Sta reci?Rezultat nije strasan.Mi ako im ne uvaljaljamo 1-2 gola (naravno da ne primimo nijedan

) onda nisi za toga i ostan´ kuci.Ha ja.Razocaravajuce je naravno to sto 3 puta iz odlicnih prilika sva tri puta drito u golmana ide lopta,sto Babovic ima loptu za momentalni sut i to u kaznenom prostoru ali on je zaustavlja i covjek nesto dribla i grijesi, a o onoj sansi iz kontra-napada u 94 ili 95 minuti kad je Vukic kao retardiran zavrsio taj napad kao sto smo vidjeli,ne zelim ni pisati.Mnogo toga mora biti drugacije u revansu pa sa sve navijacima do prolaza.AEL nije neka veleekipa.Dali su nam go zbog tuzne greske Aksentijevica.Da mogu trcati i da fizicki spremniji,jesu.Mislim mogu oni crnci trcati jer u AEL ima meni se cini 1-2 kiprana,ostalo...Jesu imali i oni sansi jos,ali imao je i Partizan.Njih mozemo proci,mogli smo i Genk ali nismo iako smo realno bili bolji.To je taj problem s´ glavama kod nasih sportista koji zna doci do izrazaja opasno.Kad toga nema daleko odu nasi sportisti.Pokazali su to.Tipican primjer kada fudbaleri mudre glave udju u mec je Njemacka(malo je Vidic odstupao),a primjer problema s´ glavom je Australija.
Svasta ja nasrah ovde ali jbg nakupilo se malo zbog ne bas dobrih reultata nasih klubova u evro-kupovima i sto se tice OI.
Nadam se generalnom poboljsanju situacije i naravno da Partizan prodje ove portugalce,brazilce odnosno kiprane.
Napred Partizan!