banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 14:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 56  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Apr 2013, 11:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma to su budalaštine...isti ti koji to potenciraju prešućuju da je hajduk kula prekjuče na marakani nastupio sa samo dvojicom koji su igrali u kuli u nedjelju protiv partizana :( :(

isti je to obrazac ponašanja u zvezdi i partizanu,i zato nam fudbal i propada :(
u,ionako slaboj ligi,igraš 50% "pokrivenih" utakmica...

klubovi za koje mislim da ne učestvuju u tome,i da ih se stvarno mora igrom pobjediti su vojvodina,oba radnička,sloboda,i možda spartak...ostalo sve smućkaj i prospi :(

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ovde niko ne spori da i mi namestamo, problem su preposteni sa druge strane brda

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 11:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Schlager je napisao:
ma to su budalaštine...isti ti koji to potenciraju prešućuju da je hajduk kula prekjuče na marakani nastupio sa samo dvojicom koji su igrali u kuli u nedjelju protiv partizana :( :(

isti je to obrazac ponašanja u zvezdi i partizanu,i zato nam fudbal i propada :(
u,ionako slaboj ligi,igraš 50% "pokrivenih" utakmica...

klubovi za koje mislim da ne učestvuju u tome,i da ih se stvarno mora igrom pobjediti su vojvodina,oba radnička,sloboda,i možda spartak...ostalo sve smućkaj i prospi :(

o tome se radi na forumu,da je neka ekipa tako igrala sa partizanom samo sa dva igraca ne bi mogao ziv ostati ovde bar dva dana

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
Možete li da nam kažete bar jednu konkretnu nameštenu utakmicu koju ste igrali?

- Borac - Partizan 0:1, pre četiri godine! Tada me je direktor kluba Sloba Ilić vozio na zadnjem sedištu automobila i pretnjom me prisilio da se sutradan "ne zalažem" protiv crno-belih. Čak su mi nalagali da napravim penal ako do 70. minuta bude nerešeno.

I ovo prodje onako, odbace zbog nedostatka konkrektnih dokaza ili sta je vec bio argument da se ovaj lik proglasi dilejom. I ne mislim da Partizan uzima titule zato sto namjesta vise od nas, vec zato sto smo mi raspad. Cim malo prizdravimo i stanemo na noge nece ih se puno pitati, kao sto ih se nije puno pitalo ni ranije, ali da je liga smijesna, korumpirana, sa njivama umjesto terena, gdje svako ko je u prilici pusta pa se nada da cemu se vratiti sledece sezone to sam siguran.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 11:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

teško se odlučiti za najsmješniji detalj iz JSL,bilo je "kikseva" golmana inđije protiv partizana,spartaka protiv zvezde,i još mnogo,mnogo drugih golmana....uglavnom protiv ta dva kluba golmani naprave "kikseve" kakve više nikad do kraja karijere neće napraviti,ali ipak,moj lični favorit je ovo na 0.59...i to ne samo iz JSL,već u životu 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yl4lwcChIrs[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 11:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hahahaha,ovo nisam nikad vidio

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 11:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Gdje nadje bas remi :)

Za OFK se zna sta je bilo i zbog cega...a bogme i za Kulu :D

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 11:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:

Za OFK se zna sta je bilo i zbog cega...a bogme i za Kulu :D

Pa napisi sta je bilo,ne moras biti mistican

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 11:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:

pa nisam ja ni napisao da je utakmica namještena :D

već da je vjerovatno golman malo "stimulisan" :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Upravo, ne moras kupiti celu ekipu, nego samo stimulises pojedince da budu losiji... Ovde golmana, juce napadaca

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ma ljudi kad bi se igralo 100% pošteno, ja sam uvjeren da bi Partizan do 20-og kola obezbjedio titulu.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 12:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ZA OFK - Zoka Milinkovic je vas i nije zelio nista da prepusti slucaju...
Tri igraca koji su najbolji u OFK- u pogledaj ko je nama dao golove i ko je asistirao Upravo Grbic i Trivunovic
su Zvezdasi i pitanje je kako bi se ponasali. O tome da ih je odmarao ne moze da bude jer je slijedila pauza
Za Kulu - trener je procijenio da mu treba odmorna ekipa za naredno kolo jer nema ekipu koja moze da igra tri meca za sedam dana i da na Marakani nema bodova. Na sve to se nadovezala i cinjenica da Partizan nije isplatio za Pauljevica pa su oni odlucili da zapnu do krajnjih granica protiv vas i iscupali su bod... Nakon meca su rekli vasima iz uprave nema para nema bodova...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Ma ljudi kad bi se igralo 100% pošteno, ja sam uvjeren da bi Partizan do 20-og kola obezbjedio titulu.
Pa kako objasnjavas sto gube od nas zadnjih 4-5 meceva, koliko vec bi :D Ove sezone Partizan ima vjerovatno najlosiju ekipu u ovoj seriji titula, ali se zalomilo da nam onaj incest dodje na klupu i razjebe sve sto se moglo razjebati. Da je zeru krsten trener bio od pocetka sezone kuvalo bi se opasno.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako ti objašnjavaš to što je Zvezda uzela zadnju titulu, može se reći prije 6 sezona ?
Šište im jaja, Partizan vas je stigao po titulama, iduću će morati Zvezda uzeti na ovaj ili onaj način.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jaka im stvar sto su nas stigli po titulama u ovoj cobanskoj ligi, pa izadju u Evropu i Samrok ih nakanta, a i da nas prestignu u titulama opet nece biti ni blizu velicine jednog evropskog sampiona tako da me to najmanje brine.
Samo mi je cudna tvoja tvrdnja da bi uzeli titulu do 20. kola, znaci da su puno opasni, a Zvezda ih zadnjih par puta otresa i to bez neke prepucane igre. To je tu negdje, nas je Jankovic ove godine osakatio momacki, da njega nije bilo siguran sam da bi se za titulu lomilo do zadnjeg kola.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 12:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Schlager - nema postenih od nabrojanih tvojih timova posebno...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 12:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
ZA OFK - Zoka Milinkovic je vas i nije zelio nista da prepusti slucaju...
Tri igraca koji su najbolji u OFK- u pogledaj ko je nama dao golove i ko je asistirao Upravo Grbic i Trivunovic
su Zvezdasi i pitanje je kako bi se ponasali. O tome da ih je odmarao ne moze da bude jer je slijedila pauza
Za Kulu - trener je procijenio da mu treba odmorna ekipa za naredno kolo jer nema ekipu koja moze da igra tri meca za sedam dana i da na Marakani nema bodova. Na sve to se nadovezala i cinjenica da Partizan nije isplatio za Pauljevica pa su oni odlucili da zapnu do krajnjih granica protiv vas i iscupali su bod... Nakon meca su rekli vasima iz uprave nema para nema bodova...

Procitaj malo,ti isti igraci nisu igrali ni protiv slobode

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Papučo, Partizan igra dosta bolje, Zvezdu je patnja gledati, smrt za oči.

Pa nije vas Janković vodio svih 6 godina.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 12:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A komso navalio ko mutav .
Dobices na fejs presjek svake sezone pa malo prostudiraj i onda pisi o nekim stvarima.
Ovim ne sporim titule, ali treba ukazati i na neke cinjenice

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa kakve veze imaju prethodne godine, prethodnih godina je Partizan znao imati bas finu ekipu, a nama je ona sa Pizonom vjerovatno najlosija u istoriji kluba.
Ove godine su daleko od neke sile i mogli smo se ponosati s njima da je poslije Robija doveden trener.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 56  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]