banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Sep 2009, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Kako mi se čini, polako svima sviće, kako trenutno finkcioniše rukovodstvo Crvene Zvezde, a i koliko sujete u tim malim ljudima ima. Ovo "saopštenje", samoj je još jedno u nizu brukanja, jer nije dostojno jednog takvog kluba, istorije i veličine jedne Zvezde, da u tako perfidnim stvarima traži jeftina opravdanja za sosptvenu nemoć na terenu... Nadao sam se neće izaći u javnost sa tim saopštenjem i da će se bar malo ograditi od sujetnog i prearogantnog trenera, koji izjavama poslije meča samo pokazuje koliko je sitna duša i mali čovjek. Treba li podsjetiti da je bezmudi trener, poslije debakla u Pragu, izjavio da bi opet postavio istu igru, odbivši da prizna da je pogriješio. Treba li podsjetiti da su svi došli na sadašnje pozicije pričom o Zvezdinoj djeci i svijetloj budućnosti, a doveli su 10 pojačanja upitnog kvaliteta, a od djece ni traga na terenu, osim naravno Savića (kumčeta kako reče bigman).

Čime se bavi Lukić? Prodajom pretplatnih karata i poltronskim paradiranjem po javnim glasilima, gdje su mu glavni argumenti zvjezdaštvo i odanost klubu. Glavnog sponzora nema i dalje, a za prodaju tolikog broja pretplatnih karata, on i njegova ekipa nose zasluga, isto koliko i ja imam zasluge za otkrića u nuklearnoj fizici. To je sve navijački entuzijazam, ljudi koji vole Zvezdu i svjesni su da je jedini način da pomognu klubu, taj da kupe pretplatnu kartu i dolaze na utakmice, u trenucima dok klub trese najveća kriza u istoriji. Na rukovodstvu je bilo samo da perfidno odigra na tu kartu i da prisvoji zasluge za to.
Zar predsjednika Zvezde da jedan Dragiša Binić uči sportskim manirima? Na šta se Zvezda srozala, majko moja. I sad pod izgovorom da "nema boljih" treba istrpiti i ove, da i oni pokažu svoju nesposobnost, za koju su unaprijed pronašli opravdanje, rekavši prilikom dolaska na pozicije, da titulu ne treba očekivati... A šta onda treba očekivati. Patetičnu igru sa mediokritetima u timu, cijele sezone i konstantne žalbe na suđenje i uslove za igru.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Нитро, како видим, о овој Звезди, као и о њеној управи, дијелимо мишљење. Али...

Лично, ово саопштење максимално подржавам, јер га не посматрам као изговор за очајну игру (јер ја, а и сви остали иоле интелигентни људи знају зашто је таква игра), већ као начин да се билмезима у савезу да до знања какву спрдачину праве од лиге! Гдје на свијету постоји да се рефлектори ставе само за једну утакмицу, и онда пакуј каблове??? И то каква срања од рефлектора, уз то само на једној страни???
Као што сам много пута поновио: ЈА ВРЛО ДОБРО ЗНАМ ДА ЈЕ ЗВЕЗДА У ГОВНИМА, О ТОМЕ МОГУ ИСТОРИЈАТ ОВДЕ ДА НАПИШЕМ! Али да ли то значи да се треба непримјетно прелазити преко оваквих кретенлука око лиге, само зато што је Звезда лоша на терену??? Ко ме зна, зна да бих исто ово рекао и да је Звезда добила утакмицу. Уопште није поента у томе.
Ово је само будалама изговор за изгубљене бодове, ја причам о незнању, полтронству, деградацији, неинвентивности одговрних на врху ФСС-а!

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Binić: "Uslovi su bili isti za sve"

Posle utakmice Napredak – Crvena zvezda i saopštenja koje je Uprava crveno-belih izdala povodom utakmice, oglasio se i predsednik Kruševljana Dragiša Binić.

