banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Feb 2008, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Prvo, imam apsolutno povjerenje u Dušana Ivkovića što se tiče ovog okupljanja reprezentacije i vjerujem da ćemo poslije mnogo godina konačno imati monstruozno jaku ekipu, a bogme i dobru atmosferu.
Darko je rekao da njegovo igranje nikad nije problem i da će odmah da se odazove ako ga pozovu. Tačno je da mora još da radi na napadu, ali evo čitam u novinama da mu se i taj segment igre popravlja u posljednjim utakmicama. Odbrana valjda nije ni upitna, prisjetimo se utakmice protiv Grčke i šta je radio Papadopulosu.
Inače, mislim i da ćemo konačno ponovo da vidimo Peđu u reprezentaciji. Duda reče da mu je saopštio da ga vidi kao lidera ekipe i da mu se ta ideja dopala. Kako je Duda ozbiljan čovjek, ne vjerujem da bi sad nešto izmišljao i davao nam lažne nade. Samo da ga mimoiđu povrede. Peđu, ne Dudu.
E sad, što se Pavlovića tiče, ovi izvještaji su mi misterija. Prvo, šta ima da se ljuti što nije bio u reprezentaciji, pa neko mora da otpadne, ne mogu svi da igraju. Drugo, taj famozni spisak je bio za EP 2005, pod Obradovićem, a sad je selektor Ivković. I konačno, ako je već ljut, zašto je onda izjavljivao da će da igra za Srbiju? Mogao je da igra za CG ili jednostavno da batali sve i ne priča ništa. Mislim da je sasvim moguće da je njegov tata malo popio prije razgovora sa Ivkovićem, pa je lupao gluposti. U svakom slučaju, mislim da Pavlović nije baš igrač zbog koga bi trebalo da gorke suze ronimo ako ne bude igrao.
Ne znam šta je bilo sa Radmanovićem i da li je Ivković pričao sa njim. Iako Radman nije baš sami vrh, bio bi koristan ekipi, naročito ako bude dobra atmosfera, pa i njega krene. Zamislimo Peđu na jednom krilu, Radmana na drugom, Vujanić dijeli lopte a trice pljušte ko kiša. Mali je problem što mi još od Peđe Danilovića nemamo dovoljno kvalitetnog beka šutera i ne vidim naznaka da bi situacija mogla da se promijeni ubrzo. Stoga bi možda ipak onog dripca iz Bara valjalo privoljeti da igra.
E sad, biće interesantno kad Duda krene u evropsku turneju. Zanima me da kako će teći razgovor s Vujanićem i da li u obzir i dalje dolaze pojedini zaboravljeni asovi kao što su Milojević, Aškrabić, Marinović ili braća Nađfei.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 11:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 22:09
imamo mi beka šutera ali nemamo takvog koji igra konstantno na istom nivou...nema veze, 10 poena 10, ali da znas da ce ih zabijati toliko na svakoj utakmici...a ne ko stojakovic: lakersima 36 sledeće veče 4...gdje to jos ima.

danilović je uvijek zabijao oko 15-20 i tu nema priče...đorđević malo više, paspalj i divac oko 10-12 i eto ti pobjede...ostali po 5-6, i puna kapa na kraju.

ovo danas...sranje...sjeti se gurovića: zabija po 30 komada i dođe derbi nema čovjeka u kuruzima...kecman ga čuvao stavio ga u mali džep...

