Нажалост пораз у онаквој утакмици је тежак исувише. Промашили смо много тога, одлично отворили утакмицу,али евидентно да је мотивисанији тим била комшиница. Као што говорим од почетка сезоне,не може Рнић играти на штоперу и бити једна од узданица,то никад. Е тек се ту види колико је Крстајић одрадио очајно прелазни рок,очајно,а имао је сво вријеме свијета,да нас појача са барем једним штопером уз Маркеша,није,што није,бога питај. Пораз сличан оном у Генку,чак и тежи,јер смо јуче били на терену много бољи тим. Рнић и Миљковић апсолутно морају бити ван прве поставе,то је ваљда свима јасно,осим наравно разноразним клановима који гурају ову двојицу идиота. Сале је машао,али Сале је икона Партизана,наш капитен,дефинитивно најкреативнији везни играч лиге задњих 10-ак година. Штета је што у екипи нема више Илића,Дијара,јер би и Партизан био дакако јачи. Све у свему нажалост мале су шансе да прођемо,плус на основу јутрошњег снимка (с тим да то на стадиону нисам могао видјет,био сам далеко од сјевера) чист пенал нам није суђен.
Rivaldinho je napisao:
E, kakav paradoks. Grant triput bolji od one sise Stanojevića i izgubi nesretno, a Stanoja smrada vile nosale kroz derbije Zvezdinim promašajima. Dobri ste bili, ali ima tu puno do toga što smo mi još mnogo slabi pod pritiskom. Čestitam na fer i dobroj borbi

Молим те не причај свашта, Станојевић за разлику свих осталих је дијете Партизана,човјек који је 166 пута већи мотиватор и човјек који има најбољи биланс од свих тренера ПФЦ против комшинице. Пустите се те приче о вилама и тако чему, Звезду нису јуче виле носале,добила је јер је искористила своје,баш као што је ПФЦ претходних 7 добио.
Citiraj:
Valjda sad vidite kakav je kurac Stanojević od trenera. Sa boljom ekipom je gore igrao, k'o najveća kukavica. Sad sa mnogo boljim trenerom gubite bodove, pa razmislite koliko je regularno onih -10 sa jeseni.
Роби је зато велико тренерско име, да њега није просто се питамо да ли би икада гледали тако тактички јаку ЦЗВ. Човјече Станојевић је за Роберта измислио основе тактичке дисциплине.
Citiraj:
Ne znam kralju možda će ti zvučati smiješno ali franjevci mnogo bolje izgledaju sa ovim novim trenerom nego li sa onim pederčićem stanojem.Nije čovjek kriv što ima metilje u napadu.Nikad nas Partizan nije nadigrao ko sinoć dok je Stanoje vodio tim !!!
Robi,totalno pogrešan izbor igrača.I umjesto da pritiskamo njihove nesretnike pozadi sa bržim igračima(Kasalica možda i Vešović) mi se nakon gola povlačimo ko pičke.
Собару драг си ми као форумаш,ал молим те без ових комплексашких зачкољица типа фрањевци,гледам и на другом форуму пишеш о Гробарима, поштујем став,поштујем да си имао трагедију па ниси могао ићи на дерби, поштујем да можда ниси ишао ни на један дерби у животу,али молим те немој писати смјешне ствари о којима врло мало знаш,а тичу се јужне трибине,вријеђаш здрав разум. Први ја не знам много зашто нам је трибина таква каква јесте, први ја не знам и не желим улазити у оне горње структуре, али барем можеш имати толико достојанства па сконтати каква је све неправда учињена према момцима са Југа током ових 10 година прогона и на сваки начин манипулације. И да ако ништа друго,барем би ти требао знати да баш као и Делије тако и Гробари имају армије навијача на сваком ћошку Балкана и да је најмањи проблем напунити стадион или трибину,проблем се зове управо тај удар последњих 10 година на саму групу! Итекако је ПФЦ надиграо Звезду у првенству прошлом на нашем стадиону,још једном понављам Станојевић није веће име,али је боље име за Партизан од Аврама, Партизану је био потребан такав мотиватор и тренер.
Citiraj:
Šta vrijedi kad ni jedni ni drugi nisu ni za qrac. Kante za nabijanje.
Оваква размишљања су карактеристична за људе који никада нису уживо гледали утакмицу београдских вјечитих, уколико гријешим у вези вас, исправите ме. Нису вјечити оно што су некад били,али овај дерби (иако сам најмање пажње посветио утакмици,а више пјесми и длановима) сигурно може оправдати епитет квалитетне утакмице, можда и једна од бољих утакмица у задњих 5 година.