banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 03:19 Danas je 01 Jul 2026, 03:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 21 Mar 2012, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ovaj Grant u potpunosti nadmudri robija.Sreća pa nemate centarfora.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Soba, pričaš svašta, nije ga nadmudrio već su se igrači prepali, kao protiv Spartaka, vidio si kako smo igrali sa Spartakom, kako kasnije, ako si gledao. Pritisak, a mlada i neuigrana ekipa. Spontano smo se povukli nakon vođstva i pustili ih da igraju.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 21:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
I što imamo Rnića. Treba čovjeku piće da platite ako ga sretnete negdje.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Forty Two je napisao:
Joj nemoj o kukavičkoj igri molim te! Čestitam na pobjedi, ali ste pola drugog poluvremena (sve do drugog gola) igrali takav bunker da bi vam mnoge ekipe sa začelja pozavidjele.

Porediš neuporedivo. Fazon je u tome što mi imamo izuzetno mladu ekipu kojoj je ovo prva ovakva utakmica i koja se sama povukla u jednom trenutku, a ja ti govorim o samoj postavci igre onog izvikanog polutrenera. Sa Grantom biste oduvali one amatere iz Šamroka.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 22:34 
Veteran
Veteran

Izvikan ili ne, bolju seriju protiv Zvezde mislim da nismo nikad imali. Stanojević jeste forsirao sporiju igru u derbijima (ne bih rekao defanzivnu, ili kako ti kažeš kukavičku) i uspijevao da zadrži igru na sredini. Sad smo imali stalni presing koji prilično nesrećno nismo realizovali, a sa druge strane smo primili dva glupa gola iz grešaka odbrane. Sa Stanojevićem vjerovatno ne bi imali ovoliko čistih prilika, ali sigurno ne bi primili ovakve golove.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mi smo protiv Stanojevića promašili sijaset prilika ovakvih kao što ste vi danas imali. Sam Borha je nekoliko puta mašio praznu mrežu i još kilu stopostotnih, a gdje su Jevtić, Evandro, Kaluđerović, Mikić... Ta neviđena doza sreće nije mogla vječno da traje i večeras vam se vratilo. To od Stanojevića jeste bilo kukavički jer su i mnogo slabije ekipe presingom pravile Zvezdi probleme, čak i jedan Banat na Marakani, a da ne može Partizan? Pod Grantom ste igrali mnogo bolje nego bilo koji derbi sa Stanojevićem, ali glupo izgubili. Sad bar znate kako smo se mi osjećali :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 22:47 
Veteran
Veteran

U gostima na derbiju da ste u skorije vrijeme bili ovako dominantni? Izvini, možda sam subjektivan, ali se ne sjećam tih silnih vaših promašaja na prethodnim derbijima.
I nemojte više toliko hvaliti Granta, jebo igru kad od pet utakmica pobijediš u dvije.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Forty Two je napisao:
U gostima na derbiju da ste u skorije vrijeme bili ovako dominantni? Izvini, možda sam subjektivan, ali se ne sjećam tih silnih vaših promašaja.
I nemojte više toliko hvaliti Granta, jebo igru kad od četiri utakmice pobijediš jednu.

Jesi :D Prvi derbi, Evandro sam na 10 metara kao duh umjesto da zakuca volej nešto traži igrača i maši sve, onda Borha nakon kornera sam sa par metara glavom prebacuje gol, to ti je za pobjedu dovoljno. U onom što smo dobili 1-0 Borha i Jevtić isto tako prebacuju sami potpuno prazan gol, Kaluđerović prebacuje iz 1-1... Zadnji derbi Mikić prebacuje prazan gol sa 4-5 metara, Evandro maši penal, Borha promašuje stopostotnu. Eto, vidiš.