nama trebaju igrači sa konstantnom formom...da odrade čitavo ep, sp ili olimpijadu...ovo toplo-hladno ne vodi nikuda...zato je pavlović nepotreban...nisu ni ostali bajka ali bar mogu zabiti 10-ak koševa pa makar i na silu.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 20:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2005, 15:53
Nija da je prijeko potreban,ali nije ni za to da ga se tek tako odbaci.Sa deckom koji jede bananu ne poluvremenu 8) nije jos razgovarao.On je meni strasan igrac,em je blesav sa glavom,em zna decko da igra.A sto se tice Gurovica,to je takva kurva od covjeka da je to smjesno.Prvo se kleo u grobare,pa se lizao sa ciganima,a kada je kao klinac zivio na detelinari pricao kako najvise gotivi Hajduk iz Splita.Nikakav igrac on nije,to je dokazao x puta,a kao covjek je govno ono najvece.
I u pravu ste za dvojku,bas nemamo igraca koji ce sa te pozicija da svaku tekmu da 15tak poena.Ali recimo,u zadnje vrijeme Tadija Dragicevic bas fino igra,ima mekanu ruku,zna da udje,da pogodi sa 7metara,ali je on opet krilo,a sa krilima pet timova mozemo da pravimo.Ali ide nabolje,u svakom slucaju.Meni je bas zao Milojevica,ne mogu da vjerujem da se nije snasao u Spaniji.On je strasan igrac!

off.Jel zna neko sta je sa onim Mladenom Sekularcem,sto je igrao za FMP?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 20:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Najjačih pet trenutno:

Teodosić
Rakočević/Pavlović
Stojaković
Krstić
Miličić

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 22:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Najjačih pet trenutno:

Teodosić
Rakočević/Pavlović
Stojaković
Krstić
Miličić

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bua bua bua

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

odavno veću izvalu nisam pročitao!

čovječe, kakav krstić i teodosić! jel ti pratiš sport...teodosić je tipičan primjer igrača koji jednostavno ne može igrati jake utakmice...nije isto biti prvi sa juniorima kad igraš protiv još većih levata, i kasnije pređeš u olimpijakos i onda se pogubiš...ok, debitant ali riki rubio je sa 16 godina igrao evroligu i zakucavao preko 20 cm viših igrača od sebe...đorđevića, danilovića neću ni pominjati šta su radili sa 19-20 godina...

nemamo mi centra koji zna iskoristiti prednost u visini!!!

pazi ovo, krstić je zvanično visok 212 cm...i umjesto da ladno zakucava preko nizih igrača on kao kosta perović počne da fintira protivnika i naravno: ili popuši bananu ili napravi korake...tragedija...sreća pa je otišao iz partizana.

naš poslednji pravi centar je bio REBRAČA!!! taj čovjek je prosto letio...a onda ga leđa sjebala, kasnije problemi sa srcem...mogao je još igrati bar 5 godina.

on je nosio igru i jugoslavije i panatinaikosa kad su bili prvaci svijeta odnosno evrope...1998. i 2001.godine. toliko o našim ''peticama''

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 22:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pogledaj ponekad kad igra Olympiacos pa ćeš vidjeti kako Teodosić igra zadnja dva mjeseca. Pored toga, nisi dao svoj prijedlog za playa ili ipak jesi. Izvini trebali bi zvati Đorđevića, on je rasturao sa 20 godina. Pored njega, Krstić je do povrede na početku sezone davao u prosjeku 13 poena u NBA ligi, što od Divca nije uspio niko od naših centara koji se oprobao preko bare. Možda je ipak bolji Rebrača, sjebao je leđa, al mogao je igrati još pet godina.

To je bilo obrazloženje o igračima po kojima si se, onako kako samo ti znaš, posrao u sekundi.

Sad te molim da napišeš, ko je trenutno kvalitetniji na te dve pozicije od njih? Jedno je srati po ljudima, po svim temama i rubrikama na koje se javljaš, kontrirati sam sebe, srati po tuđim komentarima,...... a sasvim drugo je obrazložiti realnom rečenicom zašto on nije za to mjesto ili zašto je neko drugi trenutno kvalitetniji od njega! To si sve mogao napisati sasvim normalno bez "pokušaja" ismijavanja nečijeg mišljenja, ili možda nisi? Ovo ti nije ni prvi, ni deseti, ni stosedamdesti put da sereš po svakoj mogućoj temi i samo je pitanje vremena kad će uslijediti novi ban.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 22:35 
Početnik
Početnik

falcon je napisao:
Sondri je napisao:
Najjačih pet trenutno:

