banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 07:33 Danas je 29 Jun 2026, 07:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Okt 2013, 20:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šta lupate vi ? Ljudi su induvidualno bolji i to je presudilo. Jasaitis i Viliams u najboljim godinama trpali su sve odreda, a i sad mogu našarati kad ih krene

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 20:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Šta lupate vi ? Ljudi su induvidualno bolji i to je presudilo. Jasaitis i Viliams u najboljim godinama trpali su sve odreda, a i sad mogu našarati kad ih krene

Sta hoces da kazes da je Kuban odigrao nesto posebno? Po meni niz nelogicnig rjesenja Radonjica je dovelo do ovog poraza....

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Нова Варош je napisao:

Ja kad vidim kako meku ruku imaju pojedini igrači Kubana, jeza me prođe. Jednostavno nemamo taj kvalitet, a pogotovo iskustvo.
Ono što imamo je da igrači grizu kao ludi i ne predaju se. Još su i u fazi uigravanja, biće to bolje, a možda se i dovede konačno neko meso u reket.

Branko Lazić :confused4: Svejedno protiv koga igra, bar 3 početnička faula je minimum.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 20:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ni meni to nije jasno kod Lazića. Ajd u nekim situacijama i nema autoritet kod sudija, al igra preagresivno prerano, već na protiničkoj polovini, nije ovo fudbal, pa da ti možeš agresivno igrati na taj način. On treba agresivno igrati na prvi pas, a ne na centru Kalnietisa i Viliamsa tući, koji znaju glumiti, iskusni a imaju autotiret kod sudija.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Debil.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
I Kaha i LR dobise, nije moglo gore prvo kolo nikako.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Realno dvica je bila poklon isto ko i partizan H2,gdje ce izgubiti 16 razlike :-?

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 22:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Realno dvica je bila poklon isto ko i partizan H2,gdje ce izgubiti 16 razlike :-?

Hehe,igrao i jednu i drugo,jos Planinica ispod,Bogdanovica preko al me jeba Panata,Dijamantidis i Krle :)

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
pendula je napisao:
Citiraj:

Sta hoces da kazes da je Kuban odigrao nesto posebno? Po meni niz nelogicnig rjesenja Radonjica je dovelo do ovog poraza....

Kuban je ekipa koja ima 10 VRHUNSKIH igraca, brutalno pokrivena na svim pozicijama. Kad bilo koji igrac u ABA ligi pogodi tri-cetiri trice preko odlicne odbrane gdje bukvalno ne vidi kos zna se da ga je opasno usralo, ali kad to uradi Vilijams znas da covjek to moze uvijek uraditi jer je prejak igrac.
Ovo je druga dimenzija kosarke, ovo su igracine sa druge strane, ovo je prava kosarka! Nije kriv ni Branko, koji je inace imao muda da prvi otvori utakmicu kad su svi stali na pocetku ili Radonjic koji je ok vodio Zvezdu, jednostavno ljudi imaju tri puta veci budzet, Hendriks, Vilijams i Maric imaju platu kao 12 igraca Zvezde, sigurno je ne bi dobijali da Maric ne moze izdominirati Bobija Hendriks Mitrovica i Vilijams Silba ili Simonovica, takva je realnost i to smo znali i prije.
Ovo je veliko iskustvo za nas, mnogo ce nam koristiti u ABA ligi a i u daljem takmicenju u Evroligi. Posebno su me odusevili Blazic i Radenovic kao i Djenka. Super smo pojacanja doveli.

Sve u svemu, igramo Evroligu! :D

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 00:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Gledam Nelsona jebo sebe kolke ruke ima. Gura se rame uz rame trčeći za loptom (Nelson s lijeve strane) sa Kalneitisom i zaostaje, lopta na strani Kalneitisa na desnoj ruci. Frajer hladno skida loptu svojom lijevom rukom onako zaostajući iza Kalneitisa. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 07:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ovo je druga dimenzija kosarke, ovo su igracine sa druge strane, ovo je prava kosarka! Nije kriv ni Branko, koji je inace imao muda da prvi otvori utakmicu kad su svi stali na pocetku ili Radonjic koji je ok vodio Zvezdu, jednostavno ljudi imaju tri puta veci budzet, Hendriks, Vilijams i Maric imaju platu kao 12 igraca Zvezde, sigurno je ne bi dobijali da Maric ne moze izdominirati Bobija Hendriks Mitrovica i Vilijams Silba ili Simonovica, takva je realnost i to smo znali i prije.
Ovo je veliko iskustvo za nas, mnogo ce nam koristiti u ABA ligi a i u daljem takmicenju u Evroligi. Posebno su me odusevili Blazic i Radenovic kao i Djenka. Super smo pojacanja doveli.