Što se igre tiče, kad igraš poštene utakmice, mora ti se nekad desiti da nesretno izgubiš bodove. Vi ste Slobodu urnisali, ali niste došli do pobjede na kraju, bili ste bolji i od Pazara. Šta je suština svega ovoga što pričam - da niste imali veliki vjetar u leđa, od +10 ne bi bilo ništa. Ne kažem da bismo mi bili prvi, ali +10, nema šanse. Mi smo nesrećno izgubili bodove protiv Slobode, Radničkog, a vi niste imali tu "privilegiju" da tako gubite bodove, jer je recimo svega par dana prije vašeg meča s Radničkim, njihov predsednik Dragoljub Lekić postao Toletov potpredsednik. Radnički prije i poslije Partizana igra fenomenalno, a kao popišani sa Partizanom. Idi begaj... Smederevo je puno igrača Teleoptika i Partizana, Borac i Metalac vam nikad neće ni pokušati uzeti bodove, sa BSKovim vođstvom imate saradnju, to je veliko olakšanje kad ne moraš da izgineš svaku utakmicu da bi dobio bodove.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 00:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Ево ви играте поштено, па ћемо видјети гдје ће вам се десити "да некад несретно изгубите бодове".

Што се тиче дербија, био је то повратак у еру Љубише Тумбаковића, кратки пасови, посјед лопте, шансе и изгубљена утакмица.
Видјећемо шта ће бити до краја.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 08:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Soba, pričaš svašta, nije ga nadmudrio već su se igrači prepali, kao protiv Spartaka, vidio si kako smo igrali sa Spartakom, kako kasnije, ako si gledao. Pritisak, a mlada i neuigrana ekipa. Spontano smo se povukli nakon vođstva i pustili ih da igraju.
Ne znam kralju možda će ti zvučati smiješno ali franjevci mnogo bolje izgledaju sa ovim novim trenerom nego li sa onim pederčićem stanojem.Nije čovjek kriv što ima metilje u napadu.Nikad nas Partizan nije nadigrao ko sinoć dok je Stanoje vodio tim !!!
Robi,totalno pogrešan izbor igrača.I umjesto da pritiskamo njihove nesretnike pozadi sa bržim igračima(Kasalica možda i Vešović) mi se nakon gola povlačimo ko pičke. :-?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Нажалост пораз у онаквој утакмици је тежак исувише. Промашили смо много тога, одлично отворили утакмицу,али евидентно да је мотивисанији тим била комшиница. Као што говорим од почетка сезоне,не може Рнић играти на штоперу и бити једна од узданица,то никад. Е тек се ту види колико је Крстајић одрадио очајно прелазни рок,очајно,а имао је сво вријеме свијета,да нас појача са барем једним штопером уз Маркеша,није,што није,бога питај. Пораз сличан оном у Генку,чак и тежи,јер смо јуче били на терену много бољи тим. Рнић и Миљковић апсолутно морају бити ван прве поставе,то је ваљда свима јасно,осим наравно разноразним клановима који гурају ову двојицу идиота. Сале је машао,али Сале је икона Партизана,наш капитен,дефинитивно најкреативнији везни играч лиге задњих 10-ак година. Штета је што у екипи нема више Илића,Дијара,јер би и Партизан био дакако јачи. Све у свему нажалост мале су шансе да прођемо,плус на основу јутрошњег снимка (с тим да то на стадиону нисам могао видјет,био сам далеко од сјевера) чист пенал нам није суђен. :angry1:

Rivaldinho je napisao:
E, kakav paradoks. Grant triput bolji od one sise Stanojevića i izgubi nesretno, a Stanoja smrada vile nosale kroz derbije Zvezdinim promašajima. Dobri ste bili, ali ima tu puno do toga što smo mi još mnogo slabi pod pritiskom. Čestitam na fer i dobroj borbi :D

Молим те не причај свашта, Станојевић за разлику свих осталих је дијете Партизана,човјек који је 166 пута већи мотиватор и човјек који има најбољи биланс од свих тренера ПФЦ против комшинице. Пустите се те приче о вилама и тако чему, Звезду нису јуче виле носале,добила је јер је искористила своје,баш као што је ПФЦ претходних 7 добио.

