banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 20:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Mar 2014, 22:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Ривалдињо,сјећам се добро да је скупштина ККЦЗ први пут одбила понуду Човића са образложењем
како он неће да спаси клуб већ да га приватизује за џабе. Мислим да је то била сезона када је у Звезди био онај Вукићевић,власник Колинске,тј Кокте. Чини ми се да се тако зове лик. Тада су све звездине легенде (од Капичића,Лалета Лучића и других)у скупштини биле против Човића. Коју сезону касније,под притиском политичких кругова наклоњених звезди сви они су се повукли и препустили да Човић ради како му воља.Он већ има испробан рецепт из српске привреде како избјећи дугове и порезе држави па је такав сценарио први пут примјењен и у српском спорту.
Жалосно је да се су се сви ти бивши играчи,тренери и легенде једног таквог клуба повукли. Навијачи (онај један посто који се пита) су посебна прича.
Сада иде нека прича како је и Партизану понуђен сличан модел "реорганизације" али су их наши шатро одбили.Ако је то истина,онда им свака част. Нема тих пара због којих би се одрекао своје историје,трофеја,успјеха и неуспјеха.
Бригате,серем се на такву државу која не може спровести своју политику због два човјека и њихових пријатеља. :lol: Стварно,нигдје везе...
Ајд напиши ми ко су ти Даниловићеви пријатељи кад је тако моћан и којом граном криминала се конкретно бави? Јел грађевинска,стечајна,друмска или нека друга мафија,јел дила дрогу или цигаре?

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 16:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Proguglaj :lol:
Imas i docek na aerodromu i utakmice u Pioniru s kim se sve vidja..
cestiti i posteni ljudi, plus neki vodeci politicari
Daleko od toga da su nasi bolji (kad vidim neke povraca mi se )
vama je ponudjena reprogram poreza ne reorganizacija pa ste to odbili...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
http://www.telegraf.rs/sport/981113-mat ... o-utakmice

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kako mi ove autobiografije idu na nkurac! Nismo znali Lotare za to, evo otvorio si nam oci, glupi smo.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa dobro, da je regularna država i liga pa da se to malo ispita, pročešlja, neka kazna, nešto. Čuj trener kaže da je njegov tim namještao i to će proći onako, neće se ni počešati niko.
Otprilike isto kao što se i ovo završilo http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... Partizanom

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Po komandnoj odgovornosti poslati Mateusa u zatvor.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 12:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Pa dobro, da je regularna država i liga pa da se to malo ispita, pročešlja, neka kazna, nešto. Čuj trener kaže da je njegov tim namještao i to će proći onako, neće se ni počešati niko.
Otprilike isto kao što se i ovo završilo http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... Partizanom

Ovaj ti je dole alkoholicar, narkoman, njegove rijeci nista ne znace, kao i Dmitroviceve npr. Djurine, Zeceviceve i Bjekoviceve rijeci su tacne, ovi fudbaleri sui samo ljubomorni, ne znam kako to ne shvatas. Znas da smo oko ovog raspravljali vec, nemoj da ponovo krecemo :)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Počeo čitati rečenicu i kontam kako nisam imao pojma da je lik pajdaš :D

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Samo za Herca :lol:

Citiraj:
10. Kad je Zvezda poslednji put osvojila trofej u fudbalu, ajfon nije postojao

FK Crvena Zvezda državno prvenstvo je poslednji put osvojila 2007, dok je prvi ajfon na tržište izašao 29. juna te godine. Klub već ove godine ima priliku da prekine loš niz, pošto se trenutno nalazi na vrhu tabele.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 17:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja tebi!!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 23:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pobjeda! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 00:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Aj što broji, ali što ne može izbrojati. 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 00:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Neka prebaci koji milion i u FK, kad drzava vec toliko daje u KK. :D Malo je onih 20+ sto kaze Vujosevic..

