banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 15:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Mar 2013, 11:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne znam meni je uzivo sve djelovalo puno bolje nego vama
garant vas je onaj sa prve smorio komentarom :)
Bilo je ovo puno borbenije i konkretnije. Neke naznake igre su se vidjele.
Prvi utisak je Kadu samo cu reci NO Cadu no football
Garido - drzao defanzivno sjajno, prebio je igrace Radnickog uvijek na lopti a pas za Lazovica kod golaaa sjajno
Mladenovic napokon prodisao, protrcavao je stalno ali ga je... centarsut :)
Dauda ne moze igrati spica u ovoj formaciji ali onaj udarac pokazuje instikt golgetera.
Ozeg takodje unio zivosti, ima gresaka ali brate stalno je na lopti
Poyitivan utisak i treneru Sa Pintu je bukvalno galamio na svaku loptu unazad, stalno im je objasnjavao. Treba tim vratiti nakon demagoga...

Tribina solidno popunjena a navijanje iznad prosjeka u nekoliko navrata je grmilo posebno na startu...
Ipak utisak putovanja je Carinik koji mrtav ladan kaze - Sto niste juce dosli neki nas je prenosio 30 baklji ja mu trazio dvije da ga pustim :)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zato je Lazovic pokusao sebicno da zavrsi sam i petljao da bi lopta jedva dosla do Kadua koji je zabio gol... I meni Dauda nije za ove formacije, a Madenovicu osim centarsuta nedostaje i snage, jer su ga zabijali u reklame u svakom duelu

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 12:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Brigate@pas za lazovica kod gola je uputio kadu, ne garido...Kadu je pravi primjer profesionalca,trpio je uvrede,salve zvizduka,klupu,nikad ni rec nije rekao...sad je docekao ovacije,kakve ni jedan igrac u skorije vrijeme nije dobio...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Brigate BL je napisao:
Ne znam meni je uzivo sve djelovalo puno bolje nego vama
garant vas je onaj sa prve smorio komentarom :)

Naravno da je puno bolje Nismo se tresli 90 minuta, a usput smo pokušali nekad nešto i odigrati. Međutim, ništa ne zamjerim igračima i treneru, jer tek izlazi na vidjelo koliko je najgori pokušaj trenera u istoriji FK Crvena zvezda razvalio ekipu. Mislim, bilo je jasno odmah čim je Lazović podsjetio na starog sebe, ali evo još jedan potpuno porazan detalj :angry3:

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal- ... falno.html

Koliko je samo jeo govna o nespremnosti i Robiju, između redova, a od Robija i Radakovića je dobio ekipu koja na kiparskoj sparini za 120 minuta nadtrči domaćina, koja isparira Bordou upravo u ovim stvarma koje se pominju u tekstu, u promjenama pravca i eksplozivnosti. Gori čovjek i gori trener nikad u klubu.

Sa Pintu sigurno treba dati blanko još nekoliko utakmica, međutim, nije to ono što me brine. Brine me kako će klub unovčiti Mijailovića i Kasalicu, jer su na njihovo mjesto nerezonski dovedena pojačanja koja idu ka tom da se ustale. Sve i da smo titulu jurili, nije pametno, jer je pitanje ima li i uopšte razlike u kvaliteu, a kamoli velikog pomaka. Da budem iskren, sviđa mi se Garido, ali to je sve, samo ne način na koji treba poslovati klub kom gori pod nogama. Ne znam pošto kvadrat Marakane, možda da se suzi teren pa proda višak 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Људи ми очигледно нисмо гледали исту утакмицу!

Ово је благо речено очај! Формација је катастрофална, не смијемо себи дозволити да Звезда са претпосљедњим тимом на табели почиње са два задња везна, и Кадуом на лијевом боку! То је криминално! Овај Дауда је имао 3 контакта са лоптом у првих 15 минута, послије се примјећивао на терену само зато што је црн! Лазовић 3 потеза која личе на нешто, у осталим ситуацијама је испадао смијешан. Ако је он наш најбољи играч, ми одлично стојимо на табели. Колико је Вешовић иритантан, толико је Младеновић лош! Па јебему мајку, годину дана не можеш центрирати као човјек! Он први испада из тима, чим се Петко опорави.

Још црња времена долазе за клуб.

Edit: Пинта нећу да вежем за било шта, сулудо је. Нека проба, мада тешко. Синоћња игра се ама баш ни по чему не разликује од игре Јанковића.

Poslednji put menjao Gocias dana 31 Mar 2013, 15:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 15:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Људи ми очигледно нисмо гледали исту утакмицу!