Citiraj:
Valjda sad vidite kakav je kurac Stanojević od trenera. Sa boljom ekipom je gore igrao, k'o najveća kukavica. Sad sa mnogo boljim trenerom gubite bodove, pa razmislite koliko je regularno onih -10 sa jeseni.

Роби је зато велико тренерско име, да њега није просто се питамо да ли би икада гледали тако тактички јаку ЦЗВ. Човјече Станојевић је за Роберта измислио основе тактичке дисциплине.

Citiraj:
Ne znam kralju možda će ti zvučati smiješno ali franjevci mnogo bolje izgledaju sa ovim novim trenerom nego li sa onim pederčićem stanojem.Nije čovjek kriv što ima metilje u napadu.Nikad nas Partizan nije nadigrao ko sinoć dok je Stanoje vodio tim !!!
Robi,totalno pogrešan izbor igrača.I umjesto da pritiskamo njihove nesretnike pozadi sa bržim igračima(Kasalica možda i Vešović) mi se nakon gola povlačimo ko pičke.

Собару драг си ми као форумаш,ал молим те без ових комплексашких зачкољица типа фрањевци,гледам и на другом форуму пишеш о Гробарима, поштујем став,поштујем да си имао трагедију па ниси могао ићи на дерби, поштујем да можда ниси ишао ни на један дерби у животу,али молим те немој писати смјешне ствари о којима врло мало знаш,а тичу се јужне трибине,вријеђаш здрав разум. Први ја не знам много зашто нам је трибина таква каква јесте, први ја не знам и не желим улазити у оне горње структуре, али барем можеш имати толико достојанства па сконтати каква је све неправда учињена према момцима са Југа током ових 10 година прогона и на сваки начин манипулације. И да ако ништа друго,барем би ти требао знати да баш као и Делије тако и Гробари имају армије навијача на сваком ћошку Балкана и да је најмањи проблем напунити стадион или трибину,проблем се зове управо тај удар последњих 10 година на саму групу! Итекако је ПФЦ надиграо Звезду у првенству прошлом на нашем стадиону,још једном понављам Станојевић није веће име,али је боље име за Партизан од Аврама, Партизану је био потребан такав мотиватор и тренер.

Citiraj:
Šta vrijedi kad ni jedni ni drugi nisu ni za qrac. Kante za nabijanje.

Оваква размишљања су карактеристична за људе који никада нису уживо гледали утакмицу београдских вјечитих, уколико гријешим у вези вас, исправите ме. Нису вјечити оно што су некад били,али овај дерби (иако сам најмање пажње посветио утакмици,а више пјесми и длановима) сигурно може оправдати епитет квалитетне утакмице, можда и једна од бољих утакмица у задњих 5 година.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 11:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
Cestitam na pobjedi, ne moze se reci da nije zasluzena.Ali vise je bilo ono, sto mi promasimo oni ce dati i to je na kraju i bilo.Sve u svemu rezultat se gleda i ovo je dobro, bice veca borba do kraja.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 11:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Forty Two je napisao:
I što imamo Rnića. Treba čovjeku piće da platite ako ga sretnete negdje.

mamu onom ko je ovog idiota vratio u partizan.juce sam radio pa nisam mogao gledati utakmicu ali sam gledao snimak jutros do 4.i bas sam pratio igru ovog rnica,pa on pojma nema.jedno 5-6 lopti im je dao na 30 metara od gola.srecom pa ovi nisu iskoristili.u napadu je bilo dobrih rjesenja,dijara nekoliko puta i onaj promasaj ilica je bas glup,gdje ces ono promasiti al ajd.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 11:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Forty Two je napisao:
U gostima na derbiju da ste u skorije vrijeme bili ovako dominantni? Izvini, možda sam subjektivan, ali se ne sjećam tih silnih vaših promašaja na prethodnim derbijima.
I nemojte više toliko hvaliti Granta, jebo igru kad od pet utakmica pobijediš u dvije.