Teodosić
Rakočević/Pavlović
Stojaković
Krstić
Miličić

bua bua bua

čovječe, kakav krstić i teodosić! jel ti pratiš sport...teodosić je tipičan primjer igrača koji jednostavno ne može igrati jake utakmice...nije isto biti prvi sa juniorima kad igraš protiv još većih levata, i kasnije pređeš u olimpijakos i onda se pogubiš...ok, debitant ali riki rubio je sa 16 godina igrao evroligu i zakucavao preko 20 cm viših igrača od sebe...đorđevića, danilovića neću ni pominjati šta su radili sa 19-20 godina...

pazi ovo, krstić je zvanično visok 212 cm...i umjesto da ladno zakucava preko nizih igrača on kao kosta perović počne da fintira protivnika i naravno: ili popuši bananu ili napravi korake...tragedija...sreća pa je otišao iz partizana.

naš poslednji pravi centar je bio REBRAČA!!! taj čovjek je prosto letio...a onda ga leđa sjebala, kasnije problemi sa srcem...mogao je još igrati bar 5 godina.

on je nosio igru i jugoslavije i panatinaikosa kad su bili prvaci svijeta odnosno evrope...1998. i 2001.godine. toliko o našim ''peticama''

A ja isto vecu glupost odavno nisam cuo,kada pricas o Teu i Krletu.Koliko si ti imao priliku da gledas Teodosica ove godine,i jesi li ga gledao uopste?Prvo to da razjasnimo,pa cemo onda da udjemo u diskusiju,o jedinom nasem mladom igracu koji ima u igri smek stare skole,iz koje su ponikli sale nacionale i danilovic.
Pricas za Krleta da ne valja?Ti ili ne pratis dovoljno dobro kosarku,ili si pomijesao Krstica sa nekim drugim Krsticem.Igrao je rookie allstar,konstantno je prije povrede imao dabl dabl.Trenutno nije bolji od Rebrace(poredim Rebarceta kada je bio u top formi 1998-2002)ali sledeca godina ce dati odgovor da li ili nije igrac za velika djela.A tako pljuvati po nekome iz razloga sto ne zakucava preko igraca i slicno,je i vise nego neozbiljno.
I ajde,da vidimo tvoj prijedlog za nasu selekciju.Da vidimo koga ti to cjenis,kada ti je Krle slab,a Teo nije igrac za velike utakmice?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 22:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

lacoste je napisao:
falcon je napisao:
Sondri je napisao:
Najjačih pet trenutno:

Teodosić
Rakočević/Pavlović
Stojaković
Krstić
Miličić

bua bua bua

A ja isto vecu glupost odavno nisam cuo,kada pricas o Teu i Krletu.Koliko si ti imao priliku da gledas Teodosica ove godine,i jesi li ga gledao uopste?Prvo to da razjasnimo,pa cemo onda da udjemo u diskusiju,o jedinom nasem mladom igracu koji ima u igri smek stare skole,iz koje su ponikli sale nacionale i danilovic.
Pricas za Krleta da ne valja?Ti ili ne pratis dovoljno dobro kosarku,ili si pomijesao Krstica sa nekim drugim Krsticem.Igrao je rookie allstar,konstantno je prije povrede imao dabl dabl.Trenutno nije bolji od Rebrace(poredim Rebarceta kada je bio u top formi 1998-2002)ali sledeca godina ce dati odgovor da li ili nije igrac za velika djela.A tako pljuvati po nekome iz razloga sto ne zakucava preko igraca i slicno,je i vise nego neozbiljno.
I ajde,da vidimo tvoj prijedlog za nasu selekciju.Da vidimo koga ti to cjenis,kada ti je Krle slab,a Teo nije igrac za velike utakmice?

evo moj predlog (pod uslovom da se svi odazovu)

znači svih 12:

