакљадом Гробара у Чачку. Идентична ситуација. Како су они кажњени?
Треће, новинари, пуне новине изгредника Делија, а Гробари избоду страног држављанина, једва пар реченица... Смјешно.
Четврто, ја сам јасно рекао да није ни нама ни Војводини суђен пенал! Ово за контрафалуове мисли свако ко је гледао утакмицу. Класично домаћинско суђење, као да је БиХ лига.
Пето, да пажљивије читаш постове, видио би да сам говорио и до сада о криминалним одлукама ФСС-а и судијске организације. Примјер, Напредак:
bigman je napisao:
Само се Звезди догађа да се судијска тројка промијени преко ноћи, уочи утакмице! И то судија којем је једном одузета лиценца због крађе Звезде?

bigman je napisao:
Какав идиот може дозволити рефлекторе само са једне стране терена??? Па и кретен зна да играчима на супротној страни то избија очи???
Једном смијењен судија због крађе Звезде суди на упитном терену и под упитним условима? Случајност, наравно...

О прошлој сезони да не причам. Насртање Дијаре на играча Борца, па потом на судију (?!?!?), без праве казне. Утакмица пред одлазак на зимску паузу Звезда - Хајдук, Партизан претходно изгубио, Звезда игра да се приближи на 4 бода. У току те утакмице 5 (ПЕТ) пута, играчи Хајдука играју руком у свом шеснаестерцу, судија ништа не свира. Ми губимо 2:1, на одмор се иде са 7 разлике. Након тога иде дерби, Мореира у 97 минуту даје за изједначење. Остало је историја. О сезони прије те, да не говорим. Директо украден куп у полуфиналу, задњих 5 утакмица Партизана побједама у 90+ минутама. Пенали, слободњаци... Звезда доведе пар странаца, након пар дана Воле изјављује: "Ограничити број странаца у лиги!"... Случајно, наравно. :roll:
О Главоњиним брљотинама могу до сутра да ти аргументујем.
Понављам, уопште се не ложим на ЈСЛ лигу, из разлога које сам раније навео. О суђењу не причам зато што Звезда није неког побиједила и сл. То ми је тотално небитно, јер ми титула нема толики значај. Ишао сам на неке утакмице и ићи ћу, не би ли било како помогао свом клубу, даље од тога ме ЈСЛ не занима. О суђењу причам само зато што такво уништава српски фудбал. Џаба вам ове ваше титуле и дупле круне кад двије сезоне не можете никоме откинути бод у Европи. Чим изађете пред објективне судије, добијете по ушима.
И да закључим. Бољи сте од нас, играчки, то је дефинитивно. И ове године. Поента је да ми УОПШТЕ немамо шансу у овим условима, ако се нешто не промијени.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Што се тиче суђења нешто баш и невјерујем о теорији завјере, Толе и тако то...

Ја сам лично задовољан суђењем у НС, навијањем такође, игром никако. Знам да је дерби да се игра на резултат али овакве игре уз већ сва срања са навијачима никако не могу да поправе квалитет лиге + бројност навијача.

Пенали су евидентно били, сигурно по један за обе екипе али судија једноставно није имо муда да покаже на бијелу тачку па макар било најочигледније играње руком или неки мај гери ударац.

Што се тиче суђења у глобалу, не треба бити много паметан па схватити да су ЦЗ и Пар. повлаштени, било је и биће. Колиго код то јадно изгледало зна се који су сеоски клубови а који не. На простору бивше Југе била су само 4 клуба, сви остали су били сеоски, вјеровао неко или не. Замислите да исти полошај има Реал и Херез, или Интер и Сиена? Да се разумјемо, хоћу да кажем да је то свагдје у свијету, е сад што је Партизанов човјек на челу савеза нормално значи да у ситуацији стани пани, они су у предности али не много већој него Звезда. То ће се сутра окренути када неки Звездаш дође на село савеза и у то уопште не треба сумњати.

