banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 22:46 Danas je 30 Jun 2026, 22:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 648  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Avg 2014, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Прво мјесто.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
mandrak je napisao:
dobar tekst,a i ja sam vec pisao o ovom sranju sa mladjim kategorija,jest oni osvajaju neka druga,treca mjesta ali ti selektori dobiju spisak sa igracima.to sam slusao kad je grbovic kod tegija prica.,pa onaj mali pot mi prvi padne na pamet a neka djeca prelaze u real,barselonu i laboral kucu i ne igraju za reprezentaciju

a i ovo je dobro rekao za dudu,niko mu nije smio reci da je neuspjeh sto se nismo plaisrali na olimpijadu

evo i caca je neku sliku na fb-u komentarisao,ovaj kepec sto je presao u bajern je u punom trenaznom procesu,kakva crna voda u koljenu

Jedan primjer jos koji mi je ostao sumnjiv: slucaj moga zemljaka, ovog Todorovica sto igra za Unikahu. Igrao je za Srbiju na turniru u Turskoj nekoliko dana prije pocetka samog U20-EP, da bi naknadno iz saveza rekli da u medjuvremenu nisu uspjeli da mu "srede papire" (jerbo je navodno jos "vezan" za BiH) kako bi mogao nastupiti za selekciju i na tom EP-u - sto mi se cinilo kao izgovor samo da bi Misko utrpao svoj podmladak.. isli su mu neki manje poznati i daleko manje talentovaniji bekovi.

Bas me kopka da li ce ga uopste pozvati na sljedece okupljanje, ako bi nastavio da briljira u Spaniji naredne sezone.

Poslednji put menjao Michigenac dana 27 Avg 2014, 22:07, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 22:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Ako je neko slusao konferenciju onda ce mu biti jasno zasto Bircevic a ne Mitrovic. Realno, Mitrovic jeste talenat ali ima daleko slabiji sut od Bircevica, tako da sa njim necemo moci razvuci protivnicku odbranu, drugo, Bircevic je daleko jaci u duelu, po meni Mitrovic je daleko mlitaviji po tom pitanju, kao takav trsko se moze nisiti tipa sa Markom Gasolom ili Spliterom. Deficitarni smo na 4 i to je jasno, ne ulazim u razloge ostranjivanja Micova, po meni Stimac je poveden da "glumi" 4 sto je odlicno radio u kombinaciji sa Raduljicom u toku ove poslednju utakmice sa NZ, ko je gledao zna o cemu prica (10 od svojih 14 poena je dao u kombinaciji sa Raduljicom) da tako dobro tu zadnju utakmicu nije odigrao nebi isao na SP u to sam ubjedjen.

Sve u svemu, mislim da je ekipa fino slozena (nedistaje Savan i Micov i Nedovic i to bi bilo najbolje sto trenutno imamo), mozemo dosta ako se Teo i Krle uhvate ritam sa ekipom.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Доста кукањаве, псовања, па није ни почело, а већ се кренула са песимизмом, Кокошковим и сличним маргиналним стварима, које више нису ни битне.
12 играча имамо, које је Сале одабрао, њима треба подршка. Нико од њих не очекује неку спектакуларну игру, побједе, медаље, само да се боре па шта буде.
Кука се за неким играчима као да смо остали без Паркера и Дурента истовремено. Једини кикс је непозивање Луке, и то не да би уживали у његовим чаролијама, него због ствара играча за наредне акције репрезентације.
Шта имамо кукати за онима који нису ту. Пола их испија коктеле по свјетским плажама, лажирају повреде, потписују више милионске уговоре идући дан, алтернативна медицина узнапредовала па одједном сви здрави и прави, и трче по шумама, све узбрдо у шпринту.
Играчи Радничког су толико ниподаштвани, као да у најамњу руку ови који нису ту за 3 класе бољи. Такође Симоновић и Калинић. Могли су и они рећи да их боли јетра, па не играти, него цијело љето ради да би представљали своју земљу. Имам осјећај да доста људи прижељкује неке вратоломије Катића, Штимца, Симоновића...само да би рекли "ето у праву сам, нису они ти", и онда креће псовање мајки у валовима.
Може бити да групу не прођемо, а исто тако да у полуфиналу испаднемо. Како год, они иду да представљају Српски спорт број 1 на једном великом такничењу, наше је да их подржимо, па како буде. Сви смо ми свјесни да ово није "та" репрезентација, али ако сви буду скакли један за другог, сложно, од почетка до краја, можда позитивно изненаде.
За мене би успјех био доћи до чевртфинала, несупјех испасти у групи. Све преко четвртфинала је равно златној медаљи.
Толико од мене на ову тему, нећу се више оглашавати, до оног тренутка кад испаднемо. А надам се да ћемо испати тамо у ону задњу недјељу, кад је финале 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
srdjanBL je napisao:
Sve u svemu, mislim da je ekipa fino slozena (nedistaje Savan i Micov i to bi bilo najbolje sto trenutno imamo), mozemo dosta ako se Teo i Krle uhvate ritam sa ekipom.