„Kao srpski domaćin trudio sam se da Zvezdinu delegaciju ugostimo na najbolji način. Obezbedili smo im lože, mesta koliko su tražili, pripredili kokte, jer je Zvezda i moj klub", kaže Binić za "Sportski žurnal" i dodaje:

"Da je njihov predsednik Lukić na utakmici, saznao sam tek pošto se desio incident. Ne priliči takvo ponašanje prvom čoveku našeg najvećeg i najtrofejnijeg kluba“.

Iako priznaje da je veoma impulsivan kada je nepravda u pitanju, Binić kaže da mu nije jasno zašto su „crveno-beli“ ljuti.

„Uzroke problema i loših rezultata trebalo bi da potraže, pre svega, u svojim redovima. Za 90 minuta igre oni su bukvalno samo jednom šutirali u okvir gola. Praktično, oba pogotka smo dali mi, a kada je suđenje u pitanju, za pet do deset odsto Vukadinović je bio naklonjeniji Zvezdi. Oprostio je Lazetiću crveni karton, a mogu Beograđani lepo na snimku da vide da je u 90. minutu jedan njihov igrač odneo loptu rukom ispred gola“, priča Binić.

Dosta zamerki iz tabora Crvene zvezde bilo je i na loš teren i osvetljenje.

„Ne znam u čemu je problem. Teren je bio isti i za njih i za nas, a nisam primetio da je i jedna lopta pogrešno i neposlušno odskočila, da nije mogla da se kontroliše. Spreman sam, ukoliko postoji bilo kakva mogućnost u normativnim aktima, da odigramo novu utakmicu“, završava Binić, uveren da bi na popravnom Napredak bio uspešniji.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Ko se to udružio protiv Zvezde? Sudije ili neko drugi?
- Milenko Vukadinović je samo egzekutor u ime onih koji nas potkopavaju. Sigurno je imao pritisak sa strane… Tražimo sastanak sa predsednikom Saveza Karadžićem i prvim čovekom Superlige Jankovićem da razjasnimo neke stvari. Samo Zvezdi se događa da se sudijska trojka promeni preko noći uoči utakmice!

Zato ste tražili objašnjenje predsednika Sudijskog odbora Bogoljuba Stepanovića?
- Ne znam da li to ide njemu na dušu ili je neko preinačio njegov izbor. Želimo regularnu ligu, bez mešetarenja i spoljnih uticaja. Imali smo loše suđenje u Jagodini i protiv Rada, a ovo je vrhunac. Sude nam kao da smo seoski tim!

Žalili ste se i na druge okolnosti?
- Najpre na sudijske odluke koje su direktno uticale na rezultat. Od nepostojećeg faula posle kojeg smo primili gol, do drugih procena. Onda je protivnik jednom šutnuo na gol i uzeo bod.

Nisu se proslavili ni Zvezdini napadači?
- Slažem se, igrači nisu imali vremena da čestito odspavaju posle utakmice sa praškom Slavijom. Iza njih je šest utakmica u Evropi i stigao ih je umor. To je naš problem, ali i takva Zvezda bi pobedila uz normalne uslove.
Reflektore ste nazvali cirkuskim?
- Oni mogu da osvetle ringišpil, ali fudbalski teren - nikako. Na zagrevanju smo se šalili od muke jer neke naše igrače u mraku nismo mogli ni da vidimo! Tražili smo od sudije i delegata da se ne igra, odbili su nas uz izgovor da televizija insistira zbog direktnog prenosa. Kao da oni odlučuju o tome!

Vaš predstavnik Negić je razgovarao sa prvim čovekom Zajednice Miodragom Jankovićem?
- Uzalud, rešeno je da se igra. Reflektori su postavljeni na skelu donetu sa nekog gradilišta i postavljeni samo na jednoj strani. Zar je to nivo Superlige?
Bilo bi šteta da je deset hiljada navijača vraćeno kući?
- Naravno da bi, ali fudbal je ozbiljan posao i ne mora da se igra po svaku cenu.

