banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 01:03 Danas je 30 Jun 2026, 01:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jul 2014, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kolumbija, pa sta nam Bog i lijepa sreca dadu

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 00:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
BL Boy je napisao:
veteran 1987 je napisao:
BL Boy je napisao:
I jeste bar kao trener ;-) ovaj sa slabim Alzirom dosao do osmine finala, a ovaj sa super jakim Rusima nije grupe prosao. I prije tog Vaha u Ligi Sampiona imao zapazene rezultate sa ne tako jakim ekipama. Lako je s jakom ekipom napraviti nesto.

Koliko ti imas godina godina
Ko pravi jaku ekipu trener ili?
I kako los trener moze doci u dobru ekipu?
Nelupaj
Kapelo je uzeo u fudbalu sve zapamti sve
Vaha nista. Mada je dobar trener to stoji ali nemozes ih porediti nikako i nipokojoj osnovi.
Kao da poredis punta i ferarija neide to.

Kapelo jeste skuplji trener, ali to ne znaci da je i bolji. Ima bolje rezultate, ali i duzi trenerski staz. Vodio je vrhunske ekipe ali to ne znaci da je i najbolji trener. Za mene je dobar trener onaj koji s slabijom ekipom napravi rezultat poput Murinja sa Portom. Dakle on se dokazao i sa malom i sa jacim ekipama. Vahi jes hendikep sto dosad nije vodio ekipu iz Premiershipa jer bi dosad napravio veliku karijeru. Dakle ono sto Vahi fali jeste dobra prilika, a sad sa ovim uspjehom s Alzirom vjerujem da ce je i dobiti.

Hajdd pokusacu ovako jos
Jeli Kapelo odmah postao trener jake ekipe?
Ko brani Vahi da uzme ligu sampiona sa slabim ekipama i tako potvrdi tu tvoju teoriju.
Dobar trener od lose ekipe pravi dobru, a od dobre vrhunsku.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 00:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
STRATOKASTEL je napisao:
Hertzog je napisao:
Pa normalno da su se napatili kada je alzir igrao sa 7 igraca u zadnjoj liniji

Jel postoji zabrana da slabiji tim (na papiru) igra bunker? Da nisu imali svojih šansi i da Nojer nije dežurao na 20-25 metara, pa da i kažem da si u pravu. Ne kažem da Nijemci nisu zaslužili pobjedu, ali da su danas bili toliko bolji, ne stoji.
Jednostavno, morali su pobijediti na produžetke. Tu su najjači na svijetu, bez pogovora. Ali do produžetaka je bilo svašta i zasluženi egal.

Pa sta sam ja drugacije rekao od tebe... Napatili se, najlosija utakmica, ali pobedili na pamet i snagu... Niko im ne brani da parkiraju autobus, niti sam to rekao, vec da je tesko bilo probiti do gola zbog toga

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 05:52 
BeckaSkola je napisao:
Sto se Ozila tice tacno po faci vidis da je rodom tamo negdje sa istoka Turske, blize granici sa Irakom.. :D

