banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 21:00 Danas je 29 Jun 2026, 21:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 11 Dec 2013, 22:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Znam ja na šta ti ciljaš, al eto...može nam se.

Al vala ni Bodiroga ni ovi ne rade ništa da se vratim Srbiji mjesto

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ako je iko i planirao gledati veceras, ja ne mogu, moram ovjeriti Hobita. :D Ali sledece kolo sam tu. 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
ima li ko zainteresovan? ja bih gledao :)

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Нова Варош je napisao:
Nije zbog pesimizma za ovu sezonu, nego je pitanje samo vremena kad će se desiti taj scenario, jedna utakmica Zvezda ili PArtizan arivderči, a možda i obje ekipe.
Ko je sjebo Srpsku košarku i zašto, što se nije na vrijeme izašlo iz ovog cirkusa, ostaće pitanje i to veliko !!!!???
Ne bi aba liga bila problem da je bolje uređeno tačmičenje

Pa šta bi da se ne igra ABA? Liga bi propala slično fudbalskoj, koja je sada nakazno loša, a ono što vrijedi bi se još kraće zadržavalo u Partizanu, Zvezdi... Htjeli mi to priznati ili ne, ABA je Srbima stvorila dva dobra Evroligaša, prvo Partizan, a sad se priključuje i Zvezda. Nakon životarenja na ostacima ostataka legendarnog Yu sistema, ovo što danas vrijedi se izgradilo kroz nastupe u regionalnoj ligi.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
skeva je napisao:
ima li ko zainteresovan? ja bih gledao :)

Mene ubila Liga sampionava dva dana, tako da ne bih izdrzao jos jedan izlazak tog tipa :)

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Нова Варош je napisao:
Nije zbog pesimizma za ovu sezonu, nego je pitanje samo vremena kad će se desiti taj scenario, jedna utakmica Zvezda ili PArtizan arivderči, a možda i obje ekipe.
Ko je sjebo Srpsku košarku i zašto, što se nije na vrijeme izašlo iz ovog cirkusa, ostaće pitanje i to veliko !!!!???
Ne bi aba liga bila problem da je bolje uređeno tačmičenje

Pa šta bi da se ne igra ABA? Liga bi propala slično fudbalskoj, koja je sada nakazno loša, a ono što vrijedi bi se još kraće zadržavalo u Partizanu, Zvezdi... Htjeli mi to priznati ili ne, ABA je Srbima stvorila dva dobra Evroligaša, prvo Partizan, a sad se priključuje i Zvezda. Nakon životarenja na ostacima ostataka legendarnog Yu sistema, ovo što danas vrijedi se izgradilo kroz nastupe u regionalnoj ligi.

Joj neam sad vremena, ali čim uvatim malo više napisaću ti šta ja mislim o svemu...Već si u startu za neke stvari upravu

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 20:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Maj 2013, 17:55
Dobro je, na kraju su izdrzali. Jaka je izdominirao vidjelo se da im je stalo do pobjede. Atmosfera mi se cinila solidnom mada ne mogu ocjeniti ovako, nisam navikao da domace gledam na TV. Brigadir ce da nam kaze kako je bilo...!

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opet pad u 3/4, neverovatno

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 21:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Kao što smo već i pričali, važno je da smo stekli neko iskustvo. Pokazali smo da možemo. Uvijek će ostati žal, jer smo pet utakmica izgubili na jednu-dvije lopte. Idemo satrati ove domaće lige.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hoce li neko prenositi ovu sledecu fazu takmicenja sto igramo

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 22:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Hertzog je napisao:
Hoce li neko prenositi ovu sledecu fazu takmicenja sto igramo

eurosport inace prenosi eurokup,ne znam da li neko drugi ima pravo prenosa

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2013, 03:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pih, zbog neiskustva ne prodjosmo dalje, ali dobro, mora se nekad i nauciti.. Moguce da sa 4 pobjede ne prodjemo dalje, i to se desava. :) Uglavnom svaka cast momcima, ove godine obezbjediti opet ucesce u EL, pa uz malo srece pri zrijebu i prolazak grupa nije nemoguc. :)

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2013, 09:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Glavni utisci sinoc sa meca...
Kako smo ih razbili u prvoj cetvrtini u sedmoj minuti dali su samo dva poena.
Kako su nas razbili u trecoj :lol:
Na kraju rutinski vratili su se Jaka i Djenka

Ipak dva najjaca

Rasko otisao da kaki :lol: i dogovorao pojacanje

Bobi sa navijacima zezao pomocnog trenera da je to bilo strasno...

NJizni je za sad jedini siguran rival u EK, dobra prilika da se opet zeza Primoz Brezec i da se pohvali Jang

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2013, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Рекох да одговорим Ривладињу, синоћ сам обећао...

Има 2 начина да Српска кошарка не страда додатно...

