banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 05:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jul 2012, 20:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nakon prvog poluvremena, bio sam spreman da se dobro iskenjam po sebi, zbog mišljenja da će ovo biti mučenje od utakmice, sa dosta kidanja živaca i neka pobjeda ili neriješeno na guzove, s obzirom na sve što je okruživalo Zvezdu, na kraju prošle i početku ove sezone. Nadam se da će Prosinečki, kad jednog dana bude odlazio, a taj dan je cijenim sve bliži, izreći sve ono što je prećutio i sakrio, i iznijeti na vidjelo sva govna koja je pojeo, zarad mira u kući, nenarušavanja atmosfere i očuvanja Zvezdaškog duha (nadam se da sam pobrojao sve patetične fraze iza kojih aktuelna uprava uglavnom gura svoju nesposbnost da vodi makar i trećeligaški klub u Tunguziji).

Elem, utakmica se na kraju ispsotavila upravo kao kidanje živaca i pobjeda na guzove, mada je očekivanije bilo nekih mršavih 1:1 ili 2:1, kao prošle sezone protiv Ventspilsa... Dobra je stvar u ovom porazu, što će ovo da prizemlji sve u klubu, da ne bi slučajno nakon neke ubjedljive pobjede došli u situaciju da se Vitez od Kosmaja, dosad uglavnom sakriven od javnosti, ponovo oglasi nekom nebulozom u kojoj veliča imagirnarnu snagu stuba srpstva i priziva Real na megdan, kao protivnika po mjeri njegove imperije... Ovako ćemo biti uskraćeni za nejgove biserne opaske u govorima, a i igrači i stručni štab će valjda primjetiti da se više niko ne guzi pred Crvenom Zvezdom, spreman da primi 5-6 komada, samo na račun slavnog imena...

Igra je bila od sjaja do očaja, a očaj dobija epske razmjere onog trenutka kad se spozna, da je bila dovoljna jedna takmičarska utakmica, protiv poluamaterske ekipe, da se vidi koliki je gubitak za ovu ekipu odlazak Tošića (veći) i Borhe (manji)... Odlaskom Tošića je porozna odbrana dobila umjesto jednog neiskusnog kiksera, tandem igrača takvih karakteristika, s tim da Krneta, iza sebe nema ni polusezonu ozbiljnog fudbala. Maksimović je bio tek manje loš, a bekovi posebna priča. Mikić je u prvom poluvremenu opet požrtvovanejm nadoknadio manjak kvaliteta, a zahvaljujući činjenici da je igrao na Lazovićevoj strani, 40 minuta je još i dobro izgledao. Sve je nadoknadio u nastavku, lošim intervencijama u odbrani, pogotovo kod drugog gola. Ono spuštanje i igranje glavom, na 30 cm od zemlje, nisam vidio da je neko pokušao ni na derbiju Čečeva - Ljubić. Mladenović se pogubio u većem dijelu meča, ali njega je ubila i činjenica da on ispred sebe nema nikakvo lijevo krilo, pošto Milunović to nije.
Dakle odbrana koja bi morala da bude osnova igre, porozna je i šuplja, što će reći da će iole ozbiljnija ekipa, ovu Zvezdu da razbuca na dijelove. Najgore je što adekvatne zamjene i ne postoje, tako da se tim mora krpiti sa ovim što je na raspolaganju, pošto alternative izgledaju još jadnije. Neko spomenu Mihajlovića, a ja ću samo konstatovati da je u pitanu još sporija varijanta štoepra tipa Vilotića. Spor kao puž, slab sa loptom u nogama, Taj bi nam baš koristio... Ako ovaj Jovanović nije neki neoktirveni Vidić u poznim godinama, crno nam se piše... Ekipa sa bržim napadačima i krilima srednejg kvaliteta, razbucaće nas k'o bugarsku skupštinu...

U prvom poluvremenu sve je još i ličilo na igru. Dimitrijević je solidno kontrolisao ritam igre, dijelio sasvim dobre lopte, čak je bilo i dugih dodavanja, pravovremenih i tačnih, mijenjanja strana, ulazaka iz drugog plana, probijanja strana i kontrole sredine terena. Evandro je dobro počeo utakmicu, imao par odličnih poteza, opet pokazao kvalitet, a onda nestao i pokazao zašto nije napravio karijeru dostojnu talenta. Plaši se jačeg duela, gubi se po terenu previše za jednog veznjaka i ne nudi se stalno saigraču sa loptom.

