banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 07:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Jebem ti političare, dobišmo Metalac 2-0. Nije bila loša igra, mnogo probijanja po lijevoj strani. Kaluđerović sjajan gol, pravi napadački, odmah u reprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 06:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Два гола из двије лијепо изграђене акције. Пас Кадуа код првог гола, нешто што је некад био стандард, данас чудо. Да не урекнем, тактички ми је дјеловало да се хаос на терену почиње контролисати. И да напоменем, ДАЛЕКО је то од неке игре. :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 08:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a7sZLlILUM4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Najezih se... I taman da pitam: Na sajtu zvezde pri najavi koncerta na onom slajdu je bila prikazana slika sevara na kojem je svecama ispisano KOSMET... Postoji li negde takva velika slika, nisam uspeo da je nadjem :(

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Navijaci Zvezde su kupili oko 11.000karata za taj koncert,i skupili oko 6.miliona dinara za bracu sa Kosova.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Woohoo, zvali su me iz RS Shopa da mi je stigla clanska karta i da odem da je pokupim :)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
shoole je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a7sZLlILUM4[/youtube]

=D> =D> =D>

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

JSL: Zvezda i dalje drži prosek...

Citiraj:
Zаnimljivo je dа se u prošlom kolu više okupilo gledаlаcа nа stаdionu Crvene zvezde (12 hiljаdа), nego nа novosаdskom Kаrаđorđu (9), iаko se nа njemu igrаo derbi sedmog kolа između jednih od kаndidаtа zа titulu, Vojvodine i Pаrtizаnа.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
shoole je napisao:
JSL: Zvezda i dalje drži prosek...

Citiraj:
Zаnimljivo je dа se u prošlom kolu više okupilo gledаlаcа nа stаdionu Crvene zvezde (12 hiljаdа), nego nа novosаdskom Kаrаđorđu (9), iаko se nа njemu igrаo derbi sedmog kolа između jednih od kаndidаtа zа titulu, Vojvodine i Pаrtizаnа.
Pa što te to čudi,ovi ostali i nemaju svoju publiku :D

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2010, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

На 02:18 Жозе Мурињо на Маракани (или како Михајловски каже: "Маурињо"):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7T1q_xgoOcY[/youtube]

Занимљива утакмица са пуно великих играча на терену. Роналдо, Гвардиола, Христо Стоичков, Лоран Блан, Луис Енрике... И против такве Барселоне Звезда је одиграла храбро и могла да побједи. Имала пуно шанси, али типично српски примила гол у првом нападу Барселоне након што је Звезда дала го и док су сви још славили.

И да, овдје се види колико је Перица Огњеновић имао предиспозиције да буде велики играч. Брз, сјајан у дриблингу, пробијао је Барселонину одбрану без проблема. Ал себичан и проблематичан у глави...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2010, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A gde ovo postavi... Tuga, bili smo bolji 10 puta, kakve smo sanse imali, neverovatno... Barselona po imenima prejaka i danas se najezis kada cujes ko je sve igrao. To je igra protiv velikana, a ne ova utakmica groblja, protiv anonimusa iz Londona. Milojevic legenda, obozavao sam tog golmana... Zna li neko je li se on oporavio, u kakvom je sada stanju?

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2010, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog, ма прочитао неки дан Мурињову изјаву у новинама да је био на Маракани као помоћник Робсону са Барселоном, па потражио на нету има ли га да се види.
Не знам за Звонка како је, знам да су Цигани имали неку акцију прикупљања помоћи за њега.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2010, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nažalost, izgleda da će Zvonko u kolicima provesti ostatak života. Kažu da je čudo što je uopšte preživio, da ga je spaslo jako sportsko srce. Bio je skoro intervju sa njim, na sportalu možda.

Citiraj:
To je igra protiv velikana, a ne ova utakmica groblja, protiv anonimusa iz Londona.

A što ih uopšte prozivaš na našoj temi?

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2010, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Secam se ove utakmice, prijatelj imao trenerku i dres barselone i zezao se kako ce upasti na klupu sa igracima i otici na zagrejavanje :D

Nego sta bi Murinju da pominje Marakanu i Zvezdu :-?

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 09:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zvezda dovodi Kamerunca

Tražio je „Veslija Snajdera", a dobiće Kamerunca Žan-Klod Amougua! Trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić možda već naredne nedelje imaće na probi mladog kamerunskog reprezentativca iz kluba Fudre Akonolinga, prenose Novosti. Odrednica „možda" zavisi isključivo kad će uprava crveno-belih uspeti da sredi sve potrebne papire, vize za njegov dolazak iz Kameruna.

Reč je o 19-godišnjaku, visokom 180 centimetara, koji igra na poziciji centralnog veziste. Bar prema viđenom na video-materijalu koji su pregledali sportski direktor Ivan Adžić i njegovi saradnici veoma je brz, dobar tehničar, zavidnih organizatorskih sposobnosti. Član je omladinske selekcije, mlade, a bio je na dva skupa A tima. Ukoliko zadovolji na probi, potpisaće ugovor i postaće prvo zimsko pojačanje lidera Superlige, ali i peti stranac pored Brazilaca Kadua, Savija i dvojice Afrikanaca iz Gane Lija Adija i Avalaha Isaha.

Crvena zvezda naredna tri dana boraviće na mini-pripremama na Zlatiboru, na put su otišli svi igrači sem povređenog Darka Lazovića.

http://sportal.rs/news.php?id=36830

Опет тражимо играче на Јутјубу! Не значи да ће овај да потпише уговор на основу свог промотивног видео материјала, али то је и даље начин како упознајемо потенцијалне играче.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

O Boze dragi, pa dokle... Sto je najgore i corava koka dobro zrno ubode, pa kada ove nase kokosi to urade, neces ziv ostati od hvalospeva kako su odradili dobar skauting

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kod nas izgleda svi igraci koji su dosli kao pojacanje igraju sa pola mogucnosti i tek dizu formu koju NISU imali... Adzicu i ekipi svaka cast na skautingu
Citiraj:
Tošić: Mogu još bolje, tek podižem formu

"Nisam imao kontinuitet u prošlosti, a sada sam ga dobio. Ipak, treba nam vremena svima zajedno da bismo došli u željenu formu i došli do cilja koji je titula", kaže Duško Tošić sa Zlatibora.

Pauzu u prvenstvu zbog nastupa reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za EURO 2012, lider Superlige odlučio je da iskoristi za kratak predah na zlatiborskim visoravnima.

Upravo će na Zlatiboru fudbaleri Crvene zvezde potražiti još bolju formu pred nastavak prvenstva, a naredni meč tim Aleksandra Kristića igra 16. oktobra upravo u tom kraju, protiv Slobode Sevojno Pointa.

Već narednog vikenda, 23. oktobra, sledi prvi ovosezonski "večiti derbi", u kojem će crveno-beli biti domaćini.

U ovom trenutku, fudbaler Crvene zvezde imaju tri boda više od Partizana i to je za sada dovoljno za pozitivnu atmosferu u ekipi.

"Mnogo je osmeha u svlačionici i mnogo dobrog rada na terenu. To je svakako recept za uspeh. Pauza je dobrodošla jer treba još da se spremimo i uigramo kako bismo pokušali da pobedama ostanemo na prvom mestu tabele", kaže levi bek Duško Tošić, koji je standardan od kada je stigao u Ljutice Bogdana.

Uprkos činjenici da je sa kolegama iz zadnje linije i golmanom sačuvao mrežu u poslednjih 381 minuta, računajući i meč šesnaestine finala Kupa Srbije, Tošić smatra da on lično može još bolje.

"Istina je da mogu mnogo bolje i da iz meča u meč podižem formu. Nisam imao kontinuitet u prošlosti, a sada sam ga dobio. Ipak, treba nam vremena svima zajedno da bismo došli u željenu formu i došli do cilja koji je titula. Trud i želja postoje i to jeste najvažnije jer svima nam je dres Crvene zvezde zlata vredan", rekao je Tošić, koji je poslednji put video loptu u svojoj mreži 12. septembra protiv BSK iz Borče, u utakmici koju je Zvezda dobila sa 3:1.

Od kada je Borčanac Zoran Knežević dao gol Saši Stamenkoviću u 69. minutu duela četvrtog kola Superlige, crveno-bela mreža miruje. Potom, Zvezdi nisu dali gol fudbaleri Javora, Sloge, Čukaričkog i Metalca.

Bolju odbranu od Zvezdine u ovom trenutku ima samo Vojvodina, koja je primila jedan gol u sedam kola.

Tošić veruje da će ekipa daleko od Beograda pronaći željeni mir i na dobrom terenu u kompleksu Hotela "Palisad" utegnuti sve linije tima pred nastavak prvenstvene borbe.

Ekipa Crvene zvezde će na Zlatiboru boraviti od do nedelje, kada sledi povratak u prestonicu, gde će se trenirati do duela sa Slobodom u Lučanima.

"Dobro je malo se skloniti. Na Zlatiboru imamo sjajne uslove, a tereni su novi. Imao sam prilike da u prošlosti ovde boravim sa OFK Beogradom ali vidim da se dosta toga izmenilo. U svakom slučaju, dobro je da budemo zajedno stalno i da se malo sklonimo iz Beograda", zaključio je Tošić.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 18:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Poštovani Zvezdaši i ljubitelji PES-a, i u novoj sezoni ove odlične fudbalske simulacije koja se danas zvanično pojavila u prodaji, na vašim ekranima u slučaju da tako izaberete, pojaviće se i najtrofejniji srpski klub Crvena zvezda.

Crveno-beli već nekoliko sezona imaju ugovor sa KONAMI-jem i Zvezda postoji kao opcija u izboru timova. Dakle, ako vam se ne sviđa ono što u realnom fudbalu pružaju vaši ljubimci, izvolite, uzmite stvar u svoje ruke i pobedite veliku Barselonu makar na ekranu.

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U Napulju osnovan klub Stella Rossa... Svet kopira samo najbolje i najvece :)
Cak su uzeli i isti grb :)

http://www.globalproject.info/it/produz ... ogno-/5144

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
На 02:18 Жозе Мурињо на Маракани (или како Михајловски каже: "Маурињо"):

МАурињо :lol: :lol: :lol:

Него, окренимо се ми реалности, за викенд меч са Севојном, до сада утакмица сезоне. Ако добијемо додчекујемо дерби са +3!

Очекивања?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]