Ih! Erceg je ove sezone osim Bjelice zasjenio sve "4-ke", a zaboravio si i jednog Lucica, zatim Milosavljevica koji je po mojoj licnoj procjeni drugi bek iza Bogdana, a prije jednog Nedovica.., itd..

Pa pored Stimca poveo je i Raska da mu glumi "4-ku", a dva slicna dublera na istoj poziciji mi je suvise.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Rijetko ko ili niko ne proziva igrače što su tu, oni su najmanje krivi. Kriv je onaj koji ih je pozvao i vodi ih na SP. Od Đorđevića su se očekivale 2 stvari, da podmladi ekipu i gradi je za OI i da pokuša popraviti atmosferu u i oko reprezentacije da se ne bi ponavljali razni otkazi. Sa prvim je žestoko fejlovao pošto smo među starijim reprezentacijama na SP, a sa drugim još žešće pošto je uspio i da se posvađa sa igračima koji su se redovno odazivali u reprezentaciju a one koje nisu ne da nije privolio nego ih još više odbio. Jedino što može zamaskirati njegovo očajno selektorovanje od početka je normalno rezultat. Ako dobaci do četvrtfinala ili čak i dalje niko mu neće ništa reći, ako fejluje sam je kriv. Do njega je.

Poslednji put menjao papučar dana 27 Avg 2014, 22:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 22:23 
Veteran
Veteran

Erceg ne zeli igrati. Milosavljevic nije vidio loptu zadnjih 6 mjeseci i vise. Lucic je hronicno povrijdjen i u klubu i za reprezentaciju u zadnjh godinu dana nije povezao 4 mjeseca. Realno gledano pored ovih 12 imamo jos tri igraca koja hoce i mogu igrati a nisu tu ili su bili pa se povrijedili.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
srdjanBL je napisao:
Ako je neko slusao konferenciju onda ce mu biti jasno zasto Bircevic a ne Mitrovic. Realno, Mitrovic jeste talenat ali ima daleko slabiji sut od Bircevica, tako da sa njim necemo moci razvuci protivnicku odbranu, drugo, Bircevic je daleko jaci u duelu, po meni Mitrovic je daleko mlitaviji po tom pitanju, kao takav trsko se moze nisiti tipa sa Markom Gasolom ili Spliterom. Deficitarni smo na 4 i to je jasno, ne ulazim u razloge ostranjivanja Micova, po meni Stimac je poveden da "glumi" 4 sto je odlicno radio u kombinaciji sa Raduljicom u toku ove poslednju utakmice sa NZ, ko je gledao zna o cemu prica (10 od svojih 14 poena je dao u kombinaciji sa Raduljicom) da tako dobro tu zadnju utakmicu nije odigrao nebi isao na SP u to sam ubjedjen.