Sve u svemu, igramo Evroligu! :D

Ne igraju pare kosraku sto smo vidjeli nebrojeno puta u utakmicama Partizana,po meni Kuban nije odigrao nista posebno a ni Vilijams nije pogadjao nemoguce suteve nego je vecinu puta bio sam.Zvezda je odigrala losu odbranu a to ti je rekao i sve jedan igrac,u napadu je bilo solidno al opet i tu imam dosta zamjerki na racun Radonjica,prije svega sto se nije vise forsirao Bobi jer nije dobio 3.4 lopte u cjeloj utakmici,jednostavno moje misljenje je da Radonjic nije dorastao ovakve CZ a to se vidjelo i prosle godine protiv Partizana....
Sinoc sam gledao i Partizan i mogu reci da sam se odusevio,svaki napad ima glavu i rep,Vesterman je napredovao i bice igrac top klase.....

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Juče su najbolje odigrali Nelson, Radenović, Šilb, Jaka, što su, slučajno ili ne, igrači s najviše iskustva na visokom nivou igranja, čak i Jaka iako je relativno mlad igrač, ali iza sebe već ima EL i EP. Mislim da to dosta govori. Tanak je bio Bobi koji je skočio sa KLS pašteta nivoa na EL nivo, što je korak od 7 milja. Dženkins ima kvalitet ali treba mu adaptacija, Luka zelen, Raško iz povrede, Simon samo odbrana, Lazić nekvalitetan... s druge strane ekipa koja leti po terenu ako joj i malo pustiš, a naši na početku pustili :D
Biće to sve bolje i to prilično uskoro. Do tad, moramo malo gaziti po ABA 8) , i da igraju ovi klinci.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 09:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Iako se sa Pendulom slazem u vecini stvari kosarkaskih ovo za Bobija je netacno.
Jednostavno nije ga mogao koristiti jer se prepao i odigrao jako lose.
Radonja je sinoc imao gresaka ali jbg...
Jaka je odigrao odlicno ali je dva puta zakasnio i to kod suteva za tri poena.
Za mene iznenadjenje veceri je Radenovic, odigrao je sjajno sve skolski

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 11:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pendula ima toliko pominjanu izreku da kosakru ne igraju pare nego igraci :) , ok, slazem se, samo kosarku igraju igraci koji su placeni srazmjerno svom kvalitetu. Ne moze Bobi igrati na niskom postu kad ne moze nista Maricu, ali bas nista. Vilijams je dao 5-6 poena kad je bio sam na sutu, ostalo je dao preko ruke i to nemam zamjerki, jednostavno je covjek vrhunskog kvaliteta. Eno Partizan je odigrao VRHUNSKU utakmicu za svoje limite ali preko puta je imao 3 puta skuplju ekipu, a sami tim i kvalitetniju i zato je izgubio. Tako je to, mozete vi kuditi sad nekog i srati po njemu, ali to je realnost i to smo znali i prije ove sezone :)

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U košarci morate nešto pustiti majku mu. Ako se ne skupi reket satral obi vas Brown, Marić, Hendrix jest svakako. Priće se promašiti šut za 3 poena nego zicer. Zvezde je igrala dobro, nošena atmosferom, prilično racionalno. Raško ne može meda Mariću i Hendrixu. Jednostavno ljudi su jaki ko zemlja, rastrčani, imaju Jasaitisa i Viliamsa koji su šuteri rasni i to je to.
Bitnija je aBA liga. Ovdje pobjediti jednu utakmicu i puna kapa. Zaraditi para od sponzora, tv prenosa, ulaznica.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 11:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
INace atmosfera u prvom na momente sjajna... Dozivanje sjevera i juga, konstantni zvizduci..
POhvala i za Delije. iz njihovog sektora nista nije poletjelo prema parketu, jednom su skandiarli sto nisu trebali i to je to

Nama je problem cinjenica da u momentima kad smo lomili mec nismo uspjeli da se odlijepimo promasili smo zicere, previse smo ostavili prostora sto su oni kaznili. Nista idemo dalje...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemamo mi kosarkaske navijace jos uvijek, dzaba je. Onaj donji dio treba zvizdati svaki napad protivnicima, a Delije trebaju znati tempirati pjesme u odnosu na tok utakmice. Ali doci ce i to vremenom :)

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2013, 17:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Šta je sa Nelsonom i promašajem zicera? Ubiše nas ti ziceri.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2013, 17:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jedva dobišmo. Koliko sam vidio tanko je ovo bilo. Ne znam šta konta Radonjić, li ja sam gledao posljednjih 12 minuta i Bobi je igrao savki minut. Kontam, ne može on toliko izdržati. Nelsona ne ide nikako i on ga ne vadi. Ali aj, bar pobjeda bi.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2013, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nelson ili odigra odlicno, ili ocajno. Kod njega nema izmedju..
Aj barem smo pobjedili, ali mora ovo puno bolje.

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]