banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 09:46 Danas je 29 Jun 2026, 09:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Okt 2013, 20:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Znaci da je patka i da se kriju prava imena :D

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2013, 11:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ovaj Solnok je toliko los da nije mogao da bude ni trening mec :lol: Srecom izvede Bobija da ne rusi rekorde. Covjek kucao lakse nego na zagrijavanju..
INace mnogo losih stvari, nadam se da je ovo bilo samo odradjivanje posla

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2013, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na pocetku sam govorio da cu biti prezadovoljan sa 4:1 na pocetku sezone i evo desilo se, tako da je ok, mada poslije Sirokog nije izgledalo tako. Kao sto sam i pretpostavljao ova centarska linija je i vise nego dobra za ABA ligu (Evroliga je druga prica) tako da nemamo sta brinuti. E sad, taj dodatni igrac bi nam bio koristan da budemo dosta jaci ali nije toliko neophodan. Luka je odigrao odlicno, asistencije i poeni, kao i po koji skok, to je put kojim treba da se razvija. Cvetkovic je bio malo losiji ali ipak dobar. Ristic tanak u odbrani i za ove Solnokove centre ali to je i normalno, ova sezona mu je sticanje iskustva, on bi tek za dvije godine mogao biti neki faktor u timu.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2013, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
I ja sve više naginjem na stranu da nam nije neophodan još jedan visoki. Za EL teško da imamo šansu za top 16 da ne znam kakvu zvijer dovedemo, u ABA plasman na F4 nam je skoro pa zagarantovan tako da ne vidim čemu trošak, bolje da se štekaju pare :D

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2013, 13:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa steka se nesto.
Radonjic je ziheras on voli da moze da reaguje ako ispadne nesto po njegovom ukusu .. Vidjecemo kakva je situacija

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2013, 19:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://www.telegraf.rs/sport/865979-sin ... tinaikosom

bio bi red ovog momka docekati kako treba

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2013, 17:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Moj ti mandrak ko da oni znaju ko je bio Guza...

U jednom derbiju gubimo od vas citava hala skace jer stizemo ali Guza tak uputi par totalno nerezonskih suteva . I onda ide lopta ka njemu mozda nekih 14 sekundi do kraja , pokojnik prima loptu na nekih 10 metara, neko se pocne derati sut sut i on ladno otrese. Naravno promasi i vi se opet odlijepiste

Ali kad ga je krenulo onda je bilo silovanja :lol: Luda ekipa skroz, mogli su svakog dobiti jer su sutali za tri kao nenormalni ali isto tako i izgubiti...

Bitno je da se vjezbaju pjesme na grckom, ko je... desavanja na parketu

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2013, 18:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A polako, dok se istresu, sledece sezone ce se mozda krenuti uciti pravila kosarke, a one tamo bicemo prava kosarkaska publika 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2013, 21:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

