Nisam stigao pisati od cetvrtka pa da malo i je kenjam

. Utakmica, a ocekivano manje vise, Makabija je moralo krenuti, previse su kvalitetni da ih nece vise utakmica, ali zbog naseg iskustva, odnosno neiskustva krenulo ih je bas protiv nas, dakle do odbrane je. Nismo je dobro igrali, Nelson nije na nivou, kao da je i on igrao EP. Sto se tice napada, par zamjerki, i moja pokojna baba vidi da Dzenkins moze pogadjati u visokim procentima na velikom uzorku, pa jebemu, daj mu 10 do 15 napada po utakmici, pogodice 70% sigurno ako mu se izgradi sut, a moze i preko ruke kad ubode prva dva suta. Sto mu se ne da akcija koja se radi za Jaku, koji iako igra odlicno, ima veliku enegiju i volju, nosi nas i nas je buduci vodja, ipak ne moze pogoditi skoro nista najvjerovatnije opet zbog posledica EP, pa ako tri puta ostane u cosku, Djenka ce pogoditi 2 puta bez ikakvih problema.
Pokazalo se da ona uzasna partija Silba od prosle sezone nije slucajna, ne odgovara mu Makabi izgleda. Bobi je bio ofanzivno veoma dobar iako su ga tukli nemilice, ali to je normalno, evroliga je evroliga, meni je bilo zao kad su Partizanu takvo sranje radili tako da sam se privikao na kriterijume pa mi nije ni cudno

.
Samo jednu stvar moram izdvojiti, Radonjic je uzasno vodio mec, pa jebemu, sta je ono

. Blat sijece tajm autom posle nasih 4 uzastopna poena za njihovih +20

, a nas Radonja kad ovi prave razliku kulira, majko moja

. Dobro, ajd to, ali kad vidis da Nelsona ne ide, pa ubaci Cvetkovica, sve jedno cemo izgubiti, mozes samo dobiti tim potezom, nek igra 15 minuta, ako je glup nek napravi 5 faulova i cao a ako nije mogao bi dobro odigrati, nemas sta izgubiti. Ok, takodje znamo da je Ristic los defanzivno, ali sta ime veze, pa Rasko je u kanalu, nema nista od njega do nove godine, pa ubaci Ristica, nek se dijete kali, gori od Raska ne moze biti, bar ce ubaciti neke poene.
Sad ide Solnok kod kuce, vidjecemo Radonjiceva muda sad, sad mora djeci dati sansu, neki stariji nisu u formi, idemo vidjeti sta djeca mogu.