Napad je danas bio najbolji. Kasalici naklon do poda. Za dva gola, za požrtvovanje, borbenost i što je jedini pokazao zube kad su Bjelorusi krenuli da biju u drugom poluvremenu.
Drugo poluvrijeme je pokazatelj kako ekipe treba da igraju protiv Zvezde. Ono što je Murinjo uradio Barseloni u par navrata, to nažalost svako može da uradi protiv Zvezde. Visoka zona, brza transformacija u napad, nakon iščačkane lopte, stalni presing na zadnju liniju, gdje je zamišljen početak napada i zgusnuta sredina gdje na galvnog distributera lopti, pravovremeno idu po dvojica ili trojica i sijeku linije dodavanja. U Zvezdi nema igrača koji će preuzeti odgovornost za rizičan dupli pas, već se u takvoj situaciji lopta doda prvom do sebe, da se riješi odgovornosti i tako ukrug. Manjak kvaliteta, manjak autoriteta i manjak vođe na terenu. Jednostavno niko nema hrabrosti ni da nasadi nekog jačim startom i pokaže zube, niti da preuzme kontrolu igre u svoje noge...

Robi ima viziju, ali nema sa čim da je sprovede u djelo. Sad mi interesantnije postaje da gledam koliki on ima prag tolerancije i dokle će da guta sve što mu iz uprave serviraju, zarad izguravanja svoje ideje o tome kako Zvezda treba da izgleda...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2012, 20:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
Cosa Nostra je napisao:
Vidjećemo večeras ali po ovome trenutno nemate baš jak tim,imam neki osjećaj da će Voša ove godine biti ispred vas..

Kako bi se tek mocna Suduva prosetala ligom. Vojvodina iz godine u godinu pomjera granice jadnosti i na terenu i na tribinama.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2012, 21:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Buturovic opet zgrce pare :lol:

Inace Nitro, svaka ti stoji osim jednog velikog previda, nije Ceceva nego Cecava, opasno si se osramotio! 8) :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2012, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ко је менаџер оном Крнети, ко њега гура?

Још један бисер у низу Ивана Аџића, он је славио кад је довео "Партизаново дете". Овај дечко има 20 година, али нема ту мени штопера ни за још 20 година. Оно грађење лопте код трећег гола... Па како је испао код првог гола.

Нитро, није да браним реакцију Микића код другог гола, али сконтај процјену лета лопте код Максе прије те Микићеве главе. Сам, лопта полако путује, он метар деведесет... и он ни близу.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4CTqD9AOBBc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2012, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Polako ima još 90 minuta.
Bolje vi da se brinete za svoje panjeve u odbrani..

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2012, 22:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ko moze da ga gura?Zar kod roberta igraju ceduljice?Pa zar je neko mislio da partizan tek tako pusta talente.Pa ljudi ga istestirali ,vidjeli da nije dovoljno dobar za njih i onda ove nase budale uletjele kao oteli smo im cudotvorca.Jest al u sargovcu.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 07:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Naravno, opet prepodobni mucenik Robert Prosinecki, nije uopste kriv. Opet je kriv neko drugi, kao sto je Adzic, jer je doveo Krnetu, a to sto ga je u prvi tim ubacio taj isti Prosinecki, nema veze. Juce smo licili na neku raspalu bandu koja nema vodju, odnosno ima, ali vodja je odavno izgubio konce( citaj Prosinecki).
Jedino se mozemo necemu nadati u slucaju da ovaj nesrecni Lukic smijeni onog pocetnika na nasoj klupi, a poslije toga da i ova bajna uprava napusti nase kormilo.
Prosinecki, odlazi.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 08:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Majke vam a ko je mogao igrati stopera...
Serete po Krneti kao da je sam usrao sve . Jbg mlad je grijesice on jos. Ovamo hocete mlade u timu a kad pogrijese onda pljuvacina po njima
Kako je Vidic grijesio protiv Odenzea, Bunja na prvoj utakmici u Evropi kad je dosao pa sta...
Jovanovic ce imati sedam dana da se spremi , on ce zauzeti mjesto lijevo
Utakmica je pokazala sve ono sto smo znali.
Nitro je lijepo napisao imacemo opet problem sa presingom
nas jebeni mentalitet je na poluvremenu dosao do izrazaja..

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 08:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Navalili ste na Krnetu kao da ne znate da mali ima minuta za par utakmica TSL. Tipična početnička greška, još nije naučio šta je pravi duel. Mihajlović je dvaput sporiji od Krnete, a pitanje je i koliko se oporavio, pošto se oporavlja cijelu vječnost. Kad će mali da stiče iskustvo nego sad protiv ovakvih ekipa? Igrač se i gura da bi uspio, uostalom pogledajte Lazovića, najbolji primjer. Ne brine mene Krneta, jer nije ni predviđen za startera, brine me ona vezara od kapitena. Sa njim u LE šanse su 15%.

Zanimljiv podatak:

1998/99 EL Q1: Kolkheti-1913 Poti (GEO), 4-0* & 7-0

Ovo je posljednji put kad je CZ posigla 4 gola na evro gostovanju. Skoro 15 godina.