1. stojaković (definitivno naš najbolji igrač)
2. vujanić (naš najbolji plej)
3. tepić (dokazao se već 2 godine u evroligi)
4. radmanović (može odigrati dobro ako hoće)
5. miličić (dobar u odbrani, još napad da popravi)
6. rakočević (dobra sezona iz njega, ove takođe odličan)
7. gurović (objektivno dobar igrač ako ga kontroliše čvrsta ruka trenera, ivković to jeste)
8. dragićević (dobar i pre svega koristan igrač: odbrana, napad, skok...)
9. veličković (takođe se dokazao u evroligi)
10. milojević (pravi pit-bul pod košem, samo da bude fit)
11. jarić (može odigrati dobro, ako mu se tačno odredi šta da radi, a ne da sam fantazira)
12. mačvan (treba ga lagano uvoditi u A tim, biće dobar igrač, ne filozofira puno kao krstić)

jel valja...

malo sam se dvoumio između drobnjaka i milojevića ali nisam siguran kako se drobnjak na kraju odredio: srbin ili crnogorac

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 23:31 
Početnik
Početnik

[/quote]

znači svih 12:

7. gurović (objektivno dobar igrač ako ga kontroliše čvrsta ruka trenera, ivković to jeste)
11. jarić (može odigrati dobro, ako mu se tačno odredi šta da radi, a ne da sam fantazira)
12. mačvan (treba ga lagano uvoditi u A tim, biće dobar igrač, ne filozofira puno kao krstić)

jel valja...

malo sam se dvoumio između drobnjaka i milojevića ali nisam siguran kako se drobnjak na kraju odredio: srbin ili crnogorac[/quote]

Drobnjak je Crnogorac,cak mislim da mu je Dule dao kapitensku traku.Danas je bas imao intervju u zurnalu.
To je to,nemam sta da kazem na ovaj sastav,sem sto bih ja izbacio Gurovica.Za Milenka Tepica se apsolutno slazem da treba da bude u sastavu,decko igra odlicno.Krstica umjesto Gurovica,jel u ovom sastavu jedino ti je Milicic preko 2.10
Ovo bi bas bila fajterska ekipa,samo kada bi ostvarili hemiju izmedju sebe.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 01:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
znači svih 12:

Dobar ti ovaj prijedlog... 7 krilnih igrača u timu. Jedan jedini pravi centar, i to Miličić, tanak sa živcima i nemoćan protiv pokretljivih visokih igrača. Trebao bi opet da igra po 40 minuta, pa da kraj takmičenja dočeka na nosilima. A za nebuloze koje si izvalio o Teodosiću i Krstiću zaslužuješ orden. Teodosić je najtlentovaniji naš igrač za posljednjih nekoliko godina, ako izuzmemo povredama upropaštenog Aleksandrova, i neiskoristiti njegov potencijal u reprezentaciji, u trentuku dok je vodi jedan stručnjak kalibra Ivkovića, bilo bi ravno činu samoubistva, u koji je doduše srpska košarka već odavno debelo zabrazdila.
Krstić je igrač, koji je sa 20 godina u Evroligi imao prosjek od 20 poena i 10 skokova i koji je po meni, nezasluženo bio rangiran slabije od Miličića, prilikom odlaska u NBA. Školovan centar, koji zna da šutira, pivotira, da se otvori poslije bloka i gomilu stvari koje igrači boljih fizičkih predispozicija, uglavnom preskaču u ranim fazama košarkaškog razvoja, oslanjajući se isključivo na sirovu snagu i fizičku dominaciju, koju brzo unovče odlaskom u NBA. Krstić i Miličić - nebo i zemlja, što naravno ne znači da obojica nisu upotrebljivi u reprezentaciji.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 01:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:

znači svih 12:

