banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 02:14 Danas je 29 Jun 2026, 02:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Okt 2013, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Bolje 100 godina kao milijunaš.......

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 08:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Kru te, kakva šamarčina na početku. Ali, iskreno i očekivao sam poraz,

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Da li je prošle godine Zvezdinu seriju pobjeda prekinuo raspali Široki?

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Нова Варош je napisao:
Onaj Radenović je u odbrani totalni kloc. Nelson po običaju rijetko šta pogodi. Dženekins nezainteresovan. LAzić nije taj kvaliet da potegne. Nije mogao sam Šlib, i donekle Raško.

A što se tiče odbrane od pick and rolla, pitanje za Radonjića kako misli braniti Dijamantditisa, Kalnietisa, Seibutisa....kad ne može Bošnjaka, Bilinovca, Jonesa !?

Nikako :D

Inace, Pecara je i dalje ostala neosvojiva tvrdjava :oops: . Aj na stranu sto su ovi pogodili sve osim slobodnih bacanja ali odbrana je za zapitati se kako su pobdjedjivali na pripremama. Silb mora uzimati vise lopti, pustiti ga da se ispucava, ispostovace sa dobrim procentima. Nelsonu je ovo bio jedan od onih dana kad nista ne moze ubosti, odlicali su mu se po 3 metra ali dzaba. U sustini, bezbolan poraz na pocetku ali dobra opomena.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 18:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Majku mu koju ste vi utakmicu gledali :D

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 19:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
danijell je napisao:
Da li je prošle godine Zvezdinu seriju pobjeda prekinuo raspali Široki?

Budućnost. Jebe nas Radonjić i tad i sad :lol:

Zezam se, biće to sve dobro, samo da se ne upadne u neku lošu seriju sad u startu, ipak je ovo nov sastav i ne bi bilo dobro.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ona moja prognoza o fantasticnom startu ako u prvih 5 utakmica budemo imali 4-1 ce izgleda da padne u vodu odmah posle Igokee :) , ne gine nam 0-2 na pocetku, kao i prosle sezone :D

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 17:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ko zna, sve zavisi od nas...Nije ni Igokea blijeda sjenka ekipe od prosle godine...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 07:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Čitam na drugom forumu kako je Tegi sinoć rekao da smo kontaktirali Maljkovića, da se raspitamo za zdravlje. Baš sam se nadao da nam je prva opcija ako budemo mijenjali trenera(a valjda nećemo) D.Ivanović, kako bi nam on legao to je čudo.
Katić out 10 dana, slaba centarska linija dodatno oslabljena. Bobi sutra mora izdominirati.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako mene nervira to oko trenera! PA PUSTI COVJEKA DA RADI!!! :angry4: O Radonjicu na kraju sezone, ne na pola, ne posle 3 utakmice nego na kraju sezone, kad vidimo sta je uradio! Ako bi u toku sezone promijenili trenera nemamo sta onda da pricamo o ozbiljnom klubu jer smo jedna obicna sprdnja od kluba!

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali dobro, nego da kazem svoje misljenje o sutrasnjoj utakmici, pa ako Radonjic ovo cita ( :lol: ) neka proba :D .
Posto smo bez Raska ovih nekoliko sledecih utakmica mislim da se Radonjic mora odluciti na zonu bar 50% utakmice, jer se Bobi najbolje snalazi u takvoj odbrani. Mogli bi da ih iznenadimo nekom kombinovanom odbranom gdje Nelson-Cvele-Djenka jure Pavkovica i usmjeravaju ga na Bobija a ostali igraju zonu. Pavkovic nema jak ulaz odnosno finisiranje oko kosa i mislim da bi upropastio dosta lopti tako. U napadu izolacija Nelson, Djenka-Pavkovic ili onaj crnac iz Igokee. Nasi su mnooogo fizicki dominantniji od njih tako da bi ih mogli napuniti faulovima. Nadam se da ce Ristic dobiti svojih nekoliko minuta mada vjerujem da ce ipak vise igrati Radenovic na 5. Sve u svemu, bice veoma tesko i neizvjesno ovih nekoliko utakmica dok ne udjemo u ritam.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 12:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Inace karta je 10 maraka i nije navala za kupovinu

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
papučar je napisao:
Čitam na drugom forumu kako je Tegi sinoć rekao da smo kontaktirali Maljkovića, da se raspitamo za zdravlje. Baš sam se nadao da nam je prva opcija ako budemo mijenjali trenera(a valjda nećemo) D.Ivanović, kako bi nam on legao to je čudo.

