banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 04:50 Danas je 29 Jun 2026, 04:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Okt 2013, 20:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ti izgleda nisi prestao gledati na vrijeme :lol:
Ima stvarno nerazumljivih poteza u napadu. O šutanju više neću govoriti.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2013, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
:lol:

Nije problem izgubiti, pogotovo protiv neuporedivo kvalitetnijeg i iskusnijeg protivnika, ali kad se taj protivnik na +17 sa svojih 150kg baca za loptu a ti kao idiot gledaš, to baš pojede živce.
Na kraju će još biti i častan poraz, pogotovo za nekog ko nije gledao.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2013, 20:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://www.mozzartsport.com/vesti/skand ... vivu/63741

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2013, 20:53 
Bič božji
Bič božji

Šabančine, mojim se da će ih naši nagrditi teško kada dođu.

Papučar, slažem se.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2013, 07:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
neizreverbiliziran je napisao:
To je čuvena srpska teorija košarke "odbrana je glavna stvar u košarci". Pogledaj u mlađim reprezentacijama Srbije ko sve igra. Sve igrači koji mogu trčati kao psi i tući presing po čitavom terenu. To je prioritet i to se samo gura pa nije ni čudo što je tako sada. Jednostavno više šanse dobijaju takvi likovi kod nas.

To nije tačno... Ne postoji srpska teorija košarke u kojoj je odbrana glavna stvar, već je to opšta stvar u sportu uopšte, da od odbrane sve polazi.

Mislim da navijači Zvezde malo gube dodir sa realnošću. U ovoj ekipi ima odličnih igrača, ali za EL nivo, to su manje više suvi prosjeci, za razliku od upravo Makabija, koji svake sezone puca na FF i shodno tome, angažuje vrhunska pojačanja. U našem timu, Dženkins je potencijal da bude top evropski igrač, ali njemu treba vremena za adaptaciju na evropsku košarku. Šilb je ofanzivno strašan igrač, ali malo je ekipa koje mogu da pokrpe njegove nedostatke u odbrani, zbog čega on vjerovatno i nije dogurao dalje od francuske lige i da sa Zvezdom igra EL. Blažič je isto igrač EL potencijala, ali ima još prostora da napreduje. Ostatak je manje više suv prosjek ili ispod toga za EL, gdje većina prvi put igra to takmičenje, a za protivnike ima drugu rusku ekipu po snazi, koja ove sezone potencira rušenje CSKA. Panatinaikos, Makabi, treću po snazi (ove sezone istina vidno oslabljenu) ekipu u Španiji, i pobjednika EL kvalifikacija koje su ove godine bile jače nego ikad. Jednostavno Zvezda sa sadašnjim timom, (ne)iskustvom u EL i moranjem da se osvoji ABA i srpsko prvenstvo, može da računa na 3-4 pobjede u ovoj grupi, i to da se u tom slučaju, kolektivno udaramo nogama u dupe od sreće. A neki su već progurali ovaj tim u Top 16.

Mislim sinoć su igrali protiv Makabija, ne protiv Krke ili Olimpije, pa da se baca kletva na slabo odigran meč. Taj Makabi je i daleko jače evroligaške ekipe, pogotovo u Nokia areni, rašrafljivao na dijelove...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2013, 08:23 
Bič božji
Bič božji

Slažem se sa svim, nije ni realno da mi prođemo, ali neću gledati utakmice sa očekivanjem da izgubimo sve, normalno je da se čovjek nada.
Kažeš da je Šilb ofanzivno strašan, pa što ne pokaže bar malo. Kada smo imali manji zaostatk sve što je uradio je jedna asistencija. Ostalo sve promašaji i izgubljene lopte.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2013, 08:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Гледао сам прво полувријеме, друго нисам могао...

