banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 16:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 56  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Apr 2013, 00:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kakva rasprava :lol: :lol: :lol: . Savrseno 8) . Evo moje misljenje, Zvezda je toliko jaka da se sa njom poigrava Javor, Partizan je toliko jak da ne moze dati gol u namjestenoj utakmici, a Borac je toliko jak da je na petom mjestu u ligi ciji bi prvak u Srbijanskoj ligi bio u donjem dijelu tabele :wink: . Ova je tema uvijek ponudi nesto novo, sad smo i o Borcu pisali 8) :D

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 06:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Jbg. otislo se predaleko. Rekao sam, Borac ima daleko boljeg golmana nego mi i to je to. Pa u Zvezdi je igrao Vasilijevic, odnosno nije igrao, pa je otisao u BSK Borcu gdje, takodje, nije imao mjesta, a sad je prvotimac u Borcu. Igrao je Grujic, hocu reci nije igrao. Maletic vam je najbolji igrac koji je sutnut iz Partizana, najveci uspjeh su mu dvije utakmice za tada prosjecni Zenit i to je to. Teinovic se potucao po prosjecnim slovenackim klubovima. Bilbija kome je data prilika u Vojvodini da pokaze da li se radi o dobrom igracu nije nista pokazao. Grahovac za koga se pricalo da je ogroman talenat, nije nista pokazao, bar u onim utakmicama koje sam gledao. I tako se nastavi sa Zaricima, Zizovicima i ostalim. Ipak je najgori igrac na prostoru bivse Juge kod nas, a to je jedan jedini Stevica.
Borac ima odlican tim, ali za prostore BIh. Maletic je najbolji igrac ovakve lige, ali to je to. Mogao bih se kladiti da bi ovakav Borac u srbijanskoj ligi bio oko osmog mjesta, jer su Partizan, Zvezda, Vojvodina, Jagodina, Rad, Sloboda, Radnicki Nis, Ofk, pa i Javor u mnogome bolji timovi od Borca. Eto srece da se jednom sretnemo u srbijanskoj ligi pa da vidimo gdje smo i sta smo.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Vasiljević je samo prvotimac kad nema Trivunovića.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 09:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
po mom mišljenju jedina razlika je što je borac otprilike onakav kakav je uvijek i bio,niti bolji niti lošiji u tim evropskim okvirima...a zvezda je od najboljeg kluba u evropi došla u rang njemačkog trećeligaša.

nekada su igrači reala i barcelone na televiziji gledali kako moćna crvena zvezda osvaja kup šampiona,a sad vam najiskrenije kažem da ste rang njemačke treće lige i da ništa bolji niste od tih klubova karlsruhe,alemania ahen,arminia bilefeld,hansa rostock...

žalosno je što navijači zvezde to ne vide,i kažu "bordo zamalo",a ne govore da bar pet timova iz četvrte francuske lige svake godine u kupu izbacuju prvoligaše,i ne vide koji se sve klubovi sprdaju sa zvezdom u zadnjih 15 godina... :( :(

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 09:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i da...ovakvoj zvezdi bi trebala ogromna doza sreće da izvuče bod u banjaluci u prvenstvenoj utakmici!

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Mi jesmo propali i to je cinjenica, ali smo ispadali od klubova koji su jaci od nas, igracki, finansijski, kako god okrenes mi smo u tim mecevima bili autsajder. Bordo, Ren, Slovan, Slavija, Apoel, Rendzers, Liberec, Milan, Zenit, Psv, Rozenborg, Lacio. Od tih klubova smo ispadali zadnjih 10-ak godina+ dva puta kad smo usli u grupe, Strazbur :( i one godine kad nam je Bajern bio kuci.
Osim mozda Slovana, Libereca i Apoela tu nema kluba kom Zvezda moze parirati bilo kako, a i od ta tri dvomeca, dva su bili u prilicnom egalu.
Tu smo gdje smo, to je nasa realnost, nije nikakva bruka sto ispadamo od tih klubova kad su oni bolji od nas.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 09:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Vasiljević je igrao cjelu prvu sezonu na lijevoj strani, a zbog ne dobijanja radne licence nije od početka proljećnjog djela igrao.

Ma ljudi znam ja da Zvezda ima bolju školu, više para i to je istina, nema se tu šta reći.
Nego da se sadašnji igrači Zvezde zamjene s prvotimcima ostalih klubova za dresove, istobi ovakva igra bila. Zvezda kao najveći Srpski klub bi trebala imati jak tim, ako ništa bar za LE svake godine. Pogledao sam solidan broj dosadašnjih utakmica Zvezde, i vidio tugu ogromnu od igre. Evo čitao sam po vašim komenatarima u ove zadnje dvije utakmice da se nije puno toga promjenilo u igri i sa ovim portugalcem. Istina tek je došao. Možda bude pomaka.
Pa ne mogu vjerovati da se ne dovodi neki kršten golman, nego onaj idiot, pa ima tih klinaca što brane ko neslani, a igrali bi i u PArtizanu i Zvezdi besplatno, to im je san, realno.

Takođe sam gledao i Partizan ove godine, na jesen su stvarno znali odigrati ekstra utakmicu, dati 4-5 golova i stvoriti dosta šansi. Ne uzimajuću u obzir koliko su golova dali, igrača je ličila na nešto, za razliku od igre Zvezde.
Nisam ja došao sad ovdje prosipati neku pamet, ali to je tako, ko god je gledao, vidio je patnju Zvezde. I Partizan se muči u ove zadje dvije utakmice, ali su Hajduk i tek Sloboda zajebani. Nisu to laki rivali.