Sve u svemu, mislim da je ekipa fino slozena (nedistaje Savan i Micov i Nedovic i to bi bilo najbolje sto trenutno imamo), mozemo dosta ako se Teo i Krle uhvate ritam sa ekipom.

Ali Mitrovic nema slabiji sut od Bircevica, to je neka urbana legenda da Bircevic ima dobar sut, nidje veze. Ljudi Bircevic po indeksu nije u prvih 100 igraca ABA lige, o cemu mi pricamo, kakav dobar sut. Pri tom Bircevic je ubjedljivo najlosiji defanzivac u ekipi, krater u odbrani, Rasko Katic je bolji odbrambeni igrac od njega, sve je onda jasno. Dalje, Bircevic nije jaci u duelu od Mitrovica, a kamo li daleko jaci kao sto si napisao. Ali dobro, nevazno, gotovo je sad.
Sto se mene tice trebali su ici i Mitrovic i Bircevic a Katic ostati kod kuce, medjutim mora se Rale utrapiti negdje, sve je jasno.

I da ne bi bilo zabune, nemam ja nista protiv Bircevica, samo biti druga cetvorka posla Save Lesica u ekipi koja ne moze ni prismrditi F4 ABA, a pri tom dobiti sansu prije nekih igraca koji su igrali Evroligu sasvim solidno do povrede i buducnost su Srpske kosarke je malo je reci sumnjivo. Necu se vise nervirati, bice sta bude, samo su mi se i Djordjevic i Muta ogadili za sva vremena.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 23:25 
Veteran
Veteran

Ono sto sam ja gledao u pripremnim utakmicama je daleko od ovoga sto ti pises, ali ok mozda ti boje znas. Kao sto ti rece nebitno je sada. ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Harvester je napisao:
Прво мјесто.

Jedini normalan covjek na temi.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 00:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

srdjanBL je napisao:
Ono sto sam ja gledao u pripremnim utakmicama je daleko od ovoga sto ti pises, ali ok mozda ti boje znas. Kao sto ti rece nebitno je sada. ;)

Mozda sam samo ogorcen, jebiga :D Nadati se da ce na kraju sve biti dobro, samo da Teo i Bogdan polude i Raduljica i Bjelica i sve ce biti ok :)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 00:18 
Veteran
Veteran

Nadati se najboljem :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 01:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2014, 14:13
Realno samo 5 igraca imamo, ostali moraju izginut da bi im bar malo prisli

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 02:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Деведесет осме смо имали два и по.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 08:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Samo da se bore i trude. Moraće doći rezultat. Grupu moramo proći, a onda sve zavisi i protiv koga ćemo igrati. Realno, možemo dobiti ko god dođe, ali možemo i laganičevića pušnuti. Ja očekujem četvrtfinale nekako. To mi se čini da bismo mogli ostvariti.
Jebiga, ko neće da igra nek se jebe. Sale je uradio šta je uradio, ali ako postigne rezultat ok. Srećno momci.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 10:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Ako Teo ovo prvenstvo odigra sa hronicnom kurcoboljom potrosice sav kredit sto je imao i tricu spancima pride.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 10:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Kad je to teodosic igrao sa kurcoboljom,to on ima takvu facu
Samo nadam se da ovi klovnovi micic i dangubic nece nikad igrati za reprezentaciju.obojica punom parom treniraju

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne trenira Dangubic, ima neki posebni program rahabilitacije, tako kazu. Mada moguce je.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Јој, ко ће издржат још два дана... :-( Ово што је ближе, вријеме све спорије и спорије пролази...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Није за овај топик, заправо ни за један од постојећих, али некако ми безвезе да сад отварам топик за сљедеће ЕП, па ево овде. Очигледно је да данас сви играју кошарку :-)

http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-k ... -25-godina

Vrh

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 648  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]