banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 16:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2013, 17:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
enc0re je napisao:
Игра под називом:
"Кад је звезда последњи пут била првак"

Држава се звала Србија и Црна Гора
Ајфон није постојао
Евро је био 75 динара
Вучић и Николић су били у радикалима
Милош Јојић је био у основној школи... ;)

:D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R_8LkeaJr6o[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2013, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ово више здрав мозак не може поднијети :-?

Наши највећи клубови су постали легло криминала, легло зла! Дубоко вјерујем да је деведесетих година било јасније ко скиме управља, ово сад је постало неиздрживо. У мору аматеризма криминал се ваљда мање примјети. Када мало боље погледам игру до дербија, дође ми да опсујем све по списку Борчи, Срему, ОФКи и осталима који нас нису одучили од фудбала, а требали су.

Из дана у дан пристужу контроверзне изјаве чланова управе који очигледно имају везе једни са другима као и ја са Обамом. Што се мене тиче струка је показала колико зна убацивањем Лазовића у игру, момка са тешком повредом кољена, који ће захваљујући португалским "мајсторима" и српским касапима паузирати у наредних 6 мјесеци. За овај пропуст би се у и румунским Пандурима добила шут карта и тужба.

Да ли било који циган може да прихвати оцјену да је Гаридо до прије 15 дана био "златна" кока за коју Звезда мора да обезбиједи новац, а данас већ је разочарење и промашена инвестиција? Ако ми било ко објасни зашто то исто није Лука Миливојевић, који ће узгред речено, из Звезде отићи у клуб власника са озбиљним психoлошким поремећајем!? И на крају, свечано обећавам да ћу престати пратити фудбал уколико ми аргументовано докаже у чему је то лошији Срђан Мијаиловић од поменуте двојице?

О Са Пинту све најгоре. Овакве бравуре на терену нису постављали ни Достанић а ни несрећни Јанковић у "најбољим" издањима. Додуше, када сам трпио и ове несрећнике могу и њега још пола сезоне да одради те чувене припреме, мада, питање је да ли ће их и дочекати.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2013, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Po svemu sudeci, Stojadinovic vise nece biti SD. Iako je bio nerazdvojan od Kokeze, sada se izgleda ne slazu dobro. Stojadinovic je sada najblizi sa Dzajicem, izgleda da sad jedino sa njim saradjuje, a Kokeza i ostali su ga sutnuli. Stvarno ne znam koji interesi i kakve struje teku nasom upravom, ali da nije dobro, nije. Kokeza je u potpunosti preuzeo upravljanje klubom i to ne moze na dobro izaci.
Kokeza, Toncev, Covicu, mars iz Zvezde.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2013, 18:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ma nije ni stojadinovic nista pokazao.Doveo potpuno neafirmisanog trenera i dao mu paprenu lovu,koju ovaj nicim nije zasluzio.Za petostruko manje love su stepanovic,rajevac ili neki iz lige,mogli ovo odraditi...stoji da je i igracki kadar najlosiji u poslednjih petnaestak godina,uz bunjinu generaciju...Dauda je ok pojacanje,ali dovesti garida i taloziti igrace na poziciji kojoj vec imamo igrace istih karakteristika,suludo..,pri tom,stopera i kreativnih igraca ni na vidiku...Opet dao bih mu sansu,jer necemo boljeg dovesti sigurno,dosta mi je adzica i sl.monstruma...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2013, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Cirkus radi non stop.

Звезда мења спортског директора, Стојадиновић одлази!?

Црвена звезда би могла по завршетку сезоне да промени спортског директора! У Управном одбору клуба са Маракане нема више јединственог става да је Зоран Стојадиновић адекватно решење за ту позицију и постоји велика вероватноћа да му се изгласа неповерење.

Slika

У прилог овој причи иде и потез Управног одбора Црвене звезде. Формирао је Спортску комисију, која ће имати важну улогу у будућем прелазном року.

На челу је потпредседник клуба Славиша Кокеза, чланови су Александар Антић и Блажо Раосављевић.

Зашто у комисији нема спортског директора Стојадиновића? – било је „Журналово“ питање за Кокезу по завршетку седнице Управног одбора.

– Спортски директор је засебан орган – одговорио је Кокеза.

Да ли ће Спортска комисија имати улогу у активностима око прелазног рока?

– Да. Име јој говори да ће се бавити спортским питањима.

Хоће ли бити промена у управи Црвене звезде?

– Не бих о томе… – остао је недоречен Кокеза.

Ивица Тончев, један од три потпредседника Црвене звезде, потврдио је „Журналу“ да је Спортска комисија по чину виша од спортског директора.

Стојадиновић је присуствовао седници Управног одбора. Хоће ли остати на функцији требало би да буде познато до краја маја. На питање има ли поверење управе, упућено јуче око поднева, одговорио је кратко:

– Немам појма да ли имају замерке на мој рачун.