Неке ствари су једноставно такве какве јесу и по том питању се не може пуно урадити. Узмити за примјер најбаналније ствари из живота, ако идеш да потврдиш књижицу а колега ти ради на шалтеру, да ли ћеш чекати у реду? Знаш полицајца а возио си пијан, да ли ћеш платити казну?

Кад су навијачи у питању, дерби је у НС, Воша никад боља, никад стабилнија а 60% стадиона навија за Звезду. Фирму иначе поштујем због организованости и преданости у навијачком свијету а опет нису се чули ма ни 20 минута од навијања Делија.

За коментаторе шта рећи, не могу им ного замјерити јер су иначе Воша и НС у цјелини апсолутно запостављени од РТС, тако да из њих више прича гњев према Београду уопштено. Не знам колико су небулоза изрекли кад су у питању нетачне информације и због тога неби требало да раде преносе, а због пристрасности ме заболе...

На крају им је у ушима остало сигурно ... Нови сад је наш, пуши га фирмаааааш 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:

Што се тиче суђења у глобалу, не треба бити много паметан па схватити да су ЦЗ и Пар. повлаштени, било је и биће.

To ja stalno govorim ali dzabe.Pogledajte bilo koju utakmicu Partizana ili Zvezde protiv bilo kog kluba iz nase lige i sve ce vam biti jasno.Par i CZ se svira bukvalno svaki kontakt dok se protivnicki igrac dobije faul samo ako mu nedaj boze polome nogu+prica oko penala,izracunajte na kraju prvenstva koliko se penala dosudi njima a koliko ostalim ekipama.Znaci poenta price je da se favorizuju i Partizan i Zvezda a ne samo jedan od ta dva kluba kako hoce neko da prikaze.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 00:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ајме мени, шта све жив човјек може извалити...
Gocias je napisao:
Пенали су евидентно били, сигурно по један за обе екипе али судија једноставно није имо муда да покаже на бијелу тачку па макар било најочигледније играње руком или неки мај гери ударац.

Gocias je napisao:
Ја сам лично задовољан суђењем у НС

Значи ти си задовољан кад се не суде евидентни пенали? Или кад судија нема храбрости да то свира? Шта је ту добро? Во имја оца...
Gocias je napisao:
Замислите да исти положај има Реал и Херез, или Интер и Сиена?

Да, имају исти положај. Зато се и дешава да их ови "мали" побиједе. Зато и јесу тамо гдје су, а ми овде, на дну.
Потрпедсједник судијске организације је Џомба, ЕЕЕЕЈ ЏОМБА???
Gocias je napisao:
За коментаторе шта рећи, не могу им ного замјерити јер су иначе Воша и НС у цјелини апсолутно запостављени од РТС, тако да из њих више прича гњев према Београду уопштено. Не знам колико су небулоза изрекли кад су у питању нетачне информације и због тога неби требало да раде преносе, а због пристрасности ме заболе...

А тек ово... Узмимо и да јесу запостављени. Којем то "спортском новинару" даје за право да буде необјекитиван? Или чиме он може да оправда своје незнање, нестручност??? То што је Звезда побиједила и даље не значи да треба прелазити преко неких ствари. "Спортско новинарство" у Србији је рак-рана српског фудбала.
А за Главоњу, још нешто. Када је отишао са функције, Ђукић је рекао:
Citiraj:
"U srpskom fudbalu svako svakome duguje nešto, to su repovi koje naši čelnici vuku iz prošlosti. Sve se događa po ćoškovima... Da bi gosn Karadžić postao predsednik FSS, potrebno je da Zečević tu i tamo izlobira poneki glas. I to tako funkcioniše. Naravno, to dovodi predsednika u situaciju da posle svima duguje i šta čovek da radi kada ga pozovu i traže da im vrati uslugu? Onda tražite "rupe". Tako to funkcioniše, večito se traže "rupe" u zakonima, propisima..."