I ima još jedna bitna stvar - ovo je prije svega mlada ekipa i velike oscilacije zbog odsustva rutine su nešto što je prirodno. Naročito kad ti ode jedan istinski vođa, kao što je Tošić.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Opet je kriv neko drugi, kao sto je Adzic, jer je doveo Krnetu, a to sto ga je u prvi tim ubacio taj isti Prosinecki, nema veze

A koga je to trener početnik trebao da ubaci na mjesto štopera, daj nas prosvijetli molim te? Ako su se olako riješili Tošića, ako ne najboljeg igrača, onda jednog od najboljih igrača u prošloj polusezoni, i doveli nikoga, odnosno nespremgno Jovanovića i to prije nekoliko dana, čija je to greška? Roberta Prosinečkog?

Citiraj:
Нитро, није да браним реакцију Микића код другог гола, али сконтај процјену лета лопте код Максе прије те Микићеве главе. Сам, лопта полако путује, он метар деведесет... и он ни близу.

Maksa, koliko sam ja uspio da primjetim, još uvijek ima popriličnih problema sa procjenom lopti. Ne samo kad je u vazduhu, nego često ispada i dok je lopta na zemlji. Logično jer je još mlad, ali je kriminalan potez, da preko noći, neiskusan štoper, postane nosilac odbrane.
Mikiću ja ne prebacujem previše, jer objektivno on i nema kvalitet za veća dostignuća, ali je kao kapiten i najiskusniji odbrambeni igrač, onu loptu morao da pojede i spiči u prozor lokalnog solitera, jer toliko može i najveća bukva od odbrambenog igrača da uradi.

Citiraj:
Inace Nitro, svaka ti stoji osim jednog velikog previda, nije Ceceva nego Cecava, opasno si se osramotio!

Posipam se pepelom... :D Zbog takvih stvari se dobija kolac preko leđa.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 12:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
Omonija.
Mozda je bolje da se posvetimo domacoj sto ranije.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 12:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Auuuu, ljudi, braćo :( :( :( Samo su Turci bili gori, čini mi se.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 12:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Do ove godine im branio jevric nas bivsi.Znaci nisu sila.Andre alves sto je bio pominjan kao nase pojacanje u vise navrata presao kod njih.Imaju dosta brazilaca i portugalaca.Ekipa kvalitetom bas negdje kao nasa ili cak za nijasnsu slabija.Pored turaka svakako najjaci moguci protivnik,koji je opet po mjeri.

Poslednji put menjao Ravnogorac dana 20 Jul 2012, 12:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Tesko da je ista gore od ovih, imali su isto bodova kao APOEL koji je bio u 1/4 finalu LS.
Ali opet, ako ih ne mozemo uzeti i ne zasluzujemo LE, tako da..

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ravnogorac je napisao:
Do ove godine im branio jevric nas bivsi.Znaci nisu sila.Andre alves sto je bio pominjan kao nase pojacanje u vise navrata presao kod njih.Imaju dosta brazilaca i portugalaca.Ekipa kvalitetom bas negdje kao nasa ili cak za nijasnsu slabija.Pored turaka svakako najjaci moguci protivnik,koji je opet po mjeri.

Fazon je što svi ti Kiprani imaju iskusne strance koji nisu vrhunski kvalitet, ali imaju fudbal u malom prstu, dok kod nas manje-više sve TSL talenti, koji će možda jednom igrati u ligama gdje su ovi igrali. Možemo ih proći ali mislim da je 50-50 u najboljem slučaju. Bez Jovanovića nemamo promil šanse, valjda će biti spreman.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 13:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Treci na kipru.Prosle godine ih valjda izbacio salzburg.Imaju 5-6 portugalaca koji su igrali po maritimu,nacionalu i tim srednjim klubovima po portugalu ali imaju po 30-tak godinica.Oni drze igru.Sto kazes imaju iskustvo,ali ti igraci su uglavnom u silaznoj putanji u karijeri,pa su se obreli na kipru.Naravno da na njih ne bi ni obracao paznju,da smo mi spremni i pravi.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 13:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I nasi su u silaznoj putanji :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Neatraktivan protivnik,malo i daleko gostovanje (stim da će biti dosta gate 7) sve u svemu Omonia je favorit ali Zvezda se svakako može sa njima nositi.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mi nismo spremni i pravi jedno 5-6 godina :( Kao favoriti smo ispali od Libereca, APOEL-a, Slovana, zamalo od Levadije, zamalo od Tbilisija, može se reći da je i Groklin imao svoju šansu. Ja gotivim ovu ekipu više nego mnoge pređašnje, nisu pičkice i prirasli su mi nekako za srce, ali mislim da je to tanko još uvijek za Evropu.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 13:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Spremni i pravi za rivala koji je po svemu ispod nas.Po igrackom kadru,velicini kluba,trziznoj vrijednosti.Meni je ova generacija Zvezde daleko najpickastija,ili ja slabo pamtim.Busaju se u prsa kako su na severu od malena,daju bombasticne izjave...a na terenu manji od makovog zrna,pola utakmica se vukli po terenu,otaljavali posao,boli ih tuki.Kasnila im plata odmah nece igraju,nije to vidjelo zvezdastva.Placenici sem par iznimki,mada ni za njih nisam ubijedjen.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]