1. apsolutno
2. da, uz Jarića, ali po meni još uvijek nije pružio vrhunske igre u reprezentaciji i sad je možda vrijeme za to, naravno ako bude igrao (nadamo se da hoće)
3. Tepić odličan, ali ja bih još na sljedećem velikom takmičenju dao prednost Jariću i Vujaniću, onda Tepić može lagano da preuzima. Naravno, za sada će da bude džoker s klupe i da trpa trice.
4. Definitivno može, samo kao Marat Safin ima problema u glavi i valjalo bi to nekad da sredi možda
5. Odličan u odbrani, a napada kažu već popravlja. Biće od njega nešto.
6. Odlično igra, ali mislim da je u zavadi s Jarićem, tako da će vjerovatno igrati samo jedan od njih dvojice
7. Gurović je bio odličan igrač, ali napravio je katastrofalan potez povratkom u našu košarku. Tu je onda u uzavreloj atmosferi proradila i njegova psihološka nestabilnost i sve je otišlo do đavola. Naravno, ja bih volio da ga vidim u reprezentaciji i mogao bi dosta da pomogne kad bi bio rasterećeniji i kad se ne bi očekivalo da on bude vođa, ali mislim da se i definitivno oprostio od reprezentacije.
8. Bogme, dobar je, ali treba mu još kaljenja za reprezentaciju. Taman ćemo dobro da iskoristimo ove kvalifikacije.
9. I on je dobar, ali mislim da za sada u odnosu na njega i Dragićevića prednost možda ipak treba da dobije neki iskusniji igrač.
10. O njemu već sto godina nisam ništa čuo. Nadam se da je još živ.
11. Može. Ja bih ga metnuo na prvog pleja.
12. Mačvan je još zelen. Treba da se izigra kroz kvalifikacije, a pravu šansu će da dobije na nekom narednom takmičenju.

Problem kvalitetnog beka šutera smo mogli davno da riješimo da su se sjetili da natjeraju Blejka Stepa da uzme naše državljanstvo. Taj čovjek bi se fantastično uklopio u našu reprezentaciju.
Ovako, ja glasam za sljedeću prvu petorku:
Jarić
Stojaković
Radmanović
Miličić
Krstić
Ova petorka bi svojom visinom naprosto izluđivala protivnike. Na poziciji pleja imamo Jarića koji je visok dva metra, na dvojci Stojakovića koji je zapravo trojka, na trojci Radmanovića koji je visok, na četvorci Darka koji može da igra i peticu, a na petici visokog Krleta.
No, da se ne zalijećemo previše, za sada je jedino Darko definitivno potvrdio da će da igra.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 02:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Izostavi i ti na kraju Teodosića iz svih kombinacija? Prvo Jarić pa Vujanić pa Tepić? Ukoliko su tačne te priče o svađi Jarića i Rakočevića, prije bi da Teodosić bude prvi play, a da imamo i Rakočevića. Pored toga bi definitivno dao prednost Pavloviću ispred "Banane" jer je više timski igrač, fenomenalan u odbrani i ne bi mu smetalo da Peđa vodi glavnu riječ u napadu. Pored toga bi stavio Rodneya na četvorku jer mu je ipak jače oružje šut sa polu-distance, a Miličić da ide pod koš jer je jedino tu koristan sa onolikom masom. Gasol je napustio Memphis, a Miličić je i dok je on bio tu u zadnjih 5 utakmica imao prosjek od 11 skokova i 12 poena. Tek sad će da pokaže od čega je, osim ako Kwame ne pokaže zašto ga je Jordan uzeo kao prvog picka na draftu pa on počne igrati glavnu ulogu pod košem.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 02:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ova petorka bi svojom visinom naprosto izluđivala protivnike.

Nemo' da se zaje..vate ljudi... Ta petorka bi od ozbiljnog protivnika popila tovar koševa iz kontranapada, a u napadu bi mogla da se osloni samo na šut i ništa više. Bez pravih i prodornih bekova, centri bi mogli samo da statiraju pod koševima i pokušaju da pokupe ofanzivni skok, nakon nekog promašaja. O odbrani da ne pričam. Već vidim kako pokretljvi i nadasve brzi Stojaković jurca iza blokova za Navarom i čuva ga u igri jedan na jedan. Treba li pominjati na šta bi to ličilo?

