zerocool je napisao:
Inter/Shalke - Celzi/Manchester
Real/Tottenham - Barselona/Sahtjor
Kao sto rekoh, zrijeb ce odluciti s kim Barsa igra finale.
A sad, redom:
-Inter mora dici formu, da ne bi bilo komplikacija sa Salkeom. Prva utakmica bi mogla biti puna golova. Nadam se bar. Salke ima vjetroviti odbranu, ali dobrog golmana. Kako god, ali oni uvijek daju po jedan gol. Uglavnom ne znaju ni sami kako. Mislim da bi Inter tu morao tuci kod kuce ili 1:0 ili 2 razlike, tipa 3:1.
-Celziju dajem malo vise sanse. Mancester je u blagom padu, ali nikad se ne zna. Nemaju odbranu, ali vraca se Vidic. Za Ria nemam pojma?! U napadu im malo skripi.
51% Celzi-49% Utd.
-E ovdje se nadam "iznenadjenju". Real nema odbranu, ali ima napad. Totenhem ima i napad i odbranu i sredinu, ali ih zeza sto su psiholoski slabi... Bale i Lenon bi mogli praviti ogromne probleme Ramosu i Marcelu. Ramos generalno ima problem protiv brzih krila, jer ih ne moze dovoljno "istuci"... Mislim da ce ovdje biti dobre utakmice. Totenhem ima tu prednost da igraju drugu utakmicu kod kuce... Mogu biti sretni da nisu dobili Engleze ili Barsu. Tu bi ispali nakon prve tekme. Pokazali su da protiv Intera mogu, a Salke i Sahtjor su premija.. Sve zavisi od povreda Realovih konkubina. Kristina nije spreman jos za 90, ali ce biti vjerovatno. Kaka, vjecna japamjaaaa. Higuain muerto. Jest da bi se trebao vratiti na finale spanskog kupa. Benzema je usao u formu i to je + za Real.
Real ebe sto imaju dve tekme sa Barsom u tom terminu, Kup i revans u ligi u kojem moraju sprati onu sramotu od 5:0. Sve u svemu, odlican par!
-Barselona>>Sahtjor
Jest da Katalonci znaju zapinjati protiv istocnih ekipa. Ako nista, Ukrajinci igraju drugu kuci. Pa nek' se mole Bogu da im podari neki mali poraz u Spaniji. Krivo mi sto Rudari nisu dobili Salke, Totenhem ili eventualno Real. Svake godine su tu negdje. Al' valjda ce i njih pomilovati zrijeb jednom malo vise.
Zadovoljan sam zrijebom
Kontam da bi ovako trebalo ici. Nadam se tj.
Inter-Celzi
Real/Totenhem-Barselona