banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 12:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 115  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Vaterpolo
PostPoslato: 15 Okt 2012, 12:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Nisu Vanja i Filip. Njih dvojica su zajedno sa Udovicicem u Kragujevcu sad, na Blicu pise da oni nisu potpisali.

Ne znam koji je kurac ovo odjednom, taman dobijemo dobru infrastrukturu i desi se ovo.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma ovo se kuva godinama, stalno je neka frka oko selektora. Bio je red da i vaterpolo dodje na naplatu. Svi sportovi su nam propali, zasto ne bi i on

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 12:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Elvis Presley je napisao:
Nisu Vanja i Filip. Njih dvojica su zajedno sa Udovicicem u Kragujevcu sad, na Blicu pise da oni nisu potpisali.

Ne znam koji je kurac ovo odjednom, taman dobijemo dobru infrastrukturu i desi se ovo.

ja sad slusam na radiju i zacudih se kad kaze da su njih dvojica,na kraju vjesti rece da je cudno jer se zna da obadvojica sad igraju kod udovicica

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2012, 09:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Slika

Sjajna utakmica sinoc u Kragujevcu, Radnicki i Sabadelj su se gurali u prve dvije cetvrtine, a onda je proradio Filipovic i slomio spance. Za sada jos to nije onako kako bi trebalo da funkcionise parni valjak, ali polako hvataju formu. Veceras je odlucujuci mec protiv Florencije za plasman u naredno kolo Kupa Evrope.

Veceras jos dvije dobre utakmice, ali i u Ligi sampiona - Partizan docekuje Oradeu, prenos na RTS 2 u 18.00, a sat ranije i Zvezda docekuje Monpelje, prenos je na B92.

http://www.rts.rs/page/tv/ci/broadcast/ ... %A1+2.html

http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vest ... _id=653404

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2012, 17:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pobeda nad Montpellier 10-8... Druga pobeda, imamo sada 6 bodova iz 3 meca... Sigurica

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 00:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Nismo bas blistali ali svaka cast braci Rasovic buducnost su Srpskog vaterpola

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 20:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sva cetiri srpska predstavnika imala su sjajan vikend, cak i Vojvodina koja je u gostima tukla Sintez 8)

A Radnicki je napravio odlican rezultat, nakon sto je pregazio i Florenciju i ostvario plasman u cetvrtfinale, mada se pravi ispit tek ocekuje, jer jos nisu dovoljno uigrani i ne funkcionisu onako kako bi trebalo.

Citiraj:

Danas je obavljen žreb za četvrtfinale Kupa Evrope na kojem je odlučeno da se vaterpolisti Radničkog u ovoj fazi takmičenja sastanu sa španskim Matarom. Prvi meč trebalo bi da se odigra 14. novembra u Španiji, dok je revanš na programu deset dana kasnije u Kragujevcu.

Španci su prolaz u četvrtfinale izborili osvojivši drugo mesto u grupi B, pobedama nad turskom Enkom i holandskim Amersfortom, a jedini poraz pretrpel su od mađarskog Debrecina.

U ostalim mečevima sastaju se Debrecin – Dinamo Moskva, Savona – Olimpik Nica i Florencija – Solnok.

Podsetimo, Radnički se među osam najboljih plasirao osvojivši prvo mesto u kvalifikacionoj grupi D, odigranoj u Kragujevcu.

http://vkradnicki.com/vaterpolisti-radn ... pa-evrope/

U srijedu nac ocekuje i derbi u srpskoj Superligi, Radnicki:Partizan.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 15:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Danas derbi srpske Superlige 8) Prenos na RTS 2

Citiraj:

Спорт
среда, 24. окт 2012, 10:22 -> 10:54
Дерби у Крагујевцу

Захваљујући одличном тиму Крагујевачког Радничког ватерполо, после дуго времена, има три тима који заокупљају пажњу спортске јавности. У вечерашњем дербију, који се игра од 18 часова у Крагујевцу, Партизан ће имати равноправног противника. Утакмицу можете пратити у директном преносу на Другом програму РТС-а.

Раднички је протекле недеље оправдао улогу фаворита на квалификационом турниру Купа Европе и "пуца" на трофеј у том такмичењу.

Дуел са Партизаном биће, до сада, највећи задатак на домаћој сцени за екипу Дејана Удовичића чија форма расте из меча у меч.