Ove godine sve sem titule PArtizana je senzacija (zbog igre) bar meni.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 09:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Mi jesmo propali i to je cinjenica, ali smo ispadali od klubova koji su jaci od nas, igracki, finansijski, kako god okrenes mi smo u tim mecevima bili autsajder. Bordo, Ren, Slovan, Slavija, Apoel, Rendzers, Liberec, Milan, Zenit, Psv, Rozenborg, Lacio. Od tih klubova smo ispadali zadnjih 10-ak godina+ dva puta kad smo usli u grupe, Strazbur :( i one godine kad nam je Bajern bio kuci.
Osim mozda Slovana, Libereca i Apoela tu nema kluba kom Zvezda moze parirati bilo kako, a i od ta tri dvomeca, dva su bili u prilicnom egalu.
Tu smo gdje smo, to je nasa realnost, nije nikakva bruka sto ispadamo od tih klubova kad su oni bolji od nas.

ispadala je zvezda i od klubova koji više i ne postoje :( :(

cska iz kijeva,ekeren..ne znam je li prošla ni one poljake koji izgleda isto više ne postoje,onda kad je avion slat po ovog djordjevića što je sad u nantu :(

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 09:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E jbg ti sad otisao u istoriju, ako mislis na Groclin njih smo izbacili, ne znam za neke druge Poljake da smo igrali s njima.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 09:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

e na te,zaboravio sam i ime kluba i rezultat,ali mi je ostalo u sjećanju da je po tog đorđevića poslan specijalni avion negdje..takav igrač 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 09:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Reprezentativac, molim lijepo :D Tukli ih oba meca po 1:0.
Znali smo i izbaciti Bragu, Kjevo dok je bio hit, ali to je vise izolovani incident, kao i ispadanje od CSKA. Protiv Ekerena nece kurva u go i to ti je, Radzinski me jos proganja. Oplako sam.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 09:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Tu utakmicu ne spominji. U prvom smo ih mogli razbiti davali smo kad smo htjeli ali je pozadi duvala promaja...
U revansu prvi mec tada mladog Drulica i odmah gol. Na meni su i gace bile mokre i onda jebeni Radzinski nakon milion sansi nasih daje gol za izjednacenje. Na povratku kuci 10 sati preko koridora ne znam da li je iko progovorio i rijec...

A rasprava vam je bas ono :roll:
Evo ja cu napisati da bi Borac dobio da nas vodi Jankovic...Ali vec sa drugim trenerom,
Sve zavidi od trenutne forme igraca, napaljenosti u trenunutku...
Mi smo pred rat imali najjacu ekipu pod Sekularcem, pa nas je tadasnja Sloboda pocistila sa 3- 0 sa sve Piksijem, Robijem i kompanijom..

O poredjenju igraca je tek suvisno govoriti

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 10:34 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Kako se samo dođe do ove rasprave, ja rekao samo kako se juče u Užicu dešavala bruku...
Ako može samo neko da nađe ono kontru Slobode, da se još jedan put pošteno nasmijem...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 10:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

izvinite,ali meni je to smiješno da partizan ne može dati gol u namještenoj utakmici....partizan je duplo bolji od slobode i kad sloboda igra maximalno,a pogotovo ako se par igrača sklanja...

vidio sam tu kontru,stvarno je smiješna,ali prije bih rekao da je to loš teren i antitalenat onog filipovića ili kako već,nego namjerna greška...svaki vikend gledamo kako vrhunski svjetski igrači prave kardinalne greške i promašuju prazne golove,meni je tako tores dobar tiket srušio,a da ne govorim prije mjesec dana jedan iz borusije dortmund u 94 minutu utakmice u menhengladbahu,kad je potpuno prazan gol promašio sa 3 metra :( ..

ali nisam gledao baš cijelu utakmicu,pa ako negdje ima snimak napiši u kojem minutu je bilo sklanjanje igrača slobode,pa da procjenimo..

da ne bude zabune,znam i ja da partizan i zvezda igraju bar 10 "pokrivenih" utakmica godišnje,ali mislim da sloboda nije jedan od tih klubova..i naravno,mislim da sve te pokrivene dođu onako kako treba..

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 10:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wlvTJFY9cak[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 10:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

svaka cast slager,da si i ti napisao nesto slicno kao ostali,zapitao bih se da li sam normalan.

pa koliko moras biti komleksiran ili sta vec da kazes namjestena utakmica a ivanov jedva vadi loptu sa gol linije

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 10:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Az8fbOgbIAo[/youtube]

a evo ovde na 2,22 isto sansa jedan na jedan za slobodu.vidi se da je dao malo sebi dao loptu u for.ovde ispade da se to samo radi kad su namjestene utakmice.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 10:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Gori ste od ovih pacenika sa Duhovnost i religija.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 11:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jos jedna smijesna zanimljivost forumskih detektiva je kad su provalili kako ofk odmara igrace protiv partizana.pogledajte izjvestaj protiv slobode cini mi se,i nadjite onog pizonovog reprezentativca,grbica i pavlovica.nije ni jedan igrao.tek zadnje kolo je taj pizonov igrao cijelu utakmicu,grbic usao u 72 ako sam shvatio a pavlovic nije ni igrao

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 56  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]