banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Jun 2026, 22:06 Danas je 28 Jun 2026, 22:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2013, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Slib je u širokom vukao, sinoć Nelson i Bobi..._Slib je ok u odbrani. Lazić je i dalje idiot, napravi bar 2 bezezna faula. Radenović bolji od Savovića u odbrani, ali slabiji skakač i napadač. Nelson solidno. Dženkins je dobar šuter, vidjelo se to sino. Simonović je džoker ove sezone, jedini šuteve za tri pogađa. Jaka će tek u drugom djelu zaigrati, dok malo dođe sebi, a i uigra se.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2013, 19:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zasto vam je Silb razocarenje? Lik igra timski, odbrana mu je dobra a sut skripi kao i kod svih. Polako, Silb da izdivlja imao bi uvijek 20+ bez problema, ali izgleda da mu Radonjic ne da i da ga je podredio kolektivu. Kakve kretnje Dzenkins ima u odbrani, kako brze noge, to je milina gledati :D , sto se napada tice, lik igra u valovima, kad ga krene sut, natrpace nekom 30+ sigurno, i to vrlo brzo :) . Bobi gospodari reketom, mislim da je dokazao da nije samo zona igrac. Zao mi je sto Ristic i Mitrovic nisu vise igrali, Ristic se opasno razrastao :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2013, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ristić iznenađujuće krupan :) Mnogo lijepo što je za kratko vrijeme upisao prve koševe.
Ispade ono u Širokom stvarno neki šugav dan. A i oni su postigli pregršt ludih poena, 2 lude trojke i dva puta čovjek nabaci na vrh table u padu, eto ti 10 poena.
Rezultati na pripremama nisu slučajni, ovo je stvarno jaka ekipa, vidno kvalitetnija, a već i kompaktnija od prošlogodišnje. Ne vidim Igora i Savovića kao startere ovdje. Svi bekovi nam igraju bolju odbranu od veterana Igora, a odbrana je sada prioritet, dok je Radenović inteligentniji igrač od Savovića, a čini se da i on igra bolju odbranu od njega, pride nije ni pravo uigran s ostatkom tima jer je kasno došao. Po meni pravi potezi Radonjića, što se njih dvojice tiče.
Dženkins je klasa i to će tek pokazati. Sad je možda na 30%, a u obe utakmice je najsigurniji igrač.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2013, 20:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Ne vidim Igora i Savovića kao startere ovdje.

Jel me zajebavas?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2013, 20:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Meni je ovo daleko od dobrog. Ne bih da mracim, ali i dalje smo u velikom problemu jer Igokea u ovakvom stanju nije pravi primjer ni odbrane ni napada. Previse izgubljenih lopti, loseg zatvaranja reketa kao i situacije gdje smo morali da bolje reagujemo u oba pravca.
jaka je dobar u defanzivi to me raduje iako ga u napadu nije islo. radenovic se popravlja, dok mi je najvece razocarenje Silb. Za najplacenijeg igraca pruza premalo na obe strane terena iako je sa par poteza, rolingom u prvom dijelu te sa dvije asistencije pokazao da zna..
Takodje Dzenkins je jos u grcu, ali ima bas odlicnu promjenu pravca. Mene od ovih mladih najvise interesuje put Tejica, Ljevak, odlicno gradjen moze da pogodi nadam se da ce dobiti sansu

E slicno vidjenje imamo,Igokea je odron teski sa onim crncima basketasima mislim da ce se boriti za opstanak.Slib mi djeluje jako nezainteresovano,za razliku od njega,sto kazes, Blazice se dosta trudi al ga nije islo.Jos bi se samo nadovezao na ovo da je Nelson odigrao odlicnu utakmicu i mislim da se lagano namece u pravog vodju i da ce Zvezdine partije u mnogome zavisiti od njega.U Sirokom nije bio njegov dan i zato se gubilo.Sa ovakvom igrom pobjeda u Evroligi je senzacija...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2013, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pendula je napisao:
Citiraj:
Ne vidim Igora i Savovića kao startere ovdje.

Jel me zajebavas?