Ако оде Зоран, иде и Са Пинто

У случају да Зоран Стојадиновић оде из Црвене звезде, очекује се да клупу напусти и Рикардо Са Пинто. Португалац би остао на ветрометини, без подршке човека који га је и довео у клуб.

Око Маракане је кружила информација да је у Београд допутовао адвокат Рикарда Са Пинта, али нико у клубу није потврдио ту вест.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2013, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kako mi idu na zivce ove izjave nakon derbija, bilo pobjedili ili izgubili :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 18:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ma sve je pod kontrolom :(

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 16:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Zvezda potpuno nezainteresovana i izduvana. Nešto se trude Mladenović i Kasalica. Dauda opet promašio mrtvu šansu. Sloboda dominira u svim segmentima igre.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Tuga pregolema. Samo da više sezona završi.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 17:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
prebacujem cas na kec,cas na tricu.pa sta je ovo braco moja,sloboda dominira.imaju blizu 60% posjed lopte

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 17:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
i ja bas danas odlucio da odigram na vas,ko me jebe kad sam budala.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 17:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Au, kakav kiks :) Gdje ćeš to, vidiš da im se ne živi...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 18:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ne idite iz Zvezde,ostanite s nama,da slavimo titulu za godinu dana!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 18:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Gori scenario završetka sezone fudbaleri Crvene zvezde nisu mogli ni u najgorim košmarima da projektuju. Posle poraza od Slobode u poslednjoj utakmici ove sezone na našem najvećem stadionu, crveno-beli su se našli na meti iznerviranih navijača sa severne tribine, koji su ih gađali bakljama!

Delije su najpre povicima "dođite na sever" pozvali igrače, potom ih izvređali porukama "igrate ko p...." i "marš iz Zvezde", da bi onda bacili dve baklje i nekoliko petardi u pravcu fudbalera. Golman Bajković je uzalud pokušavao da smiri situaciju i obuzda navijače sa bezbedne udaljenosti. Nije vredelo...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa majku mu, dosta su ih i trpili :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 19:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ravnogorac je napisao:
Ne idite iz Zvezde,ostanite s nama,da slavimo titulu za godinu dana!!!

id' u kurac :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
shakal je napisao:
Gori scenario završetka sezone fudbaleri Crvene zvezde nisu mogli ni u najgorim košmarima da projektuju. Posle poraza od Slobode u poslednjoj utakmici ove sezone na našem najvećem stadionu, crveno-beli su se našli na meti iznerviranih navijača sa severne tribine, koji su ih gađali bakljama!

Delije su najpre povicima "dođite na sever" pozvali igrače, potom ih izvređali porukama "igrate ko p...." i "marš iz Zvezde", da bi onda bacili dve baklje i nekoliko petardi u pravcu fudbalera. Golman Bajković je uzalud pokušavao da smiri situaciju i obuzda navijače sa bezbedne udaljenosti. Nije vredelo...

i ti sto stoje na ogradi na sjeveru su jos vece picke od Bajkovica i kompanije....ti kreteni tipa Bogdanov ili kako li se vec lik zove su sa sipke postavljali i smjenjivali,dovodili i tjerali......kako j sve hodalo dobro i da smo drugi......znam samo jedno....ako je meni svejedno sto gube utakmice onda je sve otislo u qurac krasni....a svejedno mi je

Dzajic se ponasa kao da ga je neko vratio sa pistoljem na celu.....Covic samo pretresa ima li gdje koji dinar.....ovi mamlazi veze nemaju na terenu......ma.... i nabrojanima i nenabrojanima jebem mater ....ogadise mi fudbal gore nego Mihajlovic sa reprezentacijom....ne znam dal da placem ili se smijem

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 19:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam se prestao nervirati, izgleda da sve mora propasti da bi krenulo na bolje :) . Samo opusteno, jedina promjena u odnosu na proslu godinu je sto sad znam da ni sledece godine nece biti bolje. Igrajmo sa klincima, zavrsimo na desetom mjestu, ja zadovoljan :D

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 20:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
To je i najbolje rjesenje da postoje ljudi koji to mogu/smiju da sprovedu u djelo. Rangers scenario i lagano ispocetka, na zdravim temeljima.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
shakal je napisao:
14.11.2012.
Da budem iskren, meni se ovakav razvoj situacije ne svidja. Umjesto da se napokon pokrenu stvari koje ce osigurati buducnost klubu sada kad se doslo do dna, daje se infuzija bolesniku i produzava agonija.

Da ne budem zloguki prorok, al' ko god dodje nece daleko odmaci od ove situacije. Ovo je samo kozmetika a kad euforija prodje ostace cinjenice koje se ne mogu uljepsati.

Nije ovo neka mudrost, al' bih volio da sam debelo profulao. :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]