Predsednik Napretka Binić kaže da ste izbegli susret s njim?
- Valjda domaćin treba da potraži gosta, a ne obrnuto. Ostali smo sat i po posle utakmice kod autobusa, a niko nam nije prišao ni ponudio čašu vode! Iz Napretka su nam dali koverat sa navodno 30 karata za naše rukovodstvo, ali je u njemu bilo samo 18! Smešteni smo u prostoriju za deset ljudi.

Posle svega, Binić kaže da je dobro što se niste sreli?
- Nije baš da nismo. Videli smo se na kraju utakmice kad se rukovao sa sudijom Vukadinovićem, kome sam dobacio: „Treba da te je sramota da sudiš Crvenoj zvezdi“. Ako je domaćin, mogao je tad da me pozove na piće.

Da niste prenaglili sa zabranom TV prenosa vaših utakmica?
- Ko voli Zvezdu, doći će na stadion da je gleda u Beogradu i na strani. Nećemo popustiti dok ne rešimo odnos sa Zajednicom, jer nismo samo mi nezadovoljni.

Tamo predsedava vaš čovek Branimir Babarogić?
- Pitaćemo i njega da li može da zastupa interes fudbala, ali i kluba koji ga je kandidovao za predsedničku funkciju

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Izgubili Isaha u mraku, ali to su strateski mogli iskoristiti da se iskrade protivnickim igracima :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Treba tuziti i Tijanica i RTS jer su posvetlili sliku i narodu zamazali oci.I mene su izvarali,video sam sve fudbalere pa cak i loptu. :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
SijuŠČE jesi ti neki komicar... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ово је баш фарса, прије неки дан луда кућа што се прво преноси меч Партизана, па онда и што се Партизан преноси на првом каналу а сада им одједном не одговарају преноси никако. Ма дајјјјјјјјјјјјјјјј :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:

Da niste prenaglili sa zabranom TV prenosa vaših utakmica?
- Ko voli Zvezdu, doći će na stadion da je gleda u Beogradu i na strani. Nećemo popustiti dok ne rešimo odnos sa Zajednicom, jer nismo samo mi nezadovoljni.

Kakvo plitko razmisljanje Lukica,a sta sa ljudima iz dijaspore koji vole zvezdu?Znaci moje kolege sa foruma mogu Zvezdu pogledati samo ako odu predju preko 300km,sta sa ljudima iz inostranstva?

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 20:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
a sta sa ljudima iz dijaspore koji vole zvezdu?Znaci moje kolege sa foruma mogu Zvezdu pogledati samo ako odu predju preko 300km,sta sa ljudima iz inostranstva?

Prenos postoji na sajtu Crvene Zvezde :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ево сад ће неко питати, рецимо ја, шта је са оним људима који немају интернет :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 01:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Gocias je napisao:
Ево сад ће неко питати, рецимо ја, шта је са оним људима који немају интернет :lol: :lol: :lol:

Tako mozemo u nedogled :lol: :lol: :lol:
a sta i da ima prenos na RTS a u BL pada kisa a svi znamo kako radi nasa bajna Elta kad je vani kisa :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 01:16 
Zato ja satelitsku majku imam... :) :)

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 20:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Vuk_samotnjak je napisao:
Gocias je napisao:

Tako mozemo u nedogled :lol: :lol: :lol:
a sta i da ima prenos na RTS a u BL pada kisa a svi znamo kako radi nasa bajna Elta kad je vani kisa :lol: :lol: :lol:

kod mene je sve ok, cak i po onom nevremenu prije par dana sto je bilo

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 11:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kako je u četvrtak saopštio Institut za istoriju i statistiku fudbala (IFFHS), sa sjedištem u Kelnu, Real Madrid je ubjedljivo prvi na tabeli najuspješnijih klubova prošlog vijeka, sa skoro stotinu bodova više od drugoplasiranog Juventusa, odnosno 105 više od Barselone, koja zauzima treću poziciju. Crvena Zvezda na toj listi zauzima 27. mjesto. Pored Crvene Zvezde, koja je visok plasman zaslužila osvajanjem titula šampiona Evrope i svijeta, na listi se nalaze još dva srpska kluba. Zanimljivo je da je OFK Beograd bolje plasiran od Partizana! "Romantičari" sa Karaburme nalaze se na 83. mjestu, dok Partizan sa još četiri kluba dijeli 102. poziciju.