Pa ga onda usporedi sa Enzom Ferrarijem koji pretpostavljam nije sa istoka turske...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 06:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Nije sa istoka nego sa sjevero-zapada Turske...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 08:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nijemci su to... Sve kontaš to je glupa floskula, često nepotrebno potencirana i forsirana, i onda dođe utakmica poput sinoćnje. U 80. minutu, u utakmici visokog ritma, oni dodaju gas, u 93., kad se čekaju produžeci i rizično je i ići naprijed, oni slože još jednu odličnu šansu, a onda ubodu gol, već na početku produžetka, poslije čega je pritivnik totalno ubiven psihički i samo čeka da ga dotuku... Ruku na srce, mislim da im fali par stvari, zbog čega ih ne svrstavam u prve favorite. Prvo Rojs, onda adekvatna alternativa Humelsu i Mertezakeru na štoperima i napadač. Pravi napadač ili da Klose igra više. Ovo sa Milerom kao lažnom devetkom, pa pride sa Lamom kao lažnim zadnjim veznim, više liči na neki eksperiment, koji će neki dobar taktičar, lako da uguši...
Ne bih da se vraćam na onu raspravu o Kostariki, ali hoću da kažem da tirade o vrhuskoj taktičkoj postavci, sad mogu da se pišu na račun Vahe i Alžira. To je defanzivna taktika, koja nije bunker. Visok presing, ali kontrolisan, ne da se divlje juri na igrača sa lopotm, pojačana sredina sa pokretljivim igračima i selektivna markacija, koja je suzila prostor za kombinovanje Švabama. Išlo se na to da se na sredini, igrača sa loptom, markiraju i po dvojica, ali sa korekcijom za Krosa, koji je iznenađujuće imao prostora, ali u tom slučaju striktno su markirani njegovi saigrači i sužavan slobodan prostor, kako bi se njemu smanjile mogućnosti za razmjenu pasova. Sad što je on čudovišan vezni igrač, koji ima oči na svakoj strani glave, to je druga priča. Odavno nisam vidio nekoga sa takvim pregledom igre i toliko tačnim pasom. Unaprijeđena verzija Čavija iz najboljih dana... Alžir je igrao na brzu tranziciju i na sporost njemačkih centralnih bekova, što je opet izvlačio navjerovatni Nojer, strašno dobrim procjenama i istrčavanjima. Puno je lakše igrati, kad iza sebe imaš golmana, koji praktično igra kao korektor defanzivne linije i koji je toliko pouzdan sa loptom u nogama.
Dakle Alžir je maksimalno eksploatisao lošije tačke u Njemačkom timu, ali su se fizički trošili jezivo. Šteta, ali pohvale sa odigrano u svakom slučaju...
I da... Sve više se uvjeravam da Nijemcima ipak nedostaje pravi stručnjak na klupi. Lev previše podređuje ekipu igračima, kopira klupske eksperimente na taktičkom planu (čitaj Lam kao zadnji vezni, a nedostaje pravih bekova u ekipi). Igra sa lažnom devetkom Milerom, Geceom koji evidentno nije u formi, a pride, Ozila čeka i previše da proradi. Mislim da je ranije morao da koriguje ove stvari. Nije baš da nema izbor igrača, bar u ofanzivnom dijelu...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 08:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ташко je napisao:
Za koga god sam navijao u osmini-finala, ispao je. Svih 6 ekipa.
Meksiko, Cile, Urugvaj, Grcka, Nigerija, Alzir.
Tacno se plasim za Argentinu i Belgiju.

Хаха, код мене малтене исто, с тим да сам на утакмици Колумбија - Уругвај био неутралан, а у мечу Шваба и Алжира кладио сам се на Швабе, а навијао за Алжир :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 08:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ladno sam zaspao sinoć u drugom poluvremenu i ne vidjeh šta se dešavalo. Žao mi Alžira, fino se borio.
Sada, naravno, svim srcem uz Francusku.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 08:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Nitro je napisao:
Ne bih da se vraćam na onu raspravu o Kostariki, ali hoću da kažem da tirade o vrhuskoj taktičkoj postavci, sad mogu da se pišu na račun Vahe i Alžira.

Tacno je ovo ali treba uzeti u obzir da je jedno igrati protiv Njemacke a drugo protiv raspale Grcke. Nisu mogli Kostarikanci praviti brzi presing na Grke kad ovi umrtve igru vec u zadnjoj liniji.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 08:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Harvester je napisao:

Хаха, код мене малтене исто, с тим да сам на утакмици Колумбија - Уругвај био неутралан, а у мечу Шваба и Алжира кладио сам се на Швабе, а навијао за Алжир :lol:

Ma dobro, Kolumbija-Urugvaj mi je bilo 49-51. Ali svi ostali parovi su me izdali, tu sam jasno imao za koga navijati i dzaba.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 09:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Veteran1987 evo poredjenja radi Capello vs Vaha