1.) РЕОРГАНЗИАЦИЈА АБА ЛИГЕ - смањивање на 12 клубова, да сви могу испасти (Будућност испадне, упадне Сутјеска), да не може једна земља изгубити представника у такмичењу, једино ако буде баш неки већи белај.
Нек се господа из лиге потруде наћи 2-3-4-5 спонзора, колико је потребно да се покрпи све што треба у финансијском смилу. Да истјерају макаби, нимбурци, солноци. Да се уведе плеј офф, 1-4; 2-3 и ћао. ПОБЈЕДНИК РЕГУЛАРНОГ ДИЈЕЛА ДА ИДЕ У АБА ЛИГУ, И ПОБЈЕДНИК ПЛЕЈ ОФА, АКО БУДЕ ИСТИ ПОБЈЕДНИК, ОНДА ГУБИТНИК ФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФА ДА ИДЕ У ЕУРОЛИГУ.

2.) Излажење Српских клубова из лиге, враћање у домаћу под условом...
-да држава крене спроводити приватизацију како треба
-да иста потпогне клубове колико треба
-да се уведе неки закон, додуше неуставан је, али рецимо да се не може прије 22 ићи из Србије. За то би се требали испоштовати прва два услова, да клубови не буду ни у прилици да се распадну.
-транспарентност клубова
-
Да господа из савеза на челу с Бодирогом, оду у УЛЕБ и договоре се око враћања мјеста Србији у ЕЛ. Сигурно то могу издејствовати.

Знам ја да рецимо Црнокоса, Хемофарм не могу бити цибона и задар мада се и ови распадају, али бар име имају.
Екипе типа Борца, Војводине, Хемофарма пуно би напредовали уз Звезду, Партизан, Раднички, да се само посвете игри, а не томе да ли ће имати сутра хљеба јести.
Тако би правили играче за репрезентацију, Раднички, Звезда и ПАртизан би могли узимати најбоље играче из тих мањих клубова, играти европу, продавати, зарађивати.

Знам ја да ово звучи исувише утопијски, али другог пута нема. Ако се деси већ ове сезоне да Цедевита млатене Звезду или Партизан у полуфиналу биће баражна паљва по Шилбу, Јаки, Богдану, Драгану а они су најмње криви за тај пораз.

Знам ја да су подијељена мишљења око аба и домаће лиге, али треба извагати и видјети шта је боље.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2013, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ne bi toliko Borac, Vojvodina, Sloga ili ko već napredovali u toj mjeri u kojoj bi Zvezda i Partizan nazadovali. Vojvodina nema da plati 150k eura za WC u ABA, šta bi se onda moglo očekivati od Kraljeva, Čačka ili drugih košarkaških centara. Nema para i to nije do ABA, Čovića, Vučića, Đilasa, Vujoševića već što je država propast. Ta tvoja ideja je ok u teoriji u praksi nema šanse da se tako nešto desi pa ostaje ABA gdje će se morati uvesti neki play off i uvođenje druge lige bi bilo ok, ali je play off pod mus. Suludo je da ti sezona zavisi od jedne utakmice.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2013, 17:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znam i ja da u ovom sistemu nema ništa od domaće lige, ali ono gore se vrlo lako može uraditi, samo da vučić ima volje.

Al aj ićemo kad tad gledati cibonu i cedevitu u kafanu i navijati za timove protiv kojih igraju

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2013, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
Finalni tirnir Kupa Radivoja Koraća za košarkaše održaće se od 6. do 9. februara naredne godine održaće se u Nišu, preneo je sajt južnevesti.com.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=788924

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2013, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ako nastavimo da dovodimo ove mlade talente cini mi se da za 3 godine necemo imati potrebu za strancima, sve sto valja u Srbiji ide kod nas. Pitanje je da li ce Radonjic uspjeti da ih prilagodi seniorskoj kosarci, ali evo Mitrovic, Ristic, cak i Tejic vidljivo napreduju, neki fizicki, neki igracki, u glavnom ne stagniraju. Cvele je enigma ali cini mi se da i on ide naprijed, zadnju priliku je lijepo iskoristio. Vidjecemo sta ce biti ali mirise na dobro. Sto se Novaka tice, ne treba nam u sustini ali Covic ne bi propustio sansu da poentira nad Vujosevicem tako da me ne cudi.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 12:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
Čović ne želi Novaka, niti mu on treba. Samo radi dobar potez dižući mu cijenu i tako pravo dobar dodatni pritisak na komšijsku kasu. Mislili su ga uzeti za 15.000, a sada ga teško mogu dobiti ispod 40.000.
A Zvezda opet ika boljeg na toj poziciji.
Koliko mi je poznato Čović prava pojačanja spremna za finiš ABA lige i domaće prvenstvo.
Realno šta god da mali Novak potpiše sa Partizanom tamo para vidjeti neće. Zato mali ovoliko i odugovlači.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 12:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Mali ne odugovlaci vec klub...
Jednostavno Partizan dugo nije platio za mladog igraca, Vrsac zeli da se osigura i da dio para dobije odmah.
Oni nisu dobili jos novac za Gagica i Milutinova.

Mi nismo u prici bar ne ozbiljnoj a Dule ce zbog Ergele (FMP) dobiti prijavu. Inace vec prelazi granicu dobrog ukusa sa nekim pricama i insinuacijama.
Bojim se da ce izazvati gadnu reakciju nekih ljudi. Ne postuje dogovor i pravi kontrauslugu Partizanu. Drago mi je sto nasi ne aktiviraju neke stvari da ne bi dodatno kukali, ali dug polako raste i prema nama i prema Rasku

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]