Једноставно је Макаби пуно јачи, као што је нитро навео. У неколико наврата је добро Скорцијанитис удвајан, и добро се испреузима, али џаба кад Блу погађа преко руке к'о од шале. Имају одста јаких шутера, Рајс, Хикман, Блу, Смит и бар 2 играју стално, дакле тешко се са кога ту може помоћи. Права екипа.
Међутим, мало ми је чудно чему помагања кад не игра Софокле, ту се доста поена примили, удвајајућу доле Tysa i Shawna- То се могло 1-1 бранити.
Мшљења сам да ће Звезда добити Макабија кући.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2013, 08:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
U momentu kad su kosarkasi Makabija krenuli da ubacuju i bijelu tehniku za tri poena bilo je jasno sta nam se sprema. Blat je na kraju povukao rucnu. Odigrali smo los u pojedinim momentima, Radonjic je puno grijesio i o tome bi se moglo nasiroko pisati.
ALi mene trenutno puno vise nerviraju nasi nazovi navijaci i novinari.
Prvo navijaci- Price kako smo izgubili idu u tom smjeru kao da smo igrali protiv Gradjanskog iz Bijeljine, a ne Makabija u Tel Avivu.Dovoljno je pogledati pojedine rezultate i vidjeti sta je Evroliga. To nam je Makabi pokazao na kraju druge cetvrtine serijom 8-0 znaci nema opustanja ni sekunde slijedi kazna. Pljuju se gotovo svi igraci a otpustali bi pola tima a sezona nije cestito ni pocela. Na pocetku sam napisao nama su dvije pobjede realan domet i to je to. Nama je cilj da budemo konstanta. Ne volim da pisem o komsijama ali oni su iz petog pokusaja prosli grupu.
Drugo novinari - Napisu kako su se navijaci Makabija posebno pripremali za nas :lol:
Ne provjeris nijednog momenta transparent koji se redovno pojavljuje na utakmicama. Makabi je institucija, trofeji sve govore a taj transparent ceka sve ne samo nas. I sad treba da neka nasa usijana glava zeli da im odgovori u Pioniru na drugi nacin pa da napravi sranje.

I da JAKA je NAJVECE pojacanje. Nije sigurno najbolji ali ima karakter, srce i mislim da ce nas kupiti svojim igrama u nastavku sezone

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2013, 10:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Kanta...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2013, 16:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://sportal.rs/news.php?news=112241

ono kad coki posalje protetstnu notu u izrael 8) .

inace nisam znao za ovaj transparent da nije upucen vama i da ga oni cesto razvijaju,a ako ista mrzim u sportu je ta nadmenost.

samo zbog ovoga volio bi da ih ponizite kao sto smo mi skoro uradili

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2013, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Mene više od nadmenosti nervira Čovićevo uvlačenje najvjernijima u svakoj prilici.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2013, 17:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Moracu da Vas razocaram,
Covic nema veze sa saopstenjem i uz to neko ce da zbog njega i najebe 8)
Stvarno su pojedinci uzeli previse maha sa glupostima...
Sta ces morali su jer ne odgovaraju Vujosevicu na stalna provociranja pa su eto nasli izduvni ventil

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2013, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Nitro je napisao:
neizreverbiliziran je napisao:
To je čuvena srpska teorija košarke "odbrana je glavna stvar u košarci". Pogledaj u mlađim reprezentacijama Srbije ko sve igra. Sve igrači koji mogu trčati kao psi i tući presing po čitavom terenu. To je prioritet i to se samo gura pa nije ni čudo što je tako sada. Jednostavno više šanse dobijaju takvi likovi kod nas.

To nije tačno... Ne postoji srpska teorija košarke u kojoj je odbrana glavna stvar, već je to opšta stvar u sportu uopšte, da od odbrane sve polazi.

Nemoj misliti binarno. Nisam ja rekao da je odbranom se baviti glupost.
Loše sam se izrazio, ali činjenica je da treneri u mlađim pogonima guraju klince koji su buldozi. To ubija kreativnost. Baš je to pričao jedan košarkaš što je igrao za CZ, sad je u penziji.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2013, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Pritisak rezultata i prodavanje igraca kao jedini nacin finansiranja....al ruku na srce ni klinci se nesto ne trude da budu bolji i isplivaju trudom i radom....