Capello trenersku karijeru odmah poceo u AC Milanu-mladji uzrast (koliko trenera dobije takvu priliku na pocetku), u Milanu je ujedno napravio i najvecu karijeru jer je Berlusconi tad vedrio i oblacio imao para ko blata za jake igrace sto je sad ne napravi. Zatim nastavio u Realu, Romi, Juventusu, Realu drugi put i Engleskoj reprezentaciji da bi sad najavio kraj sa Rusijom sa kojom je prosao neslavno. Dakle sve vrhunske ekipe nije vodio ni jednu neku da kazes losiju ekipu a pogotovo ne iz neke losije lige. Tako da nije mu bilo previse tesko da nekad nesto i napravi sa tako dobrim igracima.

Vaha FK Velež Mostar (BiH),AS Beauvais-Oise (Fra),Raja Casablanca (Mar),Lille (Fra),Rennes (Fra),Paris Saint-Germain (Fra),Trabzonspor (Tur),Al-Ittihad (S. Arab),Obala Bjelokosti,NK Dinamo Zagreb(Hrv), i sada Alžir. Dakle nisu imali iste sanse ocigledno ovaj krenuo sa Velezom ovaj sa AC Milanom ali sta ces takav je zivot :lol:

Kapelo je nesto jos i napravio u klubskom fudbalu, ali u reprezentativnom je blago receno katastrofa jer znam da su i Englezi bili nezadovoljni njegovim radom bas kao i sada Rusi. Kazes sto Vaha nesto ne napravi sa losom ekipom pa napravio je to sa Lilom tada iz druge lige Francuske dosao u prvu ligu i u ligu sampiona napravio odlican rezultat mislim da su igrali osminu finala ili tako nesto. Sa PSG osvojio kup i sl. Covjek je odlikovan ordenom legije casti i Francuskoj, a to se bas ne daje svakome zar ne. Na kraju krajeva Vaha ce jos trenirati a ovaj ide u penziju.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo sto je Vaha orden dobio za igracku karijeru :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Dobio ga je za doprinos koji je dao francuskom fudbalu ne samo kao igrac vec i kao trener.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 10:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja, Vaha, Šećo, Oblo, Kocko

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao shakal dana 01 Jul 2014, 10:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 10:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
A jest dosadan covjek,tacno se smorim od ovog i hercegovca kad pocne neko prvenstvo

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 10:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mustafi povredio misic o nece vise igrati, ja se nadam dobrome iz te povrede jer bi u tom slucaju mogao Lama vratiti na tu poziciju gde je dosta prirodnije da igra, sto se i sinoc pokazalo jer su i sa mrtvim Khedirom igrali bolje kada je Lam prebacen desno...

Jebo ih Bayern i stil igre gvardiole, ne mogu da verujem da su Nemacka i Lev toliko pali pod uticaj Gvardiole

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Iz ove perspektive, sinoć je samo potvrđena definicija fudbala kao igre gdje u (najmanje) 90 minuta 22 čovjeka trče izgaraju i daju sve od sebe u borbi za svaku loptu, a na kraju pobijede Nijemci.

Mislim da će im protiv Francuza ići i lakše, jer osjećam da će Francuzi ići na svoju igru (koja je već očitana i postoji taktički odgovor), umjesto da se prilagode situaciji i njemačkom modelu i probaju ga neutralisati na sličan način kako je to za malo pošlo za rukom Alžiru, s tim da su Valbuena i Benzema neuporedivo bolji nego išta što je Vaha imao na raspolaganju. To bi moglo biti rutinsko šamaranje i Švabe već gledaju prema polufinalu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 11:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemacki mediji i bivsi fudbaleri su osuli paljbu po Levu jer je opcinjen Gvardiolom i gusi igru na sredini terena. Obezvredio je Svajnija i Lama, pa niti ima odbarane niti sredine... Za nadati se da ce popustiti i vratiti se na staro

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro su mu i rekli. On bas djeluje kao neki bezmudan

Vrh

[ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]