banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 19:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Apr 2013, 08:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4pUWz3aXui4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Šta vi radite svojim igračima kad jedva čekaju da dobiju papire da bi mogli progovoriti o stanju u klubu :lol: !?

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ne znam bas, da i on ovako otvoreno trazi pare ako se zna za sta su isle...

OVAKO JE POSLOVALA ZVEZDA: Džaja i Piksi zajmili keš da bi plaćali sudije?

http://www.mozzartsport.com/vesti/ovako ... ali-sudije

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ma veze, naslov bombastican, a u tekstu fino pise.

Citiraj:
A za stavka 'sudije' najverovatnije se odnosila na obavezno plaćanje troškova sudija nakon utakmica, jer Zvezda ni za to nije imala novca", rekao je Stevanović.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 11:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Kako samo novinari pokusavaju praviti senzaciju.oni su najveci krivci za sva sranja,sve prenose u krivom obliku.
Kao ono skoro sto je bilo,naslov vujoseviceve slike vrijede nekoliko miliona,a u tekstu kustos objasnjava da nema sanse da on ima orginal slike jer su obe po nekoliko miliona

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 13:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Cekaj prelazni rok pa ces vidjeti sta su tek senzacije :D

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.alo.rs/vesti/hronika/fudbale ... ajca/15915

Nije uredan sa glavom nikako.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I onda budali oprosti sto se naroljao na pripremama... Za te dve stvari ga treba kazniti oduzimanjem 10 plata + zatvorska kazna... Ako je istina, a kako je on u pitanju onda jel lako moguce

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ako se pokaze kao istinito treba ga odstraniti iz ekipe.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 09:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Naspi jos jednu za trecu smenu.
Za sada Stojadinovic se pokazao kao dobar menadzer za dovodjenje igraca, dok je sve ostalo vezano za posao direktora katastrofalno uradio. On neka dovodi strance i neka prodaje, a sve ostalo neka prepusti Dzaji.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jos malo bruke na nas racun, ne znam nijednog klinca koji postuje klub i dres koji nosi... Danasnja omladina je toliko sirova da nije cudo sto nam fudbal propada

Citiraj:
Sa Pintu izbrisao Mihajlovića!

Na "Marakani" se uzbuđenja nižu kao na traci. Taman kad se dobrim rezultatima u ekipu vratila pozitivna atmosfera, novi problem je na vidiku. Naime, mladi 19-godišnji Stefan Mihajlović napustio je trening, nezadovoljan tretmanom u ekipi.

Trener Rikardo Sa Pintu odmah je reagovao i obavestio sportski sektor kluba da na njega više ne računa. Portugalskom stručnjaku je neshvatljivo i nedopustrivo takvo ponašanje, pogotovo što je reč o mladom igraču, pred kojim je tek period dokazivanja i početak profesionalne karijere, koju je najavio golovima na pripremama u Turskoj.

- Stefan je nezadovoljan statusom, ali ne opravdavam napuštanje treninga - kaže njegov otac Radmilo, bivši fudbaler Željezničara, Dinama, Bajerna iz Minhena, i dodaje:

- On je veoma posvećen fudbalu, vredan, radi i dodatne treninge, ali, u trenutku mu je prekipelo i reagovao je impulsivno.

Šta dalje?

- Pokušaćemo da izgladimo nesporazum ili ćemo tražiti raskid ugovora. Lepo bi bilo da se u Zvezdi oformio kao igrač, pa onda otišao u inostranstvo. Ali, videćemo šta će se dešavati - kaže Radmilo Miihajlović za SPORTAL.RS.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Благо речено - ШОКИРАН!!!

Таман када се ситуација мало примирила, мајмунлук се наставља! Ево на примјер овај дјечак, 3 мјесеца у првом тиму и није задовољан статусом. А зашто би и био? Сви његови вршњаци су напустили клуб, отишли у неком другом правцу, ка Европи, парама... Зашто би он размишљао другачије? Шта тек рећи за овог "сивог сокола"? Звезда озбиљно мора да разради систем како тужити неке играче за друштвено неприхватљиво понашање.