Sjeti se kako ga je bukvalno raznio Bogdanović prošle godine, čovjek ima 35 godina i ne može igrati žestoku odbranu više, a da ne trpi napad što mu je glavno... Bilo bi dobro da je ostao, ali sa manjom minutažom, nije to više stari Igor. Prošle godine kad smo se brukali po KLS Agroživ ligi nije imao moć da predvodi tim do pobjede u krizi, jednostavno prošlo mu je vrijeme za vrhunske uspjehe, koliko god nam to bilo teško prihvatiti. Sa njim kao predvodnikom sve najbitnije, odlučujuće utakmice smo izgubili i to ubjedljivo, zamalo ostali i bez EL, iako smo po imenima imali možda i najjaču ekipu. Sada nema košgetera ni blizu te klase, ali tim je mnogo moćniji čak i ovako van forme, i više izgleda kao ekipa. Dženkins nikad neće biti njegova klasa ali sad jednostavno može pružiti više, kad se podvuče crta.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2013, 21:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sjeti se kako ga je bukvalno raznio Bogdanović prošle godine, čovjek ima 35 godina i ne može igrati žestoku odbranu više, a da ne trpi napad što mu je glavno... Bilo bi dobro da je ostao, ali sa manjom minutažom, nije to više stari Igor. Prošle godine kad smo se brukali po KLS Agroživ ligi nije imao moć da predvodi tim do pobjede u krizi, jednostavno prošlo mu je vrijeme za vrhunske uspjehe, koliko god nam to bilo teško prihvatiti. Sa njim kao predvodnikom sve najbitnije, odlučujuće utakmice smo izgubili i to ubjedljivo, zamalo ostali i bez EL, iako smo po imenima imali možda i najjaču ekipu. Sada nema košgetera ni blizu te klase, ali tim je mnogo moćniji čak i ovako van forme, i više izgleda kao ekipa.

Ma sve to stoji za odbranu i za godine,al ni sinoc nije Zvezda igrala protiv Bogdanovica,nego protiv krepale Igokee sa tri karikature od crnaca,limitiranog Bakica,Stembergera i ostalih.Prosle godine se brukali protiv Partizana ove protiv Sirokog Brijega koji igra sa svojim juniorima.
Ne kazem da Zvezda vremenom nece bolje izgledati,jer realno ovo nije ni 30% njihovog kapaciteta,al hoce li se imati strpljenja cekati ove crnce pa i Blazica,sjetimo se prosle godine Almonda koji je za Skota Lebron James al se nije imalo vremena cekati.
Ne znam za mene Igor u ovoj ekipi ne da ima mjesta nego bi bio ubjedljivo prvi igrac ekipe,opet to je samo moje misljenje....

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2013, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da će ih ovaj put sačekati, jer su mnogo skuplje plaćeni :)
Kad pominješ Almonda žao mi je što nije dobio šansu, mnogo sam nade polagao u njega, ali izgleda da je jedan od onih Amera sa bubicama, jer bukvalno nigdje nije uspio, a ima sve.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2013, 22:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nama u napadu osim pozicionog napada koji u vecini slucajeva ne postoji, problem predstavlja i cinjenica da samo Luka i Simon mogu da pogode za tri i Lazic koji rijetko sutira.
Jednostavno kad protivnik skupi reket, bice nam potreban skorer kojeg nema. Za to nam je itekako potrebno da Silb i Djenka prorade sto prije kao i Jaka. Radenovic je u Spaniji znao da sutira na nekih 35 posto ali je u mejduvremenu ojacao i sut mu se pokvario nesto je mijenjao mehaniku sto nije dobro... Vidjeli smo na priumjeru SKota. Takodje brine ofanzivan skok, ali opet treba vremena moze ova ekipa puno bolje,m prije svih Silb, Dzenkins i Jaka u napadu..

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2013, 03:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A dok se to ne desi bitno je da utakmice dobijamo odbranom, sto smo i uradili ovog puta. Sto se tice Almonda, velika greska je njegova zamjena, bez obzira sto je Skot odlicno odigrao prvih nekoliko utakmica.
A to da li su Igosi skup rekreativaca i basketasa, polako, odigrali su dvije utakmice na pocetku protiv dva najjaca tima u ligi, posle nekoliko utakmica protiv ostalih ekipa cemo moci bilo sta suditi.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2013, 09:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2013, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Šta je reći, neće niko da se javi da ne urekne :D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2013, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nemamo sta sad ureci, uzeli smo. :D
Demonstracija sile.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2013, 21:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Večeras je baš teško biti navijač kragujvačkog Radničkog.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2013, 22:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Kakvo kidanje, svidja mi se sto nije bilo stajanja u odbrani.
Na plus 30 Jaka se bije za sve pare, kucanje Simona za poster
Vidjeli smo Djenku u njegovom elementu zaista paklen igrac ce biti opusta se kako treba, sutira sa poludistance kao lud to je sjajno radio i u NBA ligi
Silb vec puno bolji, dijelio je asistencije kao lud, Bobi sa poludistance 8)
A sudije sta su svirale Cvele je... ti Pukla i njegov kriterijum...
Akcija na kraju za Tejica me odusevila...tacno se vidi sjajna druzina