haha..ko zna ucimo mi brzo :)
Ipak u klubu barem malo misle glavom spreman je poklon koji ce pravog zvezdasa uvijek rasplakati...
Bem li ga tih godina nismo bili ni najbolji ni najatraktivniji (zlatno doba Cibone, Jugoplastike, Partizan u naletu) ali ta ekipa je imala dusu i voljeli su je sirom bivse drzave. Eto Avdija i danas pokazuje kakav je covjek.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2013, 23:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TzEp8CEIbmU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2013, 11:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Da se ne lažemo, ovdje se sve osim pobjede Panatinaikosa, može smatrati ogromnim iznenađenjem. Možda sam preveliki pesimista, ali ne vjerujem da Zvezda ima više od 10 odsto šansi za trijumf. Panatinaikos je mnogo dobro složena ekipa, odlično izbalansirana, sa pokretljivim i fizički jakim unutrašnjim igračima, odličnom rotacijom u spoljnoj liniji i par strašnih šutera. Mislim, njima se na pleju rotiraju Dijamantidis i Ukić, po potrebi i Ramel Kari, koga sam ja djelimično priželjkivao da se nađe na Zvezdinoj listi želja ljetos, jer je igrač sa dugim stažom u Evropi, kombo bek, koji podjednako dobro igra obe pozicije, a nije toliko bio na velikoj sceni. Mislio sam da je dostupan i Zvezdi, ali čovjek ode u Panatinaikos...
Igra - 2 na 2, sa brzim otvaranjem Gista ili Lazmea, od kojih su objica odlični finišeri, što šutem što finiširanjem oko koša. Onda Focis, šuter u tijelu centra, pa Batist, sa 36 godina, i dalje ćaća za leđnu tehniku i igru pod košem. Spoljne pozicije, pored trojca sa početka, pokrivaju još čisti šuter Bramos i Mačijulis, koji je podjednaka prijetnja sa distance ili na postu. Kratko i jasno, prestrašan tim, sa hrpom različitih rješenja u napadu. A ako pretpostavimo da se na terenu nađu istovremeno Dijamantidis, Mačijulis, Gist i Lazme, onda možemo reći da defanzivno mogu da iskidaju na komade bilo koji evroligaški tim... Mislim, Obradović ih je vodio 13 godina, ako iole slijede njegov sistem, odbrambeno su prejaki, a napadački mogu da pariraju svakom, što uigranim akcijama, što improvizacijom...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2013, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
To je to. Nema se tu šta više dodati, sem toga da je Mačiulis pao u šutu, ali i dalje je dobar.
Nadao sam se da je još kod njih Jason Capono, ali vidim da nije. Da je on tu Beogradska publika bi imala priliku vidjeti jednog od najboljih šutera za tri poena u istoriji NBA. 8)

Ova se ekipa može dobiti nekom dobro trkom. Dijamantdis više nije onako brz, Mačiulis nikad i nije bio brz, Bramos i Papas takođe. Nelson, Blažić, Dženkins i ostali bekovi mogu pretrčati u teoriji ove.
To bi bio neki recept za pobjedu. Međutim ovi su preiskusni da bi pali na to, sasjeće oni to faulovima, ali vjerujem da će to Radonjić večeras pokušati. Zvezda ako se misli nečemu nadati u igri 5-5, mora imati šutersku noć kao protiv Radničkog, e onda je već čudo moguće.
Vidjećemo kako će se Bobi, a prije svega Raško nositi s centarskom petorkom Pao-a. Sa Batistom i mogu nekako, jer će se ovaj umoriti brzo zbog godina, ali biće zanimljivo s Mavrokefalidisom i LAzmeom. Mislim da Zvezda preko Radenovića može iskoristi igru 1-1 protiv Jankovića, pa čak i Gista, koji i nije nešto jak, ali je jako skočan. Možda i Mitrović to može koristiti. Simonović bi trebao igrati više na trojci, on i Slib bi mogli Mačiuliusa i Bramosa ugurati pod koš. Naravno teorija je jedno a praksa drugo. Inače kad bude Fotsis igrao peticu (ako bude) onda će biti velika borba na pick and rollu. Može se i Ukić napasti u odbrani, nije on neki odbrambeni igrač. Valjda će i Nelson nešto pogoditi, bude li mašio k'o po običaju, onda će napad biti 4-5.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2013, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na ovo se nema nista dodati osim da u ovoj utakmici imamo najmanje sanse u odnosu na prethodne dvije. Ali.... ko ga jebe, idemo se nadigravati :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2013, 14:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
2.8 poklon kvota ;)

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2013, 14:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Najjaci su mi danasnji naslovi iz dnevnih novina,atmosfera pionira,haha,Ukic je gospodski odgovorio,ljudi mi igramo protiv Olimpijakosa svake godine, pametnom dosta, bas ce se Panata prepasti atmosfere :roll: ,ili jos bolje padali su i veci u pioniru,kolega imena :D :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2013, 20:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2011, 23:10
Ima li neko normalan link za utakmicu,koji ne stopa i da je slika koliko toliko pristojna...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2013, 20:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Dobro ovo izgleda :)

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2013, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Ko kakav dobar steam ima li?

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2013, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Dobar nije, ali bolje išta nego ništa

http://firstrownow.eu/watch/218150/1/wa ... aikos.html

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2013, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Đenka i Šilb plode :D

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]