И да, опет то морам истаћи - Звезда се у новинама котира подједнако као Велики брат и Фарма! Па јел има неко крштен да каже - доста је било пизда вам материна?!

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 10:29 
Sto bi on postovao klub ako klub njega ne postuje, boli njega k za zvezdom, to mu je samo usputna stanica do Evrope...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste samo sto umesto Evrope zavrse po nekim azijskim ligama upitnog kvaliteta

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 10:40 
Ko ga je*e, sam pao, sam se ubio...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 10:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Aj Daudija brate nerodjeni

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Idemo jos malo, vikend je, lepo vreme, pa se ubilo za zute stampe

Citiraj:
У ексклузивном интервјуу за наш сајт, потпредседник клуба Славиша Кокеза, између осталог, оптужио је Владимира Југовића да је мешетарио са Звездиним омладинцима, односно да је Вељка Симића и Немању Максимовића, који су ове зиме одбили да продуже уговор са клубом, одвео из Црвене звезде.

Бившем играчу клуба, члану "златне генерације" и човеку који је био близак некима од претходних управа није требало дуго да се огласи, а и овог пута је, као и раније, побио да се бави менаџерским послом, а био још оштрији у одговору потпредседнику Звезде.

- Немам лиценцу и нисам менаџер. Знам Славишу Јокановића и стихове песме „Времена су кокузна“... За тог господина који ме помиње нисам чуо. Не верујем да је експерт у фудбалу. Ко је тај човек? С које планете је пао? Он очигледно није укапирао шта је Црвена звезда и где је дошао. Сигурно овом господину треба разлог да окриви неког другог за свој неуспех у преговорима с тим момцима. Молим само мало више поштовања, јер сваког дана пролази поред трофеја и мојих слика и слика моје генерације у клубу, од Барија до Токија - рекао је Југовић за Курир.

Владимир Југовић каже и да је један од двојице момака који су зимус напустили клуб био надомак Партизана.

- Имам савет за господина: нека провери зашто је његов најближи сарадник хтео да води једног од двојице момака у Партизан прошлог октобра.

Југовић одраније се помињао као неко ко се бринуо о каријери Звздиних Чачана Дарка Лазовића и Филипа Младеновића, а од пре неког времена и бивших омладинаца Симића и Максимовића.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prišlo se na -4, valjda sad pokrenuti medijsku lavinu ne bi li se malo destabilizovali. Partizan veže 3 utakmice bez pobjede i to prođe neopaženo, ali zato valja po Zvezdi osuti iz svih oružja.
Što se tiče Jugovića i Kokeza dok god jedan tvrdi jedno a drugi drugo valjda je logično da se vjeruje Jugoviću. Kad Kokeza potkrijepi priču nekim papirom onda svaka čast. Ovako, da se nađe jedan Kokeza da mjeri Zvezdaštvo Jugoviću, to ne ide nikako.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 12:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Samo sranja oko terena. Ne vjerujem više ništa. Samo ću gledati fudbal od sad.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Za malog Mihajlovića bolje da naguli. Nije džaba generacija '95. zbrisala čim je došla ova "spasonosna" uprava. Dečko se pokazao na pripremama i korektno na debiju, a onda ovakav tretman. Doduše, to me i ne čudi, sjećam se Stojadinovićevih izjava o Grbiću i Kataiju "ne trebaju nam tuđe propale investicije", a to su mladi momci koji mu sinovi mogu biti. Znam da Grbić nije bio ravnodušan na to... Sad je izgleda ovom momku "diskretno" ukazano da mu tu nije mjesto. I onda ćemo kasnije opet slušati priče o Zvezdinoj djeci, o podobnima i nepodobnima, evo, jednog Vladimira Jugovića uzeo u usta neki restorandžija i mutan političar...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]