P.S. Kaze zena otkad ti nisi ovako mirno gledao utakmicu :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2013, 00:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b6yQb57Z0YU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2013, 02:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta reci, to je to, to se trazi. Bobi pokazao da mozei protiv pokretljivog i izuzetno dobrog crnca,pojeo ga je! Uijek me je cudilo zasto vise ne koristi sut sa polu distance, precizniji je od pola bekova ABA lige (slobodna bacanja po procentima kao plej). Bas mi je drago zbog njega, vidi se da je dobar momak, samo mu je falilo samopouzdanje. Hvala Bogu sto je dosao kod nas. Silb lagano, sa puno asistencija, timski. Nelson kao nelson, klinci dobri. Blazic na nivou, mnogo energije, bas onakav kakvog sam ga ocekivao. Djenka u izdanju kakvog ocekujem svaku utakmicu, lik je brutalan, samo da se jos dodatno uklopi. Izgleda da mu ova trica odgovara, sto je vise nego dobro, odlicne procente ima :)

Se u svemu, sa ovakvom odbranom i igrom, ako je uspijemo ponoviti, imali bi neke sanse u evroligi. Vidjecemo kako cemo se ponasati u ipak drugoj dimenziji kosarke sledece sedmice.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2013, 08:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
PA recimo da je onaj Jaru pogodio bae 3 otvorena šuta, bili ga onda Bobi pojeo ? Činjenica je da on ne može braniti pick and roll, sreća pa se ovaj crnac ispromašivao, a vala i njihovi bekovi. Jeste bila odlična odbrana Zvezde, tu nema spora, ali su ovi i otvorene šutve mašili.
Zvezdu je krenuo šut, ako ih i dalje bude ovako služio, trpaće sve.
Biće malih problema kad iz pionira odu u arenu, treba se navići na koševe tamo, dvoranu samu po sebi i 20 000 ljudi.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2013, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Poslije Širokog kuknjava, a ako ponove ovakvu utakmicu u prvoj EL utakmici i TOP16 će biti skroman rezuktat :) Prvih sedam minuta je bilo kao porađanje. Osim Bobija koji elegantno zakucava :)

U svakom slučaju odličan uvod pred prvu kolo u EL.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2013, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
PA recimo da je onaj Jaru pogodio bae 3 otvorena šuta, bili ga onda Bobi pojeo ? Činjenica je da on ne može braniti pick and roll, sreća pa se ovaj crnac ispromašivao, a vala i njihovi bekovi. Jeste bila odlična odbrana Zvezde, tu nema spora, ali su ovi i otvorene šutve mašili.
Zvezdu je krenuo šut, ako ih i dalje bude ovako služio, trpaće sve.
Biće malih problema kad iz pionira odu u arenu, treba se navići na koševe tamo, dvoranu samu po sebi i 20 000 ljudi.

Naravno, Jaru koji ima super ofanzivni skok nije prismrdio istom, u defanzivi je bio smijesan, da je pogodio 3 suta (imao je mislim dva pokusaja sa kapice, ne znam kako ce ubaciti 3 ali dobro :) ) to bi mu bilo 6 poena iz direktnog Duela sa Bobijem (sve poene Jaru je dao dok su ga drugi cuvali ili sa linije slobodnih bacanja) dok je Bobi dao 17 na sve nacine. Ali dobro, Bobi slabo brani pik :D , i to je pokazatelj kako nije pojeo Jarua :) . Nego reci mi koliko je Radnicki koseva dao na pik igru kad je Bobi bio u igri?
Sto se tice suteva, Radnicki u prve 3 cetvrtine (zadnju ne brojim, popustili su, uveli djecu i sl) je imao ukupno sut mislim 20/1 za tri. Od tih 20 suteva imao je ne vise od tri otvorena, ostalo je bilo preko ruke i na isteku napada iz driblinga, slozices se da Radnicki nema Duranta, Brajanta ili Rej Alena da bi se masanje takvih suteva oznacilo kao lose sutersko vece.
Ne treba dizati euforiju, kao sto ne treba kukati posle nekih poraza ali ne treba traziti dlaku u jajetu. Ja ovakvu odbranu Zvezde ne pamtim odavno i mislim da nismo pogodili nista sa vana da bi opet pobijedili, ovako je bilo samo dodatno razbijanje.

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]