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 02:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nije problem za odbranu, samo 3-2 zona i ne može nam niko ništa. Ovu trojicu indijanaca na vrh da sa minimalnim kretnjama pokrivaju dosta terena, a ko se odvaži nek ide na Miličića. Papadopulos, navodno najbolji centar Evrope se nije dobro proveo pod košem :) Čini mi se da nije imao pogodak iz igre. To je ona famozna utakmica na kraju koje je Miličić održao "konferenciju" za pamćenje :) Opet u toj petorci jedini Miličić, tehnički najgori od petorice, ima herca da igra protiv bilo koga najbolje što može. Novica, ukoliko popravi napad ili Tadija odbranu bi mogli biti solidni sa Miličićem jer Krstić vjerovatno neće igrati neko vrijeme. U NBA je počeo ulaziti po 2-3min. Ne treba zaboraviti ni Ercega, mada mi nije jasno šta se njemu desilo na Euru, izgleda da se usro ko grlica. Mora Rakočević ili Teodosić na playa, Jarić ne može probiti prvu liniju odbrane, iako ima bolji pas od ove dvojice. Njega samo uvoditi kad treba duge, mirne napade sa uigranim akcijama da se održi vodstvo.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 09:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Nije problem za odbranu, samo 3-2 zona i ne može nam niko ništa. Ovu trojicu indijanaca na vrh da sa minimalnim kretnjama pokrivaju dosta terena, a ko se odvaži nek ide na Miličića. Papadopulos, navodno najbolji centar Evrope se nije dobro proveo pod košem :) Čini mi se da nije imao pogodak iz igre. To je ona famozna utakmica na kraju koje je Miličić održao "konferenciju" za pamćenje :) Opet u toj petorci jedini Miličić, tehnički najgori od petorice, ima herca da igra protiv bilo koga najbolje što može. Novica, ukoliko popravi napad ili Tadija odbranu bi mogli biti solidni sa Miličićem jer Krstić vjerovatno neće igrati neko vrijeme. U NBA je počeo ulaziti po 2-3min. Ne treba zaboraviti ni Ercega, mada mi nije jasno šta se njemu desilo na Euru, izgleda da se usro ko grlica. Mora Rakočević ili Teodosić na playa, Jarić ne može probiti prvu liniju odbrane, iako ima bolji pas od ove dvojice. Njega samo uvoditi kad treba duge, mirne napade sa uigranim akcijama da se održi vodstvo.

to si dobro rekao: usrao se ko grlica...ovih 12 sam naveo kao sastav koji bi trebao da izgura kvalifikacije...stari da se vrate sa s mladi da se uigraju...e sad, ko je skim u svađi to nek ostave posle kvalifikacija i ep-a...

teodosić, ako misli da ima tremu pred svaku važniju utakmicu neka se ne odaziva...ionako izgleda ko s' kruške sa onom čupavom frizurom i bradom, ko da je u četnike krenuo...za gurovića se ne sekiram, ivković nije trener koji će pristati na ucijene...znači, ako nećeš timski marš nazad u prokom pa budi zadnji u evropi...

e sad, ono najbitnije što se ovih dana vrti po štampi: pavlović. ljudi, nemoj se zavaravati...taj igrač nema petlje za ništa ozbiljno da uradi u napadu. lako mu je bilo zabijati 10-al poena kad mu je james pravio blok ili kad mu je asistirao iz nemogućih pozicija kao stiv neš...ove godine, kad james više nije tako raspoložen i još je bio povrijeđen - nema ni pavlovića. imao je priliku nekih 15-ak utakmica da bude na nivou dok je james bio odsutan, ali ništa...šupljak neviđeni.

još mi je jedno ime palo napamet: dejan koturović...taj lik je meni extra igrač...samo mu kažeš: samo hvataj lopte i brale, taj nakupi ladno 15 skokova po utakmici...ako se sjećate protiv amera 2002. čitavo drugo poluvrijeme je čuvao o'nila i wallace-a (bena)...zabio je mozda 5-7 koseva al zato odbrana...extra. kao i protiv argentine...skola na kraju završio u suncokretima...samo ne znam jel još uvijek igra...valjalo bi ga zovnuti u svakom slučaju...eto, umjesto mačvana na primjer