EVROPSKI TOP 20

1. Real Madrid (Španija) 563,5 bodova
2. Juventus (Italija) 466
3. Barselona (Španija) 458
4. Milan (Italija) 399,7
5. Bajern (Nemačka) 399
6. Inter (Italija) 362
7. Ajaks (Holandija) 332,7
8. Liverpul (Engleska) 300,2
9. Benfika (Portugalija) 299
10. Anderleht (Belgija) 231
11. Mančester junajted (Engleska) 220
12. Atletiko Madrid (Španija) 196
13. Ferencvaroš (Mađarska) 190
14. Lids (Engleska) 154,5
15. Sparta Prag (Češka) 149,5
16. Dinamo Kijev (Ukrajina) 144,5
17. Roma (Italija) 141,5
18. Hamburg (Nemačka) 140,5
19. Borusija Menhengladbah (Nemačka) 136,5
20. Totenhem (Engleska) 136

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
http://www.crvenazvezdafk.com/src/vip-k ... -video.htm
Citiraj:
На Маракани су се на једном месту нашли: Леонтина Вукомановић, Сандра Церин, Мирослав Илић, Иван Бекјарев, Драган Којић Кеба, Маринко Роквић, Милан Калинић, Андреј Кулунџић, Драган Вујић Вујке, Урош Ђурић, Кубура Срећковић, Игор Бракус, Кики Лесандрић, Милан Делчић Делча, Филип Пат, Славко Белеслин, Виктор Савић, Сале Игњатовић, Сале Јовановић, Вук Росандић, Иван Зељковић...
Такође, због својих пословних обавеза, данас су изостали и Мирка Васиљевић, Ивана Михић, Иван Ивановић, Момчило Бајагић Бајага, Вук Костић, Дејан Цукић, Небојша Глоговац, Никола Ђурићко, Инспектор Блажа и многи, многи други.

Citiraj:
По информацијама које поседујем, код мене на послу (на радију Б92) постоје тек три особе које навијају за друге навијачке опције.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
shoole je napisao:
http://www.crvenazvezdafk.com/src/vip-klub-promovisan-na-marakani-2338-c13-video.htm
Citiraj:
На Маракани су се на једном месту нашли: Леонтина Вукомановић, Сандра Церин, Мирослав Илић, Иван Бекјарев, Драган Којић Кеба, Маринко Роквић, Милан Калинић, Андреј Кулунџић, Драган Вујић Вујке, Урош Ђурић, Кубура Срећковић, Игор Бракус, Кики Лесандрић, Милан Делчић Делча, Филип Пат, Славко Белеслин, Виктор Савић, Сале Игњатовић, Сале Јовановић, Вук Росандић, Иван Зељковић...
Такође, због својих пословних обавеза, данас су изостали и Мирка Васиљевић, Ивана Михић, Иван Ивановић, Момчило Бајагић Бајага, Вук Костић, Дејан Цукић, Небојша Глоговац, Никола Ђурићко, Инспектор Блажа и многи, многи други.

Citiraj:
По информацијама које поседујем, код мене на послу (на радију Б92) постоје тек три особе које навијају за друге навијачке опције.

čast izuzecima, ali većina ovih likova su neviđeni propalitet i klošari tako da se ne bi hvalio da oni navijaju za Zvezdu :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 20:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
3:0, Lekić, Lekić, Blažić...

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ладно побједа, металци бункер класични ми ударај док не пробијемо!

Најбитније играо Лазовић и замислите све одушевио! Пижон дај тим момцима да играју, БРЕ! :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Koliko je lekic stavio puta do sada u superligi?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]