Ово је благо речено очај! Формација је катастрофална, не смијемо себи дозволити да Звезда са претпосљедњим тимом на табели почиње са два задња везна, и Кадуом на лијевом боку! То је криминално! Овај Дауда је имао 3 контакта са лоптом у првих 15 минута, послије се примјећивао на терену само зато што је црн! Лазовић 3 потеза која личе на нешто, у осталим ситуацијама је испадао смијешан. Ако је он наш најбољи играч, ми одлично стојимо на табели. Колико је Вешовић иритантан, толико је Младеновић лош! Па јебему мајку, годину дана не можеш центрирати као човјек! Он први испада из тима, чим се Петко опорави.

Још црња времена долазе за клуб.

+1

Mozda se ljudi tese, pa zato pricaju da bolje igramo

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Sačekajmo par utakmica, čovjek još i ne poznaje igrače i zato je postavio ziherašku taktiku. I meni se stomak prevrće kad vidim dva zadnja vezna na Marakani protiv nekih indijanaca, ali recimo u odnosu na Jankovićev debi kad se Novi Pazar sprdao sa nama, igrali smo daleko bolje, bar nismo bili šuplji kao sir. Doduše, Janković ne bi trebao biti reper ni za šta... Sviđa mi se što je Sa Pinto uvidio greške u hodu, pa je sklonio Kadua sa krila, doduše, nakon prinudne izmjene. Trebaće vremena i kvalitetnog treninga da se igrači vrate u neko normalno stanje, psihofizički su potpuno ubijeni. Posebno porazno je da nas se više niko ne plaši ni na Marakani (osim tradicionalno grobara :D ).

Jednocifrena razlika, a rival ulazi u tri utakmice koje mogu prelomiti sezonu, Sloboda u gostima, Vojvodina kući, Javor u gostima. Vidjećemo. S obzirom da je na vlasti ( a isti praktično i u klubu) naš čovjek, moguće je više razultata kao danas u Kuli.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 18:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

JBG meni se ucinio Garido sa tribine...

ne znam sta vi ocekujete nakon 13 dana rada zaista...
igrali su borbenije sigurnije, nije radio ziheraske izmjene po meni napredak postoji

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 18:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ne ocekujem nista, pogotovo jer za tih 13 dana nije radio sa svim igracima

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ja bi volio da neko od tih trenera što su igrali sa jednim špicem objasne zbog čega u ovoj ligi gdje ti se svi brane s jednim napadačem.
Igraj s dva napadača majka mu stara, svakako se svi sem Partizana, pa i Voše zabunkerišu.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 09:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nova ovako... Nije bitan broj napadaca vec koliko ce igraca ucestovati u zavrsnici kod gola..
Pintu je ovu formaciju furao i u Sportingu samo sto je tu imao krila koja su probijala i vezne koji su ucestvovali ua zavrsnim akcijama...
Kod nas to ne ide i vjerujem da nije htio da previse tumba ekipu vec je nastavio sa sistemom koji je igrao Jankovic. Ako se to moze nazvati sistemom :lol:
Zasto dva zadnja vezna?
Kod njega bekovi imaju dosta ofanzivnih zadataka, sa ubacivanjima dok se krila upravo u zavrsnici mogu ubaciti na mjesto napadaca, konkretno Ozeg treba da ide u 16 kad Mladja probije. U tom slucaju pozadi ostaje rupa koju ti vezni moraju da krpe...Garido je tako u prvom dijelu nekoliko puta pokrio dobro Vesovica, koji je na beku odigrao bolje od Mike cak i u defanzivi. Napredak postoji ali treba da bude iz meca u mec da bi dali ocjenu rada. Ono sto radi na treninzima sa pripremom ekipa ce biti veliki napredak

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 10:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ne bih se slozio sa tobom da je Vesovic na beku bio bolji u odnosu na Mikica.
Kako je lijepo odgledati utakmicu u kojoj znas da Kasalica nece pokusati primiti ili jos gore voditi loptu, zaista uzivanje. Pokazalo se da Ozegovic moze odigrati isto, cak i bolje na krilu nego sto su to radili Kasalica i Milunovic, te se nadam da ce Ozeg poceti i u srijedu.
Protiv Hajduka pocecemo bez Milijasa i Milivojevica, te mislim da ce samim tim Pinto promijeniti formaciju, te bi mogao poceti sa dva spica.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da vidimo hoce li biti brza igra