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2013, 22:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Urbana legenda kaze da je Drazen ustajao sat prije ostalih da bi trenirao sut i da je ostajao duze da radi..
Ja danas bas ne vidim takve igrace da rade na sebi (osim Nedovica). Losa selekcija imperativ rezultata a ne pravljenja igraca su doveli do ovoh uz diskutabilan rad..Imamo primjer da je Kari za samo sezonu stvorio nekoliko reprezentativaca...

Inace Kaha se raspala u Atini igracki i na sve nacine.Kakve smo mi srece protiv nas ce biti kompletni...

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2013, 01:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Ja ne bih krivio klince. Ja bih prije rekao da imamo trenere koji ne vole svoj posao i tu su samo da uzmu platu. Motivisanje igrača 0 bodova. Dovoljno je vidjeti ponašanje trenera na tajm autu da se vidi na prvu kako je na treningu.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2013, 12:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nisam stigao pisati od cetvrtka pa da malo i je kenjam :D . Utakmica, a ocekivano manje vise, Makabija je moralo krenuti, previse su kvalitetni da ih nece vise utakmica, ali zbog naseg iskustva, odnosno neiskustva krenulo ih je bas protiv nas, dakle do odbrane je. Nismo je dobro igrali, Nelson nije na nivou, kao da je i on igrao EP. Sto se tice napada, par zamjerki, i moja pokojna baba vidi da Dzenkins moze pogadjati u visokim procentima na velikom uzorku, pa jebemu, daj mu 10 do 15 napada po utakmici, pogodice 70% sigurno ako mu se izgradi sut, a moze i preko ruke kad ubode prva dva suta. Sto mu se ne da akcija koja se radi za Jaku, koji iako igra odlicno, ima veliku enegiju i volju, nosi nas i nas je buduci vodja, ipak ne moze pogoditi skoro nista najvjerovatnije opet zbog posledica EP, pa ako tri puta ostane u cosku, Djenka ce pogoditi 2 puta bez ikakvih problema.
Pokazalo se da ona uzasna partija Silba od prosle sezone nije slucajna, ne odgovara mu Makabi izgleda. Bobi je bio ofanzivno veoma dobar iako su ga tukli nemilice, ali to je normalno, evroliga je evroliga, meni je bilo zao kad su Partizanu takvo sranje radili tako da sam se privikao na kriterijume pa mi nije ni cudno :) .

Samo jednu stvar moram izdvojiti, Radonjic je uzasno vodio mec, pa jebemu, sta je ono :( . Blat sijece tajm autom posle nasih 4 uzastopna poena za njihovih +20 :wink: , a nas Radonja kad ovi prave razliku kulira, majko moja :-? . Dobro, ajd to, ali kad vidis da Nelsona ne ide, pa ubaci Cvetkovica, sve jedno cemo izgubiti, mozes samo dobiti tim potezom, nek igra 15 minuta, ako je glup nek napravi 5 faulova i cao a ako nije mogao bi dobro odigrati, nemas sta izgubiti. Ok, takodje znamo da je Ristic los defanzivno, ali sta ime veze, pa Rasko je u kanalu, nema nista od njega do nove godine, pa ubaci Ristica, nek se dijete kali, gori od Raska ne moze biti, bar ce ubaciti neke poene.

Sad ide Solnok kod kuce, vidjecemo Radonjiceva muda sad, sad mora djeci dati sansu, neki stariji nisu u formi, idemo vidjeti sta djeca mogu.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2013, 20:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma nastranu greske Radonjica ali smo postali strasno nerealni ...
Blizu smo dovodjenja famoznog pojacanja , ja zadovoljan ko god da dodje od dvojice spomenutih

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2013, 20:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Anderson? Nisam siguran da je to pravi profil.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2013, 20:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nije bar koliko ja znam...Druga dva su u pitanju

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]