Нова Варош je napisao:
PA recimo da je onaj Jaru pogodio bae 3 otvorena šuta, bili ga onda Bobi pojeo ? Činjenica je da on ne može braniti pick and roll, sreća pa se ovaj crnac ispromašivao, a vala i njihovi bekovi. Jeste bila odlična odbrana Zvezde, tu nema spora, ali su ovi i otvorene šutve mašili.
Zvezdu je krenuo šut, ako ih i dalje bude ovako služio, trpaće sve.
Biće malih problema kad iz pionira odu u arenu, treba se navići na koševe tamo, dvoranu samu po sebi i 20 000 ljudi.
Naravno, Jaru koji ima super ofanzivni skok nije prismrdio istom, u defanzivi je bio smijesan, da je pogodio 3 suta (imao je mislim dva pokusaja sa kapice, ne znam kako ce ubaciti 3 ali dobro

) to bi mu bilo 6 poena iz direktnog Duela sa Bobijem (sve poene Jaru je dao dok su ga drugi cuvali ili sa linije slobodnih bacanja) dok je Bobi dao 17 na sve nacine. Ali dobro, Bobi slabo brani pik

, i to je pokazatelj kako nije pojeo Jarua

. Nego reci mi koliko je Radnicki koseva dao na pik igru kad je Bobi bio u igri?
Sto se tice suteva, Radnicki u prve 3 cetvrtine (zadnju ne brojim, popustili su, uveli djecu i sl) je imao ukupno sut mislim 20/1 za tri. Od tih 20 suteva imao je ne vise od tri otvorena, ostalo je bilo preko ruke i na isteku napada iz driblinga, slozices se da Radnicki nema Duranta, Brajanta ili Rej Alena da bi se masanje takvih suteva oznacilo kao lose sutersko vece.
Ne treba dizati euforiju, kao sto ne treba kukati posle nekih poraza ali ne treba traziti dlaku u jajetu. Ja ovakvu odbranu Zvezde ne pamtim odavno i mislim da nismo pogodili nista sa vana da bi opet pobijedili, ovako je bilo samo dodatno razbijanje.