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 10:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Kakav crni Jaric bolan to je najlosiji nas igrac u zadnjih 10-15 godina...cuj Jaric...o boze ti sacuvaj!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 11:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
ove godine james nije raspolozen? samo si tom recenicom pokazao koliko stvarno pratis kosarku a i da je bar malo pratis znao bi da dok je james bio povrijedjen pavlovic da ne kazem nosio igru klivlenda i odlicno se snalazio i bez njega i ako on bude igrao za reprezentaciju bice jedan od nasih najboljih igraca jer je fizicki od svih njih najspremniji i najpokretljiviji! Ne znam stvarno sto si malog Teodosica izbacuju iz reprezentacije???Pa i na proslom prvenstvu mozda je on i jedini igrac za kojeg smo mogli reci da smo dobili jednog odlicnog igraca. Jedini je nesto pokazao i jedini je , pored milicica, imao muda da igra i protiv najboljih na svijetu. Nisam ni ja cuo za milojevica godinama i stvarno ne znam ni ja sta je sa tim covjekom i gdje on uopste igra?Ako je birati izmedju rakocevica i jarica tu ne bih imao dvojbe uopste jer rakocevic je mnogo bolji i korisniji igrac od jarica a u mnogo boljoj formi je.Kod jarica se vise ne vidi zelja za igranjem kao sto ju je imao davno prije i bio mi je jedan od najboljih igraca ali sada kao da je duboko potonuo psihicki i ne vidim da ce se opet vratiti.Mi na centru i nemamo nikog vise sem milicica i tu se enma sta raspravljati. Krstic ako se oporavi bice veliko pojacanje reprezentaciji pa i da samo na klupi sjedi. Radmanovic je cudan igrac, moze vrhunski odigrati par utakmica al onda se na sledecim pokaze kao neki levat koji je prvi put uzeo loptu u ruke tako da za njega bas i nisam nesto siguran.
ovako:
1.teodosic
2.rakocevic
3.stojakovic
4.krstic
5.milicic

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
1.teodosic
2.rakocevic
3.stojakovic
4.krstic
5.milicic

Umjesto Teodosića bi mogao i Vujanić, ako se vrati u formu, a ove sezone pokazuje da nije daleko od toga.
Što se tiče bekovskih pozicija Pavlović bi dobrodošao, ali nije nasušno nepohodan, jer Tepić ove sezone igra bolje, ali Rakočević može i mora da bude prva varijanta na toj poziciji, jer je jedini naš igrač koji je nosilac igre u nekom jačem evropskom klubu. U mlađim kategorijama stastava još jedan bek šuter, koji, uz pravilan razvoj nadam se može da bude sjajan igrač - Mladen Jeremić. Ko je gledao juniorsko prvenstvo u Novom Sadu, zna o kome je riječ. Uz Mačvana daleko najbolji naš igrač na tom prvenstvu.
Veliki problem je ogorman broj igrača na krilnim pozicijama, a nedostatak pravih rješenja na bekovima. Zbog toga sumnjam da će se Duda olako odreći Jarića, jer on može da bude i rješenje na dvojci. Takođe i Marko Marinović se mora uzeti u obzir, samo kako održi dosadašnji nivo igara.
Na krilnim pozicijama, četvorci preciznije, teba napraviti dobar izbor između Ercega, Dragićevića, Mačvana vjerovatno, Veličkovića, možda i Aleksandrova u nekoj perspektivi, ali i Radmanovića. To je znači već 6 igrača reprezentativnog potencijala, kojima je četvorka prirodna pozicija. na centru se sve svodi na Miličića i Krstića, a vjerujem da će se tu nači i treća petica, koja će se tražiti u krugu Perović, Mišanović, Ilić. Doduše, kad smo već kod toga, ne treba zaboraviti da je prvo veliko takmičenje koje slijedi, EP 2009. godine, što je sasvim dovoljno vremena da iskoče još neki igrači koji se smatraju vrhunskim talentima, a tu prije svega mislim na Bobana Marjanovića (visok 222 cm) iz Hemofarma, u koga se Muta Nikolić kune da će biti vrhunski igrač, ali i najboljeg kadeta Evrope Dejana Muslija koji je takođe klasična petica. Nažalost, krene li potonji stopama prethodnika, koji su takođe bili najbolji kadeti Evrope (Mladen Šekularac i Luka Bogdanović), ne piše mu se dobro.
I na kraju na trojci ne bi trebalo da bude previše problema, ako Stojaković prihvati da se vrati u reprezentaciju. Kao alternative, vidim Nikolu Dragovića, možda i Jorovića, ako se vrati u vrhunsku formu. Eto, to je neko moje viđenje, ali opet je jedan jedini čovjek mjerodavan i odgovoran, a ono što treba da raduje sve, to je činjenica da već dugo vremena, još od Pešićevog vremena, jedan trener nija imao toliku podršku javnosti na mjestu selektora.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 12:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2005, 09:39
Moka je krenuo sa podmlađivanjem reprezentacije i tako treba nastaviti.