Citiraj:
Đukić je naveo i primer.
"U tome je razlika između Karadžića i mene, što ja poštujem zakon, a on traži rupe. Po pitanju isplate mog ugovora, rekao je "tražićemo rupe u ugovoru". O tome vam pričam, to je njegov sistem rada. Isto je bilo i sa pozivanjem fudbalera. Meni zakon, odnosno propisi FSS daju mogućnost da pozovem svakog fudbalera kojeg želim i ja sam tu mogućnost iskoristio. On je kasnije tražio rupe, kako bi poslao Fejsu kući"."I, kako ja posle da kažem igračima da izginu za grb države na terenu, kada im odozgo, direktno od predsednika stiže informacija da je klub preči od reprezentacije?!"

О младим играчима:
Citiraj:
"Oni su jedina svetla tačka srpskog fudbala. Nemam potrebe da im se udvaram, ali tragedija je da oni budu u drugom planu. Odem u Niš i shvatim da ljudi tamo ne znaju igrače Partizana i Crvene zvezde, ali zato svi znaju za Toleta i Džombu".

Мислите о томе...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa jasno je ko i dan da je Glavonju neko izgurao,zar si toliko neozbiljan da mislis da su prethodni predsednici dosli na tu funkciju kao zasluzni sportski radnici,ma dajjjjj.A sto se Djukica tice zasto to pitanje nije ranije potegao vec tek onda kad je smenjen a svi znamo da je smenjen zato sto je Reprezentacija pod njegovim vodctvom bila katastrofalna.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ako ostavimo suđenje po strani, jer je to priča koja bi mogla da se protegne nadugo i naširoko,a moram priznati da je Zvezda i sama kriva za sadašnju situaciju u tom pogledu. Prosto jer je dozvolila da na ključna mjesta u FSS, zasjednu Partizanovi ljudi, iako je par godina unazad, u tom segmentu situaija bila sasvim povoljna za Zvezdu i tada je imao ko da zaštiti njene interese.

Ono što meni smeta i dalje, jeste nepostojanje igre, kvaliteta i što je najgore perspektive. Mladi ne igraju, igra se prevaziđeno, ziheraški i degutantno, do te mjere da mene recimo ni pobjede ne raduju toliko. Zašto bi me radovale, kad je ta titula, koja bi mogla da se osvoji, samo prividan uspjeh. Rekao sam milion puta da je uspjeh u Evropi, jedino mjerilo kvaliteta tima u sadašnjoj situaciji, a Zvezda, čak i da osvoji titulu sa ovim timom, u Evropi jednostavno nema šta da traži. Tim za Evropu, pravi se par godina, a ovaj sadašnji, pokazao je već sada svoje maksimume, koji su, po svim parametrima, jadni i mizerni... I šta tu ima dobro, osim eventualno Slavka Perovića, koji recimo izrasta u dolidnog napadača i pretvara se u potencijalni dobar izvor prihoda na kraju sezone, jer će kao mlad igrač iza sebe imati sezonu sa 15-ak golova i niza dobrih igara.

Zvezdina igra je prepuna apsurda... Najofanzivniji igrač je desni bek (Ninkov), najkreativniji je zadnji vezni (Isah), najškolovaniji napadač, sjedi na klupi (Jevtić), najkonstantniji igrač je onaj koji bi u svakom normalnom timu bio samo alternativa rezervnom igraču (Bogdanović), a na lijevoj strani igra čovjek koji apsolutno ne zna da se služi lijevom nogom (Blažić). Zadivljujuća je činjenica da u takvoj situaciji, Zvezda stiže do pobjeda.

I neka neko kaže da sam stalno nezadovoljan... Jesam. Zar Zvezdini navijači treba da se zadovoljavaju minimalnim i ziheraškim pobjedama, protiv osrednjih superligaša? Zar Zvezdini navijači treba da se zadovolje činjenicom da je drugi krug kvalifikacija za neko evropsko takmičenje, Zvezdin maksimum?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]