O kru' ti je..m. Iskreno se nadam da je to neka Tegeltijina budalaština, jer ako neko ozbiljno razmišlja o Maljkoviću, odnosno da njegovu košarkašku filozofiju implementira u Crvenu Zvezdu, onda se poserem na sve dobro odrađeno dosad. Pečat njegovog rada, jasno se vidi iz Slovenije na EP. Sa onako napadački potentnom ekipom, sve se svelo na:
1. "Dragiću drži loptu, od početka do kraja napada, pa vidi sam šta ćeš sa njom"
2. "Daj loptu Nahbaru, da je uputi na koš, makar je napucao nogom sa zapisničkog stola"

Što se mene tiče, apsolutno se slažem sa skevom. Budemo li opet mijenjali trenera, nakon 2-3 utakmice, nastavićemo niz nelogičnih poteza, zbog kojih nikad nećemo izaći iz okvira prosječnosti, gdje trenutno tavorimo, uprkos odličnom budžetu i dobroj oganizaciji kluba.

Protiv Igokee neće biti lako. Oni su i protiv Partizana, imali periode dobre igre, u odbrani su opet znali dobro da stisnu i zatvore, samo što su u napadu škripali, uz puno izgubljenih lopti. Imaju manjak centimetara pod košem, i to na obe pozicije, što se mora iskoristiti bez obzira na Raškovo neigranje. Bobi mora praviti razliku protiv Bunića i Nikolića, kontam da će ga Radenović mijenjati na petici, a Simonovića i Mitrovića koristiti na četvorci. Simonovića prevashodno da čuva Jorovića, što mislim da može, dok bi u napadu, mogao da ga izvuče ispod koša, ograniči mu defanzivni skok i onaj njegov brzi prenos lopte od koša do koša. Prošli vikend ih je anonimus Barać urnisao sa pozicije četiri, a ove moraju da se vade, protiv jedne od najboljih četvorki ABA lige. Sad mogu da se pokažu. Za Mitrovića više nema izgovora, on mora u vatru, da se vidi vrijedi li...

Pavković je igrač tipa, kakvog bi ja volio gledati u Zvezdi, na poziciji jedan. Pouzdan šuter, odlično dijeli lopte poslije pika i asistencija mu je prva opcija. Ima i gomilu manjkavosti, prevashodno u visini, nije ni fizički jak, da to kompenzuje snagom i skočnošću, a i godine ga sustižu. Drugim riječima, on ne može protiv Nelsona i to bi morala biti velika Zvezdina prednost. Igokea rijetko ide na ofanzivni skok i ako Zvezda bude sigurna u tom prvom pasu poslije skoka, Nelsonova tranzicija i Blažičeva kontra, moraju doći do izražaja. Apsolutna prednost Zvezde, mora biti Šilb. Takav repertoar u napadu, mora se koristiti do maksimuma, makar to značilo da će trpiti odbrana, da pokrije njegove rupe, dok je on na parketu.
Nije Igokea bezopasna. Uz pomenute Jorovića i Pavkovića, koji sigurno mogu da naprave probleme, Štemberger će sigurno uzeti nekoliko šuteva na početku, a uđe li u seriju, biće ga teško zaustaviti, makar šutirao iz prvih redova publike. Odbranu mogu da igraju na visokom nivou, a ako Zvezda ne bude koristila svoj ofanzivni potencijal, uz više kretanja, Igokea će doći do hrpe lakih poena. Sve u svemu i pored očite prednosti u rosteru, Zvezdi dajem tek malo više šansi da pobijedi...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 13:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