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Pobjeda! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika

Kako bi bilo lijepo pročitati neku kritičku analizu krštenog sportskog novinara, gdje bi se pokušalo objasniti zašto Partizan ima 10 poraza u zadnjih 13 utakmica, zašto se forsira zona kad svaka protivnička ekipa to koristi za popravljanje prosjeka za 3 poena, zašto se igra u napadu najčešće završava pokušajima 1 na 5, čija je odluka da se uđe u sezonu sa Dallom kao rezervnoj varijanti na playu pa se poslije povrede Vestermana tu koristi Bogdanović koji može iskreirati šut samo za sebe, kako je moguće da su centri Partizana lošiji nego prethodne sezone i još milion košarkaških pitanja na koje bi se moglo pokušati odgovoriti. Al kakav, puno su bitnije nebuloze o 7000000000 puta većem budžetu Zvezde pa se tako prodaju priče i spinuje da ekipa kojoj je okosnica Nelson-Đenka-Blažić-Bobi neuporedivo jača od ekipe gdje igra aktuelni reprezentativac Francuske i osvajač zlata sa EP, dva bivša NBA igrača od kojih je jedan najbolji stranac ikad u Srbiji i još gomila reprezentativaca što Srbije što ostalih zemalja. Stvara se atmosfera da bi bila prvorazredna senzacija ako Partizan osvoji titulu u ABA i domaćoj a imaju petorku koje se ne bi postidile ni puno jače ekipe iz EL, a ne jadni, siromašni Grobari koje pas nema za šta da ujede. Ne pada im na pamet da odigraju sezonu-dve sa nešto slabijim igračkim kadrom a da se malo konsoliduju finasije nego daj sve i jare i pare, i trofeje i regulisanje finansija.
Čitam danas u Blicu riječ zamjenika urednika gdje izjavu Mateusa ismijava i govori kako je to u svrhu promocije knjige. Igrač koji je odigrao 150 utakmica za reprezentaciju, igrao za Inter i Bajern, osvajao SP, LŠ, kup UEFA, bio najbolji igrač na svijetu, i gomila drugih priznanja i trofeja nema neku jaču pikanteriju nego da je Partizan igrao namještenu utakmicu sa Radom. Nevjerovatno šta se radi i piše, a Grobari kukaju na medijski mrak.
Jesam se raspisao, al ovo danas me baš pogodilo :D Ko ih jebe, bitno je da naši ne odgovaraju na paćeničke izjave Vujoševića i Kurcoglavog, na terenu smo bolji, otresli smo ih već dva puta u košarci i jednom u fudbalu, samo nastaviti ovako pa da na kraju imaju zbog čega skičati.

Poslednji put menjao papučar dana 11 Mar 2014, 11:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Papučo ja ti mogu odgovoriti oko košarkaških stvari što se tiče terena 8)

Ovo ostalo me ne zanima pošto su te priče prespipanje iz šupljeg u prazno.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol:

Ti mi možeš odgovoriti al nije zanimljivo kad s tobom nema prepucavanja :D Ma kontam i ja ovo za zonu recimo da se manje troše pošto im je rotacija skraćena, al da nikom ne padne na pamet da pokuša neko takvo pitanje na konferenciji postaviti, nego samo daj Vučića, šeike, i ostalu bratiju jebali ga oni.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 22:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Папучар је тако добро изанализирао игру Партизана да нема потребе више коментарисати.
"Ne pada im na pamet da odigraju sezonu-dve sa nešto slabijim igračkim kadrom a da se malo konsoliduju finasije nego daj sve i jare i pare, i trofeje i regulisanje finansija. "-рече навијач клуба који се угасио због
сталне јурњаве за трофејима,тј да би скинули Партизан са трона трошили су три пута више него што су имали,да би им на крају покупили и кошеве са Калемегдана.
Лотар Матеус јадан није знао да се у Србији игра три за три,сазнао човјек случајно,било му нешто сумњиво.Како да не...Као морална громада очекујем да врати паре које је узео у Београду.

п.с. Бригате,прилично си неувјерљив за једног спортског новинара (још звездаша)...Гугл ми није потребан,знам довољно о Даниловићу. Мислио сам да ћу од тебе чути нешто сензационално,ипак му се пришива криминал,кад оно ћорак.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 22:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Eto Mateus gradi ime na Partizanu :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
:lol: 100%

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jbg, to mu je najveci uspjeh u karijeri, sto je bio trener Partizana.
A sto gdje je sve igrao i sta je sve osvojio nije vazno. xD

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]