Многи играчи Радничког су почели, или добар део, каријере провели у некадашњем саставу вечерашњег противника, али их то неће омести да дају максимум, јер су већ истакли кандидатуру за освајање титуле првака Србије.

Партизан је потпуно подмладио тим. Против Галатасараја у првој утакмици Лиге шампиона, на крају је било 5:5, потом су заблистали у Берлину против Шпандауа, у трећем мечу, опет на Бањици, одлично су почели против Орадее, контролисали су утакмицу, на крају једва победили са 8:7.

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/3 ... D1%83.html

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 18:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Одлична утакмица у Крагујевцу данас.
Мало је недостајало да Партизан добије, јер смо били бољи скоро читаву утакмицу. Овако нам је то први пораз од 2006. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zvezda dobila Singidunum 15:2...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 23:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Mislim,hajd sto nemam pojma o VK Radnicki,nego kad pogledah kakav sastav imaju umro sam od smijeha :lol: http://vkradnicki.com/prvi-tim/
Pa kru´ ti poljubim ovi mogu biti i prvaci Evrope.Kad vidjeh ko im je trener a ko sve igra pa zabezekno sam se.I odkud sad ovaj VK Radnicki?Pa pise da je klub osnovan prosle godine sve te ne yeblo i kakva je to ekipa,kakva imena :lol: dobro je ovaj mladi tim Partizana uspio izvuci ovakav rezultat.Neko je grdne pare ulozio u Radnicki.Naravno da su to uglavnom ljudi iz Beograda sa prebogatom karijerom iza sebe,koji su igrali u Partizanu ali i u CZV da ne pricam da su po Evropi igrali u strasnim ekipama(sve pise),zatim momci iz CG,BiH, ima jedan iz BL.Ekipa otkida,kakav sastav imaju :-?

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sastavili ekipu na brzaka, kao za seoskog turnira 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 23:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa takvi sto se brzo sastave vrlo cesto znaju dati redom mnogima po usima i labrnjama,ali to zna biti i kratkog daha,vidjecemo.Kako god, ekipa je stvarno prejaka i Bogam´ bi lako mogli po titulu.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 23:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma kakvog kratkog daha pa sve sami reprezentativci, igraju zajedno od mladjih kategorija, znaju se u dusu

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 23:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Polako,mislio sam na to da eventualno uzmu titulu,naprave dobar rezultat u Evropi,mozda dvije pa i tri sezone dobri i poslije raspad,primjer je Becej,bivsi prvak Evrope,gdje je sad itd.Obilic je bio dobar primjer toga u fudbalu i nestali su.Na to sam mislio.More bit´ a nemora da znaci,mada smo vidjali takve stvari.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 17:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ovo je sjajna sansa da Kragujevac dobije osvajaca evropske titule u jednom sportu, i to je ok. Ali ako sva ta silna vaterpolo imena ne privuku i veliki broj malisana da se ukljuce u ovaj sport, onda je sva prica promasaj. Na tome trebaju sada poraditi treneri mladjih uzrasnih kategorija i marketinski strucnjaci. Tribine su koliko sam vidio sinoc bile prepune, sto znaci da je interesovanje ogromno. A Kragujevac bas i nije naivna sportska sredina, ima tu i jak kosarkaski tim, ni fudbalski nije los...A i sa finansijama dobro stoje i stajace bar dok su Verko-Zverko i FIAT tu :wink: Nije li ono i predsjednik drzave, bas iz KG. :wink:

Sto se tice derbija od sinoc, sjajnu partiju je pruzio Partizan. Na zalost, dvije olako prodane lopte na 2.40 prije kraja su ih kostale. Sam mec na nivou final 4 Evrolige. Vidim da je i Arenasport krenula sa prenosima, sinoc je mec isao na Cetvrtom programu.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 22:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Dobar vaterpolo konacno i u nasoj ligi tri kluba ce se boriti za titulu

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Још мало па ћемо у ватерполу бити ко Американци у кошарци.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
А кад сам већ код тога, убрзо ћемо и у кошарци да будемо као Американци у кошарци - кључ је у Крагујевцу! Ова ватерполо експанзија нашег клупског ватерпола кренула је са оснивањем Радничког из Крагуејвца, а сјетимо се да је сличан клуб недавно основан и у кошарци!
Раднички из Крагујевца није обичан клуб, то је симбол напретка цијеле државе!

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 15:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Обичан није, то свакако. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 115  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]