NIje Maljkovic prva opcija...
tacnije Radonjic ima i dalje punu podrsku , pa ako bas zezne onda je opcija neko drugi...
Maljkovic je poslednja ako uopste dodje do toga. Nije se klub raspitivao oko njega.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
nisam tu, i u toku,
ima li karata za sutra? kontam da ih više nema u prodaji

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kazu ljudi da nije neka hajka

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2013, 04:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eto, samo dobra odbrana, uzasan sut nije frka ako se odbrana dobro odigra

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2013, 08:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ne znam ni sam, zašto sam ja očekivao puno više od Igokee... Bez obzira na silne promjene u rosteru, ipak je to sasvim solidna ekipa za ABA ligu, i dalje bez pravih zvijezda, sa sve timskim igračima. Ipak, utisak je da su sa strancima žestoko promašili i da im je najveći problem organizacija igre, to jest da im Hemonds jako nedostaje. Fali im prepoznatljiv protok lopte i brža igra. Sad su u nekom raskoraku. Pokušavaju da igraju isto kao i prošle sezone, ali se prečesto gube u toj brzoj igri...

Zvezda odlična u odbrani. U napadu može i bolje. Suštinski, odbrani i mora da se posveti veća pažnja, jer koliko god bili igrački kvalitetni, teško da se u Evroligi može računati na to da se utakmice dobijaju napadom. Sve ekipe u grupi su kvalitetno napadački popunjene i sa njima se napucavati, teško da će ići. Znači da i Radonjić pretpostavlja da na odbranu može da dobija mečee u Evroligi. Zato u napadu još malo škripi. Solidno su odigrali svi, ja ću se zadržati na Radenoviću i Marjanoviću, kao dvojcu u koji sam nekako najviše sumnjao, od ovih pojačanja. Prvi je pokazao da je odličan timski igrač, pa iako je tek početak sezone, mislim da bi mogao biti korisniji od Borisa. Ona blokada na Joroviću u kontri, par odličnih odbrana, u napadu se ničim ne ističe, ali koristi situaciju, prati raspored igrača i prazan prostor, i u zavisnosti od toga bira rješenja. Jednostavno igra glavom. Neće od njega nikad biti 20ak i više poena, ali da se može koristiti u rotaciji, itekako.
Marjanović... Ne znam koliko je to Radonjićeva zasluga, ali meni se čini da Bobi mnogo bolje izgleda u odbrani. Prošle, a i prethodnih sezona, prepoznatljiv je bio samo po tome da čuči u reketu, pokriva dodavanje kroz reket i plaši protivnike blokadama. Sad se kreće puno više, izlazi na igrača i moram priznati, za čovjeka viskog 220 cm, da mi djeluje sasvim pokretljivo. Sad djeluje kao neko ko bi se mogoa koristiti i za nešto više od zone. Ovo je bila prilika da se vidi protiv nižih pokretljvijih centara i izgledao je OK, samo što Nikolić i Bunić nisu suv kvalitet, kao evroligaške petice.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2013, 08:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Na prvi pogled, ovi što su došli su dobri. Bobi je gazda pok koševima, ne smije niko ni šutati odozdo :D Vidićemo kako će to biti sa jačim protivnicima. Igokea je slaba, čini mi se, crnci su im gola voda.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2013, 13:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Meni je ovo daleko od dobrog. Ne bih da mracim, ali i dalje smo u velikom problemu jer Igokea u ovakvom stanju nije pravi primjer ni odbrane ni napada. Previse izgubljenih lopti, loseg zatvaranja reketa kao i situacije gdje smo morali da bolje reagujemo u oba pravca.
jaka je dobar u defanzivi to me raduje iako ga u napadu nije islo. radenovic se popravlja, dok mi je najvece razocarenje Silb. Za najplacenijeg igraca pruza premalo na obe strane terena iako je sa par poteza, rolingom u prvom dijelu te sa dvije asistencije pokazao da zna..
Takodje Dzenkins je jos u grcu, ali ima bas odlicnu promjenu pravca. Mene od ovih mladih najvise interesuje put Tejica, Ljevak, odlicno gradjen moze da pogodi nadam se da ce dobiti sansu

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]