opusti se,na ovom forumu takvih nebuloza ces naci svaki dan

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 11:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Мрзи ми се враћат једно 50 страна на овој теми,када сам рекао прије Генка да тог идиота од играча не подносим,да једноставно ни на беку није сигурица а камо ли на штоперу,да је Станковић играо па грешке онакве правио било би ми лакше. Додамо ли да је Миљковића ала трагедија играо по десном умјесто нашег бисера Аксентијевића овај пораз је донекле и очекиван,иако смо то и даље одговорно тврдим доста квалитетнији тим од комшинице.

У јуну акобогда довести квалитетног штопера,довести квалитетног љевака по крилу и једног нападача. Продати Маркеша,Рнића,Марковића С.,Едуарда,Миљковића,Меда. Ако је икако могуће довест малог Костића из РКГ и једног поузданог шпица из Бразила.

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bob_rock je napisao:
Ево ви играте поштено, па ћемо видјети гдје ће вам се десити "да некад несретно изгубите бодове".

Pa već protiv Javora smo imali mnogo sreće da ne izgubimo bodove, a Smederevo nam je moglo dati tri gola u uvodu utakmice, imali smo sreće kao sinoć sa vama. Još tri takve utakmice i kiksnućemo negdje, ako se ne popravimo, mada se mora reći da smo sve bolji iz utakmice u utakmicu, imamo najtalentovaniju ekipu u Srbiji.

O Stanojeviću ne bih dalje, Šamrok sam po sebi je dovoljna referenca. Vi sa triom Ivanov, Rnić, Miljković nije bilo šanse da negdje još u prvom dijelu ne kiksnete kao protiv Slobode, ili sad protiv lošeg NP. Po meni Partizan, CZ i Vojvodina su trebali biti svi negdje u 5 bodova, s tim što je Vojvodina i najbolje igrala jesenas.

Citiraj:
Е тек се ту види колико је Крстајић одрадио очајно прелазни рок,очајно

Meni je bilo žao kad je otišao Krle, krenuo čovjek da vas upropasti načisto :P Na šta je on bacio milione, gori je i od Adžića.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 12:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Значи ви кад не изгубите бодове - то је срећа, а Партизан када не изгуби - то је намјештено. Симпатично резоновање :)

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@drinin vuče,kralju
Što si nerovozan ? Vi kad prcate sve je ok,kad se neko malo sa vama našali ...
Nemoj o toletu,nemoj o sudijama,nemoj o igri,nemoj o navijačima,nemoj o tribinama,nemoj o prošlosti,nemoj o ovom,nemoj o onom.
Ja fino korektno napišem da ste bili bolji,da po meni bolje izgledate sa ovim trenerom nego sa prošlim...
Kad se mi nazivamo:"čergom","gani","musavi"... to je sve u duhu "dobrosusjedskih odnosa" ...
Jedno pitanje ."na kolika si derbija bio prije rata " ?
Može iskren odgovor a i ne mora :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
"na kolika si derbija bio prije rata " ?
0. Из простог разлога рођен 89 године. Дакле провео 4 најгоре године у Сарајеву,постоји легенда према којој сам носио дрес Партизана прелазећи преко Миљацке и викао "јебем те сарајево". :wink: :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 12:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
drinin vuk je napisao:
Citiraj:
"na kolika si derbija bio prije rata " ?
0. Из простог разлога рођен 89 године. Дакле провео 4 најгоре године у Сарајеву,постоји легенда према којој сам носио дрес Партизана прелазећи преко Миљацке и викао "јебем те сарајево". :wink: :lol:

:roll:

Daj prestani da luspas ziv bio i ti i tvoje legende... Zajebces i cobru sa velicanjem svoje licnosti :roll:

Vrh

[ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]