Moj prijedlog tima za naredni ciklus je:

1. Teodosić
2. Marković
3. Tepić
4. Jeremić
5. Stojačić
6. Katnić
7. Mačvan
8. Dragičević
9. Aleksandrov
10. Musli
11. Labović
12. Kešelj

Pored ovih igrača treba uzeti u obzir i: Marijanović, Dragović, Erceg, Veličković, Tapušković itd.

Svaka čast ovim starim ali od njih nikakve vajde.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 13:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ulrich je napisao:
ove godine james nije raspolozen? samo si tom recenicom pokazao koliko stvarno pratis kosarku a i da je bar malo pratis znao bi da dok je james bio povrijedjen pavlovic da ne kazem nosio igru klivlenda i odlicno se snalazio i bez njega i ako on bude igrao za reprezentaciju bice jedan od nasih najboljih igraca jer je fizicki od svih njih najspremniji i najpokretljiviji! Ne znam stvarno sto si malog Teodosica izbacuju iz reprezentacije???Pa i na proslom prvenstvu mozda je on i jedini igrac za kojeg smo mogli reci da smo dobili jednog odlicnog igraca. Jedini je nesto pokazao i jedini je , pored milicica, imao muda da igra i protiv najboljih na svijetu. Nisam ni ja cuo za milojevica godinama i stvarno ne znam ni ja sta je sa tim covjekom i gdje on uopste igra?Ako je birati izmedju rakocevica i jarica tu ne bih imao dvojbe uopste jer rakocevic je mnogo bolji i korisniji igrac od jarica a u mnogo boljoj formi je.Kod jarica se vise ne vidi zelja za igranjem kao sto ju je imao davno prije i bio mi je jedan od najboljih igraca ali sada kao da je duboko potonuo psihicki i ne vidim da ce se opet vratiti.Mi na centru i nemamo nikog vise sem milicica i tu se enma sta raspravljati. Krstic ako se oporavi bice veliko pojacanje reprezentaciji pa i da samo na klupi sjedi. Radmanovic je cudan igrac, moze vrhunski odigrati par utakmica al onda se na sledecim pokaze kao neki levat koji je prvi put uzeo loptu u ruke tako da za njega bas i nisam nesto siguran.
ovako:
1.teodosic
2.rakocevic
3.stojakovic
4.krstic
5.milicic

koliko je zabijao dok je james bio odsutan...imas na nba.com statistiku pa prouči. kad kažem da james nije raspoložen mislim na njegovu timsku igru...čovjek se malo okrenuo sebi i ličnoj statistici...to je to.
što se miloja tiče, i on vuče povredu koljena još dok je igrao za partizan pa igra svega 10-ak minuta po tekmi.
za teodosića: imamo rakočevića, vujanića i jarića (nema potrebe da komplikujemo stvari bezveze). ok može u kvalifikacijama, ako se pokažae dobar nek ide...ali ako ne uradi ništa, nemoj da se uči na EP-u. jel pošteno... :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]