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 10:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vesovic je odigrao bolje i odgovornije.
Mikic je kod Jankovica cesto znao da ode previse naprijed, posebno u Nisu gdje je ostavljao takav prostor za kontru da je to bilo strasno jer se nije mogao vracati. Mika je igrac sa jednim od najmanjih ugovora ali realno osim ljudskih kvaliteta ostalih bas i nema za Zvezdu. Sjeti se gola i kako ga je covjek prolazio. Vesovic je cak poceo da ide u lijevo :)

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Po Covicevim rijecima, smanjili smo dug za oko 8. miliona, te da je vec otvoren racun na koji navijaci mogu upalcivati novac namjenjen za izlazak iz ove dubioze. Nadam se da nece proci kao sa Vesicevom fondacijom i prikupljenih osamdesetak hiljada (bar je tako pisalo) koje su ko zna gdje otisle.

Citiraj:
STOJADINOVIĆ GA PRECRTAO ZBOG DAMJANCA

Čim su se u kancelarije na Marakani smestili predsednik Dragan Džajić i sportski direktor Zoran Stojadinović počela je priča oko potencijalnih pojačanja. Jedan od igrača koji su se ozbiljno kotirali na spisku novajlija, koji je imao Dragan Džajić , bio je i Bosančić, koji je "kupio" legendu Crvene zvezde izjavama da je veliki navijač kluba iz Ljutice Bogdana i da bi peške došao na Marakanu iz tadašnjeg kluba SLovana iz Libereca.

Danima je Džajić "gurao" priču da Zvezdi treba takav igrač na ofanzivnom delu tima, ali je Stojadinovićeva struja imala svoje favorite, tako da je Bosančićev dolazak na Marakanu visio u vazduhu. Stojadinović je tvrdio da Bosančić ima probleme sa "ludom glavom", da je lenj na treninzima, a mišljenje o njegovim igračkim i ljudskim kvalitetima, sportski direktor je potražio i kod nekadašnjeg Miloševog agenta Nikole Damjanca, koji se nije ustručavao da Bosančića opiše kao ludaka i egoistu, tako da je "diša" imao dobar alibi, pred predesednikom, što ne želi da u svalačionici crveno belih vidi sadašnju "desetku" Gjongnama.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 15:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jbt koliko sere ova uprava oko ovih ugovora, niko ne spominje Milijasa koji je vlasnik 50%, a covek igra, kakvi dvostruki arsini

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 18:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Звезда отворила рачуне за финансијску помоћ
1 апр, 2013

Фондације Црвена звезда је отворила рачун на који ће сви заинтересовани навијачи моћи да уплате новац и тако финансијски помогну клубу.

(ФОТО: ФК Црвена звезда)

Како се наводи на сајту црвено–белих сваке две недеље ће бити рађени пресеци стања и јавности ће бити омогућено да види за које потребе је уплаћени новац отишао.

Рачуни за уплату средстава су следећи:

Број динарског рачуна: 160-331620-48, код банке Интеса.

Број девизног рачуна: 00-508-0003357.5

ИБАН: РС35160005080003357574, такође код банке Интеса.

Da li se ovo uplacuje preko obicne uplatnice? Ne znam kako to funkcionise kad se uplacuje u drugu zemlju, pa nisam siguran. Dakle, za nas iz RS vazeci je ovaj devizni racun na koji mogu uplatiti i u markama ili se varam.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 19:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Raskoljnikov je napisao:
Citiraj:
Звезда отворила рачуне за финансијску помоћ
1 апр, 2013

Фондације Црвена звезда је отворила рачун на који ће сви заинтересовани навијачи моћи да уплате новац и тако финансијски помогну клубу.

(ФОТО: ФК Црвена звезда)

Како се наводи на сајту црвено–белих сваке две недеље ће бити рађени пресеци стања и јавности ће бити омогућено да види за које потребе је уплаћени новац отишао.

Рачуни за уплату средстава су следећи:

Број динарског рачуна: 160-331620-48, код банке Интеса.

Број девизног рачуна: 00-508-0003357.5

ИБАН: РС35160005080003357574, такође код банке Интеса.

Da li se ovo uplacuje preko obicne uplatnice? Ne znam kako to funkcionise kad se uplacuje u drugu zemlju, pa nisam siguran. Dakle, za nas iz RS vazeci je ovaj devizni racun na koji mogu uplatiti i u markama ili se varam.

Imaš devizni žiro račun,možeš u bilo kojoj banci u RS-u a mislim da u BL ima banka Intesa

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Covic na svet plus ili kako se vec zove kanal.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 12:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Kažu da "vrijeme liječi sve rane"
E liječi qrac
http://www.nadlanu.com/pocetna/info